Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.221.153 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 31. ledna 2013 v 11:18 ® chose120 reakce na …
chose120

hraji> Pokud budou všichni takoví že celý rok budou psát co ten chosecek udělal tak je jasné že toto fórum nebude nikdy o rybách tak jak by měl jestli chceš pokračovat dávám ti prostor.

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2013 v 11:15 ® hraji reakce na …
hraji

chose120> mě osobně jsi zcela volný. A bude ti dlouho trvat, než se to změní, jestli kdy vůbec. Jen jsem si dovolil poznámku k tvé aktivitě.

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2013 v 11:08 ® chose120 reakce na …
chose120

hraji> Vidím že ti pořád ležím v žaludku.Nebude lepší to nechat odležet.A nebo se nastvu a bude peklo:-)

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2013 v 11:01 ® hraji
hraji

Nejsem si jistý, že nápad povolat démona zpátky, byl skvělý nápad. Zatím se projevuje jako UIO. Ale třeba si to sedne.

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2013 v 10:49 ® chose120 reakce na …
chose120

Stroft> Milo mi fungovalo nejvíce třeba plotice samohrejme na plotice.Ale ta cena mě nutila udělat brigádu navíc a nebo nekoupit si krabičky cigaret.Díky krmení od Poláků máme teď ještě nějakou dobrou hlínu a litry živě.Milo jsem ředil strouhankou ale jemně .

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2013 v 10:32 ® Stroft reakce na …
Stroft

chose120> Jestli myslíš recept na krmení, tak to neporadím. Po mnohých pokusech „vydrbat“ s výrobci těchto směsí, jsem usoudil, že neobstojím a stal se se mě prostý kupovač. Na kaluž pod barákem Poláka a když si jdu „pohonit trenky“, tak Sansas nebo Milo.

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2013 v 9:59 ® chose120 reakce na …
chose120

Stroft> Přesně tak dnešní reklama ovlivňuje hodně a člověk se v tom ztratí pokud nezachova zdravý rozum.Další problém je že dítě moc nezaujmes když nahodis 80–100 metrů od břehu a cekas celý den.Minulý rok jsem zkoušel feeder vs plavana a asi víte co bylo účinnější.Samoz­řejmě i zábavnější.Peto stále cekam na tvůj recept který probudí účinnější chytání u těch dětí .

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2013 v 8:29 ® chose120 reakce na …
chose120

IV.TO.ŠIRDA> Právě že jsem chtěl ale i ženy mají své dny však to znáte.Raději jsem zvolil menší zlo motal jsem si vlasce na závody.

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2013 v 8:23 ® chose120 reakce na …
chose120

LeoC> Už se to nestane slibuji to pozaduji i od ostatních.Tyhle věci tady nepatří.

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2013 v 0:01 ® LeoC reakce na …
LeoC

David Havlíček> Tleskám Tvému příspěvku, jen tak dále a snad dotyční pochopí.....

chose120> chlape, snad se konečně probereš a přestaneš kydat hnůj kolem sebe.....rád si vyslechnu Tvé postřehy z rybařiny, ale nechci nadále tady číst Tvé nesmyslné urážky mých (a kdysi i Tvých) kamarádů…

reagovat
Středa 30. ledna 2013 ve 23:36 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

chose120> jsem rád, že jsi se zase našel. K tomu pstruhovi já bych ji zkrátil řetěz,ať nedostane do koryta,ale je možné, že jsi zasel a to pak ženy mají různé chutě, vyzkoušej něco kyselého :-)) ) Širda

reagovat
Středa 30. ledna 2013 ve 21:20 ® kamos007 reakce na …
kamos007

chose120> ze chudák umřel zbytečně :-(

reagovat
Středa 30. ledna 2013 ve 21:17 ® chose120
chose120

Co by jste rekli sve zene kdyby vam takhle rozfifrala pstruha?

reagovat
foto/forum/2013/th-img92223.jpg
Středa 30. ledna 2013 ve 20:51 ® relis reakce na …

lubo OV> Přemýšlať bolí to nevíš? My děcka připravujem na zlatu udicu a možu ti říct že toho věďa víc jak ............... Začináme u plavačky a končíme u plavačky. A taky k nám přišel tatík pro papíry pro klučinu a my mu je nedali, za týden ten klučina seděl u vody s papirama a s kapřakama a teď mudruj.

reagovat
Středa 30. ledna 2013 ve 20:30 ® chose120 reakce na …
chose120

vikikaca>viki tebe jsem nemyslel byli to jiní lide co tam bydlí blízko asi víš kdo.Byl tam i jiný problém co chytali s nima ale to je jedno nebylo to mířeno na tebe.Jen jsem jim domluvil a tim to skončilo a víc se k tomu nebudu vracet.

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 19:24 ® lubo OV
lubo OV

Kdo neviděl, tak v sekci „Vtipy“ je nádherná fotka, jak dav čeká na odhalení sochy Václava Klause. Málem jsem porskal obrazovku :-)

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 19:21 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Stroft> přikúpim doktore

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 19:16 ® Stroft reakce na …
Stroft

lubo OV> Srabe, já mám dvoje vydání.

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 19:14 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Stroft> my přece taky měli video a internet. Tuším se to jmenovalo "1000+1 rada pro rybáře. Ještě ji mám doma schovanou :-)

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 19:12 ® Stroft
Stroft

Děcka vidí časopisy, videa a jsou natěšené. Zajdou do krámu, rodiče mu koupí 2 klacky tripod, hlásič a pytlík boilies. Takto se těžko začíná:-((

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 19:11 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

džigit> nechápu proč někdo chodí na ryby nebo pro ryby. Já se chodím k vodě vyspat 9-)

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 19:09 ® džigit reakce na …

lubo OV> když oni všichni hned chtěji nosit dom.Dneska většina chodi pro ryby a ne na ryby :-((

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 19:05 ® lubo OV
lubo OV

Stroft> tak pod ten ohnutý špendlík a klubko nitě se klidně taky podepíšu. Kdo jenom okoukává od jiných a bezmyšlenkovitě kopíruje, nikdy nepochopí tajemství rybařiny a nedotáhne to v rybařině daleko. Nenaučí se u vody přemýšlet. Nejlepší je naučit vázat háček, nějaké ty začátečnické základy a ponechat vlastnímu vývoji.

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 18:14 ® džigit

http://moravskoslezsky.denik.cz/…0130130.html

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 16:54 ® jajco reakce na …
jajco

vikikaca> A to je potom ten případ na hození do vody.

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 16:52 ® vikikaca reakce na …
vikikaca

jajco> letos už se tam stát nesmí, až 10 metrů od vody a to na zpevněných plochách což se taky dá vyložit různě ,ale o to tu nejde ,mě jde o to že jsem zřejmě stál kde se stát nesmí ,ale pokud ten člověk stál kousek ode mě a ohání se plackou a policii tak problém bude někde jinde !!!

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 16:46 ® jajco reakce na …
jajco

vikikaca> Pokud není v soupisu revíru napsáno,že je příjezd k vodě zakázán,tak s tím nemá porybný co dělat né?

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 16:30 ® vikikaca reakce na …
vikikaca

chose120> nechtěl jsem vůbec na tebe reagovat ,ale musím ,ano já stál v Hlučíně na trávě s autem ,ale musím podotknout že asi 5 metrů od tvého auta takže kázat vodu a pít víno se mi nezdá právě štastné:-) navíc nevím o pravomoci RS někomu vyhrožovat!!

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 16:23 ® chose120 reakce na …
chose120

David Havlíček> Vysvětlení je jednoduché když začne být trnem v oku rybářů třeba i jako porybny hned se stane neoblibenym.Nej­horší je na tom že většinou ten poctivec všechno schyta.Nejhorší je když se napíše pravda ještě na rybářském webu.Myslím si že právě tito rybáři kteří sami nedodržují pravidla by na tento web vůbec neměli přispívat.Zrovna jsem minulý rok potkával rybáře z mrku co ty pravidla nedodrzovali.Všechny spory jsem vyřešil přímo u vody nikomu jsem povolenku nevzal ale bylo mi sz trapné je upozornovat aby nenicili si okolí s těmi auty a jiné.Nebyli samozřejmě sami.Tím pádem až se nediví že se o tom někdo zmini.Dneska máme úzkou spolupráci s PCR kde mi je nemilé je kontaktovat a vznikají zbytečně problémy.A nevidí důvod si tento super koníček zneprijemnovat.

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 15:05 ® HaD
HaD

rybomil18> Můžeš nám, lidem se stejným krásným koníčkem vysvětlit, o co Ti jde a zejména proč teď píšeš jako anonym rybomil18, když zde průběžně funguješ i jako registrovaný chose120 (http://www.chytej.cz/…je_kdo/6016/), rybozravec (http://www.chytej.cz/…e_kdo/14644/) a zřejmě i další?

Jelikož jsme komunitní server pro lidi se stejným koníčkem, nevidím pro toto chování žádný důvod. Proto žádám, aby jsi takového chování okamžitě zanechal a používal pouze jeden profil, tedy ten původní chose120 a nevyvolával spory. V opačném případě budeme nuceni Ti místo CHYTEJ.cz zobrazovat tento obrázek:

reagovat
foto/forum/2013/th-img92204.jpg