Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.219.515 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 5. listopadu 2013 v 18:23 ® mkratas reakce na …

Co víš stát u jezírka s klackem v ruce a zima a zima a furt nic – no radši na rybníku – bo potom Toník kesr a rybu vyrve a to teda neeeee.

reagovat
Pondělí 4. listopadu 2013 ve 21:02 ® džigit reakce na …

mkratas> to by brali,Ivetka nachysta a naleje.To neni ta prava rybačka s nudli u nosa :-))

reagovat
Pondělí 4. listopadu 2013 v 19:33 ® mkratas reakce na …

Alebo k Širdům do kádě

reagovat
Pondělí 4. listopadu 2013 v 15:08 ® džigit reakce na …

lubo OV> jj,v předvečer Štědreho dňa pod Sykorak :-))

reagovat
Pondělí 4. listopadu 2013 ve 14:42 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

AdamHT> jednou je vezmi na toho vánočního kapra a ono je to přejde tě nutit :-)

reagovat
Pondělí 4. listopadu 2013 ve 14:41 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

gavlos> nehájí

reagovat
Pondělí 4. listopadu 2013 ve 14:27 ® AdamHT
AdamHT

tak a jako každý rok jsem byl donucen tchyní a mámou chytnout na vánoce kapry, se mi jako vůbec nechce. :-D

reagovat
Pondělí 4. listopadu 2013 ve 12:51 ® gavlos
gavlos

chlapi nevite jak to ma letos zermanka s hajenim?nikde sem nic nenasel. diky

reagovat
Neděle 3. listopadu 2013 v 17:03 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Ostravští chatejáci, mrkněte na odkaz (výlov rybníka Arnošt – pasování na konci), jak příští rok na Bečkárně z každého kdo bude mít zájem můžu udělat opravdového pasovaného rybáře. Objednávky na pasování pošlete Kraťasovi do osobky,káď mám k dispozici :-)) ) Širda

http://www.crsmofm.cz/video/

reagovat
Neděle 3. listopadu 2013 v 16:42 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Naše včerejší zpoždění příjezdu na Bečkárnu zavinil průzkum nového revíru na kterém jsme uviděli cca 45 cm ostroretky a v nejsilnějším proudu lovily štiky.Příští týden jedeme na ně,jinak můžu povrdit, že včerejší závody na Bečkárně měl Kraťas opět plně v rukou a budu se těšit na další ročník, kterého se už určitě zúčastníme,Širda

reagovat
foto/forum/2013/th-img102684.jpgfoto/forum/2013/th-img102685.jpgfoto/forum/2013/th-img102687.jpgfoto/forum/2013/th-img102688.jpg
Neděle 3. listopadu 2013 v 15:25 ® big carp reakce na …

no říkám překrmene potom bylo tam ráno šilěně moc rybářu rano to šlo:) a potom nic

reagovat
Neděle 3. listopadu 2013 v 9:35 ® LeoC reakce na …
LeoC

big carp> byli jsme tam s Chorchusem a jeho juniorem od 2 a ani ťuk na celkem 6 prutů

reagovat
Neděle 3. listopadu 2013 v 9:19 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

mkratas> no jo, tak to bude tím, že jsem čumel do kolonky „Akce“. Vždycky když tamu Vás na Bečkárně jsem, tak se divím, proč jsem si ty tůně nikdy nešel vyzkoušet. Asi se vrátím do začátečnických let, kdy jsem na podobném revíru ve Studénce vyrůstal a prubnu to :-))

reagovat
Sobota 2. listopadu 2013 v 19:54 ® mkratas reakce na …

lubo OV> je to správně je to wwww.http://mscr­sporuba1.blog­.cz/až dole je mládež MS Poruba 1 nebo www. krouzekmladeze­.blog.cz.Jinak dík za návštěvu tobě ,Horovi,v prvé poledne dorazil Toník a Ivetka – bylo supr zůstali dlouho do podvečera takže zatím.Večer budou na našich stránkách fotky z dnešních závodů – a jako ochutnávka je tady jedna ze dneška.A k té fotce s rybami – každá poctivě ošetřena a vrácena do vody.

reagovat
foto/forum/2013/th-img102669.jpgfoto/forum/2013/th-img102670.jpgfoto/forum/2013/th-img102671.jpg
Sobota 2. listopadu 2013 ve 14:33 ® big carp

Dneska na VT plno rybářu ale šlo to dobře 2 kapříci běhěm pěti minut a pak to šlo do kopru:( potom ani tuk:)

reagovat
Pátek 1. listopadu 2013 ve 20:13 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

mkratas> no to jsem se díval už dříve jako první, ale nenašel jsem nic. Teda jestli jsou to tyhle http://mscrsporuba1.blog.cz/

reagovat
Pátek 1. listopadu 2013 v 19:55 ® mkratas reakce na …

Jojo,memoriál – závod dvojic – dítě + dospělý – mrkni na naše stránky.Budou i Širdovi

reagovat
Čtvrtek 31. října 2013 v 19:06 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

mkratas> vy máte v sobotu na Bečkárně nějaké závody?

reagovat
Čtvrtek 31. října 2013 v 18:39 ® mkratas reakce na …

Lubo já vím – v sobotu budou na závodech u mně na Bečkárně – už se těším jak budou řádit – aspoň jeden s nich.

reagovat
Středa 30. října 2013 ve 21:23 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

mkratas> v neděli jsem v Jistebníku potkal novomanžele z Harty. Arnošt pomohl Jarce nahodit a než se potom sám vybalil, Jarka vytáhla dva kapry, z čehož byl Arnošt na nervy :-) Jsou to super lidi.

reagovat
Středa 30. října 2013 ve 12:57 ® gavlos reakce na …
gavlos

lubo OV> jeste pridam..orlova zatim nema v planu hajeni..

reagovat
Úterý 29. října 2013 v 16:00 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

amaterek> viz například můj přízpěvek o pár řádků níže

reagovat
Úterý 29. října 2013 ve 14:15 @ amaterek

Dobrý den,chtěl jsem se vás jelikož jsem začátečník jak je to z letos s hájením kaprů… Děkuji za Odpovědi

reagovat
Pondělí 28. října 2013 v 18:50 ® lubo OV
lubo OV

Tak dneska už to bylo lepší. Já celkem tři kapříky a kolega 2 kapry jako rybář a dvě odebrané povolenky jako rybářská stráž. Dneska už drzost některých rybářů sahá až tak daleko, že i když vidí naproti rybáře o kterém ví že je i členem RS, klidně ponechaného kapra nezapíše. Nechápu. Druhá povolenka byla zabavená podobně. Chlapík sice ponechaného kapra zapsal, ale do včerejšího řádku, který před dnešním lovem neproškrtnul. Měl smůlu, že se dopustil hned tří přestupků. Celkem za dopoledne tam byli na kontrole postupně tři členové RS, takže kolegové bacha, žádné fígle na revírech MO Jistebník ani nezkoušejte :-)

reagovat
Pondělí 28. října 2013 v 11:27 ® kamos007
kamos007

Nevíte někdo kde se dá jít zachytat pstruhy? Do Lískovce jsem volal tam se nechytá, tak jsem je do Nové vsi ve FnO a tam je zavřeno z důvodu rekonstrukce, tak jestli někdo víte kde budu rád.

reagovat
Pondělí 28. října 2013 v 7:52 ® kamos007 reakce na …
kamos007

lubo OV> jo to už tak bývá, taky se stávalo že nikdo kolem nic a já tahal rybu za rybou nebo naopak okolo tahali a ja nic. záleží kde jsou najetí, a na co se chytá někdy je dobré pozorovat že každý den berou na něco jiného

reagovat
Neděle 27. října 2013 ve 22:10 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kamos007> to nebude tím. Někteří vedle kapry tahali.

reagovat
Neděle 27. října 2013 ve 22:08 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

mkratas> či jsem nějaký „kaprofil“, abych píchal kapry? :-) A ti kapři už zbyly jenom tři, protože filety jednoho z nich leží pokapané citronovou šťávou v lednici hned vedle bramborového salátu, kde odpočívají před zítřejším smažení. :-P

reagovat
Neděle 27. října 2013 v 18:39 ® kamos007
kamos007

lubo OV> mění se počasí to bude tím

reagovat
Neděle 27. října 2013 v 18:04 ® mkratas

lubo OV> a není to tím že tam jsou jenom čtyři a všechny si popíchal a už ti na ten špek neskočili?:-P

reagovat