Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.220.145 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 6. května 2013 v 9:31 ® džigit reakce na …
-
daja> Ty zje lulina,tohle se používá docela běžně,pokud nemá daná voda vhodně zarostlé místečko
reagovatkuzišuku!
- Pondělí 6. května 2013 v 9:27 ® daja reakce na …
-
Tak to by dosly k uhone max. tak plotky a perlini co se ted nedavno treli. A tech je tam jak nasranych, ze na redukci nestaci ani stiky co je tam nasadili. Pokud ta spicka byl zamer, tak jedine, ze by ji z toho smrku nad vodou ustrelili kanonem
reagovat - Pondělí 6. května 2013 v 8:45 ® džigit reakce na …
-
daja> no jestli tam ten smrček dali jakpo třecí hnízdo, budou mít převelikou radost
reagovat - Pondělí 6. května 2013 v 6:12 ® kamos007 reakce na …
-
daja> ja uz tak dokurvil dva pruty, u obou to byla špice jeden bič a druhy maly kaprovy
reagovatale chybama se člověk učí
- Neděle 5. května 2013 ve 23:07 ® daja reakce na …
-
Jen aby tech sumcu bylo tolik, ze kazdy ty svoje palcaky vyuzije. Nevim jestli na ty fousace budu sahat. Vis, ze v Norsku jsem na kocicaky sahal jen gafem, mrchy jedny zubate
reagovat - Neděle 5. května 2013 ve 22:58 ® Alov reakce na …
-
daja> Kde si to tu u nas byl? Vubec to nepoznávám
reagovat - Neděle 5. května 2013 ve 22:55 ® Stroft reakce na …
-
daja> Pěkně stavěná ryba. Na Ebru se budeš fotit ve vodě
reagovatNezapomeň palčáky, sumec kouše
- Neděle 5. května 2013 ve 22:28 ® daja
-
Tak mam tu nejake fotky ze dneska. Kamaradova prvni ryba, kapr 70. Zbytecne na ryby nematlam, mam olsove ruce a nechci riskovat, ze se pak kapr vyvali ve sterku…
Kdyztak mi Stroft na Ebru muze ukazat jak tu rybu kvuli foceni chytit poradne, ale to bych mel byt asi strizlivy, co?
Na konci lovu jsem jeste zabrodil do vody a tu posranou smrkovou spici (do ktere mi kapri po zaberu uspesne zajizdeli) vytahl z vody. Ve vode to jeste slo, ale dostat ji na breh, malem me z toho jeblo
reagovat - Neděle 5. května 2013 ve 21:51 ® daja reakce na …
-
Ivetko, jeste mohl Tonik vyzkouset tu zorb kouli na vode. Akorat jak by do ni vlezl, tak by tam zbylo tak malo vzduchu, ze by to s nim slo ke dnu
reagovat - Neděle 5. května 2013 ve 20:58 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
daja> taky jsme byli včera na Bečkárně, zrána poprchávalo v poledne se počasí umoudřilo, ale to už jsme jeli domů. Makrely i bůčkové copánky byly moc dobré, je vidět, že Kraťas se vyzná a měl to opět ve svých rukou. Širda chtěl jít na trampolínu, ale jsem ho nepustila, vždyť by to Milanovi rozbil !!!! musím se ale pochlubit krásnými dárky od Kraťase a Jaryna…tři koi kapříci…už plavou doma v rybníčku a dnes dokonce už sbírali z hladiny granulky a taky orchidej v květináči…
reagovat - Neděle 5. května 2013 ve 20:30 ® Stroft
-
Dnes konečně, prasečkini odpluli futrovat cejní jikry do mělčin a na zakrmené místo mi najely půl kilové plotice a perlíni, povedli se i tři brčálníci, prostě paráda.
reagovat - Neděle 5. května 2013 ve 20:07 ® lubo OV reakce na …
-
big carp> kukuřice nastražená na vlas pod háček
reagovat - Neděle 5. května 2013 v 19:34 ® big carp reakce na …
-
na co byli ti kapřícy??
reagovat - Neděle 5. května 2013 v 18:50 ® kamos007 reakce na …
-
lubo OV> jako neříkám že to je lepší, ale dají se udělat i stěny, samozřejmě je to pracnější, ale taky se to dá, v pátek sme stavěli plachtu jak blbci seděli sme pod mí 10 minut a přestalo pršet
reagovat - Neděle 5. května 2013 v 18:23 ® lubo OV reakce na …
-
daja> jj, to s tím mobilem v rybníce někteří znají taky. Jeden leží ve vodě na Bečkárně
reagovat - Neděle 5. května 2013 v 16:26 ® daja
-
A tady jeste jedno video z internetu, z ktereho si ale priklad neberte. Kdo nekdy rozkladal teleskop svihem, asi vi jak to dopadne pri skladani
reagovat - Neděle 5. května 2013 v 16:23 ® daja
-
Krome dnesku jsem byl od stredy do patku v Krnove na rybach. Mimoto, ze jsem tam chytil peknou opicku tak ryby totalni propadak. Akorat jeden urvany kapr v krovi, zrovna kdyz jsem si na chvilku dachnul.
Ve ctvrtek vecer jsem u piva sledoval predpoved pocasi. Android jako jiz casto predtim opet nespolupracoval. Pod fousy jsem si mumlal neco o zas*anem kramu. Krnovsko je kraj razovity, jak jsem se zahy presvedcil. Kolega sedici vedle me mi vytrhl mobil z ruky a se slovy kdyz to nefunguje tak to vyhod, mi jebnul telefon do rybnika. Jelikoz to byl sluzebni, tak vcera jeste navsteva PCR, kde mi rekli, ze maji strasne moc prace a musel bych cekat 2.5h nez mi vypisou protokol o „kradezi“. Tak jsem se na to vyprdl a radeji jel na makrely na beckarnu. Mimochodem makrely byly vynikajici. No ale pozitivum je, ze nez si objednam novy telekram, tak si dobre rozmyslim ktery windows mobile to bude, no co zmena je zivot
reagovat - Neděle 5. května 2013 v 16:12 ® daja
-
Zdar bando, podavam report z dnesniho rybolovu. V 7 jsem dorazil k vode s uvarenou kuku a bramborem. po 40 minutach prvni zaber na splavek a kuku – byl z toho kapř 65. O pul 9 dorazil kolega z prace, ktery se rozhodl, ze tento rok zacne chytat ryby. Vybalil svuj zanovni prut z lidlu. Napichl jsem mu kuku a nahodil. O pul 10 dostal zaber. Po mem prikazu sekni, sekl. Tahal ho dobrych 10 minut. Jeste jsem mu chtel dat podberak do prave ruky at si zkusi jake to je nahanet kapra u brehu. Nakonec jsem se slitoval a kapra mu podebral. Rovnych 70cm. Ukol splnen, prut je pokrteny. Foto bohuzel nemam u sebe, kdyztak vlozim pozdeji. Potom prisly jeste 3 zabery, ale z toho jsme uz nic nepromnenili. Zajimave, ze na brambor ani potah. A tak jsem teto stare nastraze veril…
reagovat - Neděle 5. května 2013 v 15:38 ® lubo OV reakce na …
-
Plachta se nedá postavit všude, postavení trvá 10× tak dlouho, neochrání před větrem a pokud se k tomu větru přidá déšť, jsou stejně všichni mokří. Ale jinak máš pravdu, je levnější a vleze se tam víc lidí
reagovat - Neděle 5. května 2013 v 11:24 ® kamos007 reakce na …
-
lubo OV> že je to levnější a vleze se tam i více lidí jinak nic
reagovat - Sobota 4. května 2013 v 19:37 ® lubo OV
-
Dnešní změna počasí teda byla znát. Už jsem dnešní lov viděl katastroficky. Na první záběr jsem čekal dobré 3 hodiny a vyklubal se z něj kapr 48cm. Pak ještě jeden podobný a pak do oběda nic. Až v poledne, když jsem podřimoval mě probudila broukající brzda navijáku (pípáky tentokrát z důvodu nedostatku místa nebyly
reagovat). A přišel tenhle krásný vypasenec 4 kg, 55 cm. Takže dnes sice jenom tři ryby, ale ta poslední zase stála za to.
- Sobota 4. května 2013 ve 13:55 ® lubo OV reakce na …
-
kamos007> a?
reagovat - Sobota 4. května 2013 ve 13:53 ® lubo OV reakce na …
-
Chorchus> pípáky samozřejmě jsou. Cca metr před špičkami prutů, takže nejsou vidět. Bez nich bych už chytat nedovedl
reagovat - Sobota 4. května 2013 ve 13:52 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> vlezl Toníku, je pružná jako vagína
reagovat - Sobota 4. května 2013 v 10:41 ® kamos007 reakce na …
-
lubo OV> ja mam normalni pruhlednou plachtu napnu mezi 4 stromy a chytam
reagovat - Sobota 4. května 2013 ve 3:47 ® LeoC reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Toníku mám obavu, že v XXXL tu budku nědělají.
reagovatI JÁ BYCH S TÍM MĚL PROBLÉM !!!
- Pátek 3. května 2013 ve 20:58 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> velice se omlouvám na tobě za spáchanou křivdu… teď se dívám a 2.5.v 9.01 79cm, takže při našem prvním setkání se ti omluvím před nastartovaným Doblem
reagovat. Zítra jdeme na Bečkárnu v 10h budou makrely a pokud s děvčaty přijedeš, tak jako omluvu ti koupím štěstíčko. Peťo, ti kapři tam jsou pořád a myslíš, že bych do té šprcky vlezl taky? Širda
- Pátek 3. května 2013 ve 20:01 ® Chorchus reakce na …
-
lubo OV> kde máš pípáky, mi se zdá, že ten fíídr ojebkáváš.
reagovat - Pátek 3. května 2013 v 19:06 ® lubo OV
-
Dešť nedéšť, když už jsem si vzal dovolenou na ryby, nemohl jsem ani dnes zůstat doma. Ryba domácí byla opět při chuti. Nejvíce kapříkům chutnalo ještě za tmy. Feedery se prakticky nezastavili hned pár minut od prvního náhozu až do rozbřesku. Pak už byly do desíti hodin jenom sporadické záběry. Šest kousků se dalo nakonec přesvědčit. Všechno kolem 45–50 cm. Ještě že jsem na deštivé počasí připraven. Moje rychloskládací budka byla opět k nezaplacení, takže jsem z dnešního rybolovu vyšel úplně suchý.
reagovat - Pátek 3. května 2013 v 18:50 ® lubo OV
-
IV.TO.ŠIRDA> mé zdravě rozvinuté ego
reagovatmi velí reklamovat výsledek soutěže. Božský Stroft tipoval 78, já 79. Ale samozřejmě ti velkoryse odpouštím Toníku