Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.219.685 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 10. července 2013 v 11:53 ® Stroft reakce na …
Stroft

daja> Nic se neboj, víš, že čudla team si vždy poradí. Janek dostane ohnivku jen na příděl:-) Ps. už se po Tobě ptal, říká, že má rád lidi, co nedokážou říct nechci:-))

reagovat
Středa 10. července 2013 v 7:20 ® daja

Stroft> tak jen aby ten oder byl z potu, slz a krve tvrde vybojovanych ryb a ne z toho jak tam ze zoufalstvi budete zapijet smutek po vecerech a nekteri i pres den :-)

reagovat
Úterý 9. července 2013 ve 14:02 ® Stroft reakce na …
Stroft

daja> V této době, tam najdeš jen lehký, pozvolna se vytrácející oder, vyčerpaných sumcobijců:-)

reagovat
Úterý 9. července 2013 ve 13:52 ® daja

Stroft> do kdy tam budete? Mam sanci vas tam jeste zastihnout ten dalsi vikend 20–21.7. ?

reagovat
Úterý 9. července 2013 ve 13:19 ® Stroft reakce na …
Stroft

daja> Příští víkend se na břehu Harty, začíná natahovat rojnice na fouseté a ty strašíš s ovocem:-)

reagovat
Pondělí 8. července 2013 v 15:34 ® daja

lubo OV> pristi vikend necham kapre jen tobe. Sezenu tresne a zkusim amury :-)

reagovat
Pondělí 8. července 2013 ve 13:15 ® lubo OV
lubo OV

Daja to tedy napsal velmi kulantně. Diplomaticky nezmínil, že ty kapry nachytal jenom on sám a my s Radimem jsme pouze dělali komparz. Prostě nás porazil na hlavu.

reagovat
Pondělí 8. července 2013 v 9:55 ® daja

Vcera ve Vratimove s Lubem a Radimem. Za 7h chytani celkem bida, rybam se vubec nechtelo. 1 kapr urvany v kulu, 2 na brehu 51, 55. Ale aspon jsme pekne pokecali a pristi vikend si to zopakujeme, snad budou ryby tentokrat pri chuti :-)

reagovat
foto/forum/2013/th-img100021.jpg
Sobota 6. července 2013 v 9:50 ® daja

lubo OV> stacila by jedna z techto slecen :-) http://www.extra.cz/…podivejte-se

reagovat
Pátek 5. července 2013 v 19:15 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

daja> ryby jsou na prvním místě jo? Takže kdyby ti na rybách seděla na klíně nahá modelka, tak bys čuměl na pruty? No nic, každý jsme nějaký :-D

reagovat
Pátek 5. července 2013 v 16:34 ® daja

U me jsou ryby vzdy na prvnim miste :-) Venoval jsem se kamaradovym prutum, jelikoz ten umi akorat tak nahodit a vytahnout rybu :-)

reagovat
Pátek 5. července 2013 v 16:12 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

daja> kdybys na rybách nesouložil a věnoval se čemu máš, tak se ti to nestalo. Podívej se na mě. Já se dnes od sedmi do dvou poctivě věnoval jenom prutům a ....... chytil jsem exkrement :-)

reagovat
Pátek 5. července 2013 ve 13:35 ® daja

Stroft> tak jim dej na prdel! :-)

Ja dnes asi 10 ryb na brehu, 4 jsem urval vcetne 3 splavku. To je tak, kdyz se clovek venuje necemu jinemu a nehlida pruty …

Prikladam jeste fotku vcerejsiho kapre 75

reagovat
foto/forum/2013/th-img99936.jpg
Pátek 5. července 2013 v 10:27 ® Stroft
Stroft

Gumy uvařené, chlupy navázané a hurá na ně:-)

reagovat
Pátek 5. července 2013 v 0:18 ® daja

Tak dnes to bylo co se tyce zaberu slabsi, ale povedl se kaprik 75 :-)

reagovat
Čtvrtek 4. července 2013 ve 20:22 ® lubo OV
lubo OV

Tak kukuřice navařená, svačina nachystaná, placatice napněná, pruty navázány, hurá na Vratimov. Už od středy se těším jako malé decko :-)

reagovat
Čtvrtek 4. července 2013 v 16:51 ® daja

lubo OV> oka, predbezne domluveno.

reagovat
Čtvrtek 4. července 2013 v 11:59 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

daja> to chce vidět to vázání v reálu. V neděli ukážu, navážu, vysvětlím. Pokud dorazíš.

reagovat
Středa 3. července 2013 ve 22:47 ® daja

Dnes rano to byla bida, 2 kaprici a vubec se jim nechtelo at jsem delal co jsem delal. Zato vecer od pul 7 to byl mazec. Nakonec jsem chytal jen na jeden prut na splavek, jelikoz 2 pruty se nedaly stihat. Zabery od kapru byly chvilemi tak rychle jako normalne od plotic a cejnu, proste zaber do minuty, jinak jsem prehazoval. Prohazoval jsem lovne misto hrstmi kukurice a slo krasne videt jak tam kapri smejdi.

Lubo, podarilo se mi urvat uz par navazcu z tech tvych ultra jemnych snurek, tak to asi vazu blbe a to jsem si daval extra zalezet a poradne to i podrobil testu pevnosti. Budes mi to muset ukazat.

A potvrdilo se, ze mam olsove ruce, co se tyce vlacky. Hodil jsem vecer na polozenou filetku z perlina a byl z toho candatek kolem 40, takze je to jasne, ze me vlackar nikdy nebude :-)

reagovat
Středa 3. července 2013 v 18:44 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

mkratas> přijímáte tam návštěvy ? Mám v tom termínu pár dní dovolené.

reagovat
Středa 3. července 2013 v 18:36 ® mkratas

Ahoj všem,jak jsem slíbil což nyní činím až do termínu soustředění Vás budu otravovat níže uvedeným sdělením. Zdravím všechny, kteří se chystají na Slezskou Hartu ve dnech 26.7.2013 – 3.8.2013. Po souhlasu Výboru územního svazu pro Severní Moravu a Slezsko bude v této době uzavřen oboustranně od asfaltové cesty – cca 150m na každou stranu – břeh pro lov ryb – v obci Roudno v oblasti Včelího lesa – v místě Skautského vodáckého tábora – GPS souřadnice 49°54'33.286"N 17°30'24.769" V tomto prostoru bude probíhat rybářské soustředění rybářské mládeže MO ČRS Ostrava – MS Poruba 1. Celá oblast bude označena cedulemi Zákazem rybolovu. Cedule budou vyvěšeny 20.7.2013 Toto upozornění budeme dávat na rybářské webové stránky, každý týden do zahájení soustředění. Velmi děkujeme za pochopení. V případě nejasnosti nám pište na email MO.Poruba1@seznam.cz. Za organizační výbor – Kraťas

reagovat
Úterý 2. července 2013 v 10:10 ® daja

Hlasim se z Bohusova. Dnes rano za 2.5h celkem 6 kapru na prutu, chytal jsem 5–10m od brehu. Vcera se mi povedlo vytahnout na bambusak v kombinaci s navijakem stabil kapra 56. Prut by v klidu vydrzel i kapra 60+ akorat z nej boli ruce :-) Kazdopadne dekuji Chorchusovi za skvele odvedenou praci. Zkousel jsem i vlacet, 3h vcera rano a vysledek byl jeden zaber a ukosnuty ocasek na smackovi, takze to vidim na olsove ruce a radeji zustanu u tech praseckinu, to mi jde lip.

reagovat
Pondělí 1. července 2013 v 8:19 ® kamos007 reakce na …
kamos007

vikikaca> sis měl nachytat z řeky ti jsou lepší.

reagovat
Pondělí 1. července 2013 v 7:21 ® džigit

komupak se zadařilo? :-))

http://www.novinky.cz/…-hasici.html

reagovat
Neděle 30. června 2013 v 17:47 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

vikikaca> hold z granulí pořádná flákota nikdy nevyroste

reagovat
Neděle 30. června 2013 v 16:17 ® vikikaca reakce na …
vikikaca

lubo OV> jinak čerstvého pstruha jsme měli po dlouhé době a zřejmě máme asi už zdegenerováné chutové bunky ,protože nám to nějak extra chutovka nepřišla ,právě naopak ,nevím čím ti pstruzi jsou krmeni ,ale byli jsme hodně zklamaní a to opravdu grilujeme hodně a musím říct zlatá makrela :-((

reagovat
Neděle 30. června 2013 v 15:57 ® lubo OV
lubo OV

Díky všem za tipy

reagovat
Neděle 30. června 2013 v 15:51 ® lubo OV
lubo OV

IV.TO.ŠIRDA> bych se stavil, ale nějak se mi nedaří navázat s Vámi spojení. Na druhé stráně se vždy ozve strohé sdělení že účastník nepřijímá :-) :-(( Co zítra po třetí hodině?

reagovat
Neděle 30. června 2013 ve 14:51 ® vikikaca
vikikaca

lubo OV> můžeš si je i sám nachytat na Benátkách cena 135 kč

reagovat
foto/forum/2013/th-img99751.jpgfoto/forum/2013/th-img99752.jpg
Neděle 30. června 2013 v 11:57 ® kamos007
kamos007

lubo OV> Liskovec u Pecucha pstruzi parádní 130 kč/kg ale takoví akorát mezi 30–40

reagovat