Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.222.226 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 13. září 2012 ve 21:27 ® osprey reakce na …
osprey

Gynekolog> Choseho jsem se pokusil přesvědčit, aby se tady srovnal. Zatím se tak chová, tak prosím, nezačínej. Jinak to tu nikdy neskončí.

Buď ho ignoruj, nebo ty problémy řešte jinde.

Ber mě jako hospodskýho, který chce mít v lokále klid. Kdo se chce hádat, může jít ven před hospodu:-))

reagovat
Čtvrtek 13. září 2012 ve 21:14 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Gynekolog> na ruma nechoď, copak nečteš noviny, že nevíš, co v tom je za svinstvo ? :-D

reagovat
Čtvrtek 13. září 2012 v 19:05 ® Gynekolog
Gynekolog

Zdravim všechny kromě Choseho. Dlouho tady nebyl, ale co zase napsal stoji zato. Mám akorát tak chuť na ruma. Myslím si, že je to regulérní blázen, který by se měl jít opravdu léčit. A jak už tady někdo psal dole, nechápu jak může takový člověk dělat u hasičů, natož člena RS. Tento člověk dělá ostudu nejen sobě, ale z hlediska etiky celému ryb. svazu. Jak může nekdo takový, komu není cizí nadávat, špinit, lhát a vyhrožovat dělat RS. Doufám, že už si to tady přečte někdo kompetentni a udělá s ním pořádek. Děkuji a jdu na toho ruma.

reagovat
Čtvrtek 13. září 2012 ve 12:05 ® chose120 reakce na …
chose120

osprey>Vcera na rybach a zmokl jsem ryba zadna i takove jsou dny8-(

reagovat
Středa 12. září 2012 ve 14:50 ® chose120 reakce na …
chose120

džigit>Omluvil jsem se ti v PM a tim koncim.Preji prijemny den.

reagovat
Středa 12. září 2012 ve 14:23 ® džigit reakce na …

chose120> co to furt meleš? Chováš je jak trotl a pak obracíš a hraješ ublíženého? Vzpoměň,co jsi mi psal na facebook a tady! Mně seš volnej a nějaké SZ ,kde se zmiňuješ o tom , jaký na mě měl někdo názor, to nespraví. Já sem a zůstanu furt svůj a humor a jízlivé připomínky budu mít pořád.
Pokud jde o další,je to jejich věc,každý se k Tobě vyjádřil a Ty bys měl předně názor druhých respektovat!!!

reagovat
Středa 12. září 2012 ve 13:58 ® osprey reakce na …
osprey

chose120> Daleko rozumnější komentář než spousty předchozích. Bohužel asi nikdo jen tak nevezme zpátky ty desítky jiných, co jsi sem stačil dát.

Drž se zpátky, vykašli se na ty své alternativní identity rypu „prasopes“, piš rozumně a časem budeš zase respektován. Oblíben asi dlouho ne, protože lidi mají překvapivě dlouhou paměť.

Ale bude se tu zase dát dýchat a já nebudu muset po návratu z ryb trávit hodinu prolézáním diskuzí, mazáním vulgarit a pátráním po tom, kdo si začal.

reagovat
Středa 12. září 2012 ve 13:54 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

chose120> za tvůj poslední rozumný příspěvek ti Pepíku moc děkuji, je vidět, že ses opět našel a žádám tě, pozvi mě a Ivetku na to tvé oblíbené místo a vem s sebou Alici, nám se tam moc nadaří mimo jesenů jsme o kapra ještě nezavadili. Tvůj kapr na fotce je krásný a určitě to byl velký boj, gratulace…Širda

reagovat
Středa 12. září 2012 ve 13:54 ® osprey reakce na …
osprey

džigit> Co se tu má změnit? Já do vašich sporů nevidím. Tady se dotahují do finále věci započaté jinde, takže z mého pohledu je těžké je řešit.

A já potřebuju lidi srovnat a ne si tu vypěstovat deset jedinců, co se budou natruc logovat každý den pod jinou přezdívkou a IP adresou a chodit sem s cílem šířit chaos (jeden takový už tu je).

Momentálně považuju za úspěch to, že se chose120 opět loguje pod svým původním nickem.

reagovat
Středa 12. září 2012 ve 13:51 ® chose120 reakce na …
chose120

džigit>Pochopil jsem vasi politiku uz davno.Ale mame jedno spolecne chytame vsichni ryby a spise nez si psat neco spatneho bychom meli vest rybarinu jako super konicek a relax nez to co tady probehlo.Nikdy jsem nic proti tobe nemel ale vim jedno posledni srazy a chytani se mi nelibily tak tam mezi vas chodit uz nebudu.Fotky jsem zde dal schvalne az si lide vzpomenou ze to tak spatne zase nebylo teda predtim.Sranda s tebou je a bude na to jsi prebornik ja to tak treba neumim.a votom to je.:-)

reagovat
Středa 12. září 2012 ve 13:38 ® džigit reakce na …

osprey> on pohár není bezedný,tak se nediv. Zme kraj razovity…
Jednym, keři nechcu pryč, buchne kotel,zbyli přestanou navštěvovat,nebo omezi aktivni navštěvy. Pokud se tu něco nezměni, bude kvuli jednemu oslíkovi tych druhych přibyvat!!! A pak bude ten schovívavý přístup leda k .....

reagovat
Středa 12. září 2012 ve 13:35 ® chose120 reakce na …
chose120

osprey>Ja mam stejny nazor.Urcite se potkame a vyresime to v klidu i u te vody pokud se naskytne neco spatneho.Tesim se na dalsi rybolov a hlavne pekne zazitky u vody.To preji vsem rybarum z chytej.cz:-)

reagovat
Středa 12. září 2012 ve 13:27 ® osprey
osprey

Vážení, pokuste se, prosím, udržet diskuzi v mezích slušnosti. Nadávat si můžete po osobkách nebo u vody.

reagovat
Středa 12. září 2012 ve 12:57 ® nnnap reakce na …
nnnap

chose120> v právu není domluva, tam je přivolat.

reagovat
Středa 12. září 2012 ve 12:54 ® chose120 reakce na …
chose120

nnnap>Taky se da ale neni lepsi se domluvit??V chladku by se mi nechtelo sedet to ja mam rad svobodu..

reagovat
Středa 12. září 2012 ve 12:45 ® nnnap reakce na …
nnnap

chose120> já jenom, aby se právo vymáhalo právem. Jinak mi stačí 1kg ocele a 9mm a nepotřebuji poliše ani soudy.

reagovat
Středa 12. září 2012 ve 12:43 ® chose120 reakce na …
chose120

nnnap>Zrovna neco podobneho ted resim a je to v reseni policie nebudu tady psat paragrafy aby toho pak nekdo nezneuzil…Je to jednoduche a ucinne jak se branit a sam byt bez ohrozeni a postihu treba i nepravem…

reagovat
Středa 12. září 2012 ve 12:38 ® nnnap reakce na …
nnnap

chose120> ty máš povolení ministerstva vnitra na snímání veřejného prostranství? Seš dobrej. Ale jenom potud, pokud jsou blbí ti, jenž vlastně buzeruješ. Říká ti něco překročení pravomocí veř, blablabla?

reagovat
Středa 12. září 2012 ve 12:08 ® chose120 reakce na …
chose120

nnnap>Mam nohy a do kamen nenarazim.

reagovat
Středa 12. září 2012 ve 12:07 ® chose120
chose120

kajman60>kajman60>De­kuji rad te poznam:-) Vyhruzky si nechej pro sebe to tady do tohohle fora nepatri.:-) Ale podmety si rad proctu a rozhodne se stydet k vode chodit nebudu..Zatim jsem na vetsi problem nenarazil ale pokud nekdo dela neporadek rad to s nim vyresim.Jinak se mi neser do povolani nevis co delam a neni to slusne a v profilu to nemam napsane tak co lzes!!Jak vidim lhani je tady na dennim poradku:-)

reagovat
Středa 12. září 2012 v 11:18 ® kajman60 reakce na …
kajman60

chose120> chose120 – 12.9.2012 8:39:51 >> …TY můžeš tak akorát „rozdávat teplou pitzu“ rybářům, kteří nevlastní gril jak Viki. A se divím,že zrovna TOBĚ dali funkci ryb. stráže,jelikož to, jak se projevuješ na -Chyt.Ov a okolí- a jinde,by jsi měl zanechat i povolání HASIČE, jelikož oni procházejí psychotesty, které TY by jsi jistě neudělal. Vím o čem mluvím, mám syna hasiče záchranáře se speciální školou s maturitou v oboru, a když četl Tvé příspěvky i jinde, jen s podivem se pousmál, jak takový „člověk“ může sloužit lidu…"jako státní zaměstnanec"…kte­rého máš v kartě. Co se týče těch pokut, přisluší ti tak akorát maximálně zavolat MP, PČR,…a oznamovat neprodleně zjištěné závady a škody podle jejich povahy uživateli rybářského revíru a příslušnému obecnímu úřadu obce s rozšířenou působností, který ji ustanovil, popřípadě orgánu příslušnému k ochraně přírody a krajiny.Toť vše. Pokud lovící dodržuje veškeré právní předpisy o lovu ryb a BP RP…tak můžeš tak akorát sklapnout paty.....a jít opět plkat na Net…aby z Tebe měli všichni srandu, pane Chose120, alias ® rybozravec,® prasopes…Bylo Ti doporučeno se nechat jít léčit,…využij toho…než bude pozdě. Ps,kontakt na Tvé pracoviště mám..očekávej pozvánku na hloubkovou „kontrolu tvých myšlenkových pochodů“… Ps-2.....máš Ty vůbec nějakého přítele??????

reagovat
Středa 12. září 2012 v 11:08 ® nnnap reakce na …
nnnap

chose120> ty seš oprávněn snímat kamerou veřejný prostor? Haha, kemo, narazil bys, hlavou přímo do kamene.

reagovat
Středa 12. září 2012 v 11:04 ® chose120 reakce na …
chose120

vikikaca>Uz se tesim na tu vyucenou jak dostanu bojim bojim:-) S tim parkovanim je problem ale mame to domluvene jak s polici cr tak s mestsckou policii.Staci zaznam na kameru kterou mam u sebe a potom je uz po srande:-)

reagovat
Středa 12. září 2012 v 10:55 ® vikikaca reakce na …
vikikaca

chose120> popslouchej ty vypatlaný debile tak za 1 pokud vím parkuješ tam taky za 2 proč tu otravuješ lidi nikdo tu není na tebe zvědavý ,za 3 fotky s amurama si strč do prdele, za 4 po dobrém to s tebou nejde potřeboval bys dostat pořádně za vyučenou.zároven bych chtěl odpovědět na Stroftovu anketu,6 je správně ty jsi debil ,který nepatří mezi lidi natož k vodě .

reagovat
Středa 12. září 2012 v 9:49 ® chose120 reakce na …
chose120

vikikaca>Takhle ma vypadat rybarina auto u vody v ekozone a priroda super rozjezdene koleje okolo vody a olej na trave:-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img21019.jpg
Středa 12. září 2012 v 9:23 ® chose120
chose120

vikikaca>Ahoj bratre jak berou ryby??Vedel jsem ze se hned ozves:-) Uz jsi dlouho nepsal tak jsem cekal kdy se ozves.:-) .Ten pribeh o amurach je pravdivy fotky ti pak ukazu.:-)

reagovat
Středa 12. září 2012 v 8:40 ® vikikaca reakce na …
vikikaca

chose120>proč mě bereš do huby ty magore !!!!

reagovat
Středa 12. září 2012 v 7:58 ® chose120 reakce na …
chose120

osprey>Ja jsem s tim nezacal mit plno prezdivek to se zeptej zdejsiho osazenstva co navstevuje zdejsi chytej ostrava a okoli.treba super profil ® Gynekolog vikikaca a jini.Ale dekuji za pochvalu od tebe si to cením.Dneska pokud nebude odpoledne prset bude dalsi:-)

reagovat
Středa 12. září 2012 v 0:17 ® osprey reakce na …
osprey

chose120> Hezký kapr.

A proč do toho taháš Strofta? Tohle je přesně důvod tvých problémů. Komunikuj pod jednou přezdívkou, nikoho nenapadej a budeš mít klid.

Anebo si to dělej po svém, ale pak se nediv.

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 22:25 ® chose120
chose120

osprey>Tak tady je ten dnesni kapr po 2 hodinach.Stroft o me napsal neco o prascich tak jsem si ho vzal a hned mi prisel kapr.:-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img21013.jpgfoto/forum/2012/th-img21014.jpg