Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.221.729 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 9. prosince 2012 v 19:29 ® brčal reakce na …
-
lubo OV> ee to byli Žermanice
reagovat - Neděle 9. prosince 2012 v 19:16 ® lubo OV reakce na …
-
brčal> pak jsi udělal ještě jeden krok a ......... bylo tam koryto
reagovat - Neděle 9. prosince 2012 v 19:11 ® brčal
-
Ahoj všem. Díky za pěkný večer. Posílám fotku z Těrlické přehrady při brodění
reagovatvčera jsme o tom trošku povídaly. Už jsem ji někde dával.
- Neděle 9. prosince 2012 v 19:07 ® Stroft reakce na …
-
Chorchus> Takže to nevypadá moc nadějně
reagovat - Neděle 9. prosince 2012 v 18:14 ® Chorchus reakce na …
-
Stroft> no pokud se odpojí na chvilku bečka, a štrom budě.
reagovat - Neděle 9. prosince 2012 v 18:07 ® Stroft reakce na …
-
mkratas> Ahoj, ptám se veřejně, protože to bude zajímat více lidí. Nebude náhodou k dispozici generátor pro možnost dobití batérie? Vím, že letos jsem ho v táboře slyšel.
reagovat - Neděle 9. prosince 2012 v 17:57 ® mkratas
-
Aby nedošlo k nedorozumění,a jak již čtu na zdejším fóru akce v srpnu je NE stavění ale pobyt a pro upřesnění uvádím zde podmínky – PROTO ŘÁDNĚ ČTĚTE – Přednost budou mít členové místního fóra – počet je omezen na 20 osob. Veškeré bližší informace po přihlášení.
LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ VŠECH RYBÁŘSKÝCH ŠÍLENCŮ NA SLEZSKÉ HARTĚ VE STANOVÉM TÁBOŘE V ROUDNÉ NA VČELÍM LESE
Termín soustředění: 10 – 17.8.2013
Účastníci: Zúčastnit se mohou všichni členové ČRS od 8.let věku
Organizátor: MS ČRS Poruba 1 – Svinov ve spolupráci se Skauty Poseidon Opava
Cena: 1.650,–Kč – V ceně je započteno – strava a pitný režim po celý pobyt, ubytování ve stanovém táboře, pronájem TOI – TOI ,pronájem táborového zařízení , pronájem lodí a výcvik na nich, odvoz odpadu atd. V ceně je započten nákup vnadících směsí, partiklů a návnad.
Doprava: Individuální na místo tábora každý sám.
Termín přihlášení : Přihlášky na soustředění do 20.ledna 2013 – platby musí proběhnout do 15.3.2013.Přihlášky posílejte na email: mkratas@centrum.cz nebo tel.603834247
POZOR počet míst omezen
Za organizační výbor
reagovat
Milan Kratochvíl - Neděle 9. prosince 2012 v 15:44 ® Chorchus reakce na …
-
lubo OV> Ta nemoc se jmenuje genitální meliorace a jde o průsak ...... (dohledej na googlu)
reagovat., projevující se ztrátou paměti a předčasným zblbnutím. Dyk tys mi dokonce vypil několik mých Birelůů.
- Neděle 9. prosince 2012 ve 13:10 ® lubo OV
-
Safra, měl jsem jenom nealko ale i tak mám asi okno. Nevybavuju si ani stavění tábora, ani že Chorchus nepije
reagovatStavění tábora je dobrý nápad, to beru. Ale s tím Chorchusem se bude muset něco udělat
- Neděle 9. prosince 2012 ve 12:52 ® Chorchus
-
Ahojte, díky moc, rád jsem poznal nové lidi, při těch sračkách kol a kolem, oáza klidu a pohody pochopitelně s obrovskými rybami. Dnes jsem byl v Beskydech, modrá obloha, čistý vzdoušek, nad FM lehký smogový opar, nad Ostravou těžká smogová krusta, jako ze sci-fi. (Ivet – jsem říkal, že mi přestalo chutnat
reagovat)
- Neděle 9. prosince 2012 ve 12:17 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé, rybáři…předvánoční sraz byl nasáklý už předváníční atmosferou…nikdo se nehádal, sešlo se nás dost až na některé chronicky se omlouvající členy (LeoC promiň a uzdravuj se), vyměnili jsme si názory, navzájem jsem se pochlubili letošními úlovky, rozdali jsme si nějaké dárečky a předběžně jsme se domluvili, že příští rok v srpnu na Hartě postavíme stanový tábor pod vedením mkraťase…a taky se nám konečně po třech letech podařilo vyfotit abstinenta Chorchuse bez tvrdého alkoholu…sice se dost šklebil, ale bohužel…
reagovat - Neděle 9. prosince 2012 ve 12:05 ® IV.TO.ŠIRDA
-
kakadu> Honzo, tys je ale kus cypa
reagovatpůl roku ti opatruju tvou igelitku a ty ju necháš Elimu…že by ta puškvorcová nebo Stroftův haš měly na tebe tak negativní vliv ???? Zachránit to musel čert,ale kdo ti igelitku zachrání na příštím srazíku, ha? Ivča
- Neděle 9. prosince 2012 ve 12:03 ® Stroft
-
To jsme zase nachytali metráky ryb
reagovatKupodivu, hlava nebolí. Uzák vytopený a za chvíli věším klobásy, mňam.
- Neděle 9. prosince 2012 v 11:10 ® kejra
-
…bré ranko…puškoverec,hašiš,alkohol a jiné pochutiny na mne musí působit blahodárně,po dlouhé době jsem se vychrněl do prasátkovata…všem díky za příjemný věčurek
reagovat - Neděle 9. prosince 2012 v 10:32 ® lubo OV reakce na …
-
kakadu> člověče tobě ta taška není souzená. Ona už u tebe nechce asi být, že pořád odcházíš bez ní
reagovat - Neděle 9. prosince 2012 v 10:14 ® džigit reakce na …
-
LeoC> le,jak tu mam hnusně…
reagovat - Neděle 9. prosince 2012 v 10:09 ® džigit reakce na …
-
kakadu> mam čislo,ale mam aj tašku
reagovatvčil se vyber
- Neděle 9. prosince 2012 v 10:09 ® džigit reakce na …
-
LeoC> pohodička,dobře jsem pokecal.Akurvát jsem neokecal puškvorcovu od Ivetky
reagovat - Neděle 9. prosince 2012 v 10:00 ® kakadu reakce na …
-
džigit> máš na někoho u Eliho tel.číslo?
reagovat - Neděle 9. prosince 2012 v 10:00 ® kakadu
-
Brý ráno.Kua budu se dnes muset do Eliho vrátit.Já vůl tam nechal na kulečníku igelitku s věcmi ,které jsem zapomněl u Širdův létě na rybníčku. Puškvorcová,slivovovice, pívo a skleroza jsou vražebnou kombinací.
reagovat - Neděle 9. prosince 2012 v 8:37 ® LeoC reakce na …
-
džigit> Ty si nezmar!!!! Jak bylo? Povídej, přeháněj
reagovat - Neděle 9. prosince 2012 v 8:00 ® džigit
-
fajne ranko
reagovatkosa, jak cyp…
- Sobota 8. prosince 2012 v 8:54 ® LeoC
-
Zduř bando, myslel jsem, že se mi podaří se vyležet a vypotit z náhlého přepadení, jak říká Chorchus „nějakého Morybunduse“, ale bohužel přes noc se přidal kašlíček a kýchaníčko, takže jsem v prde…
Tož vám přeji hezkou zábavu, příjemný pokec a hlavně bezbolestné zítřejší ránko.
Zduř
reagovat - Sobota 8. prosince 2012 v 8:02 ® džigit reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> spíš blbá fotka.Klasická předpažka spolu se špatným nastavením foťáku.
reagovat
Mně spíš zaujala ryba jako taková.Tohle už jsem na řece neviděl hezkých pár let.Max ty vaše uprchlíky z Jistebníku - Pátek 7. prosince 2012 ve 23:55 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
džigit> netvrdím že ty, ale hoď to na podrobný rozbor a uděláš si jiný názor…probereme to na srazu, Širda
reagovat - Pátek 7. prosince 2012 v 19:43 ® džigit reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> to bohužel fotomontáž není.Je to z právě vycházejícího DVD kapři na Odře – Made in Polska „W pogoni za karpiem”
reagovat
Malo mě znaš?Nemontuju fotky a montáže nemusím! http://www.pzw.org.pl/…karpiem_cz3_�_rzeka_odra - Pátek 7. prosince 2012 v 19:07 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
džigit> fotomontáž toho kapra
reagovat - Pátek 7. prosince 2012 v 18:46 ® džigit reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> co kdo vytvořil?
reagovat - Pátek 7. prosince 2012 v 18:26 ® IV.TO.ŠIRDA
-
džigit> Cooperfilde, kdo to vytvořil?
reagovat - Pátek 7. prosince 2012 v 18:25 ® IV.TO.ŠIRDA
-
džigit> Szaryk ni, hodila by se Šantalka ???
reagovat