Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.220.693 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 27. března 2013 v 18:58 ® Chorchus reakce na …
-
Stroft> tý brďo, ty ses do teho opřel, to bude kogutuv.
reagovat - Středa 27. března 2013 v 18:55 ® Chorchus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> já sa hlásím a pravdu díš, já mám nejradši ty ostravské kanály – rád je obsypávám
reagovat - Středa 27. března 2013 v 17:51 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Zásilka z východu. Na Hartě, chci být krok napřed i hendikepem, slabšího motoru
reagovat - Středa 27. března 2013 ve 14:24 ® romanek26 reakce na …
-
reagovatkejra> Ok
- Středa 27. března 2013 ve 13:35 ® kamos007 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> deš na zahájení? už je rozmrzlo
reagovat - Středa 27. března 2013 ve 13:05 ® kejra reakce na …
-
romanek26>Sorry,ale už tě někdo předběhl…pokud by to neklaplo,tak se ozvu…díky za zájem.
reagovat - Středa 27. března 2013 ve 12:18 ® džigit reakce na …
-
daja> já to pochytil od dvou nezávisle na sobě plujících,tak sem enem předal.Pro mně ojczyzna aj lepši na domluvu,bo sem odkojen kpt.Klosem,tankistami a panem Wolodyjowskym
reagovat - Středa 27. března 2013 v 11:55 ® Stroft reakce na …
-
daja> Ja už jen
reagovat, Jirka abstinuje, Vladko tomu také moc nedá, tak chápeš, že Honzík je tvou účasti na Rio Ebro, nadšen
Vivat Veteráno espaňol
- Středa 27. března 2013 v 11:53 ® daja
-
dzigit> letos jedeme sever Holandu, Frisco. Vesnice, priroda, louky, jezera. Nemam rad mestske zastavby a Rotterdam a Amsterdam jsem minule tezce pretrpel, jeste ze byl aspon ten chlast.
reagovat - Středa 27. března 2013 v 11:51 ® daja
-
Ja se hlasim na lov veslonose. Aspon mi Jirik preda opraveny bambusak, pokecame, cosik popijeme, uz se tesim
reagovat - Středa 27. března 2013 v 11:33 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Hoši, já se držím při zemi…stačí mi jistebnické kanály …alespoň mi zůstane více na vodku
reagovatale plánuji s prvním teplým víkendem druhý ročník lovu na veslonose,kdo má zájem se zúčastnit? Širda
- Středa 27. března 2013 v 11:08 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> než Holland bych se spíš mrknul na PL. Holland je plavbou opravdovými betonovými kanály s pacholíky a mezi upravenými loukami s domečky. PL Ti nabídne správnou „divočinu“. Samota,ptactvo,ryby-víc volná příroda…
reagovat - Středa 27. března 2013 v 11:04 ® romanek26
-
kejra> můj přítel mariner4,by se ti o nej rád postaral…pokuď ho ještě máš,nám malé vrtulky nevadí,na hartě si poradí…
reagovat - Středa 27. března 2013 v 9:23 ® daja
-
Ze ja tady vubec lezu. Suknicky nebude treba, spise vice chlastu. Zatim nam vzdy pochybelo. Pro 6 lidi na tyden je holt 25litru vodky a plato piv na hlavu malo
reagovat - Středa 27. března 2013 v 0:33 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> čeče, Dáje je ostřílený mořský vlk a tak, takovou nahrávku, jsem nemohl nechat bez šťouchu
reagovat - Úterý 26. března 2013 ve 23:38 ® lubo OV reakce na …
-
Stroft> heléé, woééé, jestli mě nas…š, tak ti vypustím Hartu
reagovat - Úterý 26. března 2013 ve 22:28 ® Stroft reakce na …
-
daja> Si děláš prdel? Holandské kanály.....se složíme a koupíme ti růžovou sukničku
reagovat - Úterý 26. března 2013 ve 22:21 ® lubo OV reakce na …
-
daja> o těch holandských kanálech doufám bude beseda s podrobnými informacemi. Výhledově se taky na něco takového chystám. Začátečnickou praxi jsem úspěšně absolvoval na hausbótu na Baťově kanále, tak už snad mohu uvažovat o vyšším levelu. Neznám lepší dovolenou.
reagovat - Úterý 26. března 2013 ve 22:00 ® daja
-
Stroft> Stodolni jen vyjimecne. Z Brazilie jsem byl financne vycucnuty rok, takze letos se drzim pri zemi a jen plavba po holandskych kanalech. Akorat nevim jestli se pres tu vodku a
reagovatdostanu k chytani. Myslim, ze tahat tam tlakac od tefalu je zbytecna drina.
- Úterý 26. března 2013 ve 20:05 ® Bolenos
-
panové co řikate na tohle http://www.chytej.cz/reklama/ můžu s tímto na hartu?
reagovat - Úterý 26. března 2013 v 19:37 ® Stroft reakce na …
-
Chorchus> Daja, jak není na Stodolní, tak se se fláka v Brazlilii, nebo vaří kuku v Tefalu
reagovat - Úterý 26. března 2013 v 19:35 ® Stroft reakce na …
-
bobajz> Budu to sledovat a uvidíme.
reagovat - Úterý 26. března 2013 v 18:01 ® Chorchus reakce na …
-
daja> a ty se sem tam ukaž, že žiješ.
reagovat - Úterý 26. března 2013 v 17:58 ® bobajz reakce na …
-
Stroft> Já se řídím podle poláků a těm to sedí.Tady je předpověď pro rybáře pro Těšín na 16 dnů:http://www.twojapogoda.pl/…zyn/16dniowa
reagovat - Úterý 26. března 2013 v 17:54 ® Chorchus reakce na …
-
Stroft> dík, já to vidím tak na –15, ale jsem už strašne nadržený, červy mám už taky připravené – no uvidíme.
reagovat - Úterý 26. března 2013 v 15:55 ® Stroft reakce na …
-
daja> V době kdy jsem to psal, rosničky hlásily na víkend 15°C. Teď to krouhli na 8°C, tak alespoň doufám, že nebude mrznout
reagovat - Úterý 26. března 2013 ve 13:44 ® daja
-
Panove, koukam, ze je po mne shanka. Clovek v sobotu vyrazi uzavrit sezonu lyzi, pak se stavi na stodo, kde plynule pokracuje az do nedele odpoledne, pondeli se neslo ve znameni trapeni v praci, takze pisu az ted. Chorchusovi jsem se uz ozval, stejne jako kejrovi a stroftakovi. Kde jsi Peto videl tech +15 o vikendu? Ja bych chtel smocit v pondeli 1.4. ale jsem srab a za deste nikam nelezu!
reagovat - Úterý 26. března 2013 v 11:35 ® Gynekolog
-
Pánové, konečně se vám ta diskuze bez toho pepožravce nebo jak se to jmenuje daří. Jen tak dále.
reagovat - Úterý 26. března 2013 v 10:28 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Neser, když už tak už. Vítr ve vlasech-král Harty.
reagovat - Úterý 26. března 2013 v 9:13 ® kejra
-
Stroft>…tak vysoko zas nemířím,posiluji pouze v rámci značky a stejného napětí
reagovat