Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.219.630 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 19. srpna 2013 v 19:33 ® mkratas
-
Zdravím všechny,dnes jsme byli nuceni uzavřít pro nedostatek vody na revíru 471066 – Bečkárna – uzavřít „Chovný rybník“.Na ostatních rybnících zatím rybolov povolen. Pokud dojde ke změně dám vědět,ale hrozí že zavřeme malou Rezavku , neustále totiž někdo vytrhává desky s propojek mezi rybníky.
reagovat - Pondělí 19. srpna 2013 v 19:26 ® lubo OV
-
Ale stejně už tu poslední dobou bohužel skoro nikdo nechodí, takže asi nebude nic
reagovat - Pondělí 19. srpna 2013 v 17:12 ® lubo OV reakce na …
-
daja> jsem pro. Kdo má babus, povinně sebou
reagovat - Pondělí 19. srpna 2013 v 8:57 ® daja
-
Rad vidim, ze Sirda jiz opet beha jako za mlada!
reagovatTakze nic nebrani tomu usporadat sraz ve Vratimove. Coz takhle v prvni polovine zari??
- Neděle 18. srpna 2013 v 18:55 ® mkratas
-
Ahoj, zdravím všechny Ostraváky, kteří neví ,co se svými ratolestmi od nového školního roku. Rybářský kroužek mládeže MS Poruba 1 – Svinov – na Bečkárně, rozšiřuje své řady. Náplň kroužku – výuka LRU, nácvik RT a výuka přírodovědných znalostí. – výuka probíhá formou zábavné hry. Mimo to se zúčastňujeme všech závodů v Lovu ryb na udici a Zlaté udice pořádaných odborem mládeže při Územním svazu Ostrava. Výhodou je že děti jsou pravidelně jednou týdně v přírodě a pravidelně mohou pokud to počasí dovolí trénovat. Schůzky probíhají na rybářské chatě na Bečkárně. Vyvrcholením celé naší činnosti je letní rybářský tábor. Přivítáme dívky i kluky od 8let.Bližší informace v příloze.
reagovat - Neděle 18. srpna 2013 v 17:53 ® lubo OV
-
Přátelé, Širda je už opět v kondici a obletován dívkami a ženami všech věkových kategorií. Zase je to ten starý rybí pardál, jak ho známe. Reportér Chytej Ostrava a okolí, který se specializuje na bulvár, jej nachytal na nejmenovaném polynéském ostrově v objetí těchto dívčin. Jedná se o turistky, které když jej poznaly, ihned opustily své partnery a chtivě se na něj pověsily. Veškerá Širdova anonymita, kterou si jako známá populární osobnost pečlivě chránil, vzala tímto za své. Jak nám tato celebrita později osvětlila, fanynek má samozřejmě spoustu a těžko s tím něco nadělá. Ale jediná a opravdová žena jeho srdce je Ivetka F. V pozadí záběru se údajně vyskytovala i polovina hlavy opodál příhlížejícího jakésiho neznámého blonďáka Jakub V., který pod hrozbou žaloby okamžitě fotografa kategoricky žádal o odstranění jeho osoby z fotografie. Neustále vykřikoval, že rybí bojovník je jenom ON a v jeho očích byla viditelná závist a údiv, že jeho zde nikdo nepoznává a neobdivuje. Z tohoto důvodu není vidět. Údajně k ostravskému pardovi dokonce ukázal jedním prstem vulgární gesto, známé též mimo jiné od našich politiků. Poté nasupeně kvapem opustil místo se slovy, že je to všechno jenom vyumělkovaná reklama a titul rybího bojovníka si ukrást nedá!!! Ovšem my ostraváci víme své …
reagovat - Úterý 6. srpna 2013 v 9:02 ® sajmon
-
Dobrý den
Čas plyne jako voda a máme již první polovinu srpna. Není to tak dávno, co jsem zde dával anketní dotazníky ohledně pstruhových revírů Moravice 7 a Moravice 8. Čas uplynul a nyní bych Vás chtěl požádat, jestli by jste mi nemohli dotazníky zaslat zpět – bližší informace na dotaznících!!
Děkuji mnohkrát
S přáním co nejvydařenějšího zbytku sezóny
Chalupa Petr
reagovat - Pondělí 5. srpna 2013 ve 23:08 ® vikikaca reakce na …
-
daja> mám doma ůplně zbytečné teleskopy mivardi i s navijáky
reagovat - Pondělí 5. srpna 2013 ve 13:36 ® lubo OV reakce na …
-
Chorchus> kdepak. Teď už mám jeho možnosti tzv. „v ruce“. Taky jsem oficiálně včera ukončil testování. Jednak už vím co dokáže, jednak vím co si s ním mohu dovolit a v neposlední řadě jsem se už s ním dosti nachlubil a vychutnal si obdivné až závistivé pohledy všech kamarádů i náhodných přihlížejících
reagovatTakže jej pro běžný kaprový rybolov měním zpět za klasický uhlíkový feeder. A tenhla bambusový šperk dostane nový naviják Daiwa (dcerka jej vyhrála na rybářských závodech) a bude používán pouze při zvláštních příležitostech, jako je bambooakce, pořádaná na jaře ve Vratimově, nebo když se mi zasteskne po retro rybolovu
- Neděle 4. srpna 2013 ve 20:58 ® Chorchus reakce na …
-
mkratas> klobuk dolu, záslužná práce.
reagovat - Neděle 4. srpna 2013 ve 20:58 ® Chorchus reakce na …
-
lubo OV> ty ho chceš zhuntovat, esli na nim najdu jeden šrám – zabavuje se.
reagovat - Neděle 4. srpna 2013 v 15:15 ® chose120 reakce na …
-
daja>Skoda ze jsi nerekl drive rozdal jsem sve rybářské náčiní po známých a inovoval je za nové.Ale prodávám naviják tica gc3059 za 350 kc..Inzerát zde http://www.mrk.cz/bazar.php3?…
reagovat - Neděle 4. srpna 2013 v 11:38 ® daja
-
Caute, shanim pro zacinajiciho rybare teleskop s navijakem pro chytani na tezko. Kdyby jste nekdo meli doma nepotrebny kus, dejte vedet.
reagovat - Neděle 4. srpna 2013 v 10:59 ® mkratas reakce na …
-
www.mscrsporuba1.blog.cz – pokoukaničko ujde
reagovat - Sobota 3. srpna 2013 ve 20:35 @ ňuňa reakce na …
-
Vaše stránky najdu kde.Díky
reagovat - Sobota 3. srpna 2013 v 18:50 ® mkratas
-
Tak hlásím , všichni doma a zdraví.Více v galerii na našich stránkách.
reagovat - Sobota 3. srpna 2013 v 18:05 ® daja
-
Ja kontroval Lubovi kapry 50 a 67, cekal jsem amura kdyz uz jsem chytal na nadlehcenou kukurici a zase ten hnusny kapr
reagovat - Sobota 3. srpna 2013 ve 13:12 ® lubo OV
-
Bambusový feeder dnes opět v akci. Celkem 3 kousky 51, 56 a 57 cm. Kukuřička chutnala
reagovat - Čtvrtek 1. srpna 2013 v 9:16 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> přesně tak to udělám a budu hoooódně tvrdá
reagovat)
- Středa 31. července 2013 v 19:43 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> no jóó, už si vzpomínám. Jinak, držím palce Toníkovi i tobě a kdyby Toníkovi nový jídelníček nechutnal, tak mu pohroz, že zamkneš kůlnu aby se nedostal k prutům
reagovat - Středa 31. července 2013 ve 14:29 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> Peťo,jasně že jsi viděl ženicha i nevěstu..letos na Bečkárně na makrelách, jedli jsme to jejich výborné nakládané zelí a budoucí nevěsta pořád chodila pro štěstíčka s Eliškou…získala jsem od nich tajný recept,naložila plné sudy zelí a naordinovala jsem Širdovi dietu, jestli zabere tak pošlu fotky i recept
reagovat - Středa 31. července 2013 ve 14:21 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
mkratas> super svatba na Hartě…já chciííí taky tak se Širdou…nemohli jsme přijet, Toník leží opět v nemo na vyšetření, tak snad příští rok…přeji všem mladým rybářům a rybářkám pořádné ryby na prutě…
reagovat - Středa 31. července 2013 v 0:48 ® mkratas reakce na …
-
lubo OV> určitě jeho jméno je Arnošt a nevěsta je také rybářka a jméno Jarmilka po svadbě již i Juřicova. No ale jinak jsme se před chvíli vrátili s vody kde jsme se pokoušeli s lodí o noční přívlač, no a něco málo jsme chytli není to žádná sláva, ale caparti byli nadšeni, a o to tady šlo.Fotky zase příště.S pozdravem slizouny s vody ven Kraťas
reagovat - Úterý 30. července 2013 ve 20:48 ® lubo OV reakce na …
-
mkratas> tak už jsem slyšel, že potápěči měli svatbu pod vodou, balonoví letci v balónu, horolezci na skále ale o svatbě na rybách jsem ještě neslyšel. Ale je to krásné
reagovatNejsem si jistý, ale zdá se mi, že jsem toho ženicha už někde potkal.
- Úterý 30. července 2013 v 15:40 ® mkratas
-
Zdravím všechny Ostravské Chytejáky,komentář k fotografiím,počasí vražedné, bouřka nás obešla,dnes jsme oficiálně oddali na táboře dva naše členy – opravdu svadbe proběhla regulérně za přítomnosti místostarosty Bruntálu a matrikářky.Přikládám pár fotek.Ostatní informace po ukončení akce na našich stránkách. Děkujeme Širdům za darované nástražky – velký problém – chytáme jenom velké ryby.Zatím berou úhoři a candáti.Už se chytil iu nějaký kapřík.Jinak cejny a plotice ve velké velikosti na sumce.
reagovat - Úterý 30. července 2013 v 15:28 ® mkratas
-
gfhrf
reagovat - Pondělí 29. července 2013 ve 13:54 ® daja
-
IV.TO.ŠIRDA> Preji brzke uzdraveni at muzeme na ty ryby!
reagovat - Sobota 27. července 2013 ve 20:27 ® IV.TO.ŠIRDA
-
čau osado… dnes velká návštěva…Jiří Ivetce dovezl krásný štípaný prut, kterým bude chytat na chytejáckém srazíku… Chorchusovi jsme dovezli pár starých navijáků, hrabal se v nich a měl radost. Vyzkoušeli jsme srazové tričko a probrali mou nemoc… dostal jsem morální podporu… co když vypnou elektriku… přátelé dostávám osobky co mi je… hercna v řiti, ale žiju a chci na ryby ŠIRDA
reagovat - Pátek 26. července 2013 ve 21:50 ® Chorchus reakce na …
-
lubo OV> Světový věhlas ostravské rybařiny je zřejmý, nejvíce jsem ho zaznamenal zejména u nás v Nové Bělé.
reagovat - Pátek 26. července 2013 v 9:44 ® lubo OV
-
daja> to víš. Je čas, aby ostravská rybařina roztáhla křídla a její věhlas doletěl i do zahraničí
reagovat