Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.219.457 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 12. listopadu 2013 v 18:51 ® daja

Tak se ke mne konecne dostaly fotky z panske jizdy po holandskych kanalech… takze par slov uvodem. Porizeni povolenky chyt a pust (chytani na 1 prut, polozena, plavana, privlac na umelou nastrahu) stoji na rok 14,25 EU a prodaji vam ji na kazde poste, cili otazka 10 minut. Chytat se da vsude, kde neni cedule zakazu. Hloubka se pohybuje v rozmezi 1–5m, jezera jsou melka a najit rybu je podstatne tezsi nez na kanalech. Zkousel jsem vlacet, ale mam olsove ruce, cili dravci totalni propadak. Uspech pak slavil jen splavek s kukurici. Co se tyce ryb, nejvetsi zastoupeni ma jednoznacne cejn, ve mestech i kapr. Rybarsky tlak nulovy. Vsude poradek, cisto, lidi pratelsti, zadni cmoudove ani pristehovalci (ti jsou jen ve vetsich mestech, Amsterdam, Rotterdam). A jelikoz byla sezona musli, tak jsme si tuto delikatesu doprali taky, i kdyz slabsi jedinci se z toho posrali a jeden i pogrcal. Vyprava byla podporena 288 pivy znacky kozel a 20l vodky, z cehoz zbylo 1.5l vodky. Priste snad klapne i nejaky ten dravec …

reagovat
foto/forum/2013/th-img102878.jpgfoto/forum/2013/th-img102879.jpgfoto/forum/2013/th-img102880.jpgfoto/forum/2013/th-img102881.jpg
Úterý 12. listopadu 2013 v 18:40 ® Stroft
Stroft

A já něco vím…ale neřeknu, snad se „pytlák“ pochlubí sám:-)

reagovat
Úterý 12. listopadu 2013 v 17:57 ® džigit reakce na …

daja> tak tak :->

reagovat
Úterý 12. listopadu 2013 v 17:56 ® džigit reakce na …

Stroft> je mi to jasne ;-)

reagovat
Úterý 12. listopadu 2013 v 16:21 ® daja

Jen jestli dzigit nemyslel nejaky ten podzimni sraz u Sirdu na rybnice, kde probehne lov padlonose??

Ja si uz na rybu nesahl vic jak mesic, co bych dal za hnusneho kapra :-)

reagovat
Úterý 12. listopadu 2013 ve 14:39 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> http://www.windguru.cz/cz/index.php?… Kdo by si to nechal ujít? :-)

reagovat
Úterý 12. listopadu 2013 ve 14:07 ® džigit

tuš jak,bude včil o fikendu cosik?

reagovat
Pondělí 11. listopadu 2013 ve 14:01 ® mkratas reakce na …

Lubo moc už ne lubo OV ale rybožrout – po dlouhé době jsem při kontrole musel počítat zda-li jsi nepřekročil povolenou kótu;-) – ale kousíček Ti chyběl.Prý na candátky.:-D něco málo ponechám HAHAHA

reagovat
Neděle 10. listopadu 2013 v 8:18 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

mkratas> a zatímco kocour byl za Širdama na výlovu, myška mu plenila jeho revír. Celkem vytáhla 3 kapry, ale aby kocour neřekl, tak dva mu ta myška pustila zpět. U toho třetího kapříka šupináče 2,5kg ale neodolala a prachsprostě ho kocourovi zmasila, protože nedělní oběd se smaženým kapříkem a bramborovým salátem prostě nemá chybu :-D ;-)

reagovat
Sobota 9. listopadu 2013 v 18:14 ® džigit reakce na …

mkratas> se divam,že aj auto do kopca tlačil :-))

reagovat
Sobota 9. listopadu 2013 v 17:07 ® mkratas

Tak jsme dnes vyrazili do prostoru Toníkova každoročního výskytu.Po dlouhé době hledání, jsme ho nalezli u hadice s tekoucí vodou.Děvčata si museli vyslechnout jak je tato práce těžká,dostřik v práci a potom ještě prý doma.No všichni mu to ihned vyvraceli ale Tonino si to vymluvit nenechal.A tak neustále odpočíval – viz foto č.1. Po té asi po 15 min.odpočinku předváděl děvčatům co ještě dělá, když ho stříkání přestane bavit – viz.další foto.No prostě parádní prožitý výlet. Toníku jen tak dále.

reagovat
foto/forum/2013/th-img102816.jpgfoto/forum/2013/th-img102817.jpgfoto/forum/2013/th-img102818.jpg
Čtvrtek 7. listopadu 2013 ve 22:24 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

Stroft> Ctím ťa, hlásim sa za Trolla.

reagovat
Čtvrtek 7. listopadu 2013 v 18:51 ® mkratas reakce na …

IV.TO.ŠIRDA> jenom sebe a pěkně od podlahy v sukničce

reagovat
Čtvrtek 7. listopadu 2013 v 11:43 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

lubo OV> ano,dosud :-D

reagovat
Čtvrtek 7. listopadu 2013 v 11:35 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kety.vydra> kanče nevybouřený :-)

reagovat
Čtvrtek 7. listopadu 2013 v 11:24 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

lubo OV> Švédský stůl,švédský stůl…nabídni švédskou trojku a dorazím :-D :-D

reagovat
Čtvrtek 7. listopadu 2013 v 10:40 ® Stroft reakce na …
Stroft

Chorchus> Myslím, že i bez lodě, tam bude Trollů přehršel:-)

reagovat
Čtvrtek 7. listopadu 2013 v 8:51 ® Mysak1 reakce na …

IV.TO.ŠIRDA> Tak jsem zjistil od mistniho ze je to mysleno 50m nad a pod a na to navazuje pod jezem dalsi cedule 100m od cedule po proudu pry z duvodu obecne ochrany MVE!!!!!! Tzn. zakaz lovu 150m od jezu.A dost to tam jeden mistni aktivista resi. Jedna rada nad zlato! Na druhem brehu ta tabule neni,jen musis poresit jak podrzet nastrahu pod tim vyvarem.Ja tam jen vlacim a s tezsi gumou nemam problem.

reagovat
Čtvrtek 7. listopadu 2013 v 8:08 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

IV.TO.ŠIRDA> roztleskávačky netřeba. Ale jestli tam budeš mít švédský stůl s řízkama, uherákem, čabajkou a fransouzským sýrem, bude to plnohodnotná náhrada :-)

reagovat
Čtvrtek 7. listopadu 2013 v 0:30 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

Stroft> bereš k Širdovi člun? Mohli bychom trollovať. :-)

reagovat
Čtvrtek 7. listopadu 2013 v 0:09 ® Stroft reakce na …
Stroft

IV.TO.ŠIRDA> Chlapi.....bez bab:-)

reagovat
Středa 6. listopadu 2013 ve 22:38 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

hoši, čeřínek se spouští z dost velké výšky, tak si vemte 5ti metrové špagáty.Je vidět, že jste na ty nástražky nadrženi…nemám zajistit nějaké roztleskávačky:-)) ))Širda

reagovat
foto/forum/2013/th-img102764.jpg
Středa 6. listopadu 2013 ve 21:56 ® kejra reakce na …
kejra

mkratas>…ti teda ten jeden půjčím:-)

reagovat
Středa 6. listopadu 2013 v 19:27 ® mkratas reakce na …

Tož já se přidám, čeřen nevedu,ale rychle koupím na místě:-))

reagovat
Středa 6. listopadu 2013 v 18:17 ® kejra reakce na …
kejra

IV.TO.ŠIRDA>…budu stát za Stroftem hned druhý v řadě,ale čeřeny budu mít dva!

reagovat
Středa 6. listopadu 2013 v 16:26 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

mysak1> bylo mi hned divné, když na stavidle jsem viděl tabuli Zákaz rybolovu 50m tak jsem poslal Ivču, aby to odměřila a ta došla k další ceduli, kde byl další zákaz rybolovu v délce 100m. Tento víkend zajistím rybičky a příští týden v plné zbroji přes Čert to tam ryje hurá na ně,možná se tam potkáme…Širda

reagovat
Středa 6. listopadu 2013 v 8:54 @ mysak1

sirdo bacha tento jez znam,jenze od letoska se neslucuje popis reviru s tabulemi na brehu !!! Jinak tam opravdu je super vlacka zatim nej bolen 89cm, je tam problem kdyz te kontroluje jeden z mistnich rs!!! A narazit tam na blba problem absolutne neni. Bohuzel.

reagovat
Úterý 5. listopadu 2013 ve 21:26 ® Stroft reakce na …
Stroft

IV.TO.ŠIRDA> Beru tě za slovo a stojím první v řadě s čeřeněm v ruce.

reagovat
foto/forum/2013/th-img102751.jpg
Úterý 5. listopadu 2013 ve 21:07 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Přátelé,už jsme zase o rok starší…pro některé rybáře třeba jako pro mě byly letošní úlovky velice slabé. Osobně si myslím, že se hovno nasazuje, ale výsledky na papíru snesou hodně a proto vás opět po roce zvu tento pátek, sobotu a neděli (7–16.00h) na slavnostní výlov rybníka Bezruč v Jistebníku kde si můžete zakoupit různé druhy ryb,ochutnat rybí speciality a za hrází máte možnost si nachytat nástražky.Budu se tam někde motat,případně domluvím se šéfem lov nástražek,čeřínky s sebou. Širda

reagovat
foto/forum/2013/th-img102748.jpgfoto/forum/2013/th-img102749.jpg
Úterý 5. listopadu 2013 v 18:47 ® kakadu
kakadu

AdamHT> Kurnik!!! Nemaš to synku lehké. A proto platí staré známe Ostravské!!!

Každe rano v panelaku majzni tchynu po čumaku!!!

reagovat