Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.218.980 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 22. dubna 2014 v 19:39 ® lubo OV reakce na …
-
daja> jsem tím myslel, že lepší sem-tam, ale kvalita, než furt a kvantita
reagovatPřipadalo mi zbytečné házet to na Váš flek, když už to nebralo ani vám. Ten největší byl mezi břízkou a kůlem. Ty ostatní byly dost vlevo od břízky. Prakticky jsem to tam proházel všechno. I do rohu.
- Úterý 22. dubna 2014 v 17:35 ® Stroft reakce na …
-
daja> Když je pověstný červený prut u vody tak ostatním nezbývá, než to sbalit a potupně odejít
reagovat - Úterý 22. dubna 2014 ve 13:00 ® daja reakce na …
-
lubo OV> Tak v tom pripade je to jasne… Nosim Lubovi smulu. Protoze v nedeli dopadl jak sedlaci u chlumce a kapra nakonec vytahl az na muj prut kdyz jsem se vzdalil
reagovatA vcera mu to zacalo brat az jsem odjel. Bralo ti to pod brizkou, nebo jsi prehodil na nas zakrmeny flek? A s tim „sem-tam“, dekuji za pujceni vahy
- Úterý 22. dubna 2014 v 10:58 ® lubo OV
-
Něco málo z včerejší „rybačky“. Od 10 h do 15:30 h ani ťuk. I když vedle Daja s kolegou sem-tam něco tahali. Ale od 15:30 přišla změna. Co půl hoďka, to jeden kapr. Celkem 4 kousky. Dva měli odhadem něco přes 50 cm, třetí měl čistých 5 kg a poslední 6 kg. Fídříky se při zdolávání poctivě ohýbaly
reagovat - Neděle 20. dubna 2014 v 11:50 ® mkratas
-
Malý předkrm o tom jak to vypadalo včera na Bečkárně.Zbytek na http://krouzekmladeze.blog.cz – Galerie. Zdarec Kraťas
reagovat - Středa 16. dubna 2014 ve 21:15 ® Chorchus
-
Otevření korytek bylo parádní, strašná kosa, ukrutný vicher, ale rybče brali parádně, muška dnes vítězila nad vláčkou, bylo i pár kousků nad 40+.
reagovat - Pondělí 14. dubna 2014 ve 12:15 ® svinak
-
Zdravím všechny rybáře. Dne 19.4. jsou na Taliánu závody,máte nějaké zkušenosti s místní osádkou jeseterů?Jak velké tam mají popřípadě co žerou a v jaké části rybníku se zdržují
reagovat?
- Pondělí 14. dubna 2014 v 6:49 ® kamos007 reakce na …
-
lubo OV> tož tak to je už pan kapr
reagovat - Neděle 13. dubna 2014 ve 20:49 ® mkratas
-
Dobrý den, Upozorňujeme včechny naše kolegy že celý náš revír bude uzavřen od 17.4.2014 do 19.4.2014 do 17,oo hodin. Na revíru bude v sobotu 19.4.2014 probíhat 14.ročník závodu mládeže O Svinovský pohár. Zavřený bude podrevír 5 a 6.
reagovat - Neděle 13. dubna 2014 ve 20:48 ® lubo OV
-
Dnes jsem oficiálně zahájil ve Vratimově. Celkem chyceny čtyři kousky, největší bez váhy podložky 7kg.
reagovat - Neděle 13. dubna 2014 v 17:46 ® Chorchus reakce na …
-
Stroft> gratulace vítězům, čest pujčovatelům udíren.
reagovat.
- Neděle 13. dubna 2014 v 16:41 ® džigit reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> a ja sedim v robotě
reagovat - Neděle 13. dubna 2014 v 16:03 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
džigit> Z tvé super udírny jsme v sobotu ochutnali makrely a byly tak dobré, že jsme v neděli jeli na ně znovu…
reagovat - Neděle 13. dubna 2014 v 8:16 ® džigit reakce na …
-
Stroft> jj,když už jsem nemoh osobně,tuš sem aspoň budku zapůjčil
reagovat
Gratulace k prvnímu místu! - Sobota 12. dubna 2014 v 19:30 ® Stroft reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Ahoj, skromnost mi nedovolí
reagovatNebýt Ivetky a její nezjištné trpělivosti při mém tréningu, nechytnu ani šupinu. Relis to ošefoval suprově, tak jako každý rok a makrely, zřejmě z Džigidového uzáku, neměly chybu.
- Sobota 12. dubna 2014 v 18:37 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Závody organizoval Míra Relis, měl to pevně v rukách a makrely byly výtečné !!!!
reagovat - Sobota 12. dubna 2014 v 18:34 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé, navštívili jsme závody na Bučině a potkali jsme kámoše Strofta jako závodníka. V druhém poločase jsme šli na čumendu a narazili na závodníky a podle 8mi metrových prutů asi profíci, kterým jsme zavazeli když stahovali po rolce prut a málem jsem dostal koncem prutu do koulí
reagovatNašeho kamaráda jsme objevili až na samém konci… seděl tiše, skromně a nikdo mu nezavazel a po 15 minutách co jsme na něho čučeli tahal rybu za rybou.Připili jsme mu na vítězství a jeli domů.V 15.00h jsme jeli na vyhlášení vítězů, ale už bylo po všem akorát to bzučelo, že vyhrál nějaký P.Chodura… machrovaljsem a každému říkal, že je to náš kamarád a trénovala ho Ivetka
) Peťo, pochlub se co jsi vyhrál, Širda
- Pátek 11. dubna 2014 v 16:08 ® džigit reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> nevim,udírnu jsem zapůjčil na závody.Já dnes zítra i pozítří směna
reagovatAle pojedu to do Makra omrknout,alespoň krz ceny
Navíc zítra mi dovezou „pár“ kilo lososů,tak zatím makrelky musi počkat - Pátek 11. dubna 2014 v 15:41 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
džigit> co makrely
reagovat - Středa 9. dubna 2014 ve 21:41 ® džigit reakce na …
-
mkratas> ja zas šichtu do dvou,ale snad se urvu
reagovat - Středa 9. dubna 2014 v 19:20 ® mkratas reakce na …
-
džigit> kua a já mám brigošku u nás tož zdar.
reagovat - Středa 9. dubna 2014 v 15:54 ® džigit
-
Včil v sobotu su zavody na Bučině!
reagovat - Středa 9. dubna 2014 ve 14:38 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kamos007> je dobře, že něco děláš,škoda že není takových nadšenců jako seš ty více, není třeba vidět jen maso, ale i nějakou práci,Širda
reagovat - Úterý 8. dubna 2014 ve 21:41 ® kamos007
-
v kýblu 5000 pro představu
reagovat - Úterý 8. dubna 2014 ve 21:38 ® kamos007
-
Dnešní nasazování.
reagovat - Pondělí 7. dubna 2014 v 19:28 ® kamos007
-
IV.TO.ŠIRDA> aji hrouzci jsou v řehánku v sobotu jsem jednoho na fídr chytil
reagovatprvní v životě potěšil chtěl jsem ho do akvárka ale neměl jsem ho do čeho dát tak si plave dál
- Čtvrtek 3. dubna 2014 ve 23:37 ® kamos007 reakce na …
-
kety.vydra> jo tam jo ale jinde je bláto já pod jeřabinu nechodím ždycky na palkovskou nebo od lesa, nevím nějak mě to neláká když to není plné, ale někdy si zajdu i na olešnou. mě dneska na fídru jedna ponorka co si se mnou hrála 5 min a pak 0,16 mm návazec v úzlu uletěl jsem nadával jak čert
reagovat - Čtvrtek 3. dubna 2014 ve 23:17 ® kety.vydra reakce na …
-
kamos007> O jakém blátě to mluvíš? Já psal o jeřabině-tzn.,že od hráze až po (pod) akvapark máš šutry nebo betony…A na palkovické mělčině bych neseděl ani omylem…
A na to kvantum co jsem dneska vytáhl,byla jedna 45ka…
reagovat - Čtvrtek 3. dubna 2014 ve 21:07 ® kamos007 reakce na …
-
kety.vydra> nevím v olešné jsem ještě nechytal do toho bláte se mi nechce, ale kapři tam se prej dají chytit jen pěkní ale na 10 malých jeden pěkný no.
reagovat - Čtvrtek 3. dubna 2014 ve 20:26 ® kety.vydra
-
Jinak – včera jen čumenda na Olešné s malou…Banda ožralých ‚cypísků‘ co dělali u vody brajgl-flašky piva a fernet asi tekl proudem…Tak jsem si říkal,jestli to parchanti po sobě aspoň uklidí…
Dneska konečně zahájeno.Byli jsme s tátou u jeřabiny a moje fídry dostaly po zimě pěkný záhul.Lapeno asi 20 kousků ‚horáčkovy pomsty‘,ale byla zábava a kapříci brali na hod.Nebylo možné uhlídat dva pruty,a když se zadařilo na oba naráz,tak jsem tatovi vrazil jednoho fídra do ruky-a tahej (ať se to nedomotá
reagovat).No,to jsem asi neměl dělat.Jak táta viděl,jak TO šlape,tak prohlásil,že příští týden si jednoho fídra pořídí a že ho mám učit…No potěš! Jsem mu říkal,že takhle chytám čtyři roky a že se pořád mám co učit a chce to přemýšlet…no nedal se zlomit a fídra prostě chce.Bóže............pomoc.