Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.219.260 zobrazení | 16.015 odpovědíPro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 27. ledna 2014 ve 20:20 ® Hora reakce na …
-
mkratas> no přeci panička,ta chudák nestačí svému pánovi ( neřek jsem to špatně ? )
reagovat - Pondělí 27. ledna 2014 ve 20:12 ® mkratas reakce na …
-
Náhodou – chudáček pániček nebo panička???
reagovat - Pondělí 27. ledna 2014 ve 20:11 ® mkratas
- reagovat
- Pondělí 27. ledna 2014 ve 20:07 ® Hora reakce na …
-
lubo OV> já nevím,ale někde jsem četl,že pes se podobá ve všem svému pánovi,tak nevím
reagovat - Pondělí 27. ledna 2014 v 19:06 ® lubo OV
-
Náhodou … Toník chodí každý den běhat se psem
reagovat - Pondělí 27. ledna 2014 v 18:29 ® mkratas reakce na …
-
My to někteří objížděli na kole – takovém o kterém ty mluvíš že si pořídíš
reagovata někteří na speciálně upravených kolečkových bruslích s mini pluhem před kolečky
- Pondělí 27. ledna 2014 v 16:00 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
džigit> čemu se divíš vždyť jsem sportovec tělem i duší, sportově rybařím a až zamrzne Odra tak na bruslích až do Polska a je to, Širda
reagovat - Pondělí 27. ledna 2014 v 9:37 ® džigit reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> mně posej, Tonik na běžkach
reagovatNejlepši for po ranu
- Pondělí 27. ledna 2014 v 8:59 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
mkratas> omlouvám se, že jsem nepřijel, chtěl jsem jet na Bečkárnu kolem naší krásné Odry asi 10 km na běžkách, ale jak je z fotek vidět, moc sněhu tam nemáš, takže až napadne sníh přijedu autem
reagovatŠirda
- Neděle 26. ledna 2014 v 17:30 ® mkratas
-
Pokračování
reagovat - Neděle 26. ledna 2014 v 17:28 ® mkratas
-
Dopoledne jsem zval Toníka a Ivetku na odpoledne na Bečkárnu ale oni ne, oni prý radši v televizi pohádku – no prostě už nám dětinští
reagovat.A můžu Vám říct že jste o moc přišli – nafotil jsem krásné fotky na Odře a na revíru za nádherného slunečního počasí viz níže.Nakonec se nás tam sešlo dvanáct i s maminami a bylo to nádherné mrazivé odpoledne.(u kamen bylo teplo)
- Neděle 26. ledna 2014 ve 13:20 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Dnešní lov na dvoře… zima ale jak sviňa
reagovat - Neděle 26. ledna 2014 ve 12:01 ® džigit reakce na …
-
Petula> taky moc nevím,ale pár sedumdesátek+ bylo v pytlu u hrazneho. Teď psali „vedle“ o plotkach,cejnech i tolstojích.Snad prý otrava
reagovat - Sobota 25. ledna 2014 v 19:06 ® Petula reakce na …
-
džigit> nikde žádné info u místních,jaký je rozsah úmrtí?příčina?
reagovat - Sobota 25. ledna 2014 v 16:42 ® džigit reakce na …
-
Zby…> Kuboň
reagovat - Sobota 25. ledna 2014 v 15:37 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
mkratas> pod mostem na rojku
reagovat - Sobota 25. ledna 2014 ve 13:37 ® lubo OV reakce na …
-
mkratas> přece na Bečkárně. Tam prý se tak o revír starají, že umí poručit větru i dešti
reagovat - Sobota 25. ledna 2014 ve 12:06 ® mkratas reakce na …
-
A kdepak nesněžilo a nemrzlo???????????
reagovat - Pátek 24. ledna 2014 ve 21:36 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Z dnešního lovu na trhaneček
reagovat - Pondělí 20. ledna 2014 v 16:19 ® Zby...
-
Dobrý den.Dnes mě překvapil kolega informací o úhynu candáta v Paskově.Nejsem si jist,jestli mluvil o Kuboni,nebo Pilikách.Víte o tom něco?Dík za odpověď.
reagovat - Čtvrtek 16. ledna 2014 v 18:41 ® mkratas
-
Zdravím všechny Ostravské Chytejáky.Dnes jsem si udělal výšlap kolem naší krásné říčky Odry spolu s našim velkým předsedou Pavlem.Musím říct, že procházka v místech kde nebylo již vidět ani človíčka již hezkou řádku dnů, a malebná zakoutí povodí mně tak okouzlila že jsme se i nakonec s hecu brodili v tomto čase vodou jako v létě a pěkně na boso.Voda byla osvěžující, protože cupitání okolo toku v počtu okolo tří hodin a pálení šlapek noh bylo již dost silné ale voda nám nalila další silu. No co Vám mám povídat byla to paráda.Proč Vám to píšu? Blíží se víkend a tak zvedněte své zadky s křesílek,gaučů na sledování televize se vybodněte a vyrazte i rodinkou do krásné přírody za Ostravu.Teď máte nejkrásnější čas na sledování kde jít na ryby a kde to zkusit na odchycení vysněné ryby. Tak Ahoj všichni Chytejáci.
reagovat - Středa 15. ledna 2014 ve 20:52 ® Hora reakce na …
-
lubo OV> Tak tu ještě neznám?Která to je?Má aspoň velké
reagovat?
- Středa 15. ledna 2014 ve 20:43 ® lubo OV reakce na …
-
Hora> neviděl. Širdovic veslonos je jako paní Kolombová
reagovat - Středa 15. ledna 2014 ve 20:23 ® Hora reakce na …
-
lubo OV> Prdlajs,veslonos s rýmou nemá nic co do činění,nemáčel jsem nohy v širdovic rybníku,jinak by už byl ve vezírku.Aspoň bych ho konečně viděl.
reagovat - Středa 15. ledna 2014 ve 20:12 ® lubo OV reakce na …
-
Hora> vidíš, vidíš Honzíku. Kdyby jsi se nechrtil na veslonoce a čekal pěkně v teple až bude venku těch 15 stupňů, tak jsi byl zdráv jako já
reagovat - Středa 15. ledna 2014 v 19:25 ® Hora
-
Tak jak je ostravští chachaři?Mě zase chytla šílená rýma hned v pondělí,tak nevím,už mám tak doje..né zdraví z té Ostravy,nebo todělá ta šílená zima letos.
reagovatZa chvíli budu mít strach vystrčit rypák z baráku.Dneska zase smog,či co to je ve vzduchu.
- Středa 15. ledna 2014 v 11:29 ® Ciffik reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> už mám namražený kilo cyclopa, to by bylo aby nebylo
reagovat - Úterý 14. ledna 2014 v 18:21 ® mkratas reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> my to víme a proto jsme nedošli i když Ivetkou zváni.
reagovat - Pondělí 13. ledna 2014 ve 23:30 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé, nebyl to tentokrát hon na veslonose, ale důvodem našeho setkání bylo, že jsem pod stromeček dostal od zeťáka nový naviják, kterým jsem se chtěl pochlubit, ale bohužel jako prvnímu jsem ho ukazoval Varhanu Varhanoviči, který ale prohlásil že je to šmejd a hodil mi ho do rybníku, tím mě vyřadil z boje a nemohl jsem porazit Horu ani Chorchuse.
Čtvrtý ročník honu na veslonose bude na jaře a budu vás informovat,Širda
reagovat - Pondělí 13. ledna 2014 v 18:15 ® mkratas
-
lubo OV> nendej se okecat –
reagovat– já se nenechal ukecat poněvadž otravu s ohnivé vody jsem již zažil před mnoha lety
a já se mám ještě rád.