Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.220.890 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 26. února 2013 v 18:35 ® džigit reakce na …

relis> došla,hezký kousek :-) už sem viděl od Chorchusa.Včera sem mu vezl jakesik bebechy a od něho už na laně.Moja měla radost,jak zme museli Wolfa tlačit 300 metru a otačat na jeho jednoproude dalnici kole baraku :-))

reagovat
Úterý 26. února 2013 v 18:25 ® relis reakce na …

Chorchus> Ty budešmět v oboru stopologie jakesyk zkušenosti napsal Džigit.Toš takeho chlopa potřebuju bo kerasi ku…si ze zamčene budy pojčala 2vojenske zanovni centraly (ať se jin luboš nepostavi do neldelši smrti)bo uz pomalu čekam na papir Případ odložen. Džigit došla ti fotka? Musel jsem tu rybu zmenšit nechtěla projil emilem.

reagovat
Úterý 26. února 2013 ve 14:12 ® relis reakce na …

džigit> Pošli mi funkční emila pošlu ti teho jaloňa.

reagovat
Úterý 26. února 2013 v 10:22 ® džigit reakce na …

IV.TO.ŠIRDA> nepřizpusobivy v te době krad Relisovi el.centraly z budy na Bučině.
Mimochodem,kdyby někdo věděl o podezřele nabytych,dejte vě­dět

reagovat
Úterý 26. února 2013 v 10:00 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Chorchus> Jiří, nejsi náhodou gynekolog ? Ta vydra je samice a chce sežrat veslonose… navrhuji pá-so-ne jít na čekanou… noční vidění mám, tři litry vodky taky, jídlo si chytíme a čert by mohl dělat zdravotníka…tak se ujmi tohoto problému,ať pozitivně vyřešíme zloděje ryb, snad to nakonec nebude nějaký nepřizpůsobivý občan, kterých je tam habaděj :-)) ) Širda

reagovat
Úterý 26. února 2013 v 0:24 ® džigit reakce na …

Chorchus> :-D :-D :-D Ty budešmět v oboru stopologie jakesyk zkušenosti :-))
A poznaš psa dle prdu? Včil mi tu jeden pod nos uvalil,ani řiznut ho nemožu,maroda…

reagovat
Úterý 26. února 2013 v 0:17 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

džigit> plemeno ti řeknu – kingčááŕls. Jsem totiž kino – log – ik

reagovat
Pondělí 25. února 2013 ve 23:49 ® džigit reakce na …

kamos007> hotovy stopař :-)) eště nam prozraď plemeno chytraku…
Pes je ma od pindika po mastifa stejne,hadej čemu!?!

reagovat
Pondělí 25. února 2013 ve 22:49 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

IV.TO.ŠIRDA> já myslel, že to má v popisu práce ukrajinec, nedej mu prémie.:-D

reagovat
Pondělí 25. února 2013 ve 22:44 ® kamos007 reakce na …
kamos007

IV.TO.ŠIRDA> brok :-) ale pssst ;-) , jinak dneska jsem šel kolem olešné a začíná to rozmrzat :-) PS: co to tam máš za pěkné nápisy na tom řehánku??? pivo :-D

reagovat
Pondělí 25. února 2013 ve 21:35 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

kamos007> ještě jednoho candáta a štiku…jsou to stopy mého psa, který mě upozornil protože to chtěl olizovat…půjdu tam na tři dny na kukajdu a pokud to bude vydra, tak na jarním srazíku budu mít vydří šálu…akorát nevím, čím ji mám zastřelit jestli kulovnicí, malorážkou nebo brokovnicí ? Jsi myslivec tak poraď :-))

reagovat
Pondělí 25. února 2013 ve 20:50 ® kamos007 reakce na …
kamos007

IV.TO.ŠIRDA> našel jsi více takto ožraných ryb nebo to je jen jediná?

reagovat
Pondělí 25. února 2013 ve 20:50 ® kamos007 reakce na …
kamos007

IV.TO.ŠIRDA> dle velikosti stopy soudím že to je pes.

reagovat
Pondělí 25. února 2013 ve 20:07 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Tož su s toho jelen

reagovat
foto/forum/2013/th-img96355.jpgfoto/forum/2013/th-img96356.jpgfoto/forum/2013/th-img96357.jpgfoto/forum/2013/th-img96358.jpg
Pondělí 25. února 2013 v 16:33 ® džigit reakce na …

Stroft> jó Sergej,to je dravec.Ten loví beze stop :-))

reagovat
Pondělí 25. února 2013 v 16:15 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> Těžko říct, možná to dělá Sergei nebo brutální Veslonos:-)

reagovat
Pondělí 25. února 2013 v 15:58 ® džigit reakce na …

Stroft> on tam potok je.Cca pár set metrů,je šoustava rybníčků, a to z obou stran.Ta na Šenov je pře kopec,ta od Slezské by šla.Jsou tam lesy.Otázkou je,zda má takový akční radius,aby ji to stálo za to to oběhnout.Pokud by tam u Širdů byla nastálo,by se projevilo v cestičkách okolo…

reagovat
Pondělí 25. února 2013 v 15:52 ® Stroft reakce na …
Stroft

hraji> Proto, že je to rybníček v obydlené oblasti.Řeka, daleko, široka žádná.

reagovat
Pondělí 25. února 2013 v 15:50 ® Stroft reakce na …
Stroft

IV.TO.ŠIRDA> Předpokládám, že to máte zamrzlé a volné oko bez ledu, je na přítoku.Tam může kočičák číhat.

reagovat
Pondělí 25. února 2013 v 15:39 ® džigit reakce na …

IV.TO.ŠIRDA> jako stary zalesak bys měl kuknut na stopy,podle teho začneš hledat…

reagovat
Pondělí 25. února 2013 v 15:37 ® džigit reakce na …

hraji> to jsou stopy psa Jiří,nechal to zdrepsit Chantalku :-))

reagovat
Pondělí 25. února 2013 v 15:28 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Stroft> kočka by se pro štiku a candáta ale nepotopila

reagovat
Pondělí 25. února 2013 v 15:18 ® hraji reakce na …
hraji

Stroft> ve stopách na obrázku jsou vidět drápy, kočkovitá šelma dělá stopy bez otisků drápů (povětšinou). Ty stopy by i vydře odpovídaly. Mimochodem, minulý týden tiskem proběhla zpráva, že nejvíc vyder je v ČR na severní Moravě. Tož proč né i ve Slezsku?

reagovat
Pondělí 25. února 2013 v 15:09 ® Stroft reakce na …
Stroft

IV.TO.ŠIRDA> Vydra je potvora ale kde by se tam u vás vzala? A co okolní kočky? Co jsem viděl, tak první co vydra „zpucuje“ je hlava.

reagovat
Pondělí 25. února 2013 ve 14:12 ® hraji
hraji

Můj osobní názor je, že chránit kapra zaváděním K70 je proti přírodě, logice a zájmům rybářů samotných. Ale to je na dlouhou debatu. Prosil bych sem uvést alespoň jeden dobrý důvod, proč zavádět K70.

reagovat
Pondělí 25. února 2013 ve 13:58 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Stroft> Peťo, něco mi žere štiky a candáty (kapra a sumce) si to nevšimne…je možné že je to vydra? chci tam dát ještě duháky,poraď jak na tu k…u, Širda

reagovat
foto/forum/2013/th-img96318.jpgfoto/forum/2013/th-img96319.jpg
Pondělí 25. února 2013 ve 13:37 ® Stroft
Stroft

Kapr,kapr, a zase kapr, co s tou škaredou rybou pořád máte? Ten se do revíru sype, jak brikety do kotle. Co takový okoun,candát,os­troretka nebo parma??

reagovat
Pondělí 25. února 2013 ve 12:18 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

fishfever> osobně jsem tento názor slyšel pouze od kaprařů ze Zelinkovic a byl přednesen i na konferenci v minulých letech a co vím, tak názor bašťanů byl takový : dejte nám tam třeba i bílou rybu, hlavně když bude něco zobat.Je dobře, že jdeš na konferenci, rád s tebou hodím řeč a pokusíme se tento návrh(K-70) prosadit.Více to zde nerozebírejme, ať taky dáme prostor velmi silně nadrženým ostravským chytejákům ,Širda

reagovat
Neděle 24. února 2013 ve 23:34 ® fishfever

lubo OV> Víte o co mi jde? že tato věc,která se nyní odsouhlasí(K-70) mohla zachránit krásné ryby už v té době,které v Olešné plavou…

IV.TO.ŠIRDA> O tom jestli jste jej podpořili nebo ne to se přiznám nemůžu říct se 100% jistotou,protože v té době se to snažil prosadit né p.Král,ale jeden jistý člověk (můj kolega) a tímto se jej chci zastat! V Bašce už toto nebudu asi moct prosadit jelikož tam se už shůze konala. Ohledně těch rybochovných zařízení jsem se již na schůzi v Bašce se svým kamarádem ptal na jisté věci p.hospodáře a je smutné, že na některé věci není schopen odpovědět… Nevím jestli budete na březnové konferenci?Já tam budu letos poprvé jelikož se mé názory na schůzi členům líbili a sami si mne zvolili..pokud tam budete můžeme se tam pobavit…

reagovat
Neděle 24. února 2013 v 17:05 ® lubo OV
lubo OV

mkratas> buď normální. Moudřejší ustoupí, ale ještě moudřejší vytrvá :-)

reagovat