Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.220.858 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 2. března 2013 v 19:16 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Přátelé, Širda z hlídání toho vetřelce dostal nějaký moribundus…40 horečka a když má ty postižené plíce tak snad o něho nepříjdu
reagovat - Sobota 2. března 2013 v 17:23 ® lubo OV
-
A co takhle norek americký. To je taky pěkný parchant na ryby. A je jich u nás čím dál více.
reagovat - Sobota 2. března 2013 ve 14:38 ® kamos007 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> ono to bude spíš ne podle ceny, ale že candáti mají možná i lepší maso a jsou u dna takže toho candáta spíš vyhmátne než pstruha, který je ve sloupci.
reagovat - Sobota 2. března 2013 ve 14:32 ® kamos007 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> skus sklopec, ale nevím co do něho dát, vydry mrtvé ryby nežerou
reagovat - Sobota 2. března 2013 ve 13:29 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kamos007> pstruha to sežere ještě u břehu ve vodě… zůstane pouze ocas a pár kostiček, ale candáta to vytahuje ven…ten hajzl bude nějaký špekulant.Pstruhy jsem nakoupil za 120, ale candoše za 300…takže ten hajzl to asi ví, a proto jde po candátech. Zvu tě s malorážkou, nemusíme ho zastřelit, ale stačí mu to poslat 10 cm od hlavy a snad ho od tama pak vypudíme. Jsem chudý důchodce, už mě okradl i Kalousek a teď mě okrádá nějaky krypl na rybníku
reagovatŠirda
- Sobota 2. března 2013 v 9:24 ® chose120
-
Jinak kdyby si ho nekdo chtel koupit tak je to celovka od tesly 3w
reagovat - Pátek 1. března 2013 ve 20:46 ® kamos007 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> že ta potvora nesezobne třeba pstruha nebo tak jde to najisto na candoše
reagovat?!
- Pátek 1. března 2013 ve 20:30 ® chose120 reakce na …
-
džigit>Chci ti poděkovat za tip.Čelovka je parádní a svítivost je konečně taková jaká má být.Doporučuji všem chytejákům aby si tohle pořídili.
reagovat - Pátek 1. března 2013 v 19:10 ® džigit reakce na …
-
michallos> nemá stopu,nemá vraha
reagovat - Pátek 1. března 2013 v 19:03 ® michallos reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> a záhada pokračuje…jsem zvědavý co tam tak škodí
reagovat - Pátek 1. března 2013 v 17:58 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Stroft> Peťo,pozorovala jsem dva dny a tři noci, že na rybníček již druhým rokem přilétá živá kačena s živým kačerem, takže tvořím podmínky, aby zahnízdila. Zase jsme našli jednoho candoše vytaženého na břehu a byl odborně kousnutý za hlavou,měřil kolem 50 cm a zřejmě jsme toho hajzla vyrušili…ale cikáni to nebyli…
reagovat - Pátek 1. března 2013 ve 14:39 ® Stroft reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Edit: né „platová“ ale plastová
reagovat - Čtvrtek 28. února 2013 ve 21:11 ® lubo OV reakce na …
-
Zaskakuje veslonos
reagovat - Čtvrtek 28. února 2013 ve 20:29 ® Chorchus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> a máš kačera, nebo zaskakuje Sergej?
reagovat - Čtvrtek 28. února 2013 ve 20:19 ® Stroft reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> I platová kačena se dá zprznit, ale že by dala mladá, to se mi moc nezdá
reagovatKaždopádně, držím pěsti.
- Čtvrtek 28. února 2013 v 19:52 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Dneska jsem na rybníčku instalovala budku a jsem zvědavá, jestli kačena letos už konečně vyvede mladé…pokud ano, tak budu mít z toho velkou radost…tak kamarádi držte palce
reagovat - Čtvrtek 28. února 2013 v 17:47 ® Gynekolog
-
Jo, kromě Choseho 120, toho do auta neberu, leda že by udržel v zubech tenisák.
reagovat - Čtvrtek 28. února 2013 v 17:46 ® Gynekolog
-
Jede někdo na veletrh v neděli?
reagovat - Středa 27. února 2013 ve 20:17 ® lubo OV reakce na …
-
kety.vydra> buď v klidu a místo krabiček kup něco dobrého své Elišce. A jestli jednou třeba budeš mít vlastní rybník, můžeš mi pak darovat VIP povolenku
reagovat - Středa 27. února 2013 ve 2:09 ® kety.vydra reakce na …
-
lubo OV> Musím ještě jednou poděkovat za dar akva a omlouvám se,že krabiček nebylo víc (polepším se jak na sebe narazíme).Samozřejmě sis neodpustil feeder+pípák,ale asi už tě začínám chápat
reagovatJeště jednou díky.Rybky musí vydržet kýblový azyl-lufta maju-ale teď je třeba přešibovat věci.Vidiš,odtahal jsem ti štěrk do popeloku a na starym bytě jsem potahal dvě bedny a švihlo mě v zadech (super situace)…Tož,ať se ti špice ohybaju (a zdravim robku)
- Úterý 26. února 2013 ve 21:49 ® relis reakce na …
-
Chorchus> Upřimně bylo mi tě líto jak si upalil tu fajnu rybu bo byla větší než ta pěkna 51 ale to je pro každeho pravda. Ale fajne ryby tam su co?
reagovat - Úterý 26. února 2013 ve 21:25 ® lubo OV reakce na …
-
Chorchus> Ha ha, prý 51 cm. Až se budeš příště fotit s 20 cm rybkou, tak nedávej ty pracky tak daleko před sebe. Je to moc okaté.
reagovatAle je to krásný úlovek.
- Úterý 26. února 2013 ve 20:53 ® džigit reakce na …
-
Chorchus> co narobiš.Maly,slepy a třeti taky pupkaty
reagovat - Úterý 26. února 2013 ve 20:41 ® Chorchus reakce na …
-
džigit> a to budem chodit už tře stejni ko.oti?
reagovat - Úterý 26. února 2013 ve 20:40 ® Chorchus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> jo,jo, chytávám jelce na móchu, ale podstatně menší v pstuhových úsecích,je to první vytažená ryba, minulou sobotu s Relisem jsem tahal taky pěknou potvoru, ale protože jsem starý debil, neuvědomil jsem si, že jsem si tam hodil naviják se 7 let starým silonem a tak se ozvalo jeno „prásk“ a byl v řiti. Chycen na hoskočerva.
reagovat - Úterý 26. února 2013 ve 20:17 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Chorchus> krásný jelec…je to tvůj osobák a letošní první úlovek? Chytil jsi ho na třešňu?
reagovat - Úterý 26. února 2013 v 19:57 ® džigit reakce na …
-
Chorchus> zitra de na zvedak,sem zvědav na tu palku
reagovat
Dneskaj mi došel tež taky mundurekna delši dobu ma posledni radost…
- Úterý 26. února 2013 v 19:50 ® Chorchus
-
džigit> a já sem to divadlo před barákem neviděl, bo sem byl po 15 letech v divadle.
reagovat - Úterý 26. února 2013 v 19:48 ® Chorchus
-
relis> tak se představ, bo sem zhnily jak sviňa a nechtělo sa mi měniť ten silon na pickeře, šahnul jsem po těžšim kalibru a vzal hevičko, vyplatilo se, 51 Jaleček.
reagovat - Úterý 26. února 2013 v 19:43 ® Chorchus
-
IV.TO.ŠIRDA> Agoj, jsem gynekrolog, mám na to dokonce papíry.
reagovat