Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.218.850 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 23. června 2014 v 11:23 ® Stroft
-
Panové, to že už je po 16.6. si všiml jen Lubo OV? Dupejte fotky zubatých!
reagovat - Pondělí 23. června 2014 v 9:49 ® kety.vydra reakce na …
-
kamos007> Včera luxusní feedrovačka zakončená šupíkem 52…
reagovat - Neděle 22. června 2014 v 11:10 ® kamos007
-
Děláte i srandu země od zahájení jsem vynechal jen jeden den a furt nic :-/ a vy tu takové macky samé.
reagovat - Sobota 21. června 2014 ve 20:22 ® chose120 reakce na …
-
lubo OV>Krása
reagovatZítra jedu na kole na ryby na řeku tak uvidíme co chytíme.Dneska jsem tam chytil jelce 45cm na tu stejnou nástrahu
- Sobota 21. června 2014 ve 20:14 ® lubo OV
-
Dneska už jsou boleni tak zblblí, že berou i na kukuřici. Tenhle, bez mála padesátník, sezobnul kukuřičku regulérně položenou na dně. Ještě přišel kapřík 4,7 kg.
reagovat - Pátek 20. června 2014 v 18:45 ® kamos007
-
Včera první candošek sezóny, ale junior kolem 40, ještě že chytám s dvojháčkem na ostro a dávám policajty pod prut jak na kapry že to v klidu rozplaval, uvidíme dneska, týden před zahájením se podařil na halibut těsto
reagovata teď na rybky nechcou
- Čtvrtek 19. června 2014 ve 20:05 ® lubo OV reakce na …
-
kamos007> kety.vydra : jo, jo. Pípáky jsou mor. Dokonce už i feederové pruty mají pípáky. Třeba ty moje feedery už na ně jedou tak 10 let, abych si mohl na rybách
reagovat.
- Středa 18. června 2014 ve 21:26 ® nnnap reakce na …
-
chose120> tobě též.
reagovat - Středa 18. června 2014 ve 21:24 ® chose120 reakce na …
-
nnnap>Klid a mír slunce v duši
reagovat - Středa 18. června 2014 ve 21:20 ® nnnap reakce na …
-
kety.vydra> souhlasím, je mezi vámi spousta penisů ale vem v úvahu taky trošku věk svých spolupachatelů trestného činu „úlovek karpa“, 2–4 roky nepodmíněně- to je věk některých. Nechce se mi stát na straně tak samozřejmé, jako stářím opotřebovaná bílkovina v ČRS, proti íkváčům, jejichž jediný životní úspěch je plkat o hovně, nicméně se těchto lidí proti vám zastanu. Seš mladej, zdravej ale blbej. Mě to netěší. To je tvoje věc. Platí i na bonda. A jestli se ti to nelíbí, mám to u řiti. Ještě mi zkus vysvětlit, co jsem prohrál v prostém sockově. Ne, opravdu mi to je je jedno. Jinak mír a kapra nad 72.
reagovat - Středa 18. června 2014 v 19:22 ® chose120 reakce na …
-
mkratas>Už ne našel jsem své štěstí a to je Alice..
reagovatRybaření mi zůstalo
- Středa 18. června 2014 v 17:51 ® kamos007 reakce na …
-
kety.vydra> no s tím naprosto souhlasím, ty pípáky nesnáším když člověk sedí u prutu tak naco je potřebuje? na hovno, jedině když jde někdo na delší dobu na ryby má políčeno na nějakého macka a příjde záběr jednou za den proč ne ale tak by mě z toho jeblo a to je mají už skoro všichni.
reagovat - Středa 18. června 2014 v 17:20 ® mkratas reakce na …
-
chose120> u tebe furt – hotové neštěstí a bolest na duši
reagovat - Středa 18. června 2014 v 17:14 ® chose120 reakce na …
-
mkratas>Je pravda že sportem a skákáním se často něco přihodí
reagovat - Středa 18. června 2014 v 17:13 ® mkratas
-
Vážení potřebuji sehnat pijavice koňské – nevíte kde a nebo kdo distribuuje.Dík za každé info
reagovat - Středa 18. června 2014 v 17:12 ® mkratas
-
To níže je info pro Choseho120
reagovat - Středa 18. června 2014 v 17:10 ® mkratas reakce na …
-
Vždyť Ty jsi již dopad – trochu pohybu,máš úraz a dlouhodobou lenoru.
reagovatMy s Toníkem šetříme pohybem a jsme supr fit.
- Úterý 17. června 2014 ve 21:47 ® Stroft
-
Zahájeno a spokojeno, jen ti pruháči byli zase kdo ví kde
reagovat - Úterý 17. června 2014 ve 20:22 ® kety.vydra reakce na …
-
kamos007> Nechodím tam,nemám přehled kde jsou tyhle cedule…A ještě mezi tu sortu tam,pchh :-/ Samozřejme se najde blb s pípákama,co si jejich zvuk nemůže nechat jen pro své uši,ale musí se o ten kravál podělit s celou přehradou…
reagovat - Úterý 17. června 2014 ve 20:01 ® chose120 reakce na …
-
mkratas>Tak takhle bych nechtěl dopadnout
reagovat - Úterý 17. června 2014 v 19:16 ® kamos007 reakce na …
-
kety.vydra> ne chytat se nesmí jenom mezi sloupy jak jsou světla jinač se může, je to tam označeno cedulemi u těch borovic se chytat může taky jsem tam chodil.
reagovat - Úterý 17. června 2014 v 17:05 ® kety.vydra reakce na …
-
kamos007> Já si na fídra nemůžu stežovat.Od dubna normálně ‚hokejky do pravého úhlu‘,ale na červy nechytám,to bych se zbláznil a dva pruty bych nestíhal.Už tak občas zdolávám oba naráz
Na dravce na večer mi to ještě nevyšlo,snad v neděli.
Jinak,dneska kontrola RS – jsem čuměl.A vzal to tam a za chvíli zpátky.Poslední RS jsem měl 22.7.2012
A asi si zaplatím členství v jachtklubu,abych mohl chytat pěkně z parkoviště s autíčkem za prdelí,protože pro tyhle exoty asi neplatí BPVRP,kde se jasně píše – ‚V přístavišti jachetního oddílu TJ Sokol Palkovice – vyznačeno tabulemi od 1.5. do 15.9. od 8.00 do 19.00 hodin lov ryb zakázán.‘ Budu JACHTAŘ,MŮŽU CHYTAT…
Výsměch.Holt někteří jsou si rovnější.
reagovat - Úterý 17. června 2014 v 6:15 ® kamos007
-
Jak jste dopadli na dravce včera? ráno jsem to pěkně zadrbal že jsem místo ve čtvrt na 3 se vzbudil po přesouvání budíku až v 11
reagovattak jsem šel s partijou večer a ve 3ko vůbec nic, předtím jsem chvíli zavláčel a pak těžko a ani jednoumu z nás to neťuklo ale v levo se tuším ze 2 candáti vytáhli a 1 uhoř, a to jsme tam poctivě od 6 do skoro 12 seděli.
- Úterý 17. června 2014 v 6:08 ® kamos007 reakce na …
-
kety.vydra> no fídra jsem právě v květnu už nezkoušel na jaře jenom feeder na těžko tež nic moc 2 červy 16ka návazec a i tak to byly dlubánky hondné rybky i hrouzek udělal větší záber než ti napři, nevím někdy tam zajdu navážu fídr a jeden na plavačku a uvidím si myslím že na tak malé vodě ty krmelce se šrotem ti kapři prokoukli, bo tam chodilo lidi hodně z jara a teď nikdo skoro, k kaprům na olešné jo ti sou špekatí pěkně a čím menší tím bojovnější ti míráči většinou bojujou až těsně u břehu, a i berou opatrněji ti malí to sou jízdy přes volnoběžku jak hrom
reagovatždycky se až zleknnu jaka ponorka to rve
, ale někdy ta 42 je tak tlustá jak ta 45, ale letos jsou hodně dobře stavění kapříci no, kdoví jak to tam bude s dravci ale ještě si myslím že tam toho moc nebude, pry sice sadili nějaké candáty a štiky ale malé, než to doroste nějaký rok potrvá
- Pondělí 16. června 2014 ve 21:01 ® kety.vydra
-
Ale nad jednou věcí stejně uvažuju – odkud jsou ti kapři na Olešné? Při těch malých velikostech jsou neskutečně bojovní…to se fakt musí nechat.Pěkně vysocí,vyžraní,bachratí – 41čka mě pěkně dlouho tahala za nos,až jsem si myslel že to bude minimálně 50ka…
reagovat - Pondělí 16. června 2014 ve 20:58 ® kety.vydra
-
kamos007> Od května jsi na Řehánku nic nechytil??? Ani na fídra?
reagovat - Pondělí 16. června 2014 ve 20:57 ® kety.vydra
-
lubo OV> Ty 42-jky za to masaření typu ‚za 5 minut domů‘ fakt nestojí…
Pokud jde o to užívání si u vody,tak na tom jsme asi všichni stejně…
reagovat - Pondělí 16. června 2014 ve 20:53 ® kety.vydra
-
tucnak11>
reagovat - Pondělí 16. června 2014 v 18:55 ® mkratas
-
Pro mého dobrého kamaráda Širdu inspirace jak vláčet.viz foto – Toníku supr co?????
reagovat - Pondělí 16. června 2014 v 16:06 ® tucnak11
-
kamos007> Moje slova,
reagovatjen horši je to že někdy trafim se do nastrahy a berou mi furt co 10–15 min.jednou jsem byl s ogarem to bude 12 let,chytalisme na Feedr ja jsem měl Byron on Jenzi Feedr prut,to jsem nezažil takovy koncert
ja jsem měl 47 kapru on 32 je pravda za celej den
, horši byly te pohledy bobkařu na nas,jeden psyho nevydržel a začel se ptat naco chytame, ja jsem řekl na kuku,většinou tenkrat se chytalo na rohlik.Jen nikdo nevěděl že v sadkach se krmilo kukou a přenicy a ryba byla nato zvykla,začeli nam nadavat že davno mohlisme mit otchytane, a držime misto ja jsem se otočil a žekl přyjel sem ze synem zatrenovat na zavody
tak nerušit.