Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.221.826 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 3. prosince 2012 ve 22:15 ® nnnap reakce na …
-
džigit> mrzí to.
reagovat - Pondělí 3. prosince 2012 ve 22:14 ® Chorchus reakce na …
-
nnnap> to je šrapnel Hlaváčku
reagovat - Pondělí 3. prosince 2012 ve 22:03 ® džigit reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Toníčku,víš že já jsem pro každou „špatnost“
reagovat - Pondělí 3. prosince 2012 ve 21:59 ® džigit reakce na …
-
nnnap> a Ty bys to chtěl zlepšit?
reagovat - Pondělí 3. prosince 2012 ve 21:58 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
džigit> lubo OV zanechte tohoto ukrutného boje a přemýšlejte nad rozloučením s letošní sezonou buď ve Sportě nebu u Eliho. Po vaší domluvě vyhlaste termín. Nechci vám porúčat, ale Ivča bude řídit a já se s Chorchusem a s vámi chci ožrat
Doufám, že se opět setkáme v hojném počtu stejně jako na posledních setkáních, osobně se přikláním k Elimu do zasedačky, kydyby náhodou padaly facky, ať to není vidět
reagovatŠirda
- Pondělí 3. prosince 2012 ve 21:53 ® nnnap reakce na …
-
džigit> je to fakt pičou ke zdi.
reagovat - Pondělí 3. prosince 2012 ve 21:46 ® džigit reakce na …
-
nnnap> Proč,chybí Ti?
reagovat - Pondělí 3. prosince 2012 ve 21:35 ® nnnap
-
nechcete si to tu přejmenovat na Bohnice?
reagovat - Pondělí 3. prosince 2012 ve 21:34 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> ono by se pak velice rychle zjistilo,zda je proti jen onen jeden,či oněch dvacet…
reagovat - Pondělí 3. prosince 2012 ve 21:29 ® lubo OV reakce na …
-
džigit> a to si myslím, že je špatně. Sice mastery chápu a rozumím jim. Zákazník je zákazník. Ale tím třeba mohou kvůli jednomu „zákazníkovi“ postupně udusit rozvoj celé nějaké diskuze, případně tu diskuzi úplně „zabít“.
reagovat - Pondělí 3. prosince 2012 ve 21:17 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> tady holt taková ochrana,jako tam, proti takovým jedincům není
reagovat - Pondělí 3. prosince 2012 ve 21:01 ® lubo OV reakce na …
-
chose120> ty máš jediné štěstí, že mě tehdy fakt rozumní kamarádi zastavili, jinak by ta pohádka pokračovala dlouho. Oni mi totiž vysvětlili, že netřeba plýtvat energií, protože se nakonec znemožníš sám i bez té pohádky. A fakt měli pravdu. Takže dnes už nemám potřebu se v tvém případě vyjadřovat k čemukoliv. A v nejhorším se lze odstěhovat k sousedů a bude od tebe klid, protože tam ostravákům došla trpělivost už dávno a tak tě prostě odstřihli od komunikace a je klid. Užij si to napadání dosytosti, když ti to dělá dobře, mé svědomí to určitě přežije. TEČKA!
reagovat - Pondělí 3. prosince 2012 ve 20:06 ® chose120 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Lubo – ® Ne 30.9.2012 19:14:29 Líbí: 2 Nelíbí: 0Tak. Začíná pohádka na pokračování. A vypadá to na hóóódně dlouhou pohádku. ŽIL BYL, jeden člověk. No člověk, spíš taková psychická troska. A ta troska se cítila jako zneuznaný génius. A tak kudy chodil, tudy si VYNUCOVAL úctu, protože měl pocit, že je geniální, ale nikdo mu to nevěří a nikdo ho nechápe. (pokračování příště)
Lubo – ® Ne 30.9.2012 19:42:15 Líbí: 1 Nelíbí: 0F16 >> no, máš pravdu. Ale vedle u chytejáků málem všechny před nedávnem rozeštval. A protože tam je podobně skvělá parta, tak tady mu přece nedovolíme nadělat stejný bordel, ne ? Dostal několikeré upozornění a slušné žádosti, aby mě nechal na pokoji. Pak dostal varování i přes osobní poštu. Nedá si říct a nedá. Tak bude džihát. A až ten příběh na pokračování skončí, tak mu ani smrdutý skunk pracku nepodá.
reagovat - Pondělí 3. prosince 2012 v 19:05 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
chose120> Pepíku, mě osobně jsi nikdy neublížil, ale ublížil jsi mým kamarádům a dle mého názoru to vidíš všechno moc černě.Při mém podrobném čtení stránek od 28.9.,ve 13.00h kdy jsi poslal fotky jak jsi uspěl na závodech,se tě nikdo ani slovíčkem nedotkl. Takže Pepíčku, když se zamyslím nad tebou, tak bojuješ s větrnými mlýny a změnil jsi svou image po absolvování úspěšných testů rybářské stráže. Už na tebe zde nebudu nijak reagovat, pokud si chceš se mnou a s Ivetkou pokecat, tak můžeš k nám přijít kdykoliv a pustíme se do té Whisky, Širda
reagovat - Pondělí 3. prosince 2012 v 18:36 ® chose120 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA>Moje Alinka s vama nesouhlasí bývalá J se mě udělala totálního burana a ona mě ted musí převychovávat to vám vzkazuje.
reagovatJinak o těch 20 lidech je to lež a k tomu se víc nebudu vyjadřovat.Myslím že vám určitý člověk nakecal nějaké bludy a lepí to kapříkama sladkýma u vašich radovánek.Jinak abych to uzavřel moje profily byly rabozravec prasopes a chose120 více profilů jsem nikdy neměl.Poznal jsem rybáře dobré i zlé a setkávám se s nima každý den u vody kde je kontroluji a obrázek jsem si udělal sám.Samohřejmě když už jsem takový špatný člověk co každému jen ubližoval tak si sáhněte do svědomí komu jsem vlastně ublížil a pak pište dál.
- Pondělí 3. prosince 2012 ve 14:33 ® Pitrys
-
Kolegové, dovolil bych si poněkud odbočit z vyjetých kolejí.
reagovatObrátil se na mně známý ze Slezské ornitologické společnosti s prosbou o spolupráci při sčítání populace kormorána velkého. Protože nejpřesnější sčítání lze uskutečnit na nocovištích, chci vás všechny požádat o informace o nocovištích tohoto druhu na území kraje. Jedná se o opakované nocování nejméně 10 ex. ptáků, ideálně mi do mailu petr.simecek@email.cz zašlete zeměpisné souřadnice nocoviště, stažené z www.mapy.cz. Levobřežní nocoviště na Odře v Koblově a na Slezské Hartě jsou známa, jedná se o zmapování dosud neznámých lokalit. Každoroční mezinárodní sčítání vodních ptáků (IWC) se opět uskuteční v polovině ledna 2013, svá pozorování mi proto zasílejte nejpozději do tohoto data. Předem děkuji za spolupráci.
- Pondělí 3. prosince 2012 v 10:11 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
chose120> Pepíku, už zase kolem sebe kopeš jako mladý nevybouřený splašený hřebec, probíráš tady staré věci, které nikoho absolutně nezajímají. Do osobky mi píšeš, že jde pouze o jednoho člověka, který se s tebou už nikdy nechce setkat, hádat a vytahovat staré pomluvy. Podle mě jsi v tomto dosti zmatený, protože s tebou se už nechce setkat minimálně 20 lidí, kterým jsi na tomto servru ublížil.Můj záměr byl uspořádat přátelské rybářské setkání jako každý rok, ale sám vidíš, že se lidé s tebou setkat nechtějí a já jim to nemám vůbec za zlé. My jsme se spolu seznámili za působení tvé bývalé J…která měla jak v chování tak i ve tvé inteligenci na tebe velmi dobrý vliv.Což v současnosti jsi velmi daleko za touto realitou. Je mi to moc líto, ale ve svém životě jsi přišel o spoustu dobrých kamarádů a po telef.rozhovoru s tebou jsem nabyl přesvědčení, že jsi přišel i o V…takže si uvědom, že celý tvůj život jde do mínusu.Jediné tvoje plus je, že asi chytat ryby umíš. Širda
reagovat - Neděle 2. prosince 2012 ve 22:18 ® chose120 reakce na …
-
kamos007>Pustil jsem se do zdejsiho feedrare ktery valel kapry v podberaku na zemi jeste s urvanou snurou druheho kapra zaroven a ze jsem mu nepodebral kapra tak jsem dostal jeste servano na chyt a pust v Bohuslavicich a dopadl jsem stejne jako ty – ortel smrti druhemu jsem vysel vzdycky vstric a pise o me ze jsem chocholousek a dalsi se jenom pridali tot vse
reagovat - Neděle 2. prosince 2012 ve 22:12 ® chose120 reakce na …
-
Anonymní uživatel: ostravak Toto je stručná profilová karta anonyma s ID 64682.
Jeho emailová adresa je dzigitovo@gmail.cz Obvykle přistupuje z IP 90.181.68.120.
Dekuji..
reagovat - Neděle 2. prosince 2012 ve 22:12 ® kamos007 reakce na …
-
chose120> sorry že se angažuji ale cos jim takového udělal že tě teď kamenují a napsali ti ortel smrti.
reagovat - Neděle 2. prosince 2012 ve 22:03 @ ostravak reakce na …
-
chose120> takeho kokota aby pohledal.Maximalně by se z Tebe zblili!!!
reagovat - Neděle 2. prosince 2012 ve 21:53 ® chose120 reakce na …
-
mkratas>Oni se mě bojí
reagovat - Neděle 2. prosince 2012 ve 21:00 ® mkratas
-
OK akce se ruší a je mi to líto – takže si to užijte někde jinde – pokud ano dejte mi vědět na osobku a osobně se rád s Vámi setkám.S pozdravem
reagovat - Neděle 2. prosince 2012 ve 20:08 ® IV.TO.ŠIRDA
-
mkratas> Milane, jak to Širdovi tady na Ostravě čtu, tak přestože jsme se těšili na pokec v závěru roku s dobrými kamarády,kterým se krvavé rány a urážky hojí velice pomalu, tak bohužel musíme svou účast zrušit. Předem jsme již psali,že Širdův T.I.M se vždy připojuje k většině…je nám to líto, ale někdy příště, kdy budou hvězdy více nakloněny…
reagovat - Neděle 2. prosince 2012 v 19:36 ® chose120 reakce na …
-
lubo OV>Podivej se pravde do oci a ne pres pismo muj Lubicku..Ja mam svedomi ciste
reagovatVy se okradete o srandu to jeste nevis ze prijdu s novym stitkem na sobe kde bude napsano chocholousek,psychopat,blazen,.....
- Neděle 2. prosince 2012 v 19:26 ® lubo OV
-
Co se mé účasti týká, jsem téhož názoru, jako Ciffik, Stroft a Kakadu a ze stejných důvodů.
reagovat - Neděle 2. prosince 2012 v 19:07 ® prasopes reakce na …
-
Ja jsem ti nic nezkurvil pane chocholousek to si delas akorat sam.Priste si me nepozyvej domu dluzis mi jeste odvoz
reagovat - Neděle 2. prosince 2012 v 18:59 ® kakadu
-
Užijte si to.Volných víkendů je málo a i to málo si nemíním kurvit v přítomnosti pacienta Mudr. Chocholouška.
reagovat - Neděle 2. prosince 2012 v 18:54 ® Stroft
-
V dnešní době se nějak brzo zapomíná, volíme si komunistické hejtmany, holé hlavy mají své politické strany a ....... Na to já nemám žaludek. Ač nerad, svou účast, nepotvrzuji.
reagovat - Neděle 2. prosince 2012 v 18:32 ® Ciffik
-
mkratas> Já bych to tak černě s tou účastí neviděl. Stačí když se přidá prasopes, rybožravec a všichni v poslední době registrovaní a nebude k hnutí – já davy k smrti nesnáším, takže se omlouvám patrně nedorazím.
reagovat