Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.221.493 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 31. prosince 2012 ve 21:34 ® kakadu
-
Toš všechno nej do nového roku kamarádi.
Nádraží!!!
reagovat - Pondělí 31. prosince 2012 ve 21:00 ® LeoC
-
Všem ostravským a okolním chytejákům vše NEJ do Nového roku, samé radosti, žádné strasti, kupu zdraví, ranec štěstí a hafo splněných rybářských snů.
Ahoj v příštím roce.
reagovat - Pondělí 31. prosince 2012 v 18:45 ® mkratas
- reagovat
- Pondělí 31. prosince 2012 v 16:17 ® relis
-
Hlášení z Ostravice: Větrno rybky moc nespolupracovaly ale nakonec 3 cejni 1 okoun takže celkem fajně.
reagovat - Pondělí 31. prosince 2012 ve 14:54 ® mkratas
- reagovat
- Pondělí 31. prosince 2012 ve 14:48 ® mkratas
-
Dnešní poslední hlášení o stavu vod a ryb na naších tocích:sešlo se nás na Bečkárně patnáct a byli tam i dětičky,manželky.Začali jsme dobrým čajem se slivovicí něco málo klobás a uzených ryb jsme pojedli a v 10,00 hod jsme vyrazili.Poté jsme prošli Odru pod splavem a nad splavem po Rudnou – uloveni 2ks okounů.Po té jsme prošli přítoky na revíru u Bečkárny a chytli jsme tam kulové.Na závěr jsme si dali kafe,pokecali a ve 13,00hod jsme to rozpustili a a šli domů.
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 v 19:52 ® relis
-
A ja idu zavřet ostravicu.
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 v 19:27 ® lubo OV
-
Sakra, škoda. Šel bych rád, ale na Silvestra máme rodinnou tradici chodit s dětmi do ZOO
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 v 17:16 ® mkratas
-
Zdravím – množí se na mně dotazy,kde letos zavíráme vodu – TAKŽE – klasické zavírání vody v tomto roce naposled – sraz je v 9,30 hod na Bečkárně – dáme čaj,kafe a vyrazíme na ně naposled. Takže kdo chce ať dorazí. Vyrážíme směr Odra okolo 10,00hod.
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 ve 14:17 ® LeoC
-
Dnešní vycházka k vodě s Chorchusem a mým juniorem.
Všem přeji úspěšný příští rok, moře zdraví, spokojenosti a úlovků a těším se na setkání s Vámi všemi, a to nejen u Eliho…
Užijte si Silvestra a bacha na primáty…
reagovat - Neděle 30. prosince 2012 ve 13:00 ® mkratas
- reagovat
- Neděle 30. prosince 2012 ve 12:59 ® mkratas
-
PF 2013 Vše nejlepší mnoho štěstí, zdraví ,duševní pohody na rybách i mimo ně,
reagovat
Vám všem přeje Kraťas - Neděle 30. prosince 2012 ve 12:51 ® mkratas
- reagovat
- Sobota 29. prosince 2012 ve 21:10 ® Hora
-
Vše nejlepší v Novém roce a . . .
reagovat - Sobota 29. prosince 2012 v 18:28 ® Stroft reakce na …
-
mkratas> Klidek, buď nad věcí. Na anonymních diskuzních fórech to tak chodí, už jsem si zvykl. Většinou to je tak, že ti největší virtuální abstinenti, chlastaj ligu
reagovat - Sobota 29. prosince 2012 v 18:07 ® lubo OV reakce na …
-
mkratas> vyprdni se na kecy. Co bych měl ještě před pár týdny říkat já … A přežil jsem
reagovat - Sobota 29. prosince 2012 v 17:21 ® bubu reakce na …
-
mkratas> ale no ták,nejsme na tyto reakce už staří?
reagovat - Sobota 29. prosince 2012 v 17:18 ® bubu reakce na …
-
lubo OV> není to vůbec o šťourání,je to spíš povzdech. Poznámka od Ivety,já ho znám a ty ruce měl určitě mokré,je úsměvná(fotka je průkazná). Nechci čeřit vodu,jen se prosím zamysleme,jestli je toto focení hájeného potočáka to nejlepší,co pro něj můžeme udělat. Nejsem alibista a vím,že náš koníček se bez nějaké té poškozené ryby neobejde. Jen je podle mě nutné toto co nejvíce minimalizovat a to v nšich rukou a hlavách je. A ještě to přáníčko:
reagovat - Sobota 29. prosince 2012 v 17:09 ® mkratas reakce na …
-
lubo OV> asi to jsou mé poslední příspěvky – šťourali mně nebaví
reagovat - Sobota 29. prosince 2012 v 11:43 ® džigit
-
Mizím do lesa.Všecko nej do Nového roku!!!
reagovat - Sobota 29. prosince 2012 v 11:41 ® lubo OV reakce na …
-
mkratas> člověk aby se pomalu bál tady o úlovcích pípnout. Hned se najde nějaký šťoural, jehož nejoblíbenější „sportovní disciplína“ je najít špatně cokoliv na čemkoliv
reagovat - Sobota 29. prosince 2012 v 9:50 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
bubu> krásné blahopřání do Nového roku, jak ho znám, tak ty ruce namočený určitě měl, tobě vše nej nej nejlepší v příštím roce přeje Širda
reagovat - Sobota 29. prosince 2012 v 9:13 ® mkratas reakce na …
-
bubu> sory ale háček mněl skoro každý hluboko v tlamě takže opatrně a jedno foto už navíc při vypuštění rybě neublíží.Jinak pokud to jde rybu pouštím přímo ve vodě.
reagovat - Sobota 29. prosince 2012 v 9:13 ® mkratas reakce na …
-
bubu> sory ale háček mněl skoro každý hluboko v tlamě takže opatrně a jedno foto už navíc při vypuštění rybě neublíží.Jinak pokud to jde rybu pouštím přímo ve vodě.
reagovat - Pátek 28. prosince 2012 ve 22:13 ® bubu reakce na …
-
mkratas> starej pardál a kvůli pochybnému fotu matláš v suchých rukách hájenou rybu. Ach jo.
reagovat - Pátek 28. prosince 2012 ve 20:42 ® nnnap
-
pro mne je to tak akorát popsané. Já jsem to pochopil.
reagovat - Pátek 28. prosince 2012 ve 20:28 ® mkratas
-
Zdravím všechny Ostravské Chytejáky,dnes jsem si udělal krásný rybářský pátek.Vyrazil jsem s mým dobrým kamarádem na mou oblíbenou bílou vodu v zimních měsících,která mně nikdy nezklamala.Byl jsem celý natěšený na ostroretky a ono ouha pouze chycena 1ks.Zato potočáci brali jak o závod, k tomu bylo plno hrouzků a nějací okouni.No bylo to plno hodnotné předposlední chytání v letošním roce.
-
Zdravím všechny Ostravské Chytejáky,dnes jsem si udělal krásný rybářský pátek.Vyrazil jsem s mým dobrým kamarádem na mou oblíbenou zimní vodu,která mně nikdy nezklamala.Byl jsem celý natěšený na ostroretky a ono ouha pouze chycena 1ks.Zato potočáci brali jak o závod, k tomu bylo plno hrouzků a nějací okouni.No bylo to plno hodnotné předposlední chytání v letošním roce.
-
IV.TO.ŠIRDA> vemu,vemu,jedu se tam rozloučit s vodou v pondělí 31.12.
-
pivo
reagovat