Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.222.002 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 8. listopadu 2012 v 16:24 ® vikikaca reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> mám jednu technickou pro ůplneho neználka,kde se ten Bezruč nachází?
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2012 v 8:22 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé,jako každý rok jste zváni i s rodinami na výlov Bezruče 9.11. – 11.11. občerstvení zajištěno, Širda
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 v 18:21 ® mkratas
-
P O Z O R ! !-- O S T R A V Á C I – P O Z O R ! ! Dne 16.11.2012 a 17.11.2012 bude na naší rybářské chatě na Bečkárně – Svinovské tůně – probíhat výprodej rybářských potřeb.Sleva na všechny věci je 50% v nabídce budou rybářské pruty,navijáky,krmiva,vnadící směsi,návnady,třpytky,woblery,háčky,splávky,číhatka,olova a mnoho další rybářské bižuterie – vše nové.
Prodej bude zahájen v 10,00 hodin a ukončen v 15,00 hodin pro pátek 16.11.2012 a v sobotu 17.11.2012 od 12,00hodin do 15,00 hodin
Zveme všechny zájemce. S pozdravem Kraťas
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2012 v 15:41 ® Stroft reakce na …
-
daja> Asi se budeš divit, ale chodím i ze břehu
reagovat - Neděle 4. listopadu 2012 v 11:30 ® daja
-
Stroft> Kde mas lod? To jsi chytal ze brehu? kurnik, na rybu jsem si naposled sahl pred vic nez mesicem
reagovat - Neděle 4. listopadu 2012 v 11:28 ® daja
-
IV.TO.ŠIRDA> je videt, ze kaprikum se u vas v rybnicku dari
reagovat - Neděle 4. listopadu 2012 v 11:28 ® Stroft
-
Myslím, že veslonos je stejná kachna jako Boris, co pumpuje vodu
reagovat - Neděle 4. listopadu 2012 v 9:07 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Krásný sobotní východ listopadového sluníčka nad naším rybníčkem…lovili jsme sítí na plné vodě a vylovili jsme asi 70% rybí obsádky, bohužel veslonose se opět nepodařilo vylovit…kapry nad 60 cm a dravce jsme pustili zpět a v případě neúspěchu lovu na plné vodě situaci jistila sousedka cukrářka, která upekla Širdovi a luboviOV rybí dort,který všem chutnal a jen se po něm zaprášilo…dort jsme pak zapili funland vodkou of Kunčičky… prostě krásně prožitý sobotní den…
reagovat - Sobota 3. listopadu 2012 v 19:37 ® Stroft
-
Vítr obracel víčka, ale rybám chutnalo
reagovat - Středa 31. října 2012 v 16:22 ® lubo OV reakce na …
-
daja> jo,jo, jsem na tom stejně. Taky jsem začínal s tou žlutou sadou a taky jsem začínal na chovném rybníku s kolečkem silonu a špuntem z flašky vína
reagovat - Středa 31. října 2012 ve 13:56 ® Stroft reakce na …
-
daja> Šulini, byli bez nás úplně ztraceni. Houno chytli. Jo, už jsou doma, také jsem měl objednány lihoviny, ale nikdo s rozvozem nespěchá. Zítra jsou karty, tak budu vědět více.
reagovat - Středa 31. října 2012 v 10:21 ® daja
-
lubo OV> ja ti dam uhlik! Muj prvni prut byl dvojdilny zluty laminat 1.5m s rexem, prodavalo se to jako sada i s nejakyma splavkama, oluvkama a hackama. Co to bylo nervu kdyz se silon pravidelne zamotaval pod civku. A aby jsi videl jaky jsem charakter, tak se i priznam, ze predtim jsem jeste chodil pytlacit na potok s klackem a kusem silonu.
Chorchus> Cas v tomto pripade nehraje roli, pokud by se ti to povedlo spravit do jara tak to bude stacit
Prut ti muzu predat na predvanocnim srazu, ktery jak doufam stihneme zorganizovat.
Stroft> to jakoze Radovan tal do ziveho? Ten chlapec se nezda
reagovatMas nejake info jak dopadla druha expedice na Pad? Psal jsem Jirikovi at mi doveze nejaky chlast. Pocitam, ze uz jsou zpet, ale jeste se mi neozval.
- Úterý 30. října 2012 ve 21:47 ® Stroft reakce na …
-
daja> Radovan zlobivý chlapec, si při sekání dřeva usekl lýtkový sval,tak jsem mu volal,že se u vás v paneláku uvolnil byt jestli nemá zájem. Když mu to došlo, jebnul mi s telefonem
reagovat - Úterý 30. října 2012 ve 20:52 ® Chorchus reakce na …
-
lubo OV> nic něvyhazovať, všistko se raz zidě, pravil můj děda. daja> to víš, že opravím, jen času je málo. Slíbit můžu tak někdy v lednu. Neberu úplatky, neberu úplatky, nebo se z teho zbláznim – těch filet maximálně kamion. Nebo dva.
reagovat. Víš co je to za kousek – Rousek?
- Úterý 30. října 2012 ve 20:39 ® lubo OV reakce na …
-
daja> prosím tě, ty ve svém mladém nemůžeš pamatovat nic jiného, než uhlíkové klacky ty bažante
reagovat - Úterý 30. října 2012 v 15:56 ® daja
-
lubo OV> ze te huba neboli! Vis jake mam nostalgicke vzpominky jeste z doby kdy jsem na ten prut chytal?
reagovat - Úterý 30. října 2012 v 15:23 ® lubo OV reakce na …
-
daja> takové šroty se neopravují, ale házejí do pece
reagovat - Úterý 30. října 2012 ve 13:26 ® daja
-
Chorchus> Jiriku, kdyz jsme u tech bambusaku, mam doma 3-dilny bambusovy prut. Ma zlomenou spici a celkove bych potreboval provest generalni prohlidku. Lec nejsem schopen nabidnout uplatek ve forme divocaka, jedine tak filety z tresky, pokud neodmitnes.
reagovat - Pondělí 29. října 2012 ve 22:11 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kamos007> Arnošt se lovil v sobotu a byl to docela kvapík
reagovatv 9.30h jsme byli hotoví
- Pondělí 29. října 2012 ve 22:10 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Chorchus> tak jo…medajlonky z divočáka střeleného včera u Moravské Třebové…souhlas???
reagovat - Pondělí 29. října 2012 ve 21:08 ® kamos007 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Lovil se ten Arnošt v sobotu? Chtěl jsem se jít podívat, ale pršelo, jinač k Řehánku se divím že se vůbec lovil dyť co jsem pozoroval z toho mostku tak tam byli kapříci tak 25 cm.
reagovat - Pondělí 29. října 2012 ve 20:52 ® Chorchus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> trvam na praseti, na me nikdo setrit nebude.
reagovat - Pondělí 29. října 2012 v 19:57 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Chorchus> Jiří, potřebuji navázat očka na bambusový velmi starý prut s bodcem po pradědovi, prosím tě kdy si uděláš chvilku a stavíš se.Prase zabíjet nebudu,ale oběd ti Ivča udělá
reagovatŠirda
- Pondělí 29. října 2012 v 16:43 ® vikikaca reakce na …
-
lubo OV> ju bývalí semáci
reagovat - Pondělí 29. října 2012 v 15:37 ® lubo OV reakce na …
-
vikikaca> jo, to jsou ti bývalí Semáci že? Na ně jsem si nevzpoměl. Díky
reagovat - Pondělí 29. října 2012 ve 13:02 ® Stroft
-
IV.TO.ŠIRDA> A candátek by nebyl?
reagovat - Neděle 28. října 2012 ve 23:43 ® frenki
-
zdravíčko nevíte jak to letos vypadá na štičím kuboni? chytá se tam něco letos:D
reagovat - Neděle 28. října 2012 ve 23:06 ® vikikaca
-
lubo OV> pěknou i když reklamní nálepku na auto mají rybochnapi
reagovat - Neděle 28. října 2012 ve 22:17 ® kajman60
-
IV.TO.ŠIRDA> …a za kolik jste to koupili??? Taky za 90.-/kg jak nástražky na Řehánku co chtěli chlapi na candáty???
reagovat - Neděle 28. října 2012 ve 22:06 ® Chorchus
-
IV.TO.ŠIRDA> krásní cumlíci, už se těším na ŠIRDA CLOSE CuP 2013.
reagovat