Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.218.980 zobrazení | 16.015 odpovědíPro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 3. května 2014 v 15:51 ® lubo OV reakce na …
-
kakadu> ne přivře do dveří, ale přejede autem
reagovat - Sobota 3. května 2014 v 11:41 ® kakadu reakce na …
-
lubo OV> pořád leží v koutě kumbálu potvora. nedávno se mi v noci zdálo,že z kubálu vychází nějaký podivný hlásek a ona tam fnuká a žadoní KATANA.
Neopravuj mě a nedávej tomu ořežprutovi.To pako mě stejně zase přivře do dveří.Ty jeho volšové pazoury jsou tak zralé akorát na tyčku od koštěte.
Prosssíííím už nikdy k tobu kaprobijovi.
reagovat - Sobota 3. května 2014 v 11:16 ® lubo OV reakce na …
-
kakadu> Včera jsem měl sen. Zazvonil mi mobil a nějaký hlas mluvil o Cataně
reagovatAni nevíš, jak by se mi hodil nějaký kratší proutek, když chytám pod větvemi
- Sobota 3. května 2014 v 9:08 ® kakadu reakce na …
-
lubo OV> Mě to pořád nějak nebere.Ten kapří mor otravuje všude.Smrt kaprům!!!
Stroft:Špička je prd.Horší by bylo rozlámat zbytek.
reagovat - Pátek 2. května 2014 ve 22:14 ® Stroft reakce na …
-
kakadu> Ty jsi vědma?
reagovatMinulý týden jsem zlomil špicu
Naštěstí, mistr Kejra, zajistil novou.
- Pátek 2. května 2014 ve 22:02 ® lubo OV reakce na …
-
kakadu> není možná. Honzík zase našel cestu mezi nás
reagovatTakže stále provozuješ svojí slavnou ručkovací plavanou? Pojď radši na kapry
- Pátek 2. května 2014 ve 21:56 ® kakadu reakce na …
-
Stroft> Pán velkomožný vy jste ten svůj ropovod ještě nerozštípal?
reagovat - Pátek 2. května 2014 ve 21:49 ® Stroft reakce na …
-
kakadu> Hele, až pujdeš s ropovodem, dej vědět, rád bych okouknul nějaké tajné sestavy
reagovat - Pátek 2. května 2014 ve 21:25 ® kakadu reakce na …
-
lubo OV> I ty brůte.Krásná ponorka. To já zase začal čudlařit s ropovodem. Cifik by měl z mého lovu radost.Karasi obecní na řece a jeden nějakých bratru 35 čísel.
reagovat - Pátek 2. května 2014 v 16:05 ® lubo OV
-
Dneska ve Vratimově celkem 4 kapři kolem 3 kg a tenhle fešák 6,5kg, 82 cm.
reagovat - Pondělí 28. dubna 2014 ve 20:02 ® daja reakce na …
-
lubo OV> semtam to praskne, to se stane i mne. Je mozne, ze jak jsi to testo rucne hnetl, tak tam mohl vzniknout nejaky zahyb kde zustala mouka a testo se nespojilo.
reagovat - Pondělí 28. dubna 2014 v 18:32 ® lubo OV reakce na …
-
daja> akorát nevím, proč mi to uprostřed prasklo
reagovat - Pondělí 28. dubna 2014 v 10:18 ® ilyenin reakce na …
-
zdarec tak to mě mrzí že jsme se nepotkali já tam byl taky no je vidět že se neznáme tak snad na podzim to napravíme .S pozdravem Marek
reagovat - Pondělí 28. dubna 2014 v 9:56 ® daja reakce na …
-
lubo OV> Na prvotinu to neni spatne, vsak ty na to casem prijdes
reagovat - Neděle 27. dubna 2014 ve 20:15 ® lubo OV
-
Můj první pokus o upečení domácího chleba. Žádná automatická pekárna, žádné náhražky. Poctivý kváskový chléb, ručně dělaný, za vydatné pomoci Daji, který dodal kvásek i cenné rady. Napoprvé chutná báječně. Uvidíme za dva dny
reagovat - Sobota 26. dubna 2014 v 18:30 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Dnešní krásný den na závodech…Ivetku přišli povzbudit luboOV a daja s tygry roztleskávání pomohlo a Ivetka chytla kapra 48cm a tím zajistila nedělní oděd… chlapci dík za návštěvu,Širda
reagovat - Sobota 26. dubna 2014 v 17:43 ® lubo OV
-
Teda už jsem viděl poštolky souložit, kapelu Buty čůrat, trabanta předjíždět BMW, ale netušil jsem, že bolen zhltne kukuřici nastraženou na kapra. Až dneska jsem měl tu příležitost na feeder jednoho takového vytáhnout. Měl kolem 45 cm. K tomu ještě amura cca 50 cm. Ale o kapra člověk nezavadí. Teda jeden se asi pověsil, ale při záseku se přetrhnul návazcový pletený nanofil 0,06 mm. Musel už být asi „načnutý“, jinak to není možné.
reagovat - Pátek 25. dubna 2014 ve 22:51 ® džigit reakce na …
-
rybardusacek> po neděli, je v Maďarech na rybách
reagovat - Pátek 25. dubna 2014 ve 22:24 ® rybardusacek reakce na …
-
Chorchus – Povidej
reagovat…
- Pátek 25. dubna 2014 v 8:25 ® kety.vydra reakce na …
-
RADE4EK> Olešná sice není 5-ti ha voda,ale jde spíš o oto,že i na takové vodě je 150m volného břehu pro někoho málo a musí se nalepit na jediného člověka (no,my s tatou byli dva,že) široko daleko a ještě to chuj vali přes nás oba…A ten spomb taky narobil kravalu jak cyp…Já mám tu menší verzi a když už ho musím použít,tak i tak si připadám dost hlučný
reagovat - Pátek 25. dubna 2014 v 8:00 ® RADE4EK reakce na …
-
kety.vydra> Taky miluju chuje co přijdou k vodě do 5ha se stojany pípaky na plno, půl kila futra na olovu,atd atd.
reagovat - Čtvrtek 24. dubna 2014 ve 23:15 ® Chorchus reakce na …
-
kety.vydra> Hotovej Žespír, nic bych nečesal a ani bych nevypipával. A že su kokoti u vody a dokonce na pstruhovce, mě utvrdil minulý týden.
reagovat - Čtvrtek 24. dubna 2014 v 15:58 ® kety.vydra reakce na …
-
lubo OV> Napsal bych to normálně,ale už se mi nechtělo přemýšlet nad pravopisem.Jsem byl po noční…
reagovat - Čtvrtek 24. dubna 2014 v 15:25 ® lubo OV reakce na …
-
kety.vydra> člověče, ty seš talent-psavec. Ještě trošku „učesat“ a je z toho hezká povídka
reagovat - Čtvrtek 24. dubna 2014 v 10:02 ® kety.vydra
-
Po delší době přispěju…Revír Olešná 2A.
Včerejší rybačka s tatou.Pořídil si na staré roky fídra-tak jsem se obrnil trpělivostí,bo to bude běh na hódně dlouhou trať,ale jinak (zatím) v pohodě…
Dojdem k vodě,vybalíme věci,z pivka ulejem Sv.Petrovi na zdar a jdem na to.Složím fídra a do vody jde jedno krmítko,zaklipuju,druhé krmítko-nechám klesnout,zvednu špičku a DRB – malý titěrný háček něco zachytil.Přizvednu prut v domění vázky,chci uvolnit a najednou silon jede doprava.Já čučím jak puk,tata se zasekl ve skládání prutu a čučí víc než já…Tak zdolávám a za chvíli se dělají kousek od břehu celkem pěkné víry…Na hladině se vyvalí candoš kolem 50-ky a čumíme s tatou oba dva.Já se začínám řehtat jak kůň a je mi jasné,co budu po zbytek rybačky ze strany taty poslouchat.Dotáhnu candoše ke břehu a ještě ve vodě ho pouštím.Je chycený jen za kůžičku rypce,tak to jde lehce.
Vybalíme zbytek věcí a v pohodě sedíme.
Ledva se usadíme a je pohodička-mezitím pouštím kapříka-když tu jde jeden kolem a ‚Zdar chlapi.‘ Tak odpovíme na pozdrav a chlapík se usazuje kus od nás.Jinak se nic neděje,semtam drb do špičky a je fajn.Táta na svém novém fídru zaznamenal potah-a to byl úspěch
Za chvíli jde druhý a na mě – ‚Zdar pánové…Můžu si sednout tady hned u vás?‘ Podotýkám,když jsme přišli,tak nikde nikdo,byli jsme sami v dohledu na obě strany.
No,lehce znervózním.Si říkám-‚Na co se mi lepí na řiť,když tu má místa po kokot?!‘ (Sory za ten výraz,ale v ten moment je na místě.) Tak jen mezi zuby procedím,že jakože ať si sedne kam chce…To to jsem si naběhl!
Popíšu dotyčného – Arogantní kaprař s hrazdou a kvantem krmení jak na týden lovu.
Vůbec ho nesralo,že se nalepil na dva lidi…Ale rozbalil vercajk a s půlkilovým spombem to tam začal valit rovnou přes nás oba…Do toho se s předchozím příchozím evidentně znal,protože na sebe v ‚rozhovoru‘ pořvávali na dobrých 15 metrů od sebe…Tak a co teď? Dát cypovi po pysku rovnou,nebo se s ním doštěkat? Jsem si říkal,že když si chce pokecat s kolegou,tak na kerou pi.u se sral ku nam a nenalepil se k němu?
S tatou jsme teda zvolili řešení-moudřejší ustoupí (stejně to nijak zvlášť nebralo) a začli pomalu balit…Ještě jsme zhodnotili,ktery toho ma v sobě miň a bude řídit a šli jsme do auta…
Pro rypalisty – vzali jsme na vědomí,že některý z nás může přijít o ‚papíry‘,když objedem čtvrtku přehrady,ale v danou chvíli nám to připadlo jako menší trest,než sedět za cypa ve vazbě
Přejeli jsme teda jinam a znova nahodili.Evidentně byly ryby přežrané z toho kvanta žrádla z prodlouženého víkendu,protože i když jsem chytal ‚na jemno‘ tak ty drbanečky na špičce byly jó hodně opatrné…Něco kapříků se ještě chytlo a nakonec jsme řádně zmokli
Co jsem tím vším chtěl říct? Že rybačka je fajn,ale že se ještě pořád mezi náma najdou idioti a ubývat jich rozhodně nebude,co si o sobě myslí,že jim voda patří…A bude hůř.Tož lovu zdar a teď do mě-čekám,který první policajt se do mě naveze
reagovat - Středa 23. dubna 2014 ve 14:55 ® Stroft reakce na …
-
daja> Jedeme na Hausbot, tak snad to bude povedená výprava. S akci jsme přemýšleli, že ji uděláme u Tomáše na chatě. Ebro bych nechal na příští rok, zase někdy únor-březen. LETECKY!!!
reagovat - Středa 23. dubna 2014 ve 14:51 ® daja reakce na …
-
Stroft> Pad? takze Ebro je odpiskane? Ja tomu Padu moc neverim, ale kdyz se sejdou vsechny priznive faktory tak to snad sumci budou videt jinak. A ohledne zapujcky, ja se hrozim okamziku kdy ten prut odepisu. Co pak budu chytat, kdyz vsechno chytam jen na nej?
reagovatA jak to vypada s akci v Petrvalde, nejaky termin, nebo se za vama musim stavit na pokec a probrat to u piva?
- Středa 23. dubna 2014 v 11:01 ® Stroft reakce na …
-
daja> V září jedeme na sumce na Pád, myslíš, že by jsi nám mohl červeného ďábla zapůjčit? Ať nejsme bezrybky
reagovat - Úterý 22. dubna 2014 ve 21:13 ® lubo OV reakce na …
-
daja> napjaté hypnotizování policajtů a špiček prutů, jejichž sebemenší pohyb vyvolává málem orgazmus, to už máme my staří pardálové dávno za sebou. To necháváme se shovívavým úsměvem Vám nevybouřeným bažantům. My už víme, že rybařina je balzám na duši už jenom tím pobytem u vody. Kafíčko, cigárko, svačinka, podřimování v pohodlném křesílku, dobrá knížka ..... to je pravý relax. Čumět na policajta umí každý šimpanz, ale užívat každou minutu u vody ......
reagovat - Úterý 22. dubna 2014 ve 20:53 ® daja
-
Stroft> co na to rict? Sam se tomu az divim. Na cervenem prutu 0.28 silon, na feederu 0.18 a zabery prichazeji stale na cerveny prut at delam co delam … A po tom, co vydrzel na Ebru me ti lenivi kapri tady u nas nechavaji chladnym. Jedina vyzva je sumec
reagovatAle to radeji zkouset nebudu, ten prut s navijakem je nostalgie, porizen roku 1992 a chytam na nej doted. To az sam velky Stroft mi loni rekl, sak to mas vlacak a ja mu dal za pravdu, jelikoz jsem si nikdy neprecetl napis „spin“. I Lubovi se libila akce prutu a brzda na 1-loziskovem silstaru ho dokazala probudit z tvrdeho spanku, takze Lubo, jde to i bez pipaku
Ja nad temi kramy na baterku ohrnuji nos, me nedostanou! Na rybach se musi fachcit a ne cekat na pip pip! Nicmene, jelikoz je sezona v plnem proudu, coz tak usporadat sraz u vody?