Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.221.205 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 1. února 2013 v 19:10 ® chose120 reakce na …
chose120

IV.TO.ŠIRDA>Meli jste dneska nekde byt cekalo se..:-/

reagovat
Pátek 1. února 2013 v 19:04 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

hraji> zúčastníš se letošních závodů na Kole? Jezdívám tam každý rok,pokud bys přijel, tak se potkáme a můžeme hodit řeč, Širda

reagovat
Pátek 1. února 2013 v 16:43 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

relis> držím palečky :-)

reagovat
Pátek 1. února 2013 v 16:43 ® kamos007 reakce na …
kamos007

hraji> no takže 300 kč dik v pondělí se tam stavím.

reagovat
Pátek 1. února 2013 v 16:09 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

LeoC> chorchus ridi,ja pisu. Vcil zmev pr…teda v lese,sel chcat

LeoC>

reagovat
Pátek 1. února 2013 v 16:07 ® LeoC reakce na …
LeoC

Chorchus> tu peče Oskar…:-)

reagovat
Pátek 1. února 2013 v 16:06 ® Chorchus
Chorchus

Zdravime dzigitem z okoli Tabora, chcije

reagovat
Pátek 1. února 2013 ve 13:54 ® hraji reakce na …
hraji

chose120> mám povinnost odpovídat? Já moc tyhle „zákulisní“ debaty nemám rád. Na tebe jsem kolego reagoval, protože jsi tu psal věci, které se mi nelíbily. V tom daném okamžiku jsem dokonce ani neřešil, že jsi tu měl několik identit, všechny v podstatě anonymní. To odhalili „místní“, kteří mají víc zkušenosti. Já apriori předpokládám, že jsou lidé slušní, nemají potřebu se skrývat za nějakou anonymní schránku a dokážou říct svůj názor. A když někoho neznám všímám si jak píše a co píše a z toho si udělám obrázek. Pokud ten dotyčný píše jako čuně a plivá kolem sebe špínu a urážky, logicky je jeho obrázek, který si poskládám, hodně podobný plivajícímu čuníkovi. Nemám jinou možnost, protože neumím číst myšlenky a nechci ztrácet čas bádáním, zda se dotyčný už náhodou někdy před tím nepřihlásil pod jinou anonymní identitou a nepsal sluníčkové vzkazy. A proto jsem napsal, že u mě sis to podělal a bude dlouho trvat než to napravíš. Protože pokud se nepotkáme a já tě neuvidím v reálném světle, budeš pro mě pořád jen pisatelem těch ne zcela lichotivých příspěvků. Není v tom žádná zášť či nenávist, ne, za tolik energie mi to rozhodně nestojí. Jsi pro mě jeden z davu anonymů, zatím nic víc a nic míň. Pokud jsi dobrý rybář a dobrý člověk, časem se to tu určitě projeví. Tak snad jsem ti odpověděl dostatečně. Přeji ti, abys vždy našel dost síly se pod to, co napíšeš, i podepsat.

reagovat
Pátek 1. února 2013 ve 13:35 ® chose120 reakce na …
chose120

hraji> To jsou divné pozdravy psal jsem vám ale neodpověděl jste.

reagovat
Pátek 1. února 2013 ve 13:18 ® hraji reakce na …
hraji

chose120> můžeš být klidný. Nebudu na tebe už reagovat, pokud k tomu nezavdáš důvod nějakým excesem. A s džigitem si můžeme vyměnit pozdrav i ve Všeobecné diskuzi, to je pravda.

reagovat
Pátek 1. února 2013 ve 13:17 ® hraji reakce na …
hraji

kamos007> na Magistrátu jsou v úřední dny, což je pondělí a středa, většinou od 8 do 17 hodin, ale to se může místně lišit. Ideální je zadat si do vyhledávače na internetu název úřadu a v naprosté většině případů se ti ukážou stránky úřadu, kde jsou všechny informace pěkně pohromadě. Tříletý lístek stojí 300,–Kč, mládež do 15 let má slevu.

reagovat
Pátek 1. února 2013 ve 13:13 ® kamos007
kamos007

Tak jsem si byl pro papíry a zjistil jsem že mám propadlý lístek, neví někdo kdy tam jsou na tom magistrátě a kolik to stojí díky, chci to zas na tři roky kdo ví co bude. diky

reagovat
Pátek 1. února 2013 ve 12:10 ® chose120 reakce na …
chose120

hraji> To fórum je k ničemu když tady přispívají tito lidé co nepatří pod Ostravu.Cekam negativní komentář znovu!

reagovat
Pátek 1. února 2013 v 11:53 ® Chorchus
Chorchus

maxiom> axiome, maxiome, fišere, mamlase retardovaný debile. do posraných stád ovcí si běž nadávat někde jinde a neuráže slušné lidi. Hovno tomu rozumíš a nemáš ani tolik slušnosti, aby ses příhlásil ke svému jménu, pominu-li, že tady vyhrožuješ někomu rozbitím držky. Jsi ukřivděný, zapšklý a zhola nic nepřinášející exkrement.

reagovat
Pátek 1. února 2013 v 11:13 ® chose120 reakce na …
chose120

džigit> Dzigit jsi dítě ve starým těle.:-) Toho si u tebe vazim.

reagovat
Pátek 1. února 2013 v 10:34 ® hraji reakce na …
hraji

džigit> užij si rybářský víkend, tady ti nic neuteče. Jak skončí vycházky, zavřou ho zase do klece, vypnou mu připojení a bude klid.

reagovat
Pátek 1. února 2013 v 10:31 ® casper reakce na …
casper

hraji> :-D

džigit> však jooo, tu je to samý dobrááááák :-D

reagovat
Pátek 1. února 2013 v 10:30 ® hraji reakce na …
hraji

džigit> každý královský dvůr musí mít svého šaška, jen Chytej Ostrava má dva ;-)

reagovat
Pátek 1. února 2013 v 10:26 ® džigit reakce na …

casper> tuš neser se tu,„pražáku“ :-)) my sme forum razovite,dle kraja.My tu mame spoustu takych existenci.Když se spočteš proměny choseho,tak je axoš maly břidil :-D
Kujwa eště,že jedu na ryby a za fajnu partyju… Fajn fikend,možna bude signal a pobavim se ešče 

reagovat
Pátek 1. února 2013 v 10:19 ® casper
casper

smažte to někdo :-D

reagovat
Pátek 1. února 2013 v 10:04 ® džigit

vidim,že včil ma každe forum sveho „rybomila“ :-))

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 22:59 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

chose120> no jo, je jiná doba, „host vyhazuje vrchního“:-)

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 22:58 ® relis reakce na …

Chorchus> Asi jsi pochopil a budeš na tom pomyslném řebříčku trošičku výš VIĎ:-)

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 22:56 ® chose120 reakce na …
chose120

Chorchus>Dneska by ten učitel dopadl špatně kdyby si dovolil to co kdysi.:-)

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 22:48 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

relis> máš u mě velký respekt. Chce to moc pevné nervy. Škoda, že se nemůžou třískat. Mě můj učitel valil a do dneška na něho s láskou vzpomínám.:-)

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 22:38 ® relis reakce na …

lubo OV> Není krásnější pohled do dětských očí když něčeho dosáhnou,to stojí za tu dřinu.Jsou taky dny na utopení ale stojí to zato se dětem věnovat.Máme před sebou obhajobu 1 místa Městského kola ZU tak je budem dusit a dusit a dusit,a snad někdy v budoucnu pochopí ......

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 21:17 ® chose120 reakce na …
chose120

IV.TO.ŠIRDA>Už je navázáno a hurá na ně:-)

reagovat
foto/forum/2013/th-img92238.jpg
Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 20:26 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

přátelé, rybáři… i ten náš pejsek by už šel rád na ryby, ale zatím počasí nepřeje, tak alespoň hlídá Širdovi dřevěnou rybu :-))

reagovat
foto/forum/2013/th-img92236.jpg
Čtvrtek 31. ledna 2013 v 15:39 ® chose120 reakce na …
chose120

lubo OV> Pamatuji si jak jsi nám vytrel zrak na Jistebniku ve feedru v lovu kaprů.Máš to dobře vychytane.Do dneska jsem se z toho nevzpamatoval :-)

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2013 v 15:24 ® lubo OV
lubo OV

relis> přesně takhle jsem to měl jako děcko. Začínal jsem u plavačky v kroužku. Tam mě naučili základy ale přemýšlet u vody jsem musel už sám. Kroužek mě max. popostrčil. A tak by to mělo podle mě být. Každopádně kdo dělá s děckama, je u mě fakt borec. Já to dělal jenom dva roky 2 roky, ale pochopil jsem, že to chce sakra trpělivost. Někdy jsem si v duchu říkal, jestli to tam nepozabíjím. Ale to si naši vedoucí, když já byl jako kluk v kroužku určitě říkali taky :-)

reagovat