Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.222.180 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 28. září 2012 ve 14:00 ® chose120
-
A vyhlašovaní vítězů
reagovatNachytal jsem kolem 4 metrů délky z toho plno cejnů a plotic i v těchto extrémních podmínkách se podařili 2 úhoři.Počasí bylo extrémní ve vlnách se těžko rozeznávaly záběry ale taktika mi vyšla tak jak jsem očekával a jsem spokojený cena taky potěšila nákup ryb. potřeb za 1600 kc..Organizace na dobré úrovni.
- Pátek 28. září 2012 ve 13:59 ® chose120
-
Tak dnesni zavody v Bohumíně se mi opet podarily 1 místo mi už konečně neuniklo.
reagovat - Středa 26. září 2012 ve 22:19 ® džigit reakce na …
-
LeoC> hezky draku
reagovat - Středa 26. září 2012 ve 21:58 ® LeoC
-
No a následně přívlač na Rezavce horní. Úúúúúúžasní macci!!
P.S. Pro zvídavé: není to jedna a ta samá ryba…
reagovat - Středa 26. září 2012 ve 21:56 ® LeoC
-
Chtěl jsem to dá dříve, ale nějak jsem se časově zasekl. Takže trocho foteček ze sobotních závodů na Strouze.
reagovat - Pondělí 24. září 2012 ve 22:28 ® osprey reakce na …
-
Pokud neodstraním celý příspěvek, hlavička zůstává. Takže uživatel alice ví, že jeho příspěvek byl editován pro nevhodný obsah.
chose120> Osprey to nepozná a poznávat nebude. Už jsem ti to psal v osobce. Osprey nepotřebuje lidi uhánět, otravovat a sekýrovat. Pouze je jeho povinností udržovat tu klid a pořádek a byl o to dokonce několikrát vysloveně požádán návštěvníky této otázky. Berte mě jako hospodského, který vyvede rváče před hospodu, aby si to vyřídili tam, neničili nábytek a nerušili ostatní hosty.
Přeju všem příjemnou klidnou a pohodovou debatu.
reagovat - Pondělí 24. září 2012 ve 22:20 ® Chorchus reakce na …
-
Stroft> Užij si to a příště vezmi sebou.
reagovat - Pondělí 24. září 2012 v 19:54 ® chose120 reakce na …
-
lubo OV> Myslim si ze osprey pozna kdo to psal a z jake ip adresy a pak se pozna kdo tady dela peklo ze jo lubo
reagovat - Pondělí 24. září 2012 v 19:11 ® lubo OV reakce na …
-
kety.vydra> to tam dal místo nevhodného textu Osprey a hlavičku nechal, aby bylo vidět, komu ten text smazal.
reagovat - Pondělí 24. září 2012 v 16:06 ® kejra reakce na …
-
Tož ať se daří!!…po příjezdu tě očekávám v Roudně,Leskovci,Rázové atd.....pokuď ovšem nezanevřeš na zdejší čudly
reagovat - Pondělí 24. září 2012 v 15:57 ® chose120 reakce na …
-
Stroft>Přeji hodně štěstí a chyt poradnou rybicku tesim se na fotecky
reagovat - Pondělí 24. září 2012 v 15:30 ® Stroft
-
Tak bando, buďte tady na sebe hodní
reagovatJá odjíždím do IT na Pád. Sumcům zdar
- Pondělí 24. září 2012 ve 14:17 ® kety.vydra reakce na …
-
alice> A teď bych velice rád věděl,proč jsi to tu dala…
reagovat - Pondělí 24. září 2012 ve 14:07 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> samozřejmě, ta byla na řadě hned potom
reagovat - Pondělí 24. září 2012 v 11:28 ® alice
-
Omlouvám se za zásah, ale tenhle spor tu řeším už dlouho. Nadávat si můžete po osobkách. Vím, že je to zásah do vašich práv návštěvníka, ale když se to nakonec zvrhne ve vulgární slovní bitku, píšou mi mraky lidí, ať s tím něco dělám. Takže dělám už teď v zárodku – je to jednodušší a je míň naštvaných a dotčených.
Díky za pochopení
Osprey – admin
reagovat - Pondělí 24. září 2012 v 0:37 ® Ciffik reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> zhruba 50–100 ks rybek vel. prstu bych taky bral – klidně střevličky, měl bych to na skrmení, děkuji moc
jinak pro srazík jsem, ať už na rybníku či v hospě, nějaký termín? Já a rozladěn ?!- to ten váš foťák se mnou vždycky něco provede
reagovat - Pondělí 24. září 2012 v 0:14 ® chose120 reakce na …
-
lubo OV>To není jen věda ale musíš do toho dát i lásku svou duši nějakou tajnou přísadu která ty ryby omámí a a pak je chytíš.Jinak dneska jsem nachytal ryby v délce několik metrů musím trénovat na závody – zase se blíží- dnešní trénink by na vítězství stačil lovu zdar všem chytejákům a až jim rvou ty ryby udice do vody s pozdravem přeje porybný chose120
reagovat..
- Neděle 23. září 2012 ve 23:27 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Stroft> s těma nástražkama budu na tebe myslet, 4.10. začínají výlovy
reagovat - Neděle 23. září 2012 ve 23:26 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> Peťo, až tak moc to zase nepřeháněj, raději než s kukuřicí se laskej s Ali
reagovatIvetka
- Neděle 23. září 2012 ve 22:19 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> tak jsem si včera večer vzal tvou radu k srdci a s vařením kukuřice si dal obzvlášť práci. Pečlivě vybral z hromady ta nejlepší zrnka, každé zvlášť s láskou očistil, umyl, polaskal, popovídal si s ním a velmi opatrně položil to tlakáče. Zalil vodou s ideální teplotou, aby zrnka z toho namočení neměli šok, 4 hodiny poctivě koupal a pak začal vařit. Samozřejmě za nepřetržitého dohledu všech možných senzorů, měřících, tvrdost vody, teplotu, tlak, množství a hustotu páry, rosný bod a čas varu. A výsledek se dostavil. Dnes 4 kapříci a dva mi ještě utekli. Hold Tondo, měl jsi pravdeu. Vařit kukuřici, to se musí umět, To je sakra věda
reagovat - Sobota 22. září 2012 ve 22:18 ® jajco
-
:-/Chorchus> Za dva měsíce budou ty panoramata ještě krásnější.
reagovat - Sobota 22. září 2012 ve 21:34 ® Chorchus
-
Ráno jsem se musel na Janové zastavit a kochat a kochat. Škoda jen, že jsem neměl sebou foťák. Celá Ostrava jako na dlani a nádherné červánky. Takže jen foto z mobilu.
reagovat - Sobota 22. září 2012 ve 21:13 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> kdykoliv. Ale měli bychom si pohnnout, než přijde podzimní slota.
reagovat - Sobota 22. září 2012 ve 21:11 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> co nadělám. Když hold tady není nikdo, kdo by mi s tím vařením poradil
reagovat - Sobota 22. září 2012 ve 20:01 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Ciffik> a ty nešťárej do Širdovic klanu
reagovatsám víš, že jsi vždy nejvíce na srazících rozladěn
)) a přijeď na marínu stmelit kolektiv, Širda
- Sobota 22. září 2012 v 19:52 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Chorchus> Jiří, na maríně je ohnivé vody dost odminula… napiš kdy a v kolik,kdo chce může se přidat, Širda
reagovat - Sobota 22. září 2012 v 19:46 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> záběr jsi neměl, protože neumíš vařit správně kuku, Širda
reagovat - Sobota 22. září 2012 v 19:17 ® lubo OV
-
jajco> čečééé, měl jsi pravdu, fakt neberou. Teda dneska brali, ale ne mi. Kolega naproti chytil dva kapry a já ani drb
reagovat - Sobota 22. září 2012 v 19:11 ® Ciffik reakce na …
-
Chorchus> známej se ptal otce co říká na prohibici, on odvětil slovy: ,,Pro mě za mě, já mám zásob, že z toho udělám ještě vnoučatům svatbu."
reagovat - Pátek 21. září 2012 ve 22:28 ® Chorchus
-
jajco> absťák jsem zaznamenal, ale je dobře že se už nepije a věnuje se více kultuře. Za jednou nejmenovanou hospodou je šopa, na které je napsáno – malá prohlídka 15,–, velká prohlídka 30,– .
reagovat