Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.219.414 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 9. prosince 2013 ve 22:32 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Chorchus> Jiří to vůbec nevadí, alespoň je se čemu smát… v nejbližší době se stav a probereme to osobně
reagovat - Pondělí 9. prosince 2013 ve 22:04 ® Chorchus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> ten kyslík je důležitý. Je vidět, že naše diskuse jdou za hranici zdravého rozumu.
reagovat - Pondělí 9. prosince 2013 ve 21:47 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Chorchus> navrhuji v lednu pozvat Frywa k nám na lov pstruhů na dvoře, pozveme i Jakiho ten ho naučí padat do vody při záseku a máme tady i kyslík s brýlemi,který jsi už použil,tak ho to naučíš… Ivet nám něco ukuchtí,ale otázka zní jak sem toho disidenta a chartistu dostaneme???? Širda
reagovat - Pondělí 9. prosince 2013 v 19:18 ® Chorchus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Dostal jsem několik dotazů, zda bude vánoční besídka? Měli bychom pozvat Frywa, máme stále otevřena některá témata – disent a 4 odboj,už obligátní vývoz revoluce a stavba stanu.
reagovat - Středa 4. prosince 2013 ve 20:50 ® kejra reakce na …
-
mkratas>jo Radim to je třída…vynikajicí manažer živých nástrah a futrovymýšleč
reagovat - Středa 4. prosince 2013 v 18:44 ® mkratas
-
A tady máte pokračování.
reagovat - Středa 4. prosince 2013 v 18:43 ® mkratas
-
Tož dneska jsme potrenovali na zimní ligu a ryby brali sice málo ,ale stálo to za to.Děcka s toho mněli jundu a docela se bavili. Radim jim ukázal zač je to loket a že když se chce tak to jde.A tady máte pár fotek.
reagovat - Neděle 1. prosince 2013 ve 21:19 ® gavlos reakce na …
-
dravec3> a kaj tam..koc to tam neznam..
reagovat - Neděle 1. prosince 2013 v 19:36 ® dravec3
-
na Žermanicích ted berou okouni takže kdo by chtel určitě se ještě vydejte na lov
reagovatdnes jsem vytáhl par pěkných kousků
- Neděle 24. listopadu 2013 v 19:40 ® Hora
-
Potvrzuji,halászlé bylo výtečné,chutnal i chleba alá dája byl výborný, a kombinace slivka a svařák . . . já se dával celé dopoledne dokupy.Je pravda,že takovou kombinaci jsem ještě nepil,ale vše je jednou poprvé.
reagovatDíky Širdovým i ostatním za hezky strávený den u vody.Nějaká rybka se také chytla a veslonos – dál si plave ve vodě a směje se nám rybářům,že ještě nepřišli na co ho jde nalákat.
- Neděle 24. listopadu 2013 ve 12:22 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> přátelé, po mé slivovičce 50% je možno viděti cokoliv. Od Širdova teho-oneho, přes Babicu s třemi michelinskými hvězdami, až po metrového veslonose. S gest je ale jasné, že Kakadu popisuje, jak mu ten jeho papoušek vlezl do mikrovlnky, zabouchly se mu dvířka a Kakadu omylem při procházení kolem, náhodně zavadil o vypínač. Následně jenom díky rychlé a profesionálně provedené resuscitaci paní Kakaduové, papagaj přežil pouze s drobnými ohořelými pírky.
reagovat - Neděle 24. listopadu 2013 v 11:48 ® mkratas reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Prý tvojeho za mlada
reagovat - Neděle 24. listopadu 2013 v 9:17 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Co myslíte, že Kakadu asi viděl po LuboveOV švestce???
reagovat - Sobota 23. listopadu 2013 ve 21:11 ® IV.TO.ŠIRDA
- reagovat
- Sobota 23. listopadu 2013 ve 21:07 ® IV.TO.ŠIRDA
- reagovat
- Sobota 23. listopadu 2013 ve 21:06 ® IV.TO.ŠIRDA
- reagovat
- Sobota 23. listopadu 2013 ve 21:05 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přatelé, třetí lov na veslonose se vydařil.Halászlé chutnaly.Náš věrný kamarád Jeňa Hora opět perlil krásnými brkoši a nařídil je rozdat mezi zúčastněné chytejáky, Jeňo ještě jednou ti moc děkujeme.Pila se ohnivá voda a možná i dost, protože při soumraku přiběhl kakadu k ohni dosti vzrušený „viděl jsem ho je tak velký“ no nevím co asi viděl veslonose?? Prohlédněte si foto a napište co asi Kakadu viděl…
reagovat - Sobota 23. listopadu 2013 ve 20:02 ® Chorchus
-
Moc díky za báječný den. Je třeba vyzdvihnout některé momenty. Fantastické halaszle, díky Ivet. Kakadu chytil na mušák plotici, Daja téměř trvale vytahoval rybu (nevím, jestli to nebyla pořád ta sama) no a na závěr je třeba vyzvihnout muškařský styl LubaOV, připomínající styl „FreeFuckingwithoutwomen“. Doufám, že některé gigantické úlovky se tady ještě objeví. Mkraťas> neboj, diskusi o štěrbinách se vrátíme na jaře.
reagovat - Sobota 23. listopadu 2013 v 19:01 ® mkratas
-
Děkuji za sebe i za Jarouše za krásný podzimní lov na Veslonose.Poněvadž jsme nemněli štěstí tak veslonos si pluje dál ve svém království.Diskuze okolo plápolajícího ohně -ohledně štěrbin a mikronech kterou začal Chorchus byla více zajimavá než vylovení veslonose.K těm štěrbinám a mikronům jsme rozvinuli zcela a velmi výživnou debatu – jak je vidět na fotogafii Kakadu se může smíchem p..... ,Toník nechápe a ostatní se baví na jejich úkor.No prostě na každé akci musí být někdo, kdo si to vybere i za ostatní a naběhne si – dnes jsou to ti tři pánové na fotografii.Škoda těch kteří odešli dříve a nemohli se debaty zůčastnit – přišli ohodně. Ještě jednou za perfektně zorganizovaný podzimní sraz Chytejáku na ostravsku. Halasle s ryb se prý Ivetce velmi povedli – já nevím – já to nepapam když tam není vepřová – velmi chutnal Jaroušovi. Takže ahoj na jarním srazíku.
reagovat - Sobota 23. listopadu 2013 v 18:28 ® lubo OV reakce na …
-
Chorchus> tatarák byl vynikající, málokdy jsem jedl něco tak dobrého.
reagovat - Pátek 22. listopadu 2013 ve 20:31 ® Chorchus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Meruňu jsem před sebou ochránil a jdu na zítřek připravovat tatarák z lososa.
reagovat - Čtvrtek 21. listopadu 2013 v 19:00 ® daja
-
Na sobotu hlasi 6–7 stupnu, 50% sance na dest. No myslim, ze pocasi bude to posledni co nam muze prekazit sraz
reagovatJelikoz jsem
uz dlouho nevaril, vezmu k te rybi halaszle alespon domaci kvaskovy chleba. Neni to zadna lacina nahrazka z kvasnic, doufam, ze bude pritomnym chutnat
- Čtvrtek 21. listopadu 2013 ve 14:51 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> hezké. Vidím, že jsi vždy připravena. Když na houby, tak rovnou s vajíčkama, ať se houby dají do smaženice za čerstva
reagovat - Čtvrtek 21. listopadu 2013 v 10:06 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Včera jsem u rybníčku našla svoje poslední letošní hříbky, byli to sice masláci, ale na konec listopadu mi udělali velikou radost
reagovat - Středa 20. listopadu 2013 v 17:28 ® mkratas
-
IV.TO.ŠIRDA> Toníku s hlubokým zármutkem,ale nebudu co se dá dělat – práce volá holá – holá
reagovat - Středa 20. listopadu 2013 v 9:39 ® Mysak1 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Až se tam vydáte ,dej vědět.V neděli jsem to prošel od kozovské benzinky po vlčice s vláčákem a krom dlaňových okyšu potěšili jelci do 40cm a jeden těsně nad pade! Voda je teď moc čistá i v tůních vidíš až na dno. Tak se tam snad potkáme. Michal.
reagovat - Středa 20. listopadu 2013 v 9:38 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Ciffik> narodil jsem se v Nemilanech, tak jsem o nich věděl, jsou tam teprve druhý rok, dělá tam můj spolužák,krásné pokoukáníčko… nebylo by špatné kolektivně navštívit sklípek pod bazénem a posedět při ohnivé vodě za zpěvu – Můj táta rybářem byl, ředitelem této akce by mohl bých Chorchus a náměstkem ty,pokusím se sehnat sponzora
reagovatŠirda
- Středa 20. listopadu 2013 v 9:27 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Mysak1> byl chytal jsem pod splavem v Kožušanech, je to tam celý rozbitý od naklaďáků, na červy a hnojky nic a na 5cm karásky dvě faje kolem 40cm.Teď máme akci, ale chěl bych se ještě rozloučit s Třebůvkou u Kozova, štik je tam sice málo, ale mohla by zobnout ostrá, záleží na počasí. Včera jsme navštívili Olomouc,ventky jsme sice nevytáhli, ale zato jsme získali krásné fotky…
reagovat - Středa 20. listopadu 2013 v 9:09 ® Ciffik
-
IV.TO.ŠIRDA> kde já jsem to jen viděl, že by u Banáta v Hněvotíně? Má tam fajný to jezírko, hlavně ty jesetery.
reagovat - Středa 20. listopadu 2013 v 8:26 ® Mysak1
-
ŠIRDA:Tondo koukám ,že si tam pěkně žijete na tym ostravsku. Mám dotaz, byli jste na té Moravě jak jsme o ní debatili??? Michal
reagovat