Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.221.285 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 29. ledna 2013 ve 22:24 @ rybomil18 reakce na …
-
kamos007>Dobře trochu estetiky neuskodí
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 ve 22:19 ® kamos007 reakce na …
-
rybomil18>
reagovatD izolackou ne normalne si kup nebo vyrob nakou tapetu na zadni stranu a je, ryby budou spokojenejsi a je to i estetycky hezcejsi.
- Úterý 29. ledna 2013 ve 22:13 @ rybomil18 reakce na …
-
kamos007> Tak ja to oblepím celé izolačkou a pak pošlu fotku jak mají ryby volný prostor!!
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 ve 22:03 ® kamos007 reakce na …
-
rybomil18> ale dal bych tam být tebou nějakou tapetu ryby prej nemají rády otevřený prostor.
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 ve 22:00 ® kamos007 reakce na …
-
rybomil18> joo akva mám
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 ve 22:00 ® hraji reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> já mám výhodu, nebo možná nevýhodu, že vás nikoho (až na čestné výjimky) osobně neznám. A tenhle pokec se od brněnského jádra zas tak moc neliší, dívám se sem dost pravidelně, ale jako neostravák nemám důvod sem přispívat. Moje příspěvky by asi nebyly přínosem. Reagoval jsem na příspěvek rybomil18, protože zjevně chápe demokracii jako svobodu především pro sebe.
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 ve 21:30 ® Stroft reakce na …
-
rybomil18> Akvárium má každý jouda, my skalní máme ve sklepě jezírka s proudící vodou, kde máme pstruhy a lososi. Někteří, dokonce i Veslonose
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 ve 21:20 @ rybomil18
-
Tak aby jsem zde navodil slusne tema,kdyz jste takovi zdejsi super rybari mate nekdo vubec doma akvarium??
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 ve 21:08 ® Chorchus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> neboj stavím, doufám, že u Vás bude jarní zahájení. Potřeboval bych taky něco probrat s tím tvým ukrajincem.
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 ve 21:06 ® kamos007 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> unás zase jsou samé červené občas bílá, ale v 90 % jsou červené, a nevím jak rybám, ale divočákům je to šuma fuk sežerou všechno.
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 ve 20:49 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Chorchus> Jirko, očekávám tě, slíbil jsi v listopadě, že se ukážeš, ale nenapsal jsi ve kterém
Pokud to vědecké zdůvodnění a analýza by se protáhla, tak můžeš u mě přespat, ale opravdu některé klasy byly červené a některé bílé. U té červené kuku byly větší zrnka, takže asi na ni budou brát větší kapři
reagovatJinak se ti pochlubím mou novou převozní bednou na ryby vč.kyslíku,Širda
- Úterý 29. ledna 2013 v 19:50 ® Chorchus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Chceš vědecké zdůvodnění a analýzu?
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 19:26 ® nnnap reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> já jsem to měl podobně. Taky jednou červená, podruhé bílá. Pak jsem si jednou sundal, po návratu domů, svazáckou kravatu a …, a pak jsem si jednou po návratu sundal bílou čepici a … A KUKLUřice byla opět žlutá. Prostě to byl odraz.
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 19:20 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé rybáři, když se mě jaro zeptá, co jsem dělala v zimě tak se mám čím pochlubit… akorát nevím, proč některé klasy jsou bílé, některé červené a která kuku bude lepší? Pokuste se mi to vysvětlit
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 19:16 ® Stroft
-
Hledám manuálně zručného fachmana, který by uměl vyrobit hliníkovou, nebo nerezovou sklopnou konstrukci na loď. Tato konstrukce by měla sloužit jako střecha proti slunci či dešti.Loď, viz foto.
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 18:57 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé rybáři, když se mě jaro zeptá, co jsem dělala v zimě tak se mám čím pochlubit… akorát nevím, proč některé klasy jsou bílé, některé červené a která kuku bude lepší? Pokuste se mi to vysvětlit
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 18:25 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
hraji> nic ve zlém… tady není „brněnské jádro“, ale někteří závistiví ostravští chytejáci. Při mé poslední návštěvě řeky Dyje pod Novými mlýny jsem se potkal s Michalem 1 a s Michalem 2,byli to příjemní a pohodoví synci bez záště a lakoty, kteří se hlásili k brněnskému jádru. Strávil jsem s nimi týden, poradili a naučili mě jak chytat velké kapry. Ptal jsem se i na tebe a bylo mi řečeno, že jsi vcelku pohodový předseda, který umí chytat ryby…třeba se někdy u vody potkáme, ale chtěl jsem tím říci, že všechno je v lidech, jak se prostě najde někdo, kdo si myslí, že je nejchytřejší a je i lakomý, tak to bude vypadat stějně jako u nás tak na ostatních fórech…sezona se blíží jdu loupat kukuřici,Širda
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 16:51 ® hraji reakce na …
-
rybomil18> v demokratické společnosti práva jednoho jednotlivce končí přesně tam, kde začínají práva jiného jednotlivce. Tedy máte samozřejmě právo napsat svůj názor, ale všichni ostatní mají také právo napsat svůj názor, a to samozřejmě i negativní. To je demokracie. To že se váš názor někomu nelíbí, to je naprosto demokratické, a to že vám to někdo napíše je zcela v pořádku. Pokud to udělá slušně a bez vulgarit a urážek.
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 15:47 ® vikikaca reakce na …
-
rybomil18> nevím proč ,ale tvůj projev mi připomíná jednoho oblíbence jak tady tak u sousedů ,jestli se pletu tak promin.
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 ve 14:54 @ rybomil18 reakce na …
-
vikikaca>Myslel jsem si ze jsme v demokraticke spolecnosti,kde si muze rict kazdy svuj nazor ale vadi mi kdyz mlade rybare odrazuje zdejsi komunita kde se jedna o rybolov.Vase komunita je uz jen o par lidech dalsi mohli pribyvat ale s timhle asi tezko.Fandim ti kamos007 ale prosim kdyz nekomu vadi ulovky tak to tady prosim te nedavej drazdi to zdejsi chytejaky a hlavne ty pstrouzky co sis zaplatil..
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 ve 14:16 ® vikikaca
-
Není to škoda že jste si to tu nechali tak ,zničit ???
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 ve 13:22 ® RADE4EK
-
Myši jebte se,ať je vás víc.Pánové neberte život,především a hlavně sami sebe příliš vážně,mohli by jste se z toho taky jednou pěkně posrat.
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 0:07 @ rybomil18 reakce na …
-
džigit>Nevim o cem to mluvis a panu Vavrovi jsem jen slysel v dobrem i zlem..A kdyz uz tady napsal tak se to urcite tykalo i tebe.To si myslim osobne ja..
reagovat - Pondělí 28. ledna 2013 ve 23:49 ® džigit reakce na …
-
rybomil18> chose120,pepo,či jak si zrovna říkáš-zauvažuj odkud se přihlašuješ! Nebudu si Tě nějak zvlášť dobírat,neb mi je Tě v podstatě líto…
reagovat
Obávám se,že s jmenovaným p.Vávrou,kterého si všichni poctiví rybáři z okolí OVA cení,se Ty srovnávat nemůžeš,natož mu něco radit a doporučovat. Kuba oproti tobě,je člověk znalý a má přehled!Ještě dlouho ti bude trvat,než budeš znát alespoň část toho,co Jakub - Pondělí 28. ledna 2013 ve 23:47 ® HaD
-
I z malého plamínku vzniká požár. A ten nechci.
reagovat - Pondělí 28. ledna 2013 ve 23:30 ® kety.vydra reakce na …
-
David Havlíček> Tebe bych tu nečekal…Myslím,že o nic nejde. (Hasíš zapalovač
reagovat)
- Pondělí 28. ledna 2013 ve 22:42 ® HaD
-
Chlapi, nechcete se tu hodit do klidu? Pro pozorovatele zvenčí je to chvílema jak když se děti hádaj na písečku o bábovičky.
Rybomil: jestli nechceš potkat zrovna džigita, tak je mi Tě líto. Takovýho pohodáře a srandistu jen tak nepotkáš.
Tahle nesmyslná zášť je…nesmyslná!
reagovat - Pondělí 28. ledna 2013 ve 22:37 ® Ciffik
-
Nic přátelé loučím se. Po očku budu raz za čas diskuzi sledovat dál, ale už se aktivně zapojovat nebudu. To co se tu v posledním půl roce děje mě neba.
reagovat - Pondělí 28. ledna 2013 ve 22:34 @ rybomil18
-
džigit>To co jsem tady napsal tak si zatim stojim.Jen me mrzi tahle ostravska parta nebo jak si rikate ze jsou zde takovi rybari co spise kazi rybarinu
reagovatDoufam ze pana Dzigita a Kety Vydru nikdy nepotkam u vody fotky jsem videl z vasich sraziku..Myslim ze fandim panu Vavrovi az konecne udela kolem te vody poradek aby se neobjevovali rybari jako vy a nekazili povest zavodnich i rekracnich rybaru na ostravsku
..
- Pondělí 28. ledna 2013 ve 21:31 ® venca1
-
J.Vávra> Velmi úsměvné, jen tak dál
reagovat