Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.221.729 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 9. prosince 2012 v 19:29 ® brčal reakce na …
brčal

lubo OV> ee to byli Žermanice :-D

reagovat
foto/forum/2012/th-img90313.jpgfoto/forum/2012/th-img90314.jpg
Neděle 9. prosince 2012 v 19:16 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

brčal> pak jsi udělal ještě jeden krok a ......... bylo tam koryto:-D

reagovat
Neděle 9. prosince 2012 v 19:11 ® brčal
brčal

Ahoj všem. Díky za pěkný večer. Posílám fotku z Těrlické přehrady při brodění :-) včera jsme o tom trošku povídaly. Už jsem ji někde dával.

reagovat
foto/forum/2012/th-img90311.jpgfoto/forum/2012/th-img90312.jpg
Neděle 9. prosince 2012 v 19:07 ® Stroft reakce na …
Stroft

Chorchus> Takže to nevypadá moc nadějně:-)

reagovat
Neděle 9. prosince 2012 v 18:14 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

Stroft> no pokud se odpojí na chvilku bečka, a štrom budě.:-D

reagovat
Neděle 9. prosince 2012 v 18:07 ® Stroft reakce na …
Stroft

mkratas> Ahoj, ptám se veřejně, protože to bude zajímat více lidí. Nebude náhodou k dispozici generátor pro možnost dobití batérie? Vím, že letos jsem ho v táboře slyšel.

reagovat
Neděle 9. prosince 2012 v 17:57 ® mkratas

Aby nedošlo k nedorozumění,a jak již čtu na zdejším fóru akce v srpnu je NE stavění ale pobyt a pro upřesnění uvádím zde podmínky – PROTO ŘÁDNĚ ČTĚTE – Přednost budou mít členové místního fóra – počet je omezen na 20 osob. Veškeré bližší informace po přihlášení.

LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ VŠECH RYBÁŘSKÝCH ŠÍLENCŮ NA SLEZSKÉ HARTĚ VE STANOVÉM TÁBOŘE V ROUDNÉ NA VČELÍM LESE

Termín soustředění: 10 – 17.8.2013

Účastníci: Zúčastnit se mohou všichni členové ČRS od 8.let věku

Organizátor: MS ČRS Poruba 1 – Svinov ve spolupráci se Skauty Poseidon Opava

Cena: 1.650,–Kč – V ceně je započteno – strava a pitný režim po celý pobyt, ubytování ve stanovém táboře, pronájem TOI – TOI ,pronájem táborového zařízení , pronájem lodí a výcvik na nich, odvoz odpadu atd. V ceně je započten nákup vnadících směsí, partiklů a návnad.

Doprava: Individuální na místo tábora každý sám.

Termín přihlášení : Přihlášky na soustředění do 20.ledna 2013 – platby musí proběhnout do 15.3.2013.Přihlášky posílejte na email: mkratas@centrum.cz nebo tel.603834247

POZOR počet míst omezen

Za organizační výbor
Milan Kratochvíl

reagovat
Neděle 9. prosince 2012 v 15:44 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

lubo OV> Ta nemoc se jmenuje genitální meliorace a jde o průsak ...... (dohledej na googlu):-D ., projevující se ztrátou paměti a předčasným zblbnutím. Dyk tys mi dokonce vypil několik mých Birelůů.:-P

reagovat
Neděle 9. prosince 2012 ve 13:10 ® lubo OV
lubo OV

Safra, měl jsem jenom nealko ale i tak mám asi okno. Nevybavuju si ani stavění tábora, ani že Chorchus nepije :-) Stavění tábora je dobrý nápad, to beru. Ale s tím Chorchusem se bude muset něco udělat :-D

reagovat
Neděle 9. prosince 2012 ve 12:52 ® Chorchus
Chorchus

Ahojte, díky moc, rád jsem poznal nové lidi, při těch sračkách kol a kolem, oáza klidu a pohody pochopitelně s obrovskými rybami. Dnes jsem byl v Beskydech, modrá obloha, čistý vzdoušek, nad FM lehký smogový opar, nad Ostravou těžká smogová krusta, jako ze sci-fi. (Ivet – jsem říkal, že mi přestalo chutnat:-D )

reagovat
Neděle 9. prosince 2012 ve 12:17 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Přátelé, rybáři…předvánoční sraz byl nasáklý už předváníční atmosferou…nikdo se nehádal, sešlo se nás dost až na některé chronicky se omlouvající členy (LeoC promiň a uzdravuj se), vyměnili jsme si názory, navzájem jsem se pochlubili letošními úlovky, rozdali jsme si nějaké dárečky a předběžně jsme se domluvili, že příští rok v srpnu na Hartě postavíme stanový tábor pod vedením mkraťase…a taky se nám konečně po třech letech podařilo vyfotit abstinenta Chorchuse bez tvrdého alkoholu…sice se dost šklebil, ale bohužel…

reagovat
foto/forum/2012/th-img90284.jpgfoto/forum/2012/th-img90285.jpgfoto/forum/2012/th-img90286.jpgfoto/forum/2012/th-img90287.jpg
Neděle 9. prosince 2012 ve 12:05 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

kakadu> Honzo, tys je ale kus cypa :-)) půl roku ti opatruju tvou igelitku a ty ju necháš Elimu…že by ta puškvorcová nebo Stroftův haš měly na tebe tak negativní vliv ???? Zachránit to musel čert,ale kdo ti igelitku zachrání na příštím srazíku, ha? Ivča

reagovat
Neděle 9. prosince 2012 ve 12:03 ® Stroft
Stroft

To jsme zase nachytali metráky ryb:-) Kupodivu, hlava nebolí. Uzák vytopený a za chvíli věším klobásy, mňam.

reagovat
Neděle 9. prosince 2012 v 11:10 ® kejra
kejra

…bré ranko…puškove­rec,hašiš,alko­hol a jiné pochutiny na mne musí působit blahodárně,po dlouhé době jsem se vychrněl do prasátkovata…všem díky za příjemný věčurekpivo

reagovat
Neděle 9. prosince 2012 v 10:32 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kakadu> člověče tobě ta taška není souzená. Ona už u tebe nechce asi být, že pořád odcházíš bez ní :-)

reagovat
Neděle 9. prosince 2012 v 10:14 ® džigit reakce na …

LeoC> le,jak tu mam hnusně…

reagovat
foto/forum/2012/th-img90282.jpg
Neděle 9. prosince 2012 v 10:09 ® džigit reakce na …

kakadu> mam čislo,ale mam aj tašku :-D včil se vyber ;-)

reagovat
Neděle 9. prosince 2012 v 10:09 ® džigit reakce na …

LeoC> pohodička,dobře jsem pokecal.Akurvát jsem neokecal puškvorcovu od Ivetky :-))

reagovat
Neděle 9. prosince 2012 v 10:00 ® kakadu reakce na …
kakadu

džigit> máš na někoho u Eliho tel.číslo?

reagovat
Neděle 9. prosince 2012 v 10:00 ® kakadu
kakadu

Brý ráno.Kua budu se dnes muset do Eliho vrátit.Já vůl tam nechal na kulečníku igelitku s věcmi ,které jsem zapomněl u Širdův létě na rybníčku. Puškvorcová,sli­vovovice, pívo a skleroza jsou vražebnou kombinací.

reagovat
Neděle 9. prosince 2012 v 8:37 ® LeoC reakce na …
LeoC

džigit> Ty si nezmar!!!! Jak bylo? Povídej, přeháněj

reagovat
Neděle 9. prosince 2012 v 8:00 ® džigit

fajne ranko :-) kosa, jak cyp…

reagovat
Sobota 8. prosince 2012 v 8:54 ® LeoC
LeoC

Zduř bando, myslel jsem, že se mi podaří se vyležet a vypotit z náhlého přepadení, jak říká Chorchus „nějakého Morybunduse“, ale bohužel přes noc se přidal kašlíček a kýchaníčko, takže jsem v prde…

Tož vám přeji hezkou zábavu, příjemný pokec a hlavně bezbolestné zítřejší ránko.

Zduř

reagovat
Sobota 8. prosince 2012 v 8:02 ® džigit reakce na …

IV.TO.ŠIRDA> spíš blbá fotka.Klasická předpažka spolu se špatným nastavením foťáku.
Mně spíš zaujala ryba jako taková.Tohle už jsem na řece neviděl hezkých pár let.Max ty vaše uprchlíky z Jistebníku ;-)

reagovat
Pátek 7. prosince 2012 ve 23:55 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

džigit> netvrdím že ty, ale hoď to na podrobný rozbor a uděláš si jiný názor…probereme to na srazu, Širda

reagovat
Pátek 7. prosince 2012 v 19:43 ® džigit reakce na …

IV.TO.ŠIRDA> to bohužel fotomontáž není.Je to z právě vycházejícího DVD kapři na Odře – Made in Polska „W pogoni za karpiem”
Malo mě znaš?Nemontuju fotky a montáže nemusím! http://www.pzw.org.pl/…karpiem_cz3_�_rzeka_odra

reagovat
Pátek 7. prosince 2012 v 19:07 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

džigit> fotomontáž toho kapra

reagovat
Pátek 7. prosince 2012 v 18:46 ® džigit reakce na …

IV.TO.ŠIRDA> co kdo vytvořil?

reagovat
Pátek 7. prosince 2012 v 18:26 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

džigit> Cooperfilde, kdo to vytvořil?

reagovat
Pátek 7. prosince 2012 v 18:25 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

džigit> Szaryk ni, hodila by se Šantalka ???

reagovat
foto/forum/2012/th-img90263.jpg