Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.220.189 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 3. května 2013 v 18:40 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé… Ivetčin kapr měřil dle metru, který jsem dostal vloni při honu na veslonose k mým narozkám od velmi dobého rybáře 160 cm, takže nejblíž k 80 cm je Stroft.Na druhém ročníku lovu na veslonose dostane věcnou odměnu a pochvalu před pumpujícím Sergejem
reagovatŠirda
- Čtvrtek 2. května 2013 ve 23:07 ® relis reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> 6,6358kg
reagovat - Čtvrtek 2. května 2013 v 19:05 ® kejra reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> …69…to je moje oblíbené číslo
reagovat - Čtvrtek 2. května 2013 v 16:44 ® kamos007 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> tipuju 75+
reagovat - Čtvrtek 2. května 2013 v 11:16 ® venca1 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> 72cm
reagovat - Čtvrtek 2. května 2013 v 11:00 ® Stroft reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Lubo má velké oči, 78cm,víc ani ťuk
reagovat - Čtvrtek 2. května 2013 v 9:04 ® lubo OV
-
Zprávy od vody. Od 4:00 do 7:30H celkem 7 kousků té překrásné ryby, co Stroft tak miluje. Velikost kolem 50 cm až na dva. Ti mohli mít tak 43cm. V půl osmé jsem ucítil ve vzduchu vodu a radši to zabalil. Dobře jsem udělal, už při cestě zpět byla pěkná bouřka.
reagovat - Čtvrtek 2. května 2013 v 9:01 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> 79 cm
reagovat - Čtvrtek 2. května 2013 v 9:00 ® lubo OV reakce na …
-
Stroft> smrt dravcům! Do všech revírů pouze kapr
reagovat - Čtvrtek 2. května 2013 v 8:07 ® džigit reakce na …
-
mkratas> k brenu se musiš synku imět postavit,mět kladny vztah,ni se jim chcet otrut
reagovat - Středa 1. května 2013 ve 21:07 ® Stroft
-
Je to bída, kam se podívám, tam jenom kapř
reagovat - Středa 1. května 2013 ve 21:03 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Taky jsme dnes vyrazili a Ivet dostala záběr… tahala, tahala a tahala až ho vytáhla a přitom brblala Jaryn to neumí
reagovatTipněte kolik měřil,Širda
- Středa 1. května 2013 v 19:46 ® mkratas reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA>kdyby šupinaté – já bych to nazval bolehlavem a oslepujícím tempem.Brrrrrrrrrrr nepřeji nikomu. Au,au bolí jdu na
reagovat - Středa 1. května 2013 v 19:43 ® mkratas reakce na …
-
lubo OV> k sakru a fotky nikde no na sraz je vemu.Jinak máte na http://mscrsporuba1.blog.cz/článek o závodech v Maďarsku
reagovat - Středa 1. května 2013 ve 12:30 ® lubo OV
-
Taky jsem dneska vyrazil. Ale na rozdíl od mkratase jenom jednou
reagovatRyba domácí mezi 45 – 50 cm brala poctivě. Kámošovi dokonce i málem prut do vody.
- Středa 1. května 2013 v 6:27 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
mkratas> Mildo, ty potvory šupinaté tě pěkně zřídily
reagovat) Širda
- Středa 1. května 2013 v 0:37 ® mkratas
-
Tak jsem se dneska rozhodl že na ně vyrazím a ono ejhle rybářů jako much ale něco jsme jim vychytali.Hráli nám všechny oblíbené a
reagovatbylo dobré.Takže příjemně stravený čas.Přeji všem dobrou noc.
- Středa 1. května 2013 v 0:37 ® mkratas
-
Dnešní příjemný lov – rybářů jako much, ale hráli nám K----- takže vše OK – něco jsme jim vylovili a pivečko bylo velmi dobré.Takže příjemně strávený večer.Přeji všem dobrou noc
reagovat - Středa 1. května 2013 v 0:36 ® mkratas
-
Tak jsem se dneska rozhodl že na ně vyrazím a ono ejhle rybářů jako much ale něco jsme jim vychytali.Hráli nám všechny oblíbené a
- Úterý 30. dubna 2013 ve 22:28 ® mkratas
-
- Pondělí 29. dubna 2013 v 19:30 ® big carp
-
tak je tam už po hájení nebo ne??:)
reagovat - Pondělí 29. dubna 2013 v 19:30 ® big carp
-
tak je tam už po hájení nebo ne??:)
reagovat - Pondělí 29. dubna 2013 v 19:27 ® big carp reakce na …
-
no a???:DDD
reagovat - Pondělí 29. dubna 2013 v 19:05 ® vezirek reakce na …
-
big carp> Podíval jsem se do Tvé ossobní karty a mohu Ti říci pouze NEUVEDENO.
reagovat - Pondělí 29. dubna 2013 v 18:54 ® big carp
-
hoj muže se v Bravanticích už chytat je už po hájení díky
reagovat - Pondělí 29. dubna 2013 v 7:33 ® Stroft reakce na …
-
daja> Hm, asi ne
reagovat - Pondělí 29. dubna 2013 v 7:13 ® daja
-
Stroft> myslis ze to bude stacit?
reagovat - Neděle 28. dubna 2013 ve 22:12 ® Stroft
-
Lekníny už lezou. Mraziči, mají po ptákách
reagovat - Neděle 28. dubna 2013 v 9:12 ® lubo OV
-
Tak jsem se na pozvání kamaráda a kolegy od konkurence v mém pracovním oboru, poprvé v životě zúčastnil vesnických rybářských závodů. Byli jsme na takovém rybníčku rybářského spolku Markvartovice. Brali jsme to zpíš jako takové společenské setkání mimo práci, takže jsme se na závodění nijak zvlášť ani nepřipravovali. Ale bylo krásné pozorovat okolí. Někdo to bral v pohodě, někdo se fakt snažil soutěžit (není myšleno hanlivě) a někdo si jenom tak honil ego. My dva jsme sedli, jebli na háček rohlík s červem a víc kecali, než lovili. Teda až do prvního záběru. První záběr kamarád. Krásný kapr odhadem 4 kg, ale vypnul se ještě ve vodě. Následovala moje 10 cm plotice (nebodovaná). Pak si s mým splávkem chvilku něco pohrávalo, až najednou zmizel. Jednalo se o regulérní ponorku, která si dělala co chtěla. Plynulý tah místním znalců napovídal, že to bude velký amur nebo jeseter. Toho jesetera jsem teda bral jako srandu, ale místní se fakt tvařili vážně. Dobrou čtvrthodinku jsem všem okolo motal vlasce, protože ponorky se na 0,12 návazec a malý háček fakt těžko otáčejí. Nakonec se u břehu opravdu ukázal jeseter. Místní odhadovali 90cm až metr. Pět minut dělal u břeh ještě kotrmelce a jeden z nich mu dopomohl ke svobodě. Smůla, jesetera jsem nikdy nevytáhnul. Pak přišla ještě jedna taková neovladatelná ponorka, ze které jsme viděli na vteřinku jenom kousek ocasu, než se z háčku vysvobodil. No a pak už přišel jenom tenhle krásně vypasený kapřík 57 cm. K tomu špičkové občerstvení, grilované steaky, klobásky a vynikající atmosféra. Vytáhnout ty dva jesetery + ten kapr, měl jsem jisté druhé místo. Takhle jsem měl prd, ale na ten jeseteří boj na plavačkový vercajk budu teda vzpomínat dlouho.
reagovat - Neděle 28. dubna 2013 v 9:02 ® džigit
-
LeoC> no neke, fakt ste kery chytli rybu?!?
reagovat