Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.222.865 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 30. července 2012 v 7:07 ® mkratas
-
A jedeme dál
reagovat - Pondělí 30. července 2012 v 7:04 ® mkratas
-
Pokračujeme
reagovat - Pondělí 30. července 2012 v 7:03 ® mkratas
-
Někde je chybička???
reagovat - Pondělí 30. července 2012 v 6:55 ® mkratas
-
Přihazuji pár fotek – jinak vše již bylo řečeno
reagovat - Neděle 29. července 2012 ve 22:42 ® IV.TO.ŠIRDA
-
…dle Stroftového metru všechny chycené ryby měly nad 60 cm
reagovat…chtěl bych poděkovat Čertovi za V.I.P. občerstvení a jídlo,perfektně byla chuťově upravená i Stroftova a Dajova treska…těším se, až tam nasadím jesetery dle naší domluvy a uděláme další akci, Širda Neptun
- Neděle 29. července 2012 v 18:45 ® daja
-
Pratele, dekujeme za krasne stravne sobotni odpoledne. Atmosfera vynikajici, stejne jako jidlo a piti. Jen se primlouvam tak jako nekteri, aby Ivetka mela pro priste nejaky hendikep, ktery by ji brzdil v nalevani. Nastesti jsem byl limitovan detma, kterym se chtelo spat, ale byt tam jeste hodku, dve, tak zapomenu asi i svoji hlavu. Zena mi pak rekla, ze me dlouho nevidela v takovem stavu po 3 pivech a 3 panacich… Vsak to taky byly poradne PANAKY
reagovat - Neděle 29. července 2012 v 18:20 ® Ciffik reakce na …
-
lubo OV> jak 25cm? všechno kapitální kusy. Popros Neptuna ať ti nafotí metr co dostal darem od Strofta a to teprve budeš koukat jaké kusance se chytali.
reagovat - Neděle 29. července 2012 v 18:13 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> ještě dvě-tři akce, každý něco zapomene a máte tam komplet novou výbavu
reagovat - Neděle 29. července 2012 v 18:09 ® lubo OV
-
A co to, že nikdo nechválí samotný revír? Podle mne je ten rybník srovnatelný s Balatonem, odkud jsem se včera večer vrátil. Za celý týden jsem tam viděl hodně nadšených rybářů, napjatě čekajících na úlovek. A taky jsem pár kousků vytáhnout viděl. Sumce, kapry, plotice, oukleje, candáta. Všechno „kapitální kusy“, jako u Širdů – okolo pětadvaceti centimetrů
reagovatHold je třeba počkat, až dorostou
- Neděle 29. července 2012 v 17:51 ® jaki
-
Zdravím všechny ,super akce,škoda že jsem nemohl být déle,není co vytknoutjenom samou chválu a zůstane v mysli super zážitek.Díky všem!!!
reagovat - Neděle 29. července 2012 v 17:37 ® kakadu reakce na …
-
Chorchus> Kua to jsem rád,že nejsem sám.
cifik:Házím si popel na hlavu.
Díky všem za nádhernou akci a výborné občerstvení.
reagovat - Neděle 29. července 2012 v 17:28 ® Chorchus
-
Super akce, super jidlo, piti a hlavne lidi. Tolik sumcu jsem za jeden vecer nikdy nechytil. Postradam cepici a celovku. Dekuji.
reagovat - Neděle 29. července 2012 v 16:59 ® Ciffik
-
kakadu> a to ses mi smál, že jsem se vracel pro batoh
super akce lidi, už se těším na Hartu
reagovat - Neděle 29. července 2012 v 16:55 ® kakadu
-
IV.TO.ŠIRDA> Já hlava děravá.Krom čepice chytej jsou nálezy moje. Děkuji za hlídání.
reagovat - Neděle 29. července 2012 v 16:17 ® IV.TO.ŠIRDA
- reagovat
- Neděle 29. července 2012 v 16:15 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Hoši, u PC seděl Neptun a proto ty neviditelné fotky
reagovatAkce se vydařila,počasí vyšlo až na tu noční spršku… veslonose jsme nechytli, takže litr findland se nechává na příště, ale Širdovi jste udělali velkou radost, že jste mu popřáli k jeho …átým narozkám.Sedí doma v dílně a přemýšlí, co do toho ohromného tubusu co mu dal Čert bude dávat.Pokud ho naplní udicema, tak ho neunesou ani dva lidi a ten Neptunův trojzubec bude viset na maríně…prostě je to krásné, když se ostravští chytejáci sejdou, normálně se baví a nehádají se, jako nedávno tady na předešlých stránkách.V nočních hodinách nás přijel po dovolené navštívit odpočatý a vysmátý luboOV, který nám zazpíval a zahrál na kytaru.Jinak kdo z vás postrádá dětské šatičky,dětskou láhev na čaj, krabici s háčkama, čepici Chytej.cz, čelovku a taky mikinu, tak se u mě přihlaste, hlídám…a ještě vám musím s radostí oznámit, že já i Širda jsme byli J.Chorchusem pozvaní na letošní sraz Chytejáků, protože cestu tam i zpět odřídí, ale bohužel Ospreyovi veslo z veslonose nedoveze
- Neděle 29. července 2012 v 15:43 ® džigit reakce na …
-
Stroft> Ivettě musime přiště nasadit palčaky, a bez palca
reagovat - Neděle 29. července 2012 v 15:28 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> Já ani nevím, že jsi hrál
reagovatTen rozlévač ohnivé vody byl na mě příliš rychlý
- Neděle 29. července 2012 ve 14:38 ® lubo OV reakce na …
-
džigit> o nic jsi nepřišel. Bez svého zpěvníku jsem jako bez ruky. Takže jsem vždycky něco začal a pak jsem nevěděl, jak dál. Což uvádělo v šílenství hlavně Strofta, samozřejmě právem
reagovat - Neděle 29. července 2012 ve 14:36 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> take „cisařovy“
reagovat - Neděle 29. července 2012 ve 14:31 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> no jo, Džigit má pravdu Ivetko, krásné fotky. Takové neviditelné
reagovat - Neděle 29. července 2012 ve 14:22 ® džigit
-
hezké přispěvky Ivetko,nikeho nepopudi ani nezarmuuti
reagovat - Neděle 29. července 2012 ve 14:15 ® IV.TO.ŠIRDA
- reagovat
- Neděle 29. července 2012 ve 14:12 ® IV.TO.ŠIRDA
- reagovat
- Neděle 29. července 2012 ve 14:12 ® IV.TO.ŠIRDA
- reagovat
- Neděle 29. července 2012 ve 13:59 ® IV.TO.ŠIRDA
- reagovat
- Neděle 29. července 2012 ve 13:26 ® džigit
-
něco málo
reagovatjen se sorruji za ryhle odstraněnou mou nevhodnou ruku
- Neděle 29. července 2012 ve 13:21 ® džigit
- reagovat
- Neděle 29. července 2012 ve 13:05 ® Hora
-
Ježíšmarjá Strofte pardón,omlouvám se,jsem to nepoznal ( nebo jsem si to nezapamatoval )holt to bude už věkem
reagovata jdu dohnat co jsem zameškal.
- Neděle 29. července 2012 ve 12:59 ® džigit
-
Zdravím z domova.Parádní akcička,jen se musím omluvit Lubovi,že jsem mu usnul uprostřed produkce
reagovatNa druhé straně poděkování Jeníkovi za starost o mou maličkost
Stroftovi za parádní tresku,čímž musím Jana opravit
Sláva Neptunovi Ostravských vod a tůní