Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.220.041 zobrazení | 16.016 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 13. května 2013 ve 12:06 ® Stroft reakce na …
-
džigit> exhibicionisto. Pozor, na teplé měšťáky
reagovat - Pondělí 13. května 2013 v 10:58 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> suroviny k uzeni nakupene,„zrni“ vyzvednute. Enem nevim,esik to mam po dva dni mačač,nebo po dva dni vařit. A tež nemam teho teflonoveho kastrola…
reagovat
V podvečer vyrazim a necham se nafotit s prutem - Neděle 12. května 2013 v 19:52 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> já zas moc nechodím přes víkend,přestal jsem mít rád rybáře a lidi kole vody.Navíc robim dvanáctky,takže jak padne…
reagovat
Počkam,jak bbudu doručovat objednane baličky a valim. - Neděle 12. května 2013 v 19:42 ® lubo OV reakce na …
-
džigit> stejně bys nešel. Ptáš se jenom proto, že víš, že přes týden na ryby nechodím, protože jsem v kolbence
reagovatAle jinak tě klidně vezmu. Třeba v neděli plánujeme s Dajou ten Vratimov. Se přidej.
- Neděle 12. května 2013 v 19:22 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> já a prut? Ja lovim beze zbraní
reagovatMůj prut je jak pí Colombová
Kadibudka je objednaná! Do středy oběda,mam volno.Vezmeš mě s sebou,sím - Neděle 12. května 2013 v 19:13 ® lubo OV
-
Po včerejším deštivém půstu, jsem to dneska nevydržel, sbalil budku a déšť-nedéšť, vyrazil jsem. Přišli celkem 4 kapříci, největší tak kolem 46 cm. Nevím přesně, neměřil, plavou dál. Ale v budce byla pohodička, sucho, i zdřímnout se dalo. Což jsem si mohl klidně dovolit, neboť staré dobré pípáky (na fotce k vidění vlevo nahoře) hlídaly poctivě mé fídříky za mně
reagovat)
- Neděle 12. května 2013 v 18:19 ® lubo OV reakce na …
-
daja> způsoby lovu: na plavanou, na těžko, na mušku a na ........
reagovat - Neděle 12. května 2013 v 18:14 ® lubo OV reakce na …
-
džigit> ale vezmi už konečně pruty, bo ti fakt už začneme říkat rybář-teoretik
reagovat - Neděle 12. května 2013 ve 13:59 ® chose120 reakce na …
-
daja>Mel jsem 2 a byl jsem rad ze jsem se jich zbavil a prodal je.Alice si na nej taky zvykla a dela v nem super papani nejen pro rybicky ale i pro me.Jinak letos chci zkusit krmit bramborem a nachytat par velikanu na rece kde vim ze jsou a nechat spocnout trosku tlakac.Ale na ryby se ted vetsinou podivam tak 1 za 2 tydny.No uvidime co nachytam jezdim kazdy den do prace na kole kolem Odry a opavice takze misto si urcite najdu a zvolim mnozstvi krmeni decentne ale az se zklidni reka a pocasi.Pak hodim par fotek v jake forme jsou.
reagovat - Neděle 12. května 2013 ve 13:38 ® daja
-
chose120> Pepo, surovou tam sypat nemuze, jelikoz je to proti tamnimu rybarskemu radu
reagovatA jeste jednou ti dekuji, ze jsi mi poradil s vyberem tlakace. Uvaril uz toho hodne a porad funguje paradne, jiny by se uz rozpadl
- Neděle 12. května 2013 ve 12:43 ® džigit reakce na …
-
daja> jejda,ten kačok znam,ale ouplně jinak.Dík
reagovat - Neděle 12. května 2013 ve 12:28 ® chose120 reakce na …
-
daja>Nedelej mi reklamu na rozvarenou kukurici az tam vali surovou..
reagovat - Neděle 12. května 2013 v 10:44 ® daja reakce na …
-
Certe, je to tady. http://www.restaurace-roubenka.cz/rybolov.html tak a ted jsem propalil svuj oblibeny soukromak. Doufam, ze mi to tam houfne neobsadite, uzival jsem si toho klidu a pohody
reagovatA poradim i na co. Vyser se na koule a pelety, macej kukurici 2 dny v hrnci, pak to prelij do tlakace, ale pozor musi byt od Tefalu
prihod 3 listky libecku a var presne 1h 24 minut. Uspech zarucen. Kuku z plechovky radeji nezkousej, pirano-perlini ti to hned rozcupuji
Konkretni flek ti rikat nebudu, jsi zkuseny rybar, takze kouknes a hned poznas co a jak. Rybnicek je maly, 0.6ha presne takove mam nejradeji, velka voda me moc netahne…
- Neděle 12. května 2013 v 9:18 ® džigit reakce na …
-
daja> čo to,kde to,jak na to?
reagovatMožu sic až po obědě,bo mam kratku,ale mrknul bych na vas.
- Neděle 12. května 2013 v 8:26 ® daja reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Jelikoz 21.5. me Stroft nalozi do auta a vyrazime do Spanel, tak jediny vhodny termin na Vratimov v blizke dobe je pristi vikend. Pokud klapne pocasi tak sobota ci nedele by sla
reagovat - Sobota 11. května 2013 ve 20:29 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Chorchus>LeoC – vaši omluvu přijímáme a těšíme se někdy na další naše setkání třeba na soukromáku ve Vratimově
reagovat - Sobota 11. května 2013 v 19:31 ® LeoC reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Toníku, to nebylo kvůli počasí, bo není špatné počasí jen špatně oblečený rybář, ale měli jsme rodinou oslavu, která byla párkrát na mou žádost přeložena a už jsem nemohl to přeložit, byť na zítřek. Omlouvám se, každopádně bych rád viděl váš rybníček o kterém mi Chorchus neustále básní, jen najít vhodný termín… Doufám, že ho brzo najdeme a alespoň trochu odčiním své neúčasti
reagovat - Sobota 11. května 2013 v 18:05 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
daja> pokud pojedete s lubem OV na soukromák do Vratimova, tak dejte vědět,rádi se oba přidáme a všichni společně se pokusíme tam dostat i Chorchuse, ale chtělo by to krásné počasí na celý den
reagovat - Sobota 11. května 2013 v 18:01 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Chorchus> Jiříku, počasí dnes nepřálo, tak jsme to odpískali dříve, ale při našem brzkém setkání taky dostaneš Horovy anténky, je to podobný fanatik a kutil jako ty
reagovat - Sobota 11. května 2013 v 17:21 ® Chorchus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Omlouvám se, ale nějaká špatnáorganizace, jasně jsem měl v kalendáři sobota 11. 5. Poté co včera volal Džigit mi to bylo potvrzeno na so 16:00. A teď se dozvím, že jsem to prošvihl. Nejvíc mě mrzí, že jsem tam měl určité povinnosti s Vasilem. No nic, tak někdy příště. J.
reagovat - Sobota 11. května 2013 v 17:06 ® daja
-
Zdravim vsechny ucastniky vcerejsiho lovu veslonose. Pocasi nam vydrzelo, komari sice trochu zrali, ale to k tomu patri. Pohostinnost Ivetky a Tonika byla jako vzdy vynikajici a copanky na grilu mnamka. Horovi dekuji za splavky a slibuji, ze ty jeho poradne anteny vyzkousim pri nejblizsi prilezitosti
Urval jsem jeden splavek i pres Tondovo ujisteni, ze tady uz zadne vesaky nejsou a vsechno vyhnilo. Kluci pohotove podebirali kazdou rybku a stradali do kybliku. Doufam, ze to v tom kybliku prezily a nedopadly jako ten pstruh u brehu. Ivetka nas zasobovala ohnivou vodou a kluci nosili pivko.
lubo OV> vyzva prijata, zmerime sily ve Vratimove!
reagovat - Sobota 11. května 2013 v 16:45 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV>
reagovat))
- Sobota 11. května 2013 v 16:37 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> nic nebylo. Alenka kousla do toho pikantního rybího karbanátku, vyšlelh oheň, ozvalo se něco ve smyslu „ty vole, to je síla“ a šlus
reagovat - Sobota 11. května 2013 v 16:21 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> pěkně jsi to vystihl, už teď jsou z nich borci …jdou ve fotrových šlépějích…budou to dobří vyznavači Petrova cechu…
reagovat - Sobota 11. května 2013 v 16:10 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> a čím jsi večer potěšil Alenku ? Nemáš už taky toho Němca? Širda
reagovat - Sobota 11. května 2013 v 16:06 ® lubo OV
-
Ale stejně, nejkrásnější na celé akci byli Dajovi „mravenci“, jak krásně spolupracovali s podběrákem při vylovování každé tatínkovy ryby a poctivě je „střádali“ do kbelíku. Asi na karbanátky
reagovatNepřekonatelný byl taky lovecký pud Honzového „dobrmana“, který se při spatření každé vylovené ryby celý rozrušený třásl-jenom zaútočit. Zato Šantalku, zvyklou na podobné akce, nic nevzrušovalo a nezúčastněně se potloukala kolem s výrazem: „vy toho kvůli nějaké čudle naděláte …“
- Sobota 11. května 2013 v 15:56 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> no Chorchus měl aspoň trošku snahu se dnes dostavit. Volal mi, jestli akce pokračuje i dnes. Sice až v jednu odpoledne, ale přece …
reagovat - Sobota 11. května 2013 v 15:54 ® lubo OV
-
Jééé, já tam včera zapomněl svoje brkóóó
reagovat - Sobota 11. května 2013 ve 12:49 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé, kamarádi, rybáři…druhý ročník lovu veslonose se nezdařil,opět se nám ho nepodařilo chytit ale na veslonose si mohl každý alespoň šáhnout…atmosfera a chování všech zúčastněných byla vynikající, něco jsme vypili, něco snědli…Ivetka rožnila dle kraťasového receptu copánky, Dajovi kluci ukazovali, že jsme jedničky…každý z chytejáků si vybral krásný ručně vyrobený spláveček, který nám poslal Jeník Hora, tímto mu za všechny zúčastněné děkuji..brkoše si vybraly dokonce i ženy se slovy : tak velké doma nemáme "
Dnes jsem na rybníku čekal do 12.00h a mistr Chorchus s LeOC se asi kvůli špatnému počasí nedostavili, takže oba pánové máte od všech velké minus ale doufám, že příště se polepšíte
reagovatŠirda
- Sobota 11. května 2013 ve 12:33 ® IV.TO.ŠIRDA
- reagovat