Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.218.910 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 8. června 2014 ve 12:00 ® chose120 reakce na …
-
lubo OV> Masz coś jeszcze do udowodnienia ..
reagovat - Neděle 8. června 2014 v 11:56 ® lubo OV reakce na …
-
tucnak11> Poluję tylko karpia, więc zawsze używam tylko najtrudniejszy 2 uncji – 3 uncje. Inne nie używam.
reagovat - Neděle 8. června 2014 v 9:34 ® tucnak11 reakce na …
-
lubo OV> Kamarade ja jsem napsal to s laski
reagovatne čertim se
Semy jsem viděl,jen špice jak by doni nedali srdce tak by byl dobry proutek to samo RRR BETLE ot Essox užasny prut ve 80 gr super sdolavani a zase te špice ho doku…
proto že ho mam uš 4 roki.neber to tak my rybařy mamy drřet spolu na mir žekni mi dobry flek na Odře
- Neděle 8. června 2014 v 9:31 ® lubo OV reakce na …
-
chose120> jo ještě k tomu ostatnímu. Na 50 metrů nahodíš přesně s jakýmkoliv feederem, pokud to není vyloženě žvýkačka. To je spíš cvik. A v čem je u dopínání vlasce výhodnější grafitová špička od laminátové netuším, kromě toho, že grafitová je více náchylná ke zlomení třeba při nějaké chybě při nahazování. Osobně jsem od roku cca 2001, kdy chytám na feeder nikdy žádnou nezlomil, takže nevím.
reagovat - Neděle 8. června 2014 v 9:21 ® lubo OV reakce na …
-
chose120> no, z našich dřívějších rozhovorů a z tvých prezentovaných úlovku předpokládám, že se feederem často zaměřuješ na kapry, stejně jako já. taktéž předpokládám, že chytáš kapry s nástrahou mimo háček. Usuzuju tak proto, že jsi si ode mne už dvakrát vzal kompletní návazce jako předlohu. Takže oba víme, že při tomto stylu lovu je rybě je to úplně jedno. Kapr to prostě nasaje a jede, špička jde v momentě „do luku“ a je úplně fuk, jestli je prut rychlý, nebo pomalý, jestli je špička grafitová, nebo laminátová, jestli je to Sema za čtrnáct stovek, nebo Shimano za sedm litrů. Jó, když lovíš opatrné, cejny, nebo tak něco, tam lze laborovat se špičkou. Ale jinak je to fuk.
reagovat - Neděle 8. června 2014 v 9:08 ® lubo OV reakce na …
-
tucnak11> co se hned čertíš? Dneska když člověk za text nedá dvacet smajlíků, tak to hned každý bere jako útok na jeho osobu
reagovat - Neděle 8. června 2014 v 6:14 ® chose120 reakce na …
-
lubo OV>Semy nebyly vůbec špatné pruty však víš vlastnil jsem je ale vadily mi špice ktere tento prut kazily.V tuto dobu co jsem zase o něco popošel ve feedru dopředu jsem dneska schopen chytat relativně přesně na 50 metrech a ze speciálními krmítky i 80 metrů od břehu a vlasec díky carbonovým špicím pěkně vypnu a jdou vidět pěkné záběry přidám barvu a ani toho krmení nepotřebuji moc mají to rádi kapříci.Už se mi nechce s Alici chodit pres keře a radši si to tam hodim z pěkného místa.
reagovat - Sobota 7. června 2014 ve 23:29 ® tucnak11 reakce na …
-
lubo OV> Kamarade jak mysliš že tvoje Sema uděla to samo no tak si naně chytej nikdo ti to nebere, spousta prutu prošla mi za 14 let chytanim Feedrem a zkoušel ružne finty a jak jsem zjistil člověk se furt uči jen co se jedna prutu jednemu sedne za 800 kč druhemy za 4 litry každej ma inne pazury.
reagovat - Sobota 7. června 2014 ve 22:53 ® lubo OV
-
Chlapi co blbnete. Mám obyčejnou Semu za čtrnáct stovek a udělá tu samou práci.
reagovat - Sobota 7. června 2014 ve 21:34 ® tucnak11 reakce na …
-
chose120> No a maji očko tak važu bezuzlovym vazanim jak použivam nekonečnou zaražku a nebo gumovy kroužek na peletky do 6–8 mm.jak vidiš na hačkach ot Guru.Nekonečna zaražka je super ryhle navlečeš a klidek.
reagovat - Sobota 7. června 2014 ve 21:21 ® tucnak11 reakce na …
-
chose120> Kamarade kousek od tebe v Přerově jen baha 8 ki Korum jsou jak 10 no a Guru uřasne teš jsou jen bezprotihrotu.www.sarfix.cz tam koupiš s protihrotem Prestony a Korum 60 kč 10 kousku jen opravdu stoi zato.prvi jsou guru a druhy obrazek,Korum je 3 ti a Preston JSOU S PEVNEHO DRATKU I V TEM NEJMENŠIM ČISLE
reagovat - Sobota 7. června 2014 ve 20:42 ® chose120 reakce na …
-
tucnak11>Zajímalo by mě kde kupuješ ty háčky s tím jsem měl věčný problém a pořád s tím bojuji a jaký druh používáš na feeder jestli můžeš nahodit odkaz??
reagovat - Sobota 7. června 2014 ve 20:24 ® tucnak11 reakce na …
-
chose120>Ja jsem začinal Feedrovat 1999–2000 roku a prutu mi prošlo habaděj Jaxon,Byron,Shima Technum muj prvni ot Schimy ve 2004 mě stal 4 litry to byla palka, no Navijaki to mam Schimy baity AERO-GT-5000C uš 5-m rokem a opravdu jsem se naně zvyknul,obzvlašč jak chytam na 2 Feedry jednou jsem malem nepřyšel o prut jak sem manipuloval s druhym proto přešel jsem na Baity a Shimy maji asi nej.Ten Trabucco je super take použivam male hačka ot 10 do 14 nej jen ot Korum,Preston a Guru jsou male a pevne.No teras byly v akcji za 3500 tys tak jsem bečel že ogar mi ho koupil a mam 2 stejne i tak měl sem ho v planu.No abym mi to zladil, syn mi koupil jak pouzdro take i tašku.Nemohl sem zeženout pouzdro pevne aby i vlezly 50-ki, tou starši verzi ot Trabucca Plavan mi psal že 40-ki jaš tak dal v tych novyh 50 krasně vlezou.
reagovat - Sobota 7. června 2014 v 19:44 ® chose120 reakce na …
-
LeoC>Jo jo to je on.Dal jsem fotku dole.Shimano si nechá zaplatit značku..Pokud by měl někdo zájem za 5500 ho pustím do světa.
reagovat - Sobota 7. června 2014 v 19:17 ® LeoC reakce na …
-
chose120> že by Fireblood v heavyčku..???
reagovat - Sobota 7. června 2014 v 19:14 ® LeoC reakce na …
-
chose120> Ahoj Pepe, a který to je konkrétně ten prut od Shimana?
reagovat - Sobota 7. června 2014 v 18:33 ® chose120 reakce na …
-
tucnak11>Zatim nejlepší feeder co se mi dostal do ruky a to vlastním feeder za 8000,– tu nejvyšší řadu od shimana a nedá se to s tímto srovnávat.Ten blank je opravdu rychly a na malych háčkách nepadají ryby ani v proudu v řece.Budu si pořizovat druhý kus.Dostal jsem se k němu díky Plavanovi a Matakovi z mrku.A k tomu jsem si poridil navijak ryobi taky slast.
reagovat - Sobota 7. června 2014 ve 13:02 ® tucnak11 reakce na …
-
chose120> Vidim na fotce že maš proutek ot Trabucca nejpodaženějši Feedr Sygnum MRX-V ve 125 gr? jak se ti na něho chyta ja mam 2 kouski ve 125 gr a nevyměnil bym za inny,cely rok jsem skoušel pruty ve MH a nemohl jsem trafit,potom jsem dostal na skoušku ten Trabucco a po prvni vyhazce nevyměnil bym za inny sednul mi zdolavani super akce semoparabol no mi sednul
reagovat - Pátek 6. června 2014 ve 12:44 ® chose120
- reagovat
- Pátek 6. června 2014 ve 12:42 ® chose120
-
Něco pro radost..
reagovat - Čtvrtek 5. června 2014 v 17:24 ® chose120
-
Nějaké rybičky
reagovat - Úterý 3. června 2014 v 19:34 ® džigit reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> pokud budu mět volno,velmi rád dorazím
reagovat - Úterý 3. června 2014 v 17:05 ® mkratas
-
Pro všechny kteří znali našeho předsedu Pavla Mertu mám velmi smutnou zprávu- dnes okolo 14,30 hod nečekaně zemřel.Upřimnou soustrast celé rodině.Kraťas a výbor MS Poruba 1 – Svinov
reagovat - Úterý 3. června 2014 ve 13:01 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
džigit> ryby tam nějaké jsou, cosi jsem dosadil až začnou teplé noci tak uspořádáme další lov na veslonose, sadil jsem i jesetery. Počítám s tebou a s tvou super chladící pípou,Širda
reagovat - Úterý 3. června 2014 ve 12:42 ® chose120 reakce na …
-
Jednou za čas musím podráždit to bych nebyl přece já.Jinak ryby berou všude dobře na vrbici jsem nachytal kolem 20 kaprů během 4 hodin sice malých ale i to se počítá vše do 30 metrů od kraje
reagovatDokonce jsem tam hned prodal prut na který jsem chytal to se mi ještě nestalo
A tohle jsou moje nové rákosky.
- Úterý 3. června 2014 v 6:32 ® džigit reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> take štrknuti može vydraždit akurat řadneho cypa,chlap se nenecha!!!
reagovat
Nebuď přepičatěly
Jak vaš rybnik? Leje celu noc… Maš tam eště jaky ryby? - Úterý 3. června 2014 v 6:24 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
mkratas> Milame už jsme se dlouho nehádali neštengruj a nech Pepu žít Širda
reagovat - Pondělí 2. června 2014 ve 20:30 ® lubo OV
-
Tak a celé „rybářské umění“ je teď venku
reagovat - Pondělí 2. června 2014 v 19:34 ® mkratas reakce na …
-
chose120> kecy tvoje krmení:-/, mé metodicky zakrmované místo tebou obsazené.
reagovatTo se potom chytá – končím s tím místem – dneska jsem tam vykydal mazlák a je to.
- Pondělí 2. června 2014 ve 12:18 ® chose120
-
Milane nemůžu se zahanbit tak přidávám taky nějaké kapříky ne sice takove velké ale přesto jsem je dostal na krmení AlaChose speciál.k tomu brali samí karasi a jednoho jsem nedostal ten byl velký
reagovat