Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.219.576 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 14. října 2013 ve 20:44 ® Zby... reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Ale ta informace byla.I na Mrku i na Chytej.A plakáty byly i v některých kšeftech s rybařinou,např u pana Kotláře nebo ve Vítkovicích u ředitelství.Jinak dík za upozornění,příští rok to udělám ještě jinak.Ještě mám info od našeho jednatele,že šla pozvánka na všechny organizace na SM.
reagovat - Pondělí 14. října 2013 ve 12:54 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Zby…> je dobře, že podáváš informaci, ale proč jsi neinformoval dříve, rádi bychom se přišli podívat i závodit. Jinak tě zveme i ostatní ostravské chytejáky tuto neděli na výlov rybníka Arnošt, kde se bude zase prodávat tolstolobik jako každý rok. Přihlas se u vážného a pokud budeš mít zájem, tak tě budeme pasovat na rybáře včetně pořádné koupele…někteří z chytejáků už to mají za sebou
reagovat - Neděle 13. října 2013 ve 20:47 ® Zby...
-
Zdravím Všechny.V sobotu 12.10.proběhly v Brušperku na „Koupališti“ závody.Počasí se vydařilo,ale i přes to,celkem málo lidí.Můj názor-ti kteří přišli nelitovali.Ryba šla na celé vodě.Zázemí(pivo a jiné)slušné.Reakce některých- je vidět že ryba je,a pokud chytili vedle mne a já ne,tak jsem asi něco dělal špatně JÁ. Dotaz na Trotla-pardon TROLA.Proč jsi nepřišel,zase bys mohl pomlouvat,že není ryba,protože jsi nic nechytil.
reagovat - Neděle 13. října 2013 ve 20:36 ® lubo OV
-
Podzimní hájení na revíru 471070 v katastru MO Jistebník je od 12.10. do 25.10. 2013. viz zde: http://www.mojistebnik.cz/
reagovat - Pátek 11. října 2013 ve 13:56 ® lubo OV reakce na …
-
kety.vydra> ani jsem nevěděl, že se loví. Ještě nevím. Osvěž mi paměť. Co je plažok? Nějak se nechytám
reagovat - Čtvrtek 10. října 2013 v 19:11 ® mkratas
-
Jak to tady vypadá tak asi nikdo na ryby nechodí nebo se nechce pochlubit se svými kousky.Jo jsme to národ závistivých rybářů – já ne já Vás klidně pošlu na místo kde berou mi to nevadí. No a z jiného soudku. Tak jsem dneska po dlouhé době opět vyrazil se svým dobrým kolegou na Odru a takhle to dopadlo – každý po jednom kuse ve velikosti 52 cm a několik se nám jich nepovedlo vůbec zdolat.Příště už jdu bez feedru a plavačky,beru těžký materiál a uvidíme co to je za kousky.
reagovat - Čtvrtek 10. října 2013 v 18:28 ® kety.vydra reakce na …
-
lubo OV> Jdeš se 20.10. podívat na výlov Arnošta? Já jen,že bych ti vrátil plažoka
reagovat - Středa 2. října 2013 ve 22:16 ® kugča reakce na …
-
Žena je chytá na červíky:)
reagovat - Středa 2. října 2013 v 8:14 ® kety.vydra reakce na …
-
Stroft> Neblbni,vidím to na bráchovi,jak má z „trávy“ vysmahlý mozek…
reagovat - Úterý 1. října 2013 v 16:17 ® Stroft reakce na …
-
daja> Na fotky se vykašli a radši doval nějaký Holandský matroš
reagovat - Úterý 1. října 2013 ve 14:10 ® daja
-
Tu je to jak po vymreni! Vysvetluji si to jedine tak, ze vsichni chodi po lese a sbiraji hriby. Az budu mit fotky z Holandska tak sem neco hodim i s pokecem, zatim prikladam pouze fotky z lesa. Je to z okoli Krnova kde proficelo tornado v lete
reagovat - Úterý 24. září 2013 v 10:57 ® relis
-
Praha – Propojení Dunaje, Odry a Labe pro provoz nákladních lodí by mohlo být hotové do roku 2039. Předpokládá to harmonogram, který vypracovalo ministerstvo dopravy. Celkem má stavba vodního koridoru stát zhruba 400 miliard korun, odhadlo Ředitelství vodních cest. Podle Žáka by mohlo jít o poslední velký projekt, na který může Česko čerpat dotace z Evropské unie. Projekt počítá s pokračováním splavnění Labe prostřednictvím jezu v Děčíně a prohrábkami řeky na německé straně. Dunaj s Odrou by se mohl propojit prostřednictvím splavnění řek Moravy a Bečvy. Západ republiky by se na severojižní cestu napojil prodloužením vodního koridoru z Přerova do Pardubic, kde by se napojil na Labe. „Nám se podařilo popsat všechny činnosti, které musí stavba zahrnovat, a dát jim časový rámec,“ uvedl Žák. Dokončení projektu do 16 let je podle Žáka reálné, existuje navíc ještě roční až dvouletá rezerva, o které by se dala výstavba zkrátit, věří ministr. Do konce příštího roku by podle harmonogramu měla vzniknout studie proveditelnosti a analýza dopadu stavby na životní prostředí. Do roku 2020 by pak měly být hotové plavební stupně na Labi v Děčíně a v Přelouči, mezitím by se od roku 2015 měly souběžně připravovat projekty nových staveb, což by mělo být hotovo do roku 2030. Samotná stavba koridoru po jednotlivých úsecích by se podle návrhu ministerstva měla uskutečnit mezi lety 2023 – 2039. Zdroj: ekolist.cz Toš to su věci!!
reagovat - Pátek 20. září 2013 ve 23:51 ® Fryw reakce na …
-
kamos007> bez zásady kukuřici .) A kde jsou velké jsou i malé. Sex provozují i další zvířátka, nejen člověk moudrý.
reagovat - Pátek 20. září 2013 ve 20:52 ® RADE4EK
-
Pár let zpátky jsem udělal skoro na otočku Veronu a zpět až před Vídní jsem si musel spočnout na 2 hoďky.
reagovat - Středa 18. září 2013 ve 20:10 ® kety.vydra reakce na …
-
lubo OV> Klíd-to bylo před 13ti lety.Ale to neznamená,že nemám z taxanu prax-12 hodin v poho
Baví mě to,no.Loni Vary a zpět
Pokud neznáš svoje možnosti,nebo si zavčas neřekneš o pauzu,tak to je jasné…
A můžu ti upřímně říct,že denodenně potkávám na cestě prasat,že je to na postavení ke zdi…
reagovat - Středa 18. září 2013 v 15:54 ® lubo OV reakce na …
-
kety.vydra> jo, to jsou ti nejhorší blázni, co to táhnou 17 h. Z těch mám na silnici právě největší strach
reagovat - Úterý 17. září 2013 ve 22:27 ® kety.vydra
-
lubo OV> Tebe nebaví řídit? Mě strašně
reagovatKdyž jsem kdysi dostal nabídku od známého otočit Německo,tak jsem z toho byl v rauši,on řídil 19 hodin tam,já 17 zpátky.Bylo super
- Úterý 17. září 2013 v 15:26 ® kamos007 reakce na …
-
Stroft> s máslem a paštikou
reagovat - Úterý 17. září 2013 v 9:57 ® Stroft reakce na …
-
kamos007> Rohlík s máslem, nebo jen tak suchý?
reagovat - Úterý 17. září 2013 v 6:10 ® kamos007
-
PS: viděl jsem hodně videjí,.. a všude chytali na červy,… a já když jsem chytal nato co jsem okoukal na netu jsem nikdy nic nechytl, ostroretku zásadně na rohlík nebo chleba nic jiného ony nechcou.
reagovat - Úterý 17. září 2013 v 6:08 ® kamos007 reakce na …
-
Ciffik> jo, ono tam bylo hejno hned na první hod se jedna vypla, pak jak jsem krmil sem si je splašil, protože byly na mělčině a nakonec se jedna smilovala, tatikovi se předvčerem vypla jedna ta mohla mít k 60-ti jinač takový tam jsou tucty tam jsou jen velké a malé vůbec.
reagovat - Pondělí 16. září 2013 v 18:59 ® hraji reakce na …
-
Ciffik> co blázníš, takového masa. Kamos ryby ze zásady nepouští, aby je náhodou nezabil někdo jiný.
reagovat - Pondělí 16. září 2013 v 18:45 ® Ciffik reakce na …
-
jeslti ji začíná hlava na 0 tak gratulace – pěkný kousek
edit: kapři mi jsou buřt, ale tady se zeptám…pustil si ji viď že jo?
reagovat - Pondělí 16. září 2013 v 17:11 ® kamos007
- reagovat
- Pondělí 16. září 2013 v 11:16 ® kamos007
-
Zdarec jaka ostroretka se považuje za trofejní? dneska na ně jdu, vím kde jsou i kousky 50+
reagovat - Pondělí 16. září 2013 v 8:57 ® daja reakce na …
-
Stroft> No jo, kdyz to pijes jako vodu, tak se pak nediv, ze jsi byl 2 dny nepouzitelny
Ale zase ti to pekne mlelo anglicky
Vcera Vratimov, 3 praseckini a 1 bolen kolem 45.
reagovat - Sobota 14. září 2013 ve 14:04 ® Stroft reakce na …
-
daja> Ale nesmí být Dájové „vyhlášené“ domácí víno
reagovat - Sobota 14. září 2013 ve 13:17 ® daja
-
lubo OV> Presne jak pise kejra. Stridame se za volantem po 2h, coz je v pohode a pres noc hodime matrace na sedacky a na zem a 4 lidi tak muzou spat…
reagovat - Sobota 14. září 2013 v 11:56 ® kejra
-
lubo OV>No za humny to zrovna není,ale když je dost šoférů,tak to není takové drámo.Navíc si teď chceme vypomoci trajektem Gdaňsk-Stocholm a pošetřit nějaký ten kilometřík…dáš pivko,vychrápeš se,poblemcáš se po plechové obludě a než se naděješ,tak jsi za pouhých 19 hodin v tre kronur
reagovatPak už jenom kousek lesem a jsi tam
…prostě i cesta může být cíl
- Sobota 14. září 2013 v 11:48 ® kejra
-
lubo OV>
reagovat