Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.219.260 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 3. března 2014 ve 20:33 ® mkratas reakce na …
-
Hora>Jeníku -klídek můžu Ti dát jen za pravdu – 485 členů na jedné MS a přišlo 20 lidí a to je potom mazec s výborem nebo 524 členů a přišlo 48 a mohu pokračovat u jiných MS no sám jsem zvědav na účast u nás – osobně jsem předal – náš kalendřík s osobním pozváním 585 členům naší MS do dnešního dne – a příjde podle mne 30 lidí a vsázím 3 ks lína od nás z rybníku a prásknu kde se zdržují velcí kapři na našem revíru když bude více a prohraju.
reagovat - Pondělí 3. března 2014 ve 20:04 ® Hora reakce na …
-
džigit> vím,musím se snažit,asi už půjdu ku vodě na fišle.O víkendu už někam vyrazím.
reagovat - Pondělí 3. března 2014 v 19:54 ® džigit reakce na …
-
Hora> klid Jeníku,praskne Ti žilka a budeš tahat haksnu
reagovat
Prostě národ bojovníků od hospodských stolů,potažmo od klávesnic - Pondělí 3. března 2014 v 19:49 ® Hora reakce na …
-
mkratas> hezký povídání,ale to by ti lidi museli mít zájem a na schůze chodit.Naše MS má schůzi za sebou a na ni přišlo z cca 145 členů pouhých 15 členů.Přestože všeci dostali pozvání při výdeji povolenek,tak neměli zájem.A to přišli členové výboru + 10 členů,jeden kolem 45 roků a zbytek od 60 výše.To je do nebe volající pohrdání celou MS.Nevím proč se za neúčast neplatí aspoň pokuta,nebo není pozastaveno členství,já bych za 2ojí neúčast vyhazoval ze svazu.Lidi prostě nemají zájem být ve výboru,natož s něčím pomáhat.Jsou to líné vši,co by se jenom vozily s davem.Ale v hospodě se budou dušovat jak ten hospodář,nebo někdo jiný to špatně vede apod.Pánové rybáři,měli jste možnost pomoci změnit to špatné ve svazu,ale vysrali jste se na to.STYĎTE SE. Nechci být více sprostý.
reagovat - Pondělí 3. března 2014 v 18:24 ® mkratas
-
Vážení zrovna jsem si přečetl jeden příspěvek a myslím si že má docela pravdu – co vy na to ?????:-/
Přepis je málo upraven ať se zde vejde – ale jinak zcela autentický
Zdarec kamarádi, tož synci, probíhají členské schůze MO, volí se nové výbory, takže doufám, že na ně chodíte v hojném počtu a bedlivě dbáte na to, koho si zvolíte, aby vedl vaši organizaci. Chlapci i děvuchy, nezapomeňte však i na to, že se budou volit i členové do výborů územích svazů a nejvrcholnějšího orgánu ČRS – Rady. Proto si každý jeden z vás pohlídejte, kdo a proč na kandidátkách je. Mluvte do ní, v každé MO by měla proběhnout diskuze, kdo bude organizaci zastupovat na územní konferenci, a kterého kandidáta budete podporovat. Dbejte na to, aby váš delegát jel na územní konferenci a posléze třeba i na republikový sněm s jasným stanoviskem, pro koho má za vás hlasovat. A hlavně – rozhlížejte se kolem sebe, kdo by byl vhodný pracovat ve výborech,komisích, odborech v Místních organizacích, a toho navrhujte a podpořte. Synci, teď si tak trošku nadělám do vlastních gatí a naštvu své vrstevníky, ale řeknu vám jedno: není nic horšího, než když je na jakoukoli funkci navržený pouze jediný, navíc stárnoucí kandidát jen proto, že není žádoucí vybřednout ze zaběhnutých kolejí. Vy tak při volbě prakticky nemáte z čeho vybírat a ta se pak stává hloupou fraškou. Nelze v dnešní dynamické době vykonávat funkce za zásluhy a doživotně. Schválně se mrkněte na věkový průměr výborů svých územních svazů i Rady ČRS i místních organizací ať víte, o čem mluvím. Vypadá to, že funkce jsou skutečně doživotní a na některých svazech jde spíše tradiční měsíční sjezd abiturientů domova důchodců. Zní to tvrdě, ale je to třeba. Je prostě čas problémy jasně a otevřeně pojmenovat a začít řešit. Dejme si tu práci a snažme se o to, aby se vybíralo vždy z více kandidátů, vždyť vzájemné soupeření jejich ideí a myšlenek, může posunout náš svaz o kus dál. Určitě se to vyplatí víc, než zakonzervování současného stavu tradiční volbou, s tradičními kandidáty Proto si dejte tu práci a zhodnoťte si každý z vás, jaká práce zůstává za každým členem současného vedení, co se vylepšilo směrem nejen k našim rybám, ale především k Vám –rybářům. My jsme ta základna, pro kterou funkcionáři pracují, oni jsou jen servisem pro nás a ne pro ně samé. Volby jsou šancí toto ovlivnit v náš prospěch. Nenechte se opít rohlíkem, současní bafuňáři určitě budou objíždět jednotlivé organizace a přesvědčovat Vás o tom, jak moc pro vás pracují, a v jak skvělé kondici je náš rybářský svaz. Já si naopak dovolím tvrdit, že naše současná situace není vůbec růžová, jen jaksi není vhodné o ní příliš mluvit (protože budou přece volby). Já se k těm problémům ještě vrátím, teď jen jediný poznatek – výrazný úbytek členské základny!!!!, nižší příjmy apod.. A můj selský rozum říká: ti lidé od nás neodcházejí proto, že jsou spokojeni, a že je jim poskytovaný ten nejlepší servis, jaký si zaslouží, a jaký nedostanou nikde jinde… Tak Petrův zdar
reagovat - Pondělí 3. března 2014 v 18:22 ® kamos007 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> kdybys tam měl nějakou brigádu tak se ozvi naše ms už asi brigády mít nebude když pstruzi se lovit už nebudou protože to nemá cenu.
reagovat - Pondělí 3. března 2014 ve 14:44 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé, pořád je co dělat duháci rostou…bude co sadit a Ivča je přemlouvala aby na zahájenou brali, Širda
reagovat - Pondělí 3. března 2014 ve 14:07 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Apip> pokud se chceš přidat do partie vynikajících rybářů,kutilů a dobrých kamarádů tak si vyplň profil,pozvu tě na naše společné srazíky a různé akce, zatím jsi pro nás vzduch, tak se rozhodni buď vzduch nebo féroví kamarádi, Širda
reagovat - Neděle 2. března 2014 ve 23:06 @ Apip
-
To sirda: aho Tondo, to je nahoda ze jsem tady videl tvoji fotku. Chytavali jsme spolu na olesne, a taky jsem bydlel o 3 patra nad tebou ve frydku
reagovatdoufam ze te na beckarne nekdy potkam. Peta.
- Neděle 2. března 2014 ve 21:42 ® chose120
-
Akce byla super doufám že se všichni domluvíme na nějaké žranici třeba u Kraťase na bečkárně a sdělíme si společné zážitky od vody kterých určitě bude dost.Malý chose vám určitě zpříjemní zábavu hlavně jak chytá ryby
reagovatA Tondo z toho si nic nedělěj taky držím dietu
- Neděle 2. března 2014 ve 21:09 ® lubo OV
-
Šmakovat to teda muselo Tondovi náramně, protože se po příjezdu usadil za našimi zády, neustále komentoval můj a Chorchusuv rybolov, co chvíli nám zakrmoval kolem našich splávků a najednou podezřele ztichnul. Kouknu a Toník s miskou salátu v ruce spokojeně pomlaskává
reagovat - Neděle 2. března 2014 ve 20:34 ® džigit reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> šikovny synek,jak Tě muchy neposeru,eště z Tebe cosyk bude
reagovat - Neděle 2. března 2014 ve 20:31 ® džigit reakce na …
-
Chorchus> a měla napadně vybulenu kapsu u gati…
reagovat - Neděle 2. března 2014 ve 20:13 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
džigit> Smál se mi i malý chose, chorchus s juniorem se hihňali, ale já hrál tvrďáka a sežral jsem mísu abych udělal kraťasovi radost. Líni jak viděli co žeru tak ani nebrali. Kraťas,to ale vylepšil kuřátkovým stejkem,hamburgem a hned mi bylo dobře, Širda
reagovat - Neděle 2. března 2014 v 19:32 ® Chorchus reakce na …
-
džigit> Toník poctivě zežral cely košik a ještě tvrdil, že mu to šmakuje (ale vedle stála Ivet).
reagovat - Neděle 2. března 2014 v 10:40 ® džigit reakce na …
-
mkratas> nemaš ten košik nějaky maly?Jak se představim „kralika“ Tondu…
reagovat - Neděle 2. března 2014 v 10:26 ® mkratas reakce na …
-
Ciffik> Díky – pěstírna moje maličkost
reagovat - Sobota 1. března 2014 ve 20:40 ® Ciffik reakce na …
-
mkratas> Paráda, gratulace Lence Tiché k prvnímu místu. Na to, že od nás odjížděl celý klan Tichých ráno o půl druhé
Čoveče ta pěstírna je čí? David Ruský, na foto v pozadí, nebo mě oči klamou?
Vypadá to na supr ,,vejlet", fajn, že se těm špuntům někdo věnuje.
reagovat - Sobota 1. března 2014 v 19:19 ® mkratas
-
IV.TO.ŠIRDA>Ahoj Toníku – na fotce dole jsem Ti právě připravil to co jsi si objednal na zítra(zelené lupení), ta druhá a třetí fotka a to co je na ní,je pro Ivetku, mou maličkost a mou Dášenku Ňam,ňam Jó a steaky jsou již naloženy.
reagovat - Sobota 1. března 2014 v 18:42 ® mkratas
-
Zdravím Vás všechny – Tak dnes proběhla dlouho připravovaná a odkládaná akce – setkání s RT. Vše o akci najdeš na http://krouzekmladeze.blog.cz/ – je jenom škoda že se této akce nezůčastnilo více dětí z ostravských kroužků. Na ochutnávku dávám pár foteček
reagovat - Sobota 1. března 2014 v 18:25 ® lubo OV reakce na …
-
mkratas> kurde synku, nekecal jsi. Línů tam je snad víc, jak Dežů v Přívoze. A hezky vypasených. Kolega Chorchus by mohl vyprávět. Jednu chvíli málem nestíhal obsluhovat pruty. Já pouze asistoval s podběrákem ale pak jsem si taky hezky zabojoval s 10 cm ježdíkem
reagovat - Sobota 1. března 2014 v 0:23 @ Apip reakce na …
-
mkratas> ok, dik,tak ja to zitra objedu
reagovat - Pátek 28. února 2014 ve 22:29 ® lubo OV reakce na …
-
daja> v případě návalu se otáčím a jedu jinam. Davový rybolov nesnáším.
reagovat - Pátek 28. února 2014 ve 20:24 ® daja reakce na …
-
Stroft> ono je to jedno s druhym, chybi mi ta celkova pohoda co byla na Ebru
reagovatcim driv bude okouni grilovacka, tim lip, dame tomu s Honzikem co proto
- Pátek 28. února 2014 ve 20:20 ® Stroft reakce na …
-
daja> Když je bar prázdný, tak víš kde máš přijet.Honzíkovi je po Tobě smutno
reagovat - Pátek 28. února 2014 ve 20:13 ® daja reakce na …
-
Stroft> Ale kdeze, bar zeje prazdnotou jiz delsi dobu, neni co pit
reagovat - Pátek 28. února 2014 ve 20:12 ® mkratas
-
Apip> já ti to prásknu 471 066 Odra 2 A – MO Ostrava Rybářské revíry / Mimopstruhové revíry
80 ha
Revír tvoří podrevíry:
- rameno u dolu Urx v k. ú. Ostrava-Petřkovice 0,9 ha
- nádrž pod čističkou Ostrava 0,5 ha
- nádrž pod Oderkou Ostrava 0,9 ha
- rameno u Bulhara Ostrava 0,3 ha
- tůně ve Svinově Ostrava 1,6 ha
- Rezavka dolní Ostrava 2,0 ha
- rameno pod VŽ Ostrava 0,9 ha
- štěrkopískoviště Koblov 68,0 ha
- Mžikovo jezero Koblov 2,0 ha
- Rezavka horní Ostrava 3,8 ha
Horní míra kapra na podrevíru č. 8. je stanovena na 70 cm. Při měření a fotografování kapra je nutno použít vlhkou podložku.
Osoba provádějící lov je povinna zapsat do kolonky podrevír v Přehledu o úlovcích i číslo podrevíru.
Na tůních ve Svinově platí zákaz lovu ryb ve vyznačeném úseku.
Platí zákaz lovu z ostrůvků.
V době od 1. 5. do 30. 9. platí zákaz lovu ryb na naturistické pláži POHODA na lokalitě Betony štěrkopískoviště Koblov – vyznačeno tabulemi.
Na podrevíru 1. – zákaz lovu ryb v obecném zájmu v době od 15. 5. – 15.
reagovat - Pátek 28. února 2014 ve 20:07 ® mkratas
-
OK medvědí česnek se bude pro tvé veličenstvo podávat v neděli od 13 hodin,my si ale dáme něco menšího na grilu – asi tak pár kusů 250g steaků a k tomu nějakou kvalitní upečenou laskominu.Jinač dneska vylovili při tréninku mladežníci s rybníku tvůj před pár lety utopený mobil.Ksakru a já zapomněl nafotit jak vypadá.Ale čeká na tebe v naložený v SAVU.
reagovat - Pátek 28. února 2014 v 15:57 ® Stroft reakce na …
-
daja> Že ti roba, zase zamkla bar?
reagovat - Pátek 28. února 2014 v 10:25 ® daja
-
lubo OV> i tak tam bude lidi jak sracek. Poslete pak report jak to probihalo a jestli bylo v alejich nablito
reagovat