Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.219.378 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 21. prosince 2013 v 15:18 ® lubo OV reakce na …
-
Ciffik> to je přece jasné, který břeh. Jedině ten, ke kterému dojede Širda autem až k vodě
reagovat - Sobota 21. prosince 2013 ve 13:58 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Ciffik> soutok Lučiny od Černé louky, tvůj pes chtěl sežrat Širdovi umělou rybu
reagovat - Sobota 21. prosince 2013 ve 13:24 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Ciffik> stejně jako vloni, byl jsi tam se psem, soutok Lubiny a Ostravice
reagovat - Sobota 21. prosince 2013 ve 12:55 ® Ciffik
-
Ostravice a Lučiny
mimochodem kterej břeh?
reagovat - Sobota 21. prosince 2013 v 1:52 ® daja reakce na …
-
Chorchus> jaky soutok Jiříku? Ja myslel ze to bude u Sykoraku
reagovat - Pátek 20. prosince 2013 ve 20:51 ® Chorchus
-
Bando, nezapomeňte na zavirani futer na Ostravici, připomínám na Štěpána bez Štěpána v 10 na soutoku.
reagovat - Pátek 20. prosince 2013 v 19:25 ® mkratas
-
Tak takhle nějak probíhá ukončení činnosti v tomto roce s dětmi kroužku na Bečkárně.Pro zvědavé více na http://krouzekmladeze.blog.cz/
reagovat - Úterý 17. prosince 2013 v 19:44 ® Stroft reakce na …
-
daja> Pojedu ještě jednou mezi svátky a letos končím.V lednu si vemu do ryky P.Říhu a jeho 1000+1 rada a budu studovat
reagovatA únoru pln informací, hurá na ně! Ps. neboj, půjdeš do méně nepřátelské lodě
- Úterý 17. prosince 2013 v 18:15 ® Hora reakce na …
-
mkratas> to poslední úterý se určitě objevím,chodím tam uzavíret vodu.Jinak dnes u vody bylo díky sluníčku fajn a konečně se podařilo vytáhnout i rybku,3 línky a jednoho ježdíka.Dokonce se objevil i porybný,v tuto dobu jsem ho ještě nepotkal u vody,třeba se blýská na lepší časy.
reagovat - Úterý 17. prosince 2013 v 17:13 ® daja reakce na …
-
Stroft> aaaale, uz je to tady. Nepratelska atmosfera zacina a to jeste nejse spolu na lodi na Ebru. Tim smajlikem to nezamaskujes
reagovatMazej na hartu dokud muzes jeste chytat dravce
- Úterý 17. prosince 2013 v 9:29 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Chorchus> vařič vemu, hrnec taky i kalíšky z polystyrenu,jen potřebuji znát ten tvůj tajný rodinný recept na vynikající svařák vč.druhu vína, napiš mi ho třeba do osobky kvůli utajení
reagovatingredience koupíme a ty Jiříku tu dobrotu uvaříš.Kdo byl na posledním lovu veslonose tak ví o čem je řeč,byl tak dobrý, že jsi ho nestíhal vařit
Takže to musíme dohnat,kdo by měl problem s odvozem tak Širda třeba i v noci vás odveze…
- Pondělí 16. prosince 2013 ve 23:24 ® Stroft reakce na …
-
daja> Kecáš, Tvoja tě nepustí
reagovat - Pondělí 16. prosince 2013 v 19:56 ® daja reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> ja sice papiry nemam, ale aspon na cumendu bych prisel… a s necim na zahrati v kapse
reagovat - Pondělí 16. prosince 2013 v 17:22 ® mkratas
-
Jako každý rok já na svém se loučím, povařím VAŘONKU nebo jenom svařáček, zatopím v búdě, s partijou ryby pokrmíme a sebe zahřejeme vařonkou,ale kdyby partija nedorazila tak idu s váma. Kdyby zájem byl tak na štědrý den od 11,00 hodin a poslední úterý v tomto roku od 10,00 hodin. No hold já mám rád teplo
reagovat - Neděle 15. prosince 2013 ve 21:23 ® Chorchus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Já zkůšal už v sobotu a idu s Váma znova, na Štěpána bez Štěpána su tam.
reagovat - Neděle 15. prosince 2013 ve 12:30 ® Hora reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Pokud počasí dovolí,tak bych šel zkusit co v té vodě je.
reagovat - Neděle 15. prosince 2013 v 10:16 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Hoši, rok utekl jako voda a konec roku se zase blíží… dle pranostiky na Štěpána není pána a tak bychom mohli hodit poslední lov jako každý rok U Sýkoráku. Potvrďte svou účast, případně navrhněte jiný termín. Můj T.I.M se přizpůsobí.Širda
reagovat - Sobota 14. prosince 2013 v 17:23 ® mkratas
-
Zdravím všechny – něco málo z dnešního rybolovu. Dnes jsme se s Jardou Bednářem rozhodli proházet náš revír a zkusit štěstí.Začali jsme okolo 12 hodiny a dlouho jsme nemohli chytit ani čudlu,zkoušeli jsme různé velikosti a barvy třpytek,gum,smáčků a menší woblery a nic.Už nás to přestalo bavit když mně snad osvítil ten nejvyšší
reagovata vytáhl jsem ty nejtěžší a největší woblery které mám a používám jen v létě na přehradách a jak to dopadlo – zítra bude doma příprava na svátky, brambory jsem již teď dal vařit.Více fotek na stránkách http://mscrsporuba1.blog.cz/ Zdravím a vyrazte na ryby Petrův zdar. Kraťas
- Středa 11. prosince 2013 ve 14:02 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> no jóó člověče. Málem jsem to z těch fotek nepoznal. To bylo vlastně loni, už si vzpomínám. Tak kurde pak pisnite, kdy to letos bude, s prázdnou určitě nepřijdu
reagovat - Středa 11. prosince 2013 v 10:26 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> můžeš se zúčastnit a blít taky, na posledním lovu sis s Jiříkem rozuměl jak jsme ho vyhlásili králem lovu a od Ivetky dostal zlatou medajli, tak musel pod kyslík a co se týče přítele senátora můžeme ho pozvat taky, rád si zachytá s námi…Širda
reagovat - Úterý 10. prosince 2013 ve 22:33 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> to zas bude v senátorově ulici nablito
reagovat - Úterý 10. prosince 2013 v 9:17 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
gavlos> bereme tě za slovo a na lov pstruhů tě pozveme, můžeš něco uvařit když jsi kuchař. Toto naše klání se uskuteční dle počasí asi během ledna. Širda
reagovat - Pondělí 9. prosince 2013 ve 23:31 ® Chorchus reakce na …
-
Fryw> náčelníku zase špatně, výčet je samozřejmě neúplný, musel bych popsat A4-ku a jsme na ně patřičně hrdi. S TOKOZem nemám nic společného, inspiraci čerpám v Albioně.
reagovat - Pondělí 9. prosince 2013 ve 23:18 ® Fryw reakce na …
-
Chorchus> Samé pěkné vlastnosti jsi vypsal. Ale uplně tu nejhorší jsi neuvedl schválně nebo jsi „zapomněl“?
reagovatA nemyslím tím nestydaté porušování autorských práv firmy tokoz a kopírování jejich výroby… .-D
- Pondělí 9. prosince 2013 ve 23:16 ® Chorchus reakce na …
-
Stroft>
reagovat - Pondělí 9. prosince 2013 ve 23:14 ® Stroft reakce na …
-
Chorchus> Klidně ať přijede, když má malého jen 7, tak nebude co závidět
reagovat - Pondělí 9. prosince 2013 ve 23:02 ® Chorchus reakce na …
-
gavlos> obrátil ses špatně, musíš na Velkého Širdu, to on je strůjcem veškerého zla (tedy akcí). A nemysli si, že to je u nás nějakej med, my tu sme od přírody agresívní, závistiví, hamižní a navíc nemáme rádi lidi a to je to, co se nám na nás nejvíc líbí.
reagovat - Pondělí 9. prosince 2013 ve 22:54 ® Fryw
-
IV.TO.ŠIRDA> Rád přijedu, pokud mi to povinosti umožní .-) Já si ani nepamatuju jestli jsem měl někdy pstruha na háčku…
reagovat - Pondělí 9. prosince 2013 ve 22:39 ® gavlos
-
no ted to ctu zpetne a vypada to jak inzerat na seznamce
reagovat - Pondělí 9. prosince 2013 ve 22:37 ® gavlos
-
Chorchus> a co by me stalo pozvani od Vas na lednove pstruhy.ci popripade iine jarni rybareni.vzal bych maleho at konecne vidi i pohodove rybare
reagovatzatim mel stesti jen na "protivne duchodce bobkare nebo vlackare "frajery s vercajkem za 20tis.
nema nikoho k vode skym zkritizovat muj styl ci cokolov jineho.jestrabice bohuzel nevysly a rad bych prohodil par slov s nejakym chytejakem..ja 31maly7.oba zapaleni rybari amateri