Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.221.891 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 25. listopadu 2012 v 17:38 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

džigit> o trochu míň než při normálním stavu, ale rybám to nevadí, dnes na červíky jen pár plotic, kapři dnes nebyli aktivní, jen rybářská stráž… někteří přišli i o noty

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 ve 14:04 ® kamos007 reakce na …
kamos007

jajco> tak napůl, ale stejně bych už nešel, děda šel na nějaký rybářké posezení tak že už odevzdá papíry at se na to nezapomene :-D

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 ve 13:55 ® jajco reakce na …
jajco

kamos007> Dobrovolně,nebo nedobrovolně odevzdané?

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 ve 13:49 ® kamos007 reakce na …
kamos007

IV.TO.ŠIRDA> paráda, já už mám odevzdané papíry pivo :-D

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 ve 13:49 ® kamos007 reakce na …
kamos007

IV.TO.ŠIRDA> stejně mám pracovní úraz takže ruky nepoužitlné.

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 ve 12:45 ® džigit reakce na …

IV.TO.ŠIRDA> hezký a kolik je tam stav vody?

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 ve 12:34 ® venca1 reakce na …

kisa> Ten nával jsi viděl kde? Pár revírů jsem v sobotu s vláčákem obešel, a nikde jsem nával neviděl. Na Brušperku pod kravínem dnes hned ráno jedna štička tak 40cm. Za další hodinu ani potah, tak jsem to zabalil.

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 ve 12:05 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> ano, i to je zajímavé. Je to prostě o lidech.

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 ve 12:02 ® džigit reakce na …

nnnap> jj,aj potřebny XXL šedesatnik se može vydavat za štihlu lolitku s potřebu zkuknut nove krajkove podvazky :-))

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 v 11:59 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

včerejší lov v Chlebovicích… no prostě kousali :-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img89344.jpg
Neděle 25. listopadu 2012 v 11:57 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> jo, i internetová diskuze je dobrý materiál. Takový blešák. Můžeš se přehrabovat a vybírat pouze co tě zaujme.:->

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 v 11:46 ® džigit reakce na …

nnnap> no pokud myslíš internetovou diskuzi,pochybuji…
A tentokrát přidám i ksichta :-)

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 v 11:43 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> dobrá tedy. Zajímá mne to jenom proto, že jsem li prý někomu podoben, dokáže mi to odkrýt více člověka s nímž jsem v diskuzi, více jej poznat. Mi ta absolutní hodnota odkazu nepřináší nic. Navíc tady odkazuje na landu a to je pro mne úplně slepá cesta. To s vágnerem je větší sranda.:-)

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 v 11:31 ® džigit reakce na …

nnnap> jsi prostě genitalni,mohlo mně to cypa trknuť
Jinak to klidně zkoukni,pokud vydržiš minutu,si borec.Pro masochisty jak dělane.

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 v 11:19 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> nabrat do goglu žito44, zhlédnout nabídku goglu, nahlédnout první odkazy, zjistit, že se týkaj landy a včerejšího nebo kdy slavíka, tedy záležitosti u mne naprosto okrajové, tedy jak slavík, tak landa, tedy mi nestálo za to na ně klikat, to je prosté. Na to jsem fakt dostatečně inteligentní. Ale píšu, udělat ten krůček k úplnému vědění a kliknout, za to mi nestálo nic z toho. Klidně zůstanu nepolíben moudrem žita 44.

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 v 11:14 ® džigit reakce na …

nnnap> zvláštní,hlavně že víš,odkud vítr vane…
Jinak neboj,vím z netu.Včera jsem byl poslechnut Mendoša s Harym a pokecat se starými kamarády :-)

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 v 11:12 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> něco se slavíkem? Nesleduji tuto dinosauří šau. Nevím. Nezajímám se.

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 v 11:04 ® džigit reakce na …

nnnap> nejsi náhodou ten Žito 44 ?

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 v 10:48 ® nnnap
nnnap

no a to tam chcete nechat pod ledem? Co člověk zkurví, to ať taky napraví. Naházel do louže tisíce chudáků, tak je snad slušnost tu demenci některých napravit a ryby odnést a zpracovat. Bavíme se tu o regionálních chlaďácích, ne? Ne, aha, dospěli jsme za věrozvěsty, huby zborcené krví, začínáme kázat vodu. Inu, pokrok nezastavíš.

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 v 9:42 ® džigit reakce na …

kisa> a cos čekal?Děje se to každoročně po odhájení,voda se barví krví a mražáky se plní.Onov není až tak problém v tuto dobu rybu chytit, tak taky spousta těhle „rybářů“ snad ani jindy u vody není :-))
Je to smutné,navíc když doma slyšíš,co že jsi to za rybáře když nenosíš a soused matčiny kamarádky už stačil obdarovat celej barák… :-O

reagovat
Sobota 24. listopadu 2012 ve 21:20 ® kisa

Jeste se chci zeptat jake mate zkusenosti s Brusperkem a dravcema tam.dik

reagovat
Sobota 24. listopadu 2012 v 19:20 ® kisa

Čau ostravaci,takovy nával u vody jsem dlouho nevidel.Všechny vody v okoli ostravy přeplněny.Na těch užších vodach na sebe rybari pokrikuji a nadavají,a jeden přes druheho se přehazují. Na druhou stranu musim rict,že se nějaká ta ryba vytáhne,a to celkem ve velkem počtu,jenže sotva dosahne kapr miry,už je ve vezirku.Je to škoda že se to takhle drancuje,ale kazdej jsme jinej. Ja zkousim jeste nejakou stiku nebo candata,ale dlouho jsem nenatrefil na hezky ulovek. Preju lovu zdar

reagovat
Sobota 24. listopadu 2012 ve 12:29 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Třeba se ti to splní. Dnes teda nepršelo, u vody bylo poloprázdno (jeden rybář), kosa a bez záběru. :-((

reagovat
Pátek 23. listopadu 2012 ve 22:18 ® jajco reakce na …
jajco

lubo OV> Déšť je příjemnější než obležené břehy!Ale vzhledem k mojí dnešní oúpilosti si přeju déšť radši na neděli.

reagovat
Pátek 23. listopadu 2012 ve 21:18 ® džigit reakce na …

lubo OV> enem ať chčije,bo nam co musime byt v robotě… :-))

reagovat
Pátek 23. listopadu 2012 ve 20:06 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

jajco> žádné „pršelo“ nebude. A vůbec, dej pokoj s deštěm člověče, ještě si té sloty užiješ dost. A ryby berou i bez toho. Někdy. :-)

reagovat
Pátek 23. listopadu 2012 v 17:08 ® jajco reakce na …
jajco

lubo OV> Taky cítím že to půjde a přeju si aby pršelo,jinak nejdu.

reagovat
Pátek 23. listopadu 2012 v 16:59 ® lubo OV
lubo OV

Cítím v kostech, že zítra to půjde. Kukuřička poctivě dva týdny v kbelíku močená už nervózně vrní, jenom vyskočit ven, tak to prubnu. Ale předpokládám, že si budu muset najít klidný flek, abych se vyhnul tomu pozahajovacímu šílenství. Nebo už se to na rybnících uklidnilo? Nerad bych, aby mi za prdelí stál nějaký nervóza a čekal, až odchytám. To by se načekal :-)

reagovat
Úterý 20. listopadu 2012 ve 22:07 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Přátelé, dnešní lov se vydařil… ryby stále berou :-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img88721.jpgfoto/forum/2012/th-img88722.jpg
Pondělí 19. listopadu 2012 ve 13:58 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

daja> na jaře budeme na rybníčku zase chytat veslonose a povzbuzovat Sergeje ať rychleji pumpuje…Stroftovi se to moc líbilo a doufám, že se opět zúčastní, Širda

reagovat