Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.219.933 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 18. května 2013 v 16:52 ® lubo OV
lubo OV

to bude sranda, kdyby třeba tam chytil někdo veslonose. Tondu by jeblo :-D

reagovat
Sobota 18. května 2013 v 16:50 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

IV.TO.ŠIRDA> jo. Na ten její redšnaps nemá nic :-))

reagovat
Sobota 18. května 2013 v 16:37 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

daja> na poloviční než máš ty, jsem minule s Cleem vytáhl 60-ku.

reagovat
Sobota 18. května 2013 v 9:16 ® kakadu reakce na …
kakadu

daja> Díky pán velkomožný.Nějak to zvládnu.Autem se mi moc nechce.

reagovat
Sobota 18. května 2013 v 8:56 ® daja

kakadu> i ty alkoholiku jeden :-) Bus 81, zastavka Vratimov u Krize a pak 2km pesky. Hned jak vylezes z autobusu tak se das odbockou doleva z kopce dolu, pak do kopce az na krizovatku a tam doleva a po 300m doprava dolu a jsi tam. Orientuj se podle cervenych ukazatelu „Roubenka“

reagovat
Sobota 18. května 2013 v 8:38 ® kakadu reakce na …
kakadu

daja> Jezdí tam nějakej autobus?

reagovat
Sobota 18. května 2013 v 8:33 ® daja reakce na …

kakadu> tak prijed :-) http://www.restaurace-roubenka.cz/

reagovat
Sobota 18. května 2013 v 8:27 ® kakadu
kakadu

Kua já chci jet také na ryby!!! Kde to přesně je?

reagovat
Sobota 18. května 2013 v 8:18 ® daja

Tak zatim to vypada, ze akce se vydari. Hadaci prognozuji ciste nebe s teplotami do 24 stupnu. Ja od vcera macim kukurici. Vecer uvarim at mame na rano nachystano. Vezmu lopatku i sbombu a budu tam v roli vrchniho zakrmovace. Jestli budu zakrmovat i Lubovi si jeste rozmyslim, ten musi sve kvality prokazat i bez me pomoci :-)

Jiriku, vydrzi ty bamboo kaprone 60–80? Aby jsi pak hned po chytani nemusel znovu servisovat :-) Ja bohuzel zadny archiv s palenkami nemam. Chlast u me dlouho nevydrzi a bar je vecne prazdny, takze bohuzel se nebudu moci v kvalite srovnavat s Lubovou merunkovici a budu muset sahnout po komercnich vyrobcich.

Tak zitra v 6:30, mejte se.

P.S. pipaky nebrat!

reagovat
Sobota 18. května 2013 v 7:45 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Včerejší výtěr Stroftových šupinatých oblíbenců dopadl dobře…

reagovat
foto/forum/2013/th-img98554.jpgfoto/forum/2013/th-img98555.jpgfoto/forum/2013/th-img98556.jpgfoto/forum/2013/th-img98557.jpg
Sobota 18. května 2013 v 6:48 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

lubo OV> na Ivetčiného red zabijáka nemá:-)) ) Širda

reagovat
Pátek 17. května 2013 ve 21:34 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

jóóóóóó, heuréééékáááá, konečněěěěě. Vždyď já už od minulého víkendu vozím v autě lahvinu meruňkovice. Je to ta nejlepší, jakou mám, oceněnou i špičkovými odborníky v oboru domácího pálení :-) Je z mého výhradně osobního archivu.

reagovat
Pátek 17. května 2013 ve 20:13 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

daja> dovezu tobě, Širdoví a LuboviOV (bamboofeeder) a já chytám na bambus. :-) . Uspořádáme The Firs Bamboo Open Cup.:-))

reagovat
Pátek 17. května 2013 v 10:23 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

daja> ale prdlajs…to aby neviděli blížící se paličku

reagovat
Pátek 17. května 2013 v 10:17 ® daja

tak ja smrdim v praci a Radim s kolegou me provokuji fotkama. Kaprici dnes pri chuti. Tesi me, ze berou prevazne na moji uvarenou kuku a na komercni nastrahy prdi :-) Ptal jsem se proc maji na ocich ty listy, tak prej se pak nemrskaji, tak nevim, je to pravda??

reagovat
foto/forum/2013/th-img98537.jpgfoto/forum/2013/th-img98538.jpg
Pátek 17. května 2013 v 7:46 ® daja

Chorchus> v pripade tve ucasti se ptam. Dovezes mi bambusak? Pokud ano, budu muset do obchodu na nakupy :-)

reagovat
Čtvrtek 16. května 2013 ve 22:32 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

IV.TO.ŠIRDA> v sobotu držtě palce. Eliška má dětské závody. Dva ročníky už vyhrála, tak to chce zaokrouhlit do třetice :-)

reagovat
Čtvrtek 16. května 2013 ve 22:30 ® lubo OV
lubo OV

OK, domluveno. Neděle v 6:30 a bez pípáků. Dostal jsem od kamaráda na vánoce nádherné „foltovky“ (odvozeno od fenclovky), takže nemám problém. Problém budete mít vy, protože jsem zvyklý si na rybách zdřímnout, takže pípáky budete dělat vy ! :-D

reagovat
Čtvrtek 16. května 2013 ve 21:17 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

lubo OV> nedělě 6:30, já a já.

reagovat
Čtvrtek 16. května 2013 ve 20:38 ® daja

IV.TO.ŠIRDA> Ok, na splavek vas teda usadim na top flek, s feederama bude Lubo hazet dal a ja budu litat pro pivko :-)

reagovat
Čtvrtek 16. května 2013 v 18:39 ® mkratas

Uvolnili se nám dvě místa na tábor mládeže na Slezské Hartě od 27.7. –3.8.2013.Zájemci ať mi píšou na osobku.

reagovat
Čtvrtek 16. května 2013 v 15:16 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

daja> neděle já a Ivet na splávek v 6.30 u srubu bez pípáku Širda

reagovat
Čtvrtek 16. května 2013 v 9:27 ® daja reakce na …

lubo OV> chyta se od 7, takze sraz treba o pul 7 u rybniku at si v klidu vyberes misto. Stejne si sednu vedle tebe abych ti mohl koukat pres rameno co a jak :-) A ne ze si vezmes pipaky na feedery, pekne budes koukat na spicky! :-) 20 kapru rikas? Tolik tam nemam za den chyceno ani ja a to uz je co rict. Budu muset prihodit vice listku libecku do tlakace, abych ty potvory zlakal k sobe. Podlozku mam, dezinfekci ne, nepouzivam zadne mega hacky, takze kaproni nemaji rypacky potrhane. Jeste bych te mohl posadit na misto kde jsem jeste nic nechytil at se ukaze jestli mam olsove ruce :-) takze nedele?

reagovat
Čtvrtek 16. května 2013 v 9:03 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

daja> já samozřejmě jdu, jak jsem slíbil. Čas srazu nechám na tobě, jako zkušeného odborníka na tento revír. Nevím, jestli tam bývá nával a je třeba přijít dříve atd. Každopádně počítám s celodenním lovem, nebo aspoň do doby, než vytáhnu dvacátého kapra. S jednadvacátým mě rybolov většinou přestává bavit. :-) Četl jsem tam v řádu něco o podložce a desinfekci. Doufám, že tyhle vymoženosti vlastníš, protože já ne. Buď rybu (pokud to jde) pouštím v rámci šetrného zacházení ještě ve vodě, nebo ji sežeru a pak je to jedno, jestli je na podložce, nebo ne :-)

reagovat
Čtvrtek 16. května 2013 v 7:35 ® daja

Zdar bando, jak se domluvime na vikendovy Vratimov? Podle pocasi vypada lepe nedele. Dejte vedet jak to komu vyhovuje.

reagovat
Středa 15. května 2013 v 8:46 ® džigit reakce na …

lubo OV> sem robě pravil,že mame tu tapetu vyměnit :-D

reagovat
Úterý 14. května 2013 ve 20:13 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

džigit> evidentně foceno v obýváku před fotokulisami :-D :-1

reagovat
Pondělí 13. května 2013 ve 22:25 ® džigit

lubo OV> ;-)

reagovat
foto/forum/2013/th-img98431.jpg
Pondělí 13. května 2013 ve 12:08 ® džigit reakce na …

Stroft> ti mě budu fotit :-D

reagovat
Pondělí 13. května 2013 ve 12:06 ® Stroft
Stroft

džigit> exhibicionisto. Pozor, na teplé měšťáky:-)

reagovat