Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.221.229 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 30. ledna 2013 ve 14:50 ® Fryw reakce na …
Fryw

rybomil18> Ahoj. Nejsem z Ostravy ani okolí, ale dívám se do všech témat. A tohle co píšeš mě prostě sere. S džigitem jsem měl tu čest strávit necelé dva dny na rybách a o ničem takovém co píšeš nemohla být ani řeč. Férovej a pohodovej borec. Jestli máš něco konkrétního (o čemž silně pochybuji) tak přestaň plivat jed a začni to řešit. Ale ono asi nic takového není, tak jen to plivání jedu…typuju to na uraženou ješitnost.

Podepsán Fryw, uživatel chytej.cz, který nemá zájem dennodenně číst takové sračky…

reagovat
Středa 30. ledna 2013 ve 14:36 ® HaD reakce na …
HaD

LeoC> OK

reagovat
Středa 30. ledna 2013 ve 13:49 @ rybomil18 reakce na …

Stroft> Myslel jsem to jinak.Jedna se o rybářský kroužek a každý nový poznatek bude pro ně přínosem.Všechno samozřejmě nevím a každý umí něco.Začíná se trénovat po roztani ledu.Vůbec se Teďnejedná o mě.Píši si teď z naším českým rekordmanem v lovu feedru o krmení a její recepture aby to taky chytalo.Ti nejlepší v lize nepoužívají komerční směsi .Já si dělám na závody taky svou směs.Kdyby jsi chtěl jim ukázat třeba něco co chytá bylo by to super.

reagovat
Středa 30. ledna 2013 ve 12:43 ® LeoC reakce na …
LeoC

vikikaca> jo, věřím. A to jde, omezit přístup idiotům, kterým nejde o nic jiného než naštvat ostatní.....

reagovat
Středa 30. ledna 2013 ve 12:41 ® LeoC reakce na …
LeoC

David Havlíček> Spíše asi soukromé fórum, třeba aby bylo otevřené (aby si mohli číst, nikoliv psát) pro všechny. Ale „ignoraci“ bych zvážil jako možnost upozornit na problémového člena. Možná, že by to některým „ignorantům“ časem došlo a zmodřeli by…

reagovat
Středa 30. ledna 2013 ve 12:33 ® HaD reakce na …
HaD

LeoC> Raději ignoraci, nebo soukromé fórum?

reagovat
Středa 30. ledna 2013 ve 12:10 ® vikikaca reakce na …
vikikaca

LeoC>vedle u sousedů máme svoji privátní diskusi je nás tam asi 20 a opravdu to funguje ,scházíme se ,radíme ,člověk se tam nemusí bát dát foto aby nebylo zneužito ,prostě jde to !

reagovat
Středa 30. ledna 2013 ve 12:04 ® LeoC
LeoC

David Havlíček> Ahoj Davide. Myslel jsem, že budu vůči některým věcem nebo spíše dopisovatelům imunní, ale nějak to nejde. Po té, co se relativně zklidnila situace kolem fenoménu jménem MM, se stále opakují výplody, dle mého názoru, chorých mozků, či spíše bezmozků, které otravují většinu zde v pohodě klábosicích kámošů a kámošek.

Chtěl bych se proto Tebe a Tvých spolupracovníků zeptat, zda-li pokročily úvahy o určitých restrikcích, které byly navrhovány v souvislosti s MM a zda-li se něco připravuje..

V souvislosti s tím mě napadá, jestli by nestálo za úvahu vytvoření diskusních fór, do kterých by měli možnost psát jen schválení jedinci. Vím, že je to krok proti otevřenosti tohoto serveru, ale považuji to za menší zlo, než někoho omezovat nebo mu zakazovat psát příspěvky, i když jsou většinou svou inteligencí srovnatelné s inteligencí šumící trávy. Rád chodím na svá oblíbená fóra, ale už mě nebaví neustálé „zviditelňování se pablbů“.

A jen prostě na ně nereagovat nejde, protože jim díky jejich inteligenci dáva ignorace pocit, že mají pravdu…

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 11:57 ® Stroft reakce na …
Stroft

rybomil18> Pepo uber plyn, učit chytat ryby je nesmysl a dělat osvětu, nevděčné. Každý si musí tu svou cestičku prošlapat sám. Dnešní doba je uspěchaná a plná informací, to vede začínající rybáře tím nesprávným směrem. Každému říkám, že pokud nezačal s klubkem nitě a ohlým špendlíkem, tak nic nepochopí. Přestaň se schovávat, vrať se zase k Chsemu120, nekopej kolem sebe a vše bude zase OK.

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 11:12 ® nnnap
nnnap

kurva fix!

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 10:48 @ rybomil18 reakce na …

Stroft> Peto třeba ty jsi výborný rybář myslím si že by jsi mohl klidně s tvým vybavením a rybolovnymi zkušenostmi ukazat některým mladším rybářům uv čem dosáhnout úspěch.Kolem vody jsem většinou potkával dědečky s vláscem 0.30 a jediné chytat kapra.Jak jsem si všiml moc nových ostravskych rybářů nepřibylo a určitě by to dost lidí zajímalo.

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 10:28 ® Stroft
Stroft

Miloš, Karel, slabý čajíček. Pepa na hrad:-)

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 10:16 @ rybomil18 reakce na …

IV.TO.ŠIRDA> Přeji vše nejlepší a v téhle fórech zkuste ukazat těm mladým rybářům to až mají chuť chytat chodit k vodě a až nesedí pořád u klávesnice.Vy to třeba umíte doufám že se přidají i další mladí rybáři.

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 9:49 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

rybomil18> Pepíku, už se konečně probuď,je rok 2013 a ještě jsi mi nepopřál, jen se tady chceš hádat, drž se hesla „čelem k masám“ Širda

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 9:49 @ rybomil18 reakce na …

jajco> To jsou jen řeči a tohle mě nezajímá.U vody problémy jsou a budou a tohle je v lidech.Přečetl jsem si po dlouhé době pár příspěvků a moc mě to nepotesilo.Myslel jsem si že když přestanu psát něco se změní.Vždy musí být někdo terčem.

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 9:45 ® hraji reakce na …
hraji

rybomil18> tím méně chápu to, co zde píšete. Jaký to má smysl? A proč se dospělý člověk schovává za anonymní profil? Když chci někomu napsat nějakou negativní reakci, musím mít odvahu ji i „podepsat“ jako chlap.

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 9:45 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

hraji> protože jsem, cítím se a vždy se budu cítit jako olomoučák, tak můžu rybomilovi doporučit přeléčbu ve Šternberku,tam takové magory stříkají ledovou vodou.

Doporučuji mým ostravským přátelům na něho vůbec nereagovat,protože při setkání s ním u vody se to může vyhrotit až na § 156 tr.z.Širda

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 9:39 @ rybomil18 reakce na …

hraji> Vazim si vašich reakci a fandím vám v závodech a reprezentaci Čr.Myslím si že se určitě potkáme a řeknu vám o co jde.Momentálně mě uvítal kolega k vedení mladezniku a zjistuji co to dá práce je dostat k úspěchům.Za­reagoval jsem pouze na negativní reakce na Kámoš 007.Vaše články ctu a jsem rád že se někdo najde jako vy.Přeji vám mnoho úspěchu.

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 9:30 @ rybomil18 reakce na …

džigit>

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 9:06 ® džigit reakce na …

hraji> dobré ráno :-)

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 9:06 ® jajco reakce na …
jajco

rybomil18> Proč sem chodíš,když vlastně nikoho nemáš rád?Ono to taky může dopadnout tak,že až někoho potkáš u vody a zkusíš na něho něco co předvádíš tady,tak poletíš do vody.Ber tu reakci,jako od nezávislého čtenáře,protože osobně tady nikoho neznám.

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 9:01 ® džigit reakce na …

rybomil18> vážený pane,my spolu u vody nikdy nebyli,takže nevím o čem mluvíte.Poku někoho z něčeho obvinítě,měl byste si být hodně jistý svým tvrzením!!!
A o tom, zda si „zachytám“, bohužel nerozhodujete Vy osobně. Když už děláte RS,tak by možná nebylo na škodu so oživit oprávnění a povinnosti RS. A nevyhrožujte mi tu hlavním porybným, nejdřív bych musel něco porušit.
Jinak je třeba si uvědomit,že IP adresu si dneska zjistí i malé dítě,na to není potřeba Vámi zmiňované zaměstnání.

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 8:38 ® hraji
hraji

Dobré ráno ostraváci. Člověk se celý život učí a rozšiřuje si obzory. Já jsem si například do dnešního rána myslel, že na severu Moravy je nejznámější ústav v Kateřinkách u Opavy, a ejhle, on je ještě jeden v Hlučíně. A chovanci mají přístup k internetu, aby mohli vyhrožovat.

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 7:04 @ rybomil18 reakce na …

džigit>Potkame se u vody a vyresime to.Pan hlavni porybny si te taky vyresi neboj se.Doporucil bych nevyhrozovat nebo si uz taky nezachytas za ty kradeze co jsi mel u vody.Po tomhle uz to verejne napisu vis o cem mluvim.Nikoho neurazejte chovejte se slusne jako kazdy jiny a nezapomente ze se na to divaji i jini lide.Na HLucine a okolo budu stale kontrolovat.Jinak jako byvaly policajt jde videt ze nic jineho nez zjistovat neumis:-) Proc tady neco Kuba napsal protoze o vas taky neco vi nebudu to zatim zverejnovat bez jeho svoleni.Nekoho z vas potkam u vody ze dela neco v rozporu z radem a budu usilovat o jeho vylouceni s tim pocitejte.

reagovat
Středa 30. ledna 2013 v 0:34 ® džigit reakce na …

rybomil18> chose,nechceš to ukončit!?! Myslím, že tvůj velitel v hasičárně,ač si dobře hodnocen, nebude mít radost,pokud bude zveřejněna tvá aktivita ze služebního připojení…
Pokud ti to nedochází,je mi tě opravdu líto.Bezdůvodně tu napadáš kluky a děvčata,kteří tě ješě brali, dnes to neplatíl,jen to stupňuješ
"Pozdravuj Zachranny Utvar Hzs Cr, Opavska 29, Hlucin, 748 01, Czech Republic

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 ve 23:21 @ rybomil18 reakce na …

Stroft>To ale ryba není nebo jsem se zase opil??

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 ve 23:05 ® Stroft reakce na …
Stroft

Chorchus> No, já z nich radost nemám, hlavně v noci. Ps.vím jak to myslíš:-)

reagovat
foto/forum/2013/th-img92190.jpg
Úterý 29. ledna 2013 ve 22:53 ® hraji reakce na …
hraji

Chorchus> vůbec ne, občas si se slovníkem v ruce přeložím, co píše džigit, ale jinak pohoda jazz. Taková oáza klidu.

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 ve 22:45 ® Chorchus
Chorchus

hraji> ty si asi myslíš, že nám tu všem hrabe. A ejhle – hrabe.

reagovat
Úterý 29. ledna 2013 ve 22:42 ® Chorchus
Chorchus

Když podká sob soba, mají radost oba, když se podkaj dva sobi, tak se radost násobí. A ešče znám i jiné.:-1

reagovat