Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.219.613 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 9. září 2013 v 8:31 ® daja
-
Vcera Vratimov. Rano se rybam vubec nechtelo, jeden zaber jsem nepromenil. Zkusil jsem to tedy jeste vecer a tma rybam svedcila. Hlavne potesila cilova ryba AMUR, primotal se i jeden praseckin.
reagovat - Neděle 8. září 2013 v 18:37 ® Stroft reakce na …
-
LeoC> Ten na fotce 60cm. Největší plecháč dne,měl 65cm.
reagovat - Neděle 8. září 2013 v 17:55 ® džigit
-
kukam,že se tu ruzně každy chlubi hřibami a rybami,což mi letos jaksi neide,tuš přidam cosik ode mně.Melouni nejdu-neumim,ale papríci se vydařili
reagovat
Kdyby kereho zajimala kuřici lednička,taky pokus-udim to tam už druhy den… - Neděle 8. září 2013 v 16:43 ® LeoC reakce na …
-
Stroft> kolik měl?
reagovat - Neděle 8. září 2013 ve 14:26 ® lubo OV reakce na …
-
Stroft> FUJ, to je ošklivá ryba
reagovat - Neděle 8. září 2013 v 7:10 ® LeoC
-
Taky přidám něco ze včerejší Harty (více fotek na fóru Slezská Harta)
reagovat - Sobota 7. září 2013 ve 22:21 ® Stroft
-
aby tu nebyli enem vepři
reagovat - Sobota 7. září 2013 v 18:08 ® lubo OV
-
Vratimov byl co do počtu záběrů dneska sice slabší, ale zato nad kvantitou zvítězila kvalita. Jeden kousek 71cm, 6,30kg přišel na feeder a jeden kousek 71cm, 6kg přišel na plavanou. V obou případech krásný zážitek ze zdolávání na jemnnější vercajk.
reagovat - Sobota 7. září 2013 v 7:13 ® venca1 reakce na …
-
relis> Tlustošů je mezi lidma dost, ale ceny jsou v poslední době šílené.
reagovat - Pátek 6. září 2013 ve 22:22 ® relis reakce na …
-
venca1> Nejlepší by byl TAP Tlustoš ale kde brát?
reagovat - Pátek 6. září 2013 ve 12:30 ® venca1 reakce na …
-
relis> To jakože, čím menší, tím lepší? Nebyla by nejlepší 451, nebo Tokoz Tap? Taky Sháním 432 v perfektním stavu do sbírky.
reagovat - Čtvrtek 5. září 2013 ve 22:53 ® relis
-
Aj TAP432 by se hodil.
reagovat - Čtvrtek 5. září 2013 ve 22:39 ® relis
-
Nazdar synci dluho sem tu nebyl bo furt robim,ale začal zase školní rok a snim aj náš kroužek. Mám na Vás prosbu kdyby kerysyk měl doma navijak TAP 441 a chtěl ho podarovat děckam ( hážemě s ním RT zátěž dálku)byl bych rád.
Předem díky.
reagovat - Čtvrtek 5. září 2013 v 10:10 ® daja reakce na …
-
mkratas> Krasna ryba, navic jeste na svazove vode. Na 0.12 navazec, tak to tam asi nebudou pod vodou zadne vetve
reagovat - Středa 4. září 2013 v 19:32 ® mkratas
-
Tak jsem dneska vyrazil jenom nalehko s jedním feedrem na můj oblíbený revír a tak jsem dopadl.Tahal jsem se s ním 20 minut a vlasec 16mmkmen a návazec 12mm na feedru držel jak ulitý,jinak bralo to dnes na odhos asi do 10 minut.Kvanta cejnů a kapříků okolo 40 cm.Některé kapry jsem neotočil a tak jsem o ně přišel.
reagovat - Středa 4. září 2013 v 16:08 ® vezirek reakce na …
-
fola66> Má se vypouštět v září, zatím se ještě nezačalo. Je to již třetí termín Takže kdo ví?
reagovat - Středa 4. září 2013 v 15:51 ® fola66
-
Nazdar Lovci
reagovatmam dotaz nevite chlapi jestli se bude vypoustet nebo uz jsou vypustene Bravantice? Predem diky
- Úterý 3. září 2013 v 15:34 ® daja reakce na …
-
LeoC> Ok a termin? Podle poslednich zjisteni by mi nejvic vyhovovala sobota 14.9.
reagovat - Úterý 3. září 2013 ve 14:40 ® LeoC reakce na …
-
daja> Pokud si to nerozmyslím s Hartou, tak přijdu, ale na rovinu říkám, že v současné chvíli mám prioritu provětrání člunu …
reagovat - Úterý 3. září 2013 ve 13:36 ® daja reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Caute, Lubo a ja chodime na roubenku kazdy vikend, takze nam je v podstate jedno, jestli to bude tento vikend nebo ten pristi. Pocitam, ze sobota bude vyhovovat vice nez nedele. At se tedy vyjadri ostatni jak jim to vyhovuje a podle toho udelame sraz. Ale jelikoz tady posledni dobou nikdo ani nepise, tak mam pochybnosti, zda se dockame nejakych reakci …
reagovat - Úterý 3. září 2013 v 7:49 ® IV.TO.ŠIRDA
-
lubo OV> na srazu v Jestřabici se mi podařilo za přítomnosti Chorchuse a dozoru Širdy zdolat jesetera asi 115 cm. Můj skvostný bamboo proutek a opravený naviják od mistra Chorchuse prostě nezklamal a už se těšíme na bamboo srazík ve Vratimově u srubu, jen vyhlaste s Dajou termín.
(PS : na Jestřabici nebyl signál, proto jsme tě nemohli tel. informovat)
reagovat - Neděle 25. srpna 2013 v 8:01 ® daja
-
Vcera ve Vratimove s Lubem. Aktivita ryb nic moc, par zaberu ale prislo. Ja nejdriv kapra 71 na splavek, sel ke brehu jako hadr, zato pak na podlozce zacal vyvadet jako janek. Potom jsem jednu ponorku nezastavil a prerizla mi to o vetev. Nakonec jeste jeden vypaseny 63, ktery se statecne branil. Lubo na prute 3 ryby, ale stesti mu nepralo… Aspon jsem ho potesil 2 kousky grilovaneho kapra, olizoval se az za usima
reagovat - Sobota 24. srpna 2013 ve 23:16 ® nnnap
-
dobře, vy
reagovat - Čtvrtek 22. srpna 2013 v 19:34 ® mkratas
-
Dobrý den všem, uveřejňujeme termíny brigád na podzim 2013.
Brigády jsou na Bečkárně a začínají vždy v sobotu od 07,oo hodin.
Vemte si gumáky a rukavice a hlavně dobrou náladu.
Brigády se koná za každého počasí.
Termíny: Září – 28.
Říjen – 5,12,13 a 19.
Listopad – 16.
S pozdravem Kraťas
reagovat - Středa 21. srpna 2013 v 8:37 ® daja reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Ok, budu se tesit, deti vezmu s sebou
reagovatVolno mam vikend 7–8 nebo 14–15.9. takze zalezi jak to bude vyhovovat zbytku.
- Úterý 20. srpna 2013 ve 20:51 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
daja> ihned po návratu z Jestřabic jsme plně k dispozici a budeme se těšit jak nám s Lubem OV raketkama zase nakrmíte…vezmeš s sebou své ratolesti ať je nějaká sranda. Pokusíme se taky přemluvit Chorchuse a ostatní ostravské chytejáky…
reagovat - Úterý 20. srpna 2013 v 19:25 ® mkratas
-
Fotogalerie práce na jezu v Ostravě Zábřehu no a voda v Odře – protéká malým tempem přes přepad na elektrárně.Takže nyní tak měsíc na ryby do onoho místa nemá cenu chodit. Jinak dnes jsme ještě pro rybolovce zavřeli na dobu neurčitou rybník na Bečkárně a sice Malou Rezavku.Po příjezdu byly odstraněny desky a voda byla pryč.
reagovat - Úterý 20. srpna 2013 v 19:21 ® mkratas
- reagovat
- Úterý 20. srpna 2013 v 11:59 ® piccolo
-
Zdravím pánové, jako každý rok plánuji v rámci MSK nějakou rybářskou vyjížďku. Pro tentokát jsem si vybral 471 043 Lučina 2A ú.n. Žermanice. Vypadá to tam hezky ale kemp .. to je už jiná, ale co, jedu tam na ryby. Chtěl jsem se zkusit zeptat jestli se tam dá i něco chytit (ze strany Dolní Domaslavice) a nebo jestli tam pojedu k vodě, popřípadě jestli máte nějaké tipy kde tam … jsem mobilní takže by neměl být problém se posunout, kdekoliv po nádrži. Jde mi především o kapry a štika/candát. Díky
reagovat - Úterý 20. srpna 2013 v 9:07 ® daja
-
Lubo OV> mas pravdu, je to tu zdechle, zadne nove prispevky. Kdyztak si udelame sraz ve dvojko, vezmu bambus, ale k lesu s nim nenahodim ani nahodou. Tak jedine chytat pod nohama, kde ti to minule tak bralo
reagovat