Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.218.905 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 1. června 2014 ve 21:02 ® mkratas
-
Tak konečně to zase na Odře začalo po velké vodě papat.Nejdříve to byli samí karasci,poté jalečci v 15 – 20cm velikosti a asi po 2 hodinách začali brát nádherní šupináči.No vidíte to sami na fotografiích. Tak jsme místo opět uklidili a dali do původního stavu a pryč s místa než nás tam někdo najde.Zítra zkusíme nové místečko a snad se bude dařit.
reagovat - Sobota 31. května 2014 v 8:41 ® kakadu reakce na …
-
mkratas> Dneska se tam zastavím a dám vám to do kupy. ještě ti zavolám
reagovat - Pátek 30. května 2014 v 18:43 ® mkratas
-
Dnes byl Den dětí na Bečkárně.
reagovat - Pátek 30. května 2014 v 18:42 ® mkratas reakce na …
-
kakadu> když se stavíš a opravíš tak dám Ti dost. V ložisku jich je dost.
reagovat - Pátek 30. května 2014 v 17:57 ® kakadu
-
SOS!!!! Poradte chudákovi čudlařovi nějaké hnojiště v dosahu MHD,kde je možno nadolovat hnojáčky menší velikosti.
reagovat - Sobota 24. května 2014 v 19:06 ® mkratas
-
Dnes na Odře na mém místečku krásné pochytání za tři hoďky 9 ks a hodně vypnutých.Parádní chytačka již třetí den.
reagovat - Úterý 13. května 2014 v 15:42 ® lubo OV reakce na …
-
Ciffik> čus, že se taky ukážeš
reagovatZatím to s domluvou jde. V hotelu a restauraci anglicky, a u vagónů to skoro není potřeba. Předpisy jsou jenom jedny a když najdu nějakou závadu, stačí ukázat a obě strany už víme, o co jde. Zjistil jsem, že se stačí jenom nebát komunikovat, třeba i heslovitě, nebo zkomoleně. Když je vůle, vždycky se dva lidi domluví
Právě jsem si dal Halászlé, toho bych se ujedl.
- Pondělí 12. května 2014 ve 20:15 ® Ciffik reakce na …
-
lubo OV> Zdar draku, když tak písni. Dám ti číslo na maminu. Tuším za těch pár let, co žije u nás ještě svoji rodnou řeč (maďarština) nazapomněla.
reagovat - Neděle 11. května 2014 v 8:50 ® chose120
-
Tak zdá se že ryby berou a ránní procházka se opět vydařila.Opět uplně stejný 60 cm.
reagovat - Pátek 9. května 2014 ve 13:40 ® chose120
-
Tak letošní první 60 cm kapřík.Ranní procházka se povedla.
reagovat - Pátek 9. května 2014 ve 12:47 ® cervena
-
tak jsem dopoledne byl na rybach sami cejni a strupate tak žadne uzeni nebude ani salat
reagovat - Středa 7. května 2014 v 19:03 ® Chorchus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> gratulka, zastavím se, mám pro tebe k narozkám dáreček. Zítra zavolám.
reagovat - Středa 7. května 2014 v 10:09 ® Stroft reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Blahopřeji.
reagovat - Středa 7. května 2014 v 6:57 ® Mysak1 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Gratulace ale když už jste byli cca 10km od nás ,jste se mohli stavit. Bylo sice zima ale na rožni jehněčí. Vaše chyba.
reagovat - Úterý 6. května 2014 ve 20:55 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> myslím, že před pár lety jsem chytil jednoho podobného kolem 85 cm. Přesně už si to nepamatuju. Ale tenhle byl podle fotek daleko macatější.
reagovat - Úterý 6. května 2014 ve 20:54 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> héézkýý
reagovat - Úterý 6. května 2014 v 18:27 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> Peťo,krásný amur, Širda by už dělal podkovičky, velká gratulace od nás…to je tvůj osobák?
reagovat - Úterý 6. května 2014 v 18:26 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Sobotní závody Moravská Třebová…byla jsem druhá, Mirek třetí a Širda opět za manažera
reagovat - Pondělí 5. května 2014 ve 13:54 ® daja reakce na …
-
lubo OV> gratulace pane. Pekne torpedo. Snad se mi v lete taky postesti, jejich cas teprve prijde
reagovat - Pondělí 5. května 2014 ve 13:53 ® daja reakce na …
-
džigit> provokatere, hned bych sezral 2 na posezeni
reagovat - Pondělí 5. května 2014 ve 13:24 ® džigit
-
tak jsem taky zahájil
reagovat - Pondělí 5. května 2014 v 9:42 ® lubo OV reakce na …
-
Chorchus> tak jsem tu tvou větu poslal jedné kolegyni, která je napůl Maďarka. A její odpověď zní takto: „V této větě je jen jediné maďarské slovo, a to je „erὄmű“. Znamená to: elektrárna. Celkově teda žádný význam. Nebude to třeba ugrofínština?“
reagovat - Neděle 4. května 2014 v 16:31 ® Chorchus reakce na …
-
lubo OV> no já znám maďarsky jenom „Érecz piklócz neméci,hunyár cepéň kámosz " a "erőmű“ a s tím jsem vůbec nepochodil, navíc kolega Cleo mě furt okřikoval, ať to neříkám, že nevíme co to přesně znamená a že nám dají za to maďaři do dršťky.
reagovat - Neděle 4. května 2014 v 9:56 ® lubo OV reakce na …
-
kety.vydra> umím slušně jenom polsky. Což ale není překážkou, protože v drtivé většině tam jezdím jako zákazník, přinášející balík peněz, takže druhá strana dělá vše proto, aby se se mnou domluvila
reagovatA když se nedaří, použiju svých dvacet slov, co znám anglicky, deset slov z němčiny, ruky, nohy a ono to nějak vždycky dopadne. Člověk ani kolikrát neví, kolik zná cizích slov. Stačí se jenom nebát mluvit, i když blbě. Ale, pravda, někdy vznikají srandovní situace. Jednou jsem v jedné restauraci v rumunské Deve dvě hodiny jednal s Rumunem. On uměl anglicky jakž-takž a já svých dvacet slov. Vysvětloval jsem mu že potřebujeme 100 vagónů (anglicky sto je hudred ) a on bral pořád do ruky jídelní lístek. On nechápal, já nechápal, usmívali jsme se na sebe jako dvě paka. Tak jsem mobilem zavolal svou dceru a ta mu anglicky vysvětlila, co chci. A mi zase vysvětlila, že jsem místo hundred – sto, anglicky říkal hungry, což je HLAD
No měli jsme z toho potom oba strašnou srandu a smáli jsme se tomu celý večer. A nakonec jsme se díky tomu i skamarádili. Dodnes, když si píšeme maily, oslovuje mě „Hallo, Mr. Hungry“
- Neděle 4. května 2014 v 8:57 ® kety.vydra reakce na …
-
lubo OV> Ty umíš maďarsky nebo jenom ‚čokolom‘?
reagovat - Sobota 3. května 2014 ve 22:03 ® lubo OV reakce na …
-
Chorchus> asi špatně pochopeno
reagovatNa kapry nepotřebuju do Maďarska. Tady je přece spoustu krásné vody. Jedu tam za prací. Můj direktor tvrdí, že jsem jediný, který má ještě nervy se s nimi domluvit
- Sobota 3. května 2014 ve 21:54 ® kakadu reakce na …
-
Chorchus> A vo vo votom jééééé!!!
reagovat - Sobota 3. května 2014 ve 20:12 ® Chorchus reakce na …
-
lubo OV> já tendle způsob chytání čuníků nemusím, ale byla to zkušenost. Uh se těším na naše malé tůňky, střediskové, spláveček a rybáře na kilometry daleko.
reagovat - Sobota 3. května 2014 ve 20:02 ® lubo OV reakce na …
-
Chorchus> Maďar se vrátil. Tož jak bylo? Jedu tam za pár dnů taky. Už se těším na haláslé
reagovat - Sobota 3. května 2014 v 17:09 ® Chorchus
-
lubo OV> ty brďo, hezké kósek.
reagovat