Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.219.685 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 10. července 2013 v 11:53 ® Stroft reakce na …
-
daja> Nic se neboj, víš, že čudla team si vždy poradí. Janek dostane ohnivku jen na příděl
reagovatPs. už se po Tobě ptal, říká, že má rád lidi, co nedokážou říct nechci
- Středa 10. července 2013 v 7:20 ® daja
-
Stroft> tak jen aby ten oder byl z potu, slz a krve tvrde vybojovanych ryb a ne z toho jak tam ze zoufalstvi budete zapijet smutek po vecerech a nekteri i pres den
reagovat - Úterý 9. července 2013 ve 14:02 ® Stroft reakce na …
-
daja> V této době, tam najdeš jen lehký, pozvolna se vytrácející oder, vyčerpaných sumcobijců
reagovat - Úterý 9. července 2013 ve 13:52 ® daja
-
Stroft> do kdy tam budete? Mam sanci vas tam jeste zastihnout ten dalsi vikend 20–21.7. ?
reagovat - Úterý 9. července 2013 ve 13:19 ® Stroft reakce na …
-
daja> Příští víkend se na břehu Harty, začíná natahovat rojnice na fouseté a ty strašíš s ovocem
reagovat - Pondělí 8. července 2013 v 15:34 ® daja
-
lubo OV> pristi vikend necham kapre jen tobe. Sezenu tresne a zkusim amury
reagovat - Pondělí 8. července 2013 ve 13:15 ® lubo OV
-
Daja to tedy napsal velmi kulantně. Diplomaticky nezmínil, že ty kapry nachytal jenom on sám a my s Radimem jsme pouze dělali komparz. Prostě nás porazil na hlavu.
reagovat - Pondělí 8. července 2013 v 9:55 ® daja
-
Vcera ve Vratimove s Lubem a Radimem. Za 7h chytani celkem bida, rybam se vubec nechtelo. 1 kapr urvany v kulu, 2 na brehu 51, 55. Ale aspon jsme pekne pokecali a pristi vikend si to zopakujeme, snad budou ryby tentokrat pri chuti
reagovat - Sobota 6. července 2013 v 9:50 ® daja
-
lubo OV> stacila by jedna z techto slecen
reagovathttp://www.extra.cz/…podivejte-se
- Pátek 5. července 2013 v 19:15 ® lubo OV reakce na …
-
daja> ryby jsou na prvním místě jo? Takže kdyby ti na rybách seděla na klíně nahá modelka, tak bys čuměl na pruty? No nic, každý jsme nějaký
reagovat - Pátek 5. července 2013 v 16:34 ® daja
-
U me jsou ryby vzdy na prvnim miste
reagovatVenoval jsem se kamaradovym prutum, jelikoz ten umi akorat tak nahodit a vytahnout rybu
- Pátek 5. července 2013 v 16:12 ® lubo OV reakce na …
-
daja> kdybys na rybách nesouložil a věnoval se čemu máš, tak se ti to nestalo. Podívej se na mě. Já se dnes od sedmi do dvou poctivě věnoval jenom prutům a ....... chytil jsem exkrement
reagovat - Pátek 5. července 2013 ve 13:35 ® daja
-
Stroft> tak jim dej na prdel!
Ja dnes asi 10 ryb na brehu, 4 jsem urval vcetne 3 splavku. To je tak, kdyz se clovek venuje necemu jinemu a nehlida pruty …
Prikladam jeste fotku vcerejsiho kapre 75
reagovat - Pátek 5. července 2013 v 10:27 ® Stroft
-
Gumy uvařené, chlupy navázané a hurá na ně
reagovat - Pátek 5. července 2013 v 0:18 ® daja
-
Tak dnes to bylo co se tyce zaberu slabsi, ale povedl se kaprik 75
reagovat - Čtvrtek 4. července 2013 ve 20:22 ® lubo OV
-
Tak kukuřice navařená, svačina nachystaná, placatice napněná, pruty navázány, hurá na Vratimov. Už od středy se těším jako malé decko
reagovat - Čtvrtek 4. července 2013 v 16:51 ® daja
-
lubo OV> oka, predbezne domluveno.
reagovat - Čtvrtek 4. července 2013 v 11:59 ® lubo OV reakce na …
-
daja> to chce vidět to vázání v reálu. V neděli ukážu, navážu, vysvětlím. Pokud dorazíš.
reagovat - Středa 3. července 2013 ve 22:47 ® daja
-
Dnes rano to byla bida, 2 kaprici a vubec se jim nechtelo at jsem delal co jsem delal. Zato vecer od pul 7 to byl mazec. Nakonec jsem chytal jen na jeden prut na splavek, jelikoz 2 pruty se nedaly stihat. Zabery od kapru byly chvilemi tak rychle jako normalne od plotic a cejnu, proste zaber do minuty, jinak jsem prehazoval. Prohazoval jsem lovne misto hrstmi kukurice a slo krasne videt jak tam kapri smejdi.
Lubo, podarilo se mi urvat uz par navazcu z tech tvych ultra jemnych snurek, tak to asi vazu blbe a to jsem si daval extra zalezet a poradne to i podrobil testu pevnosti. Budes mi to muset ukazat.
A potvrdilo se, ze mam olsove ruce, co se tyce vlacky. Hodil jsem vecer na polozenou filetku z perlina a byl z toho candatek kolem 40, takze je to jasne, ze me vlackar nikdy nebude
reagovat - Středa 3. července 2013 v 18:44 ® lubo OV reakce na …
-
mkratas> přijímáte tam návštěvy ? Mám v tom termínu pár dní dovolené.
reagovat - Středa 3. července 2013 v 18:36 ® mkratas
-
Ahoj všem,jak jsem slíbil což nyní činím až do termínu soustředění Vás budu otravovat níže uvedeným sdělením. Zdravím všechny, kteří se chystají na Slezskou Hartu ve dnech 26.7.2013 – 3.8.2013. Po souhlasu Výboru územního svazu pro Severní Moravu a Slezsko bude v této době uzavřen oboustranně od asfaltové cesty – cca 150m na každou stranu – břeh pro lov ryb – v obci Roudno v oblasti Včelího lesa – v místě Skautského vodáckého tábora – GPS souřadnice 49°54'33.286"N 17°30'24.769" V tomto prostoru bude probíhat rybářské soustředění rybářské mládeže MO ČRS Ostrava – MS Poruba 1. Celá oblast bude označena cedulemi Zákazem rybolovu. Cedule budou vyvěšeny 20.7.2013 Toto upozornění budeme dávat na rybářské webové stránky, každý týden do zahájení soustředění. Velmi děkujeme za pochopení. V případě nejasnosti nám pište na email MO.Poruba1@seznam.cz. Za organizační výbor – Kraťas
reagovat - Úterý 2. července 2013 v 10:10 ® daja
-
Hlasim se z Bohusova. Dnes rano za 2.5h celkem 6 kapru na prutu, chytal jsem 5–10m od brehu. Vcera se mi povedlo vytahnout na bambusak v kombinaci s navijakem stabil kapra 56. Prut by v klidu vydrzel i kapra 60+ akorat z nej boli ruce
reagovatKazdopadne dekuji Chorchusovi za skvele odvedenou praci. Zkousel jsem i vlacet, 3h vcera rano a vysledek byl jeden zaber a ukosnuty ocasek na smackovi, takze to vidim na olsove ruce a radeji zustanu u tech praseckinu, to mi jde lip.
- Pondělí 1. července 2013 v 8:19 ® kamos007 reakce na …
-
vikikaca> sis měl nachytat z řeky ti jsou lepší.
reagovat - Pondělí 1. července 2013 v 7:21 ® džigit
-
komupak se zadařilo?
http://www.novinky.cz/…-hasici.html
reagovat - Neděle 30. června 2013 v 17:47 ® lubo OV reakce na …
-
vikikaca> hold z granulí pořádná flákota nikdy nevyroste
reagovat - Neděle 30. června 2013 v 16:17 ® vikikaca reakce na …
-
lubo OV> jinak čerstvého pstruha jsme měli po dlouhé době a zřejmě máme asi už zdegenerováné chutové bunky ,protože nám to nějak extra chutovka nepřišla ,právě naopak ,nevím čím ti pstruzi jsou krmeni ,ale byli jsme hodně zklamaní a to opravdu grilujeme hodně a musím říct zlatá makrela
reagovat - Neděle 30. června 2013 v 15:57 ® lubo OV
-
Díky všem za tipy
reagovat - Neděle 30. června 2013 v 15:51 ® lubo OV
-
IV.TO.ŠIRDA> bych se stavil, ale nějak se mi nedaří navázat s Vámi spojení. Na druhé stráně se vždy ozve strohé sdělení že účastník nepřijímá
reagovatCo zítra po třetí hodině?
- Neděle 30. června 2013 ve 14:51 ® vikikaca
-
lubo OV> můžeš si je i sám nachytat na Benátkách cena 135 kč
reagovat - Neděle 30. června 2013 v 11:57 ® kamos007
-
lubo OV> Liskovec u Pecucha pstruzi parádní 130 kč/kg ale takoví akorát mezi 30–40
reagovat