Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.219.414 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 19. listopadu 2013 ve 21:03 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
mkratas> píšeš, jako kdyby ses nechtěl zúčastnit Mildo, pokud se neukážeš tak z toho budu mít velké trauma,už tak mám dost problémů z hercnou,tak se ukaž. Máš pravdu, mohli by brát na šneky, chce to tak dva kýble a pokud žrát nebudou tak je sežereme my
reagovatSergejovi dáme 100 na hodinu,aby pořádně pumpoval,protože voda v rybníku musí proudit,aby brali.Takže vše zajištěno,ukažte se třeba jen na halászle,ať je nemusím žrát 14ní, Širda
- Úterý 19. listopadu 2013 ve 21:03 ® Chorchus reakce na …
-
Ciffik> oprávněnost tvrzení, že u Širdy je veslonos, je na stejné úrovni, jako že ukrajinec Sergej stále pumpuje vodu – tedy velmi vyskoká. Vasila jsem již zkontroloval, zda má odvedený sociál a zdravko a je vše v pořádku, co se týče veslonose, dokumentační foto jasně dokazuje, že tam je, z fotky pod hladinou to tam poznávám.
reagovat - Úterý 19. listopadu 2013 v 19:59 ® mkratas reakce na …
-
Pokud ho chcete někdo chytit musíte použít za nástrahu nějakého mlže nebo korýše.Věřte tomu že to tak je, na zooplankton se moc chytat nedá leda že by jste lepili a lepili. Kdyby někdo mněl zájem tak zde něco bližšího : Veslonos je aktivní i v zimě, protože má, podobně jako žralok, malé žábry a proudící voda je pro něj nutností. Největší problém při jejich chovu je s potravou. Pokud jsou od mala převedení na krmení granulemi, krmíme je granulemi pro jesetery, případně tučnějším krmením pro Koi, které jsou schopni posbírat rychlou otočkou i z vodní hladiny. Potíž bývá s většími jedinci, kteří byli drženi na přírodní potravě v rybnících. Tito granule odmítají a proto je možné je chovat jen ve velkých jezírkách, kde si mají možnost nějaký plankton vyfiltrovat. Je možné je krmit i malými, málo pohyblivými druhy ryb. Takže lovu zdar u Toníka na jezeře.
reagovat - Úterý 19. listopadu 2013 ve 14:54 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Ciffik> neboj je tam a žere ciklop
reagovat - Úterý 19. listopadu 2013 ve 13:59 ® lubo OV reakce na …
-
Ciffik> veslonos už je dávno v žaludku nějakého candáta
reagovat - Úterý 19. listopadu 2013 v 10:01 ® daja reakce na …
-
Ciffik> ono je taky otazka, co ta potvora zere. Aby to nebyla takova nechytilna ryba jako treba tolstoj. To by pak mel sanci jedine Stroft na vlacku
reagovatA nebo chce Sirda usetrit lahev ohnive vody a vyhlasuje lov veslonose, ale stejne tajne doufa, ze se nechytne
- Pondělí 18. listopadu 2013 ve 23:18 ® Ciffik
-
ten Širda nás stejně s tím veslonosem tahá za nos…
Navrhuju se složit a alespoň jednoho mu koupit. http://eshop.jezirka.info/…mericky:274/
reagovat - Pondělí 18. listopadu 2013 ve 22:28 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Hoši, pokud by někdo neměl zajištěn oodvoz, tak se Stroftem odvezu domů za maminkou ještě dva, ale hlavně nezvracet
reagovat)) Širda
- Pondělí 18. listopadu 2013 ve 22:24 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Stroft> Peťo,na závěr tě hodíme s Ivčou domů v jakémkoliv stavu, ale určitě si vem s sebou vláčku, potřebuji zjistit přírůstek candáta
reagovat - Pondělí 18. listopadu 2013 v 19:24 ® kakadu
-
Kua to bude zase v álejích nablito.Pokud mne roba pustí tak dojedu jako tradičně šalinou.
reagovat - Pondělí 18. listopadu 2013 v 19:14 ® Stroft reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Hm,nemám odvoz
reagovat - Pondělí 18. listopadu 2013 ve 13:37 ® mkratas
-
Baví se dva kapři a ten jeden se ptá: \„Věříš na život po Vánocích?\“
reagovat - Pondělí 18. listopadu 2013 v 0:06 ® džigit reakce na …
-
Chorchus> sem psal,kdy mam volno! Marne… Maš u mně syr, zvednul sem čas a snižil teplotu-neskutečne!!!
reagovat - Neděle 17. listopadu 2013 ve 23:01 ® Chorchus reakce na …
-
džigit> co bečíš?
reagovat - Neděle 17. listopadu 2013 ve 22:58 ® džigit
-
reagovat
- Neděle 17. listopadu 2013 ve 22:46 ® Chorchus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> úplně jsi mě inšpiroval, už mi fusy taky zešedivěly. Moc se těším, přinesu Ivetce vidličky a tobě kořalu.
reagovat - Neděle 17. listopadu 2013 v 16:23 ® daja reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> ja predbezne hlasim ucast. Co bambusaky, jsou povinne? Doma mam tencici se zasoby kalvadosu, tak bych pribral vzorek
reagovat - Sobota 16. listopadu 2013 ve 23:38 ® IV.TO.ŠIRDA
-
…inspirace pro účastníky třetího lovu na veslonose
reagovat - Sobota 16. listopadu 2013 ve 23:34 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Hoši,v sobotu 23.11. od 9.00h vyhlašuji třetí hon na veslonose, halászlé a chleba, kávu, čaj zajistím, jinak jako vždy co kdo donese. Zároveň se rozloučíme s letošní sezonou po našemu. Bylo by dobré sehnat někoho na pasování na rybáře nebo rybářku.Kdo má zájem dát k dispozici svou polovičku, tak mu slibuji, že ji neutopíme
reagovatKaždý kdo uloví veslonose třeba i malého bude vyhlášen za krále lovu, dostane litr vodky a zúčastněné děti dostanou sladkostky, Širda
- Sobota 16. listopadu 2013 ve 22:49 ® lubo OV reakce na …
-
Chorchus> Stačí vzít k Širdovi. Díky.
reagovat - Sobota 16. listopadu 2013 ve 20:22 ® Chorchus reakce na …
-
lubo OV> Zastavíš se pro prut, nebo ti ho mám vzít k Širdovi?
reagovat - Sobota 16. listopadu 2013 v 10:23 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> jo jo. Slyšel jsem, že i na výlovu Bezruče to nebylo nic-moc a ještě bylo uplatněno nové prodejní know how
reagovat - Pátek 15. listopadu 2013 ve 21:48 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> Peťo, letos je sumců málo a proto s Ivetkou příští týden vyrážím na Morávku rozloučit se s letošní sezonou a pokusíme se nachytat nějaké pstruhy tj.3 já a 3 ona. Letos u nás na štědrovečerní večeři budou pstruzi v trojobale pokapaní citronkem a bramborovým salátem mňam…Širda
reagovat - Pátek 15. listopadu 2013 ve 20:23 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> mně by se taky hodila nějaká nástražka. Takový sumeček cca 130cm by byl na vánoční stůl ideální
reagovat - Pátek 15. listopadu 2013 ve 20:17 ® kejra reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA>…a v rubrice Sl.Harta se Toníčku podívej jaké pěkné okouny jsem na ty tvoje rybky přemluvil
reagovat…a ještě jednou dík za předčasného ježíška!
- Pátek 15. listopadu 2013 v 19:14 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé,sedím na sádkách podřimuju a najednou se rozletí dveře a v nich sám velký pampalíny Kejra. Brblal, že potřebuje nástražky, tak jsem ho poslal se sakem k bazénu kde začal přebírat a vybírat ty nejideálnější velikosti. Po půl hodinovém přebírání něco brblal o zlaté rybce…tož nevím, jestli se mu podařilo ji lapit, aby mu splnila 3 přání.Tak jako se rychle objevil, tak se i rychle ztatil…jen jsem mu stačil popřát krásné klidné svátky a chycení velkých gigantů…Když to tak shrnu, tak pro ideální nástražky mě navštívil světoběžník Peťa Stroft, Kraťas se svou polovičkou a Kejra…přátelé díky za návštěvu, Širda
reagovat - Čtvrtek 14. listopadu 2013 v 18:10 ® Bedrun reakce na …
-
daja> jednou až budu velký kluk, tak bych chtěl taky něco takového zažít. Hausboat, ryby a neklesající hladina dobré nálady v krvi…paráda
reagovat - Středa 13. listopadu 2013 v 10:55 ® džigit
-
koukam,že aj ajurvedi ste uživali
reagovat - Úterý 12. listopadu 2013 v 18:53 ® daja
- reagovat
- Úterý 12. listopadu 2013 v 18:52 ® daja
- reagovat