Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.221.923 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 2. prosince 2012 v 16:30 ® LeoC
LeoC

Dneska s kámošem jsem navštívil na celé dopoledne Kuboň. Výsledek 13 štíhlat a jedna dorostenka. Ve stejném poměru i počet chycených ryb..... kámoš nadšený, já méně, ale poetické dopoledne…

reagovat
Neděle 2. prosince 2012 ve 14:13 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

chose120> jako obvykle jsi nic nepochopil a já tvé sviňárny, které se na mě opakovaně snažíš zkoušet jinde, když tě odsud vystrnadili, nehodlám veřejně rozebírat.

reagovat
Neděle 2. prosince 2012 ve 12:35 ® mkratas

Takže dnes jsem zablokoval termín na 8.12.2012, start akce přesně ve 12,00 hodin.Ob­čerstvení jako vždy – kdo co donese.

reagovat
Neděle 2. prosince 2012 ve 12:29 ® chose120 reakce na …
chose120

lubo OV>Jeste me nenaklonovali:-)

reagovat
Neděle 2. prosince 2012 v 10:38 ® lubo OV
lubo OV

Termíny mi vyhovují všechny. Chose mi nevyhovuje ani jeden.

reagovat
Sobota 1. prosince 2012 ve 22:10 ® Hora
Hora

Mě nevyhovuje ani jeden,:-(

reagovat
Sobota 1. prosince 2012 ve 22:09 ® LeoC reakce na …
LeoC

daja> mi to samé

reagovat
Sobota 1. prosince 2012 ve 21:52 ® daja

Ahoj, me vyhovuje 8.12.

reagovat
Sobota 1. prosince 2012 v 16:53 ® jaki reakce na …
jaki

mkratas> Já respektuji většinový termín.Jaki

reagovat
Sobota 1. prosince 2012 v 11:54 ® mkratas

Takže zatím Chorchus,Kratas,Šir­dovi a Chosé 120 -toť ksakru hrozně málo – lidi termín hoří!!!!Tak spusťte diskusi

reagovat
Pátek 30. listopadu 2012 v 18:34 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Gynekolog> ptáš se, jako bys to nevěděl…každý donese něco…někdo chlebíčky, někdo bábovku,klobá­sy,špek,kořal­ku, Daja dobré domácí pivko, my chuťovky…toto všechno sníme, vypijeme a pak je nám zasedačka malá, když roztahujeme ruce, jak veliké ryby jsme v letošní rybářské sezoně chytli:-))

Doufám, že Harťáci tj. Stroft, Kejra a další donesou na sraz ukázat fotky z Harty a z Pádu a pokud příjdeš, tak jako bonus ti Hořa předvede a vysvětlí jak vypadá dvojšvih:-))

reagovat
Pátek 30. listopadu 2012 v 18:16 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

kaprovoo> klídek… nikdo nikdy nic nenarušil… jsi anonym, ale ukaž se na našem srazíku, jsem zvědavá kolik zvládneš červené vodičky… po půl litru ti bude všechno jedno, ale poznáš dobré kolíky a velmi dobré přátelé

reagovat
Pátek 30. listopadu 2012 v 11:59 @ kaprovoo

Nezdá se vám ,že to je furt dokola,to si chcete nechat pokazit večírek psychicky narušeným jedincem!

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 23:29 ® Gynekolog
Gynekolog

A bude tam i pivko a nějaké chlebíčky?

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 20:43 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

mkratas> Vždy připraven, kdykoliv, jakkoliv,kamkoliv, s kýmkoliv, nikoliv. :-D

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 18:54 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

mkratas> Širdův tým se přikloní vždy na stranu většiny, takže termíny vyhovují a těšíme se na polopatické a názorné vysvětlení Choseho 120

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 18:41 ® rybozravec reakce na …
rybozravec

Gynekolog>Prijde chosatko120 ale aby jste vy prisli chi chi..:-)

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 17:48 ® mkratas

Malé zamýšlení nad tím komu je dáno tomu je dáno a někdo prostě jenom do počtu. Tak mi dneska okolo 12,45hod zazvonil telefón a on na druhém byl CHOZE 120,prý jestli nepůjdem na ryby. Tak po chvilce uvažování a přemýšlení kam na ně, jsme vyrazili. Vyhrála to Rezavka nad Rudnou. Celou dobu jsme neměli záběr . Asi po hodině chytání se u nás objevil človíček a že sedíme na jeho místě a že to tam včera papalo a že potřebuje odchytat , aby mněl splněn měsíční limit. Popošel nad nás asi 10m a nahodil – po 10 min. vytáhl prvního kapříka 43cm a hned s ním šup do vezírku, zapsal , nahodil, zapálil si cigaretu a šup tahal dalšího – mněl 46cm a tak zase šup do vezírku, zapsat a zvesela prohlásil splněno a odkráčel domů. Upozorňuji, že nikdo netahal nic a bylo tam asi 10 rybářů. Chlápek odkráčel a CHOZE 120 prohlásil, a teď Ti to předvedu jak se chytají . Během hodiny vytáhl šest kousků všechno okolo 45 cm. A já a všichni ostatní jsme jen čuměli. Nakonec jsme chytali čtyři na jednom místě v tom samém místě kde CHOZE 120 tahal kapříky a POZOR tahal a my nic. Takže mi nezbylo nic jiného než před ním smeknout a pozvat ho na naší akci – aby nám k tomu něco řekl. A CHOZE 120 slíbil že dorazí. Takže prosím žádné projevy nevůle a s otevřenou náručí přivítáme ty kteří do nás kopou a povzneseme nad ně a s úsměvem jim odpovíme. Takže takhle to dneska dopadlo.

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 17:29 ® mkratas

Termíny akce dle přání jsou tady tyto: 8.12. a nebo 15.12.2012 – potřebuji rychlou diskuzi o tom kdy.Zájemcú o termíny je hodně.Rozhodnutí musí padmout nejozději tuto sobotu tj.1.12. JÓ A CHOZÉ BUDE dneska jsem s ním hovořil ale to až v dalším příspěvku.Odpovědi posílejte na osobku nebo zde.

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 17:04 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Gynekolog> …a ty příjdeš?????

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 15:02 ® džigit reakce na …

mkratas> a jako kery avatar?

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 13:31 ® mkratas reakce na …

Termín zajistím a chosátko určitě ukecám ať dorazí

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 9:31 ® Gynekolog
Gynekolog

A přijde i Chosátko 120?

reagovat
Středa 28. listopadu 2012 ve 22:36 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

přátelé, konec roku se pomalu blíží…přemýšleli jste někdo, že bychom ukončili na Bečkárně rybářskou sezonu jako každý rok? Už se někteří ostravští chachaři tel.ozvali, ale nemohla jsem odpovědět, protože toto rozloučení závisí na m.kraťasovi. Milane, pokus se pro to něco udělat…vyhlas alespoň dva termíny, ať si banda může vybrat…červenou vodičku a chuťovky už pomalu chystám :-))

reagovat
foto/forum/2012/th-img89469.jpg
Pondělí 26. listopadu 2012 ve 13:35 ® LeoC
LeoC

Čus bando! Taky nevím, kdy a kde byl nával, včera jsem prohazoval Vrbici asi 3 hoďky, pár bobkařů tam bylo, ale spíše byla účast hodně podprůměrná. Já s kámošem jsem měnil fleky, nástrahy (různé gumy, woblery, slidery, třpytky) a jako vždy totolní NIC. Jediným povyražením bylo sundávání mé nejoblíbenější nástrahy (také nejdrahší) ze stromu. Orval jsem co se dalo a po 1/2 hoďce jsem slavně zvítězil. Ale to bylo jediné vítězství neb ryby mi daly kur… na prdel.

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 ve 21:12 ® lubo OV
lubo OV

Jaká je organizace, takové je i chování rybářů na revíru. Znám revíry, kde je kontrola 2× denně a nějaké prodlužování ryb se tam neděje.

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 v 19:50 ® kisa reakce na …

To misto neni žadne tajemstvi,když tam vyraži plno lidi a všichni to vi,ale nejedna se o jedine misto kde to po vysazeni jde,tech mist je plno. Mne nevadi že si kazdy odnese rybu,ale brat domu i kapry pod 40 cm mi prijde ubohe.Na vlastni oci to je videt,jak tem rybam šlapou na bachora at maji 40 !!!!

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 v 19:07 ® nnnap reakce na …
nnnap

kisa> no vidíš to, že si člověk zaplatí kapra do rybníku a pak si ho odnese ti vadí, ale žes tu naprášil monitorům místo, to tě nežinýruje, viď.

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 v 18:55 ® kisa

Ten naval je v okoli Ovy všude.Videl jsem Bravantice,Bu­cinu,Bečkarnu a všude plno.Skoro každa ryba se brala,davali si je jeden druhemu.Byli taci kteri v klidu chytali na tri pruty a jeste se hadali že se znaji s porybnym a muzou. Na Brusperk pod kravinem chodim často,jsou tam celkem velke ryby,no asi jako vsude.Mam tam letos bolena 75cm.Lovi tam i vetsi stiky.

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 v 18:05 ® džigit

IV.TO.ŠIRDA> ták a zacopak? Byli nenasytní? Pokud ano,je to správné,je třeba oddělit zrno od plev :-)

reagovat