Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.221.205 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 1. února 2013 v 19:10 ® chose120 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA>Meli jste dneska nekde byt cekalo se..
reagovat - Pátek 1. února 2013 v 19:04 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
hraji> zúčastníš se letošních závodů na Kole? Jezdívám tam každý rok,pokud bys přijel, tak se potkáme a můžeme hodit řeč, Širda
reagovat - Pátek 1. února 2013 v 16:43 ® lubo OV reakce na …
-
relis> držím palečky
reagovat - Pátek 1. února 2013 v 16:43 ® kamos007 reakce na …
-
hraji> no takže 300 kč dik v pondělí se tam stavím.
reagovat - Pátek 1. února 2013 v 16:09 ® Chorchus reakce na …
-
LeoC> chorchus ridi,ja pisu. Vcil zmev pr…teda v lese,sel chcat
LeoC>
reagovat - Pátek 1. února 2013 v 16:07 ® LeoC reakce na …
-
Chorchus> tu peče Oskar…
reagovat - Pátek 1. února 2013 v 16:06 ® Chorchus
-
Zdravime dzigitem z okoli Tabora, chcije
reagovat - Pátek 1. února 2013 ve 13:54 ® hraji reakce na …
-
chose120> mám povinnost odpovídat? Já moc tyhle „zákulisní“ debaty nemám rád. Na tebe jsem kolego reagoval, protože jsi tu psal věci, které se mi nelíbily. V tom daném okamžiku jsem dokonce ani neřešil, že jsi tu měl několik identit, všechny v podstatě anonymní. To odhalili „místní“, kteří mají víc zkušenosti. Já apriori předpokládám, že jsou lidé slušní, nemají potřebu se skrývat za nějakou anonymní schránku a dokážou říct svůj názor. A když někoho neznám všímám si jak píše a co píše a z toho si udělám obrázek. Pokud ten dotyčný píše jako čuně a plivá kolem sebe špínu a urážky, logicky je jeho obrázek, který si poskládám, hodně podobný plivajícímu čuníkovi. Nemám jinou možnost, protože neumím číst myšlenky a nechci ztrácet čas bádáním, zda se dotyčný už náhodou někdy před tím nepřihlásil pod jinou anonymní identitou a nepsal sluníčkové vzkazy. A proto jsem napsal, že u mě sis to podělal a bude dlouho trvat než to napravíš. Protože pokud se nepotkáme a já tě neuvidím v reálném světle, budeš pro mě pořád jen pisatelem těch ne zcela lichotivých příspěvků. Není v tom žádná zášť či nenávist, ne, za tolik energie mi to rozhodně nestojí. Jsi pro mě jeden z davu anonymů, zatím nic víc a nic míň. Pokud jsi dobrý rybář a dobrý člověk, časem se to tu určitě projeví. Tak snad jsem ti odpověděl dostatečně. Přeji ti, abys vždy našel dost síly se pod to, co napíšeš, i podepsat.
reagovat - Pátek 1. února 2013 ve 13:35 ® chose120 reakce na …
-
hraji> To jsou divné pozdravy psal jsem vám ale neodpověděl jste.
reagovat - Pátek 1. února 2013 ve 13:18 ® hraji reakce na …
-
chose120> můžeš být klidný. Nebudu na tebe už reagovat, pokud k tomu nezavdáš důvod nějakým excesem. A s džigitem si můžeme vyměnit pozdrav i ve Všeobecné diskuzi, to je pravda.
reagovat - Pátek 1. února 2013 ve 13:17 ® hraji reakce na …
-
kamos007> na Magistrátu jsou v úřední dny, což je pondělí a středa, většinou od 8 do 17 hodin, ale to se může místně lišit. Ideální je zadat si do vyhledávače na internetu název úřadu a v naprosté většině případů se ti ukážou stránky úřadu, kde jsou všechny informace pěkně pohromadě. Tříletý lístek stojí 300,–Kč, mládež do 15 let má slevu.
reagovat - Pátek 1. února 2013 ve 13:13 ® kamos007
-
Tak jsem si byl pro papíry a zjistil jsem že mám propadlý lístek, neví někdo kdy tam jsou na tom magistrátě a kolik to stojí díky, chci to zas na tři roky kdo ví co bude. diky
reagovat - Pátek 1. února 2013 ve 12:10 ® chose120 reakce na …
-
hraji> To fórum je k ničemu když tady přispívají tito lidé co nepatří pod Ostravu.Cekam negativní komentář znovu!
reagovat - Pátek 1. února 2013 v 11:53 ® Chorchus
-
maxiom> axiome, maxiome, fišere, mamlase retardovaný debile. do posraných stád ovcí si běž nadávat někde jinde a neuráže slušné lidi. Hovno tomu rozumíš a nemáš ani tolik slušnosti, aby ses příhlásil ke svému jménu, pominu-li, že tady vyhrožuješ někomu rozbitím držky. Jsi ukřivděný, zapšklý a zhola nic nepřinášející exkrement.
reagovat - Pátek 1. února 2013 v 11:13 ® chose120 reakce na …
-
džigit> Dzigit jsi dítě ve starým těle.
reagovatToho si u tebe vazim.
- Pátek 1. února 2013 v 10:34 ® hraji reakce na …
-
džigit> užij si rybářský víkend, tady ti nic neuteče. Jak skončí vycházky, zavřou ho zase do klece, vypnou mu připojení a bude klid.
reagovat - Pátek 1. února 2013 v 10:31 ® casper reakce na …
-
hraji>
džigit> však jooo, tu je to samý dobrááááák
reagovat - Pátek 1. února 2013 v 10:30 ® hraji reakce na …
-
džigit> každý královský dvůr musí mít svého šaška, jen Chytej Ostrava má dva
reagovat - Pátek 1. února 2013 v 10:26 ® džigit reakce na …
-
casper> tuš neser se tu,„pražáku“
reagovatmy sme forum razovite,dle kraja.My tu mame spoustu takych existenci.Když se spočteš proměny choseho,tak je axoš maly břidil
Kujwa eště,že jedu na ryby a za fajnu partyju… Fajn fikend,možna bude signal a pobavim se ešče - Pátek 1. února 2013 v 10:19 ® casper
-
smažte to někdo
reagovat - Pátek 1. února 2013 v 10:04 ® džigit
-
vidim,že včil ma každe forum sveho „rybomila“
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 22:59 ® Chorchus reakce na …
-
chose120> no jo, je jiná doba, „host vyhazuje vrchního“
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 22:58 ® relis reakce na …
-
Chorchus> Asi jsi pochopil a budeš na tom pomyslném řebříčku trošičku výš VIĎ
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 22:56 ® chose120 reakce na …
-
Chorchus>Dneska by ten učitel dopadl špatně kdyby si dovolil to co kdysi.
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 22:48 ® Chorchus reakce na …
-
relis> máš u mě velký respekt. Chce to moc pevné nervy. Škoda, že se nemůžou třískat. Mě můj učitel valil a do dneška na něho s láskou vzpomínám.
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 22:38 ® relis reakce na …
-
lubo OV> Není krásnější pohled do dětských očí když něčeho dosáhnou,to stojí za tu dřinu.Jsou taky dny na utopení ale stojí to zato se dětem věnovat.Máme před sebou obhajobu 1 místa Městského kola ZU tak je budem dusit a dusit a dusit,a snad někdy v budoucnu pochopí ......
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 21:17 ® chose120 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA>Už je navázáno a hurá na ně
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 20:26 ® IV.TO.ŠIRDA
-
přátelé, rybáři… i ten náš pejsek by už šel rád na ryby, ale zatím počasí nepřeje, tak alespoň hlídá Širdovi dřevěnou rybu
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2013 v 15:39 ® chose120 reakce na …
-
lubo OV> Pamatuji si jak jsi nám vytrel zrak na Jistebniku ve feedru v lovu kaprů.Máš to dobře vychytane.Do dneska jsem se z toho nevzpamatoval
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2013 v 15:24 ® lubo OV
-
relis> přesně takhle jsem to měl jako děcko. Začínal jsem u plavačky v kroužku. Tam mě naučili základy ale přemýšlet u vody jsem musel už sám. Kroužek mě max. popostrčil. A tak by to mělo podle mě být. Každopádně kdo dělá s děckama, je u mě fakt borec. Já to dělal jenom dva roky 2 roky, ale pochopil jsem, že to chce sakra trpělivost. Někdy jsem si v duchu říkal, jestli to tam nepozabíjím. Ale to si naši vedoucí, když já byl jako kluk v kroužku určitě říkali taky
reagovat