Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.221.384 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 25. ledna 2013 v 19:20 ® mkratas
-
Pár fotek s rybářského plesu ve Svinově 19.1.2013 – ostatní na http://mscrsporuba1.blog.cz
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 ve 14:51 ® Stroft reakce na …
-
daja> Na Ebro počítej minimálně týden. Včera jsme to řešili, kluci chtějí jet k Michalovi na horní přehradu.Ubytování v baráku 20 metrů od vody. Já budu převážně vábničkovat ale těpnu to tam i na kapř.
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 ve 14:48 ® Stroft reakce na …
-
džigit> čoveče, víš co stojí v Norsku
reagovat?
Ps.navíc to byl jujce z prášku
- Pátek 25. ledna 2013 ve 14:27 ® kamos007
-
Proutek made in doma z lískového klacku a 1 oz feederové špičky.
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 ve 14:16 ® kamos007
- reagovat
- Pátek 25. ledna 2013 ve 14:16 ® kamos007
-
Tak jsem byl na ,,dírky´´ v lískovci, led byl opravdu ještě slabý tak jsem chytal u toho přítoku kde bylo nezamrzlé na šířku 1m až 2,5 m a na délku cca 3 m zachytal jsem si pěkně chyceno 22 duháků pánvičkové velikosti od 29 do 36 cm 5 jsem si jich nechal a 17 měl majitel na prodej vyšlo mě to celkem na asi 305 kč 70 kč povolenka plus pstruzi 130 kč/kg nejlepší byla nympha která už byla dost dotrhaná s jedním ocáskem co mi zbyla po sezóně na smáčka přišel tuším jen jeden a na strímra na jigovce to taky šlo ještě jsem vypl tak min 5 pstruhů a dost to nedobralo nebo se nepíchlo. za cca 3/4 hodiny slušný výkon. Fotky až zdomu protože jsem zapoměl foťák.
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 v 8:25 ® daja
-
Stroft> Spanelsko bych rad dal taky, ale moznosti me dovolene jsou omezene
reagovatKolik dni zabere standardni vyprava na Ebro? S tim Norskem to neni dobra zprava, ale pokud se sejde parta dobrych lidi, tak to bude v pohode.
- Čtvrtek 24. ledna 2013 ve 21:01 ® džigit reakce na …
-
Stroft> maso z bravka z džusem, až mě otřeplo
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 ve 20:21 ® Stroft reakce na …
-
daja> řešíme to pořád, ale jen u piva, takže, domluva o ničem
reagovatJen z hruba…jaro Itálie, červen Španělsko. Norsko výhledově srpen. No a mezi tím 101× Harta
Ps. Norsko-nová parta, naši šulini nejedou.
- Čtvrtek 24. ledna 2013 ve 20:10 ® daja
-
Stroft> Nezapominam, na Norsko myslim cim dal vice, jak se blizi dalsi sezona. Akorat jestli s nama Jirik nepojede, tak si tak zrat nebudeme, coz je velka skoda. A propo nejake info k letosku? Mam se nejak zapojit?
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 v 19:55 ® Stroft
-
Takhle, na rybářských výpravách, vyvařuje náš dvorní kuchař Jirka.
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 v 19:26 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Stroft> tu koupel bychom brali tak … ale bohužel to asi není v našem dosahu
reagovatale můžeš nám to trochu upřesnit?
- Čtvrtek 24. ledna 2013 v 19:12 ® Stroft reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Malá nápověda
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 v 18:58 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Stroft> kde se vaří nejlépe? fotka super, odtajni to,ať tam můžeme vyrazit…Širdovi se sbíhají sliny
reagovat)
- Čtvrtek 24. ledna 2013 v 18:51 ® Stroft reakce na …
-
daja> Brzo zapomínáš, kde se vaří nejlépe
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 v 9:54 ® daja
-
Jestli vam jde i o to dobre se najist, doporucuji hospodu u Kohlera, http://www.hospudkaukohlera.estranky.cz Jejich marinovana pecena zebra nemaji konkurenci, ani koleno neni zdaleka tak dobre jako ty zebra
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 v 9:32 ® LeoC reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> říkal jsem, že bych přišel, ale až po 25. Musím dodělat daňová přiznání k DPH a po srazíku bych asi v sobotu nemohl fungovat. Pokud něco bude v únoru, tak bych rád došel.
Lubo: výborná kolena bývala „U Boříka“, ale už jsem tam dlouho nebyl
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 v 0:57 ® Fajnrybar
-
Chlapi kde chodíte na dírky v Ostravě a okolí? Prý je nějaký dobrý soukromák v Brušperku
reagovat - Středa 23. ledna 2013 v 19:53 ® lubo OV reakce na …
-
LeoC> Širda málem rozmlátil jukebox, protože nemohl rozdýchat hlasitější muziku. Servírka z něho byla úplně vedle ještě druhý den, když jsem se tam stavil na
reagovat. Naštěstí to spravila čokoláda
Budeme muset najít nějakou jinou hospůdku, kde mají taky tak dobrá pečená kolena, ale nemají tam tak uřvanou hudbu
- Středa 23. ledna 2013 v 17:56 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
LeoC> naše setkání proběhlo v duchu vzpomínek na minulou pro nás málo úspěšnou sezonu s velkými plány do nové sezony. Řešili jsme i nákladní vagonovou dopravu, nasazení pstruhů a jeseterů, ale hlavním tématem bylo jak chytit veslonose a donutit Ukrajince aby rychleji pumpoval
reagovatHolky si daly grilované koleno na prkénku, zapily ho pivem a přemýšlely nad tvou chronickou neúčastí na ostravských srazících
Taky jsme drželi pěsti Chorchusovi, ať ho rychle přejde morybundus…pokud budeš chtít, tak někdy na další miniakci osobně pozveme tebe, ale mohl přijít každý, kdo měl chuť na pokec,pivo a koleno…Širda
- Středa 23. ledna 2013 v 5:41 ® LeoC reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Tož kde je zápis ze schůze.....
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2013 ve 23:02 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Chorchus> připijeme si s Ali na tvé zdraví a sníme o jedno kolínko víc na tvou počest
reagovat) sraz máme s lubem OV v 18.00 hod.
- Čtvrtek 17. ledna 2013 ve 20:39 ® lubo OV reakce na …
-
Chorchus> až dobereš ta antibiotika, začni pravidelně užívat tu „dubovou“ ohnivou vodu, co jsem ti přivezl. A veškerý morybundus tě obejde
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2013 v 19:55 ® Chorchus reakce na …
-
lubo OV> já bych určo přišel, nedovoluje mi to kur..sky morybundus. Ležim jak placek a žeru antibiotika. Užijte si to.
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2013 v 19:52 ® Chorchus reakce na …
-
Ciffik> ne, ne, co možu dosvěčiť, je veslonos u Širdy a ukrajinec co pumpuje tu vodu.
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2013 v 19:34 ® lubo OV
-
Kdyby ještě někdo chtěl v pátek do Sportu přijít, nechť se ozve. Budeme tam s Širdama.
reagovat - Středa 16. ledna 2013 ve 20:48 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> zrovna včera jsem na to myslel. Asi nějaká telepatie
reagovatDomluvím se s Alenkou a ozvu se.
- Středa 16. ledna 2013 ve 13:04 ® Ciffik reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> veslonos u Širdů? …je jak paní Columbová, každej o ní slyšel a ví, ale nikdo nikdy neviděl..
reagovat - Středa 16. ledna 2013 v 10:39 ® LeoC reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Pokud to bude po 25.1., tak bych se přidal
reagovat - Středa 16. ledna 2013 v 10:37 ® IV.TO.ŠIRDA
-
lubo OV> toto zimní pochmurné období nás se Širou ničí a deprimuje, a proto navrhujeme setkání s tebou a tvou ženuškou na kolínko ve Sportu, probereme teorii, jak chytit u Širdů veslonose…kdyby se chtěl někdo přidat z našich kamarádů,no problem…Peťo,piš nebo volej termín,můžeme kdykoliv
reagovat