Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.223.070 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 29. července 2012 v 11:28 ® Hora
-
Houby chcalo,jeden slabší pršák,pod smrčkama je furt sucho,Chorchus byl jenom trochu vlhkej
reagovata já s Džigitovýma ani nevíme že pršelo.Jinak bylo super,obsluha jak v prvotřídní restauraci a jídla a pití co hrdlo ráčilo.Stroftovy makrely neměly chybu,Džigitův grilovaný krček super pošušňáňíčko.No a Neptun byl prostě báječnej.
- Neděle 29. července 2012 v 9:53 ® kakadu
-
Boha jeho.V 7:oo mi malá udělala budíček.At žije neptun.
reagovat - Neděle 29. července 2012 v 8:51 ® Ciffik
-
kety.vydra> nechci bonzovat, tož uvidíš sám
reagovat - Neděle 29. července 2012 v 8:17 ® kety.vydra reakce na …
-
Ciffik> Neptuna? A tady?
reagovatHééérdek,vy jste museli vypadat…
- Neděle 29. července 2012 ve 2:47 ® Ciffik
-
nevím jak u Širdů na rybníku, ale u mě už solidně chčije, tož dobrou bando bylo to super…
hoďte sem fotooo, chci vidět Neptuna
reagovat - Neděle 29. července 2012 v 1:42 ® Stroft
-
Budu první, kdo bude referovat…fajné a fajné a pěkné Čus, partio.
reagovat - Sobota 28. července 2012 v 17:22 ® kety.vydra reakce na …
-
džigit> Se zelím,foto je toho jasným a nevyvratitelným důkazem
reagovat - Sobota 28. července 2012 v 9:53 ® LeoC
-
Přátelé, kamarádi! Přeji vám vydařenou sobotu, pokud možno bezbolehlavou neděli, spoustu krásných zážitků a pamatujte slušné vychování!! Já jedu připravit chatu na Hartě pro další návštěvníky.
reagovat - Sobota 28. července 2012 v 9:29 ® džigit reakce na …
-
kety.vydra> se šípkovou!!!
reagovat - Sobota 28. července 2012 v 8:52 ® kety.vydra reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Bóbika se zelím bude jo?
reagovat - Sobota 28. července 2012 v 7:52 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé na náš rybníček si vemte své nejmilejší, ale bez čtyřnohých přátel… vzniklo by nebezpečí že můj trhač vám je usmrtí
reagovatŠirda
- Sobota 28. července 2012 v 1:08 ® Ciffik reakce na …
-
džigit> nevím asi ne, mají bejt vedra a to se mu moc nelíbí, navíc Širdovic vlastní menšího bafíka velikosti odpovídající jeho aportkům – nechce se mi riskovat byť jen sebemenší poškození ač jsem si jist, že by úmyslně neublížil
reagovat - Sobota 28. července 2012 v 0:59 ® džigit reakce na …
-
Ciffik> budeš mít to čtyrnohe třeštidlo?
reagovat - Sobota 28. července 2012 v 0:56 ® Ciffik
-
tak jsem to dneska zdárně našel, tož zítra snad už trefím bando…
reagovat - Pátek 27. července 2012 ve 23:19 ® kakadu reakce na …
-
džigit> JAK SI DOPADL ČERTE? Mrskni mi to do osobky
reagovat - Pátek 27. července 2012 ve 23:18 ® kakadu reakce na …
-
daja> Pozdravuj drahou polovičku a pořádně se připrav.
NÁDRAŽÍÍÍÍÍ!!!
reagovat - Pátek 27. července 2012 ve 23:04 ® džigit reakce na …
-
daja> ja hlasim hotovu bulharku,rokenrol a česnekovu.Bečka kupena,30 rohliku na jednohubky,maso naložene,grundle vytahnute z mrazaka-
reagovat
A esyk synku piješ přes tyden,se nediv - Pátek 27. července 2012 ve 23:00 ® džigit reakce na …
-
Hora> sem říkal,že Tě po obědě vezmu…
reagovat - Pátek 27. července 2012 ve 22:44 ® daja
-
Hadaci hlasi na zitra jasno a 30 stupnu, takze to vypada na vydarenou sobotu. Dopredu vas prosim, nenalivejte mi zadne panaky. Ta moja zas dneska brblala, ze prej kazdy den chlastam…
reagovat - Pátek 27. července 2012 ve 22:38 ® Hora
-
Tak jsem byl dnes odpoledne navštívit Širdovic vodu a celkem se mi tam líbilo.Domácí nebyli doma,tak jsem to zkontroloval a zkusil si zapamatovat cestu od autobusu.Je to celkem jednoduché.Škoda,že jsem neměl foťák,aspoň bych hodil foto.
reagovat - Pátek 27. července 2012 v 11:47 ® kety.vydra
-
reagovatDejte podzimní termín a já si nahlásím dovolenou…
- Pátek 27. července 2012 v 10:57 ® Ciffik
-
IV.TO.ŠIRDA> vím, doma jsem koukal na mapy a málem mě jeblo…po čase jsem to vzdal bafan by vyplivnul duši, tak jsem valil na zvěřinu k rybníkům abych ho zchladil
reagovat - Pátek 27. července 2012 v 9:51 ® daja
-
Ciffik> tak veslonose bych do ruky jeste vzal. Ale kostlin, fuj. Mel jsem s tim velky problem vloni na floride na tu zubatou potvoru sahat. Vsak Stroft by mohl potvrdit, ze na nektere norske potvory jsem ze zasady sahal jenom gafem a i s tim mi to moc neslo
reagovat - Čtvrtek 26. července 2012 ve 22:20 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Ciffik> šel jsi 50m od rybníku od té vyfrézované cesty doprava ne doleva, mohl jsi mi pomoci s přípravou… seču kolem rybníka trávu a mám toho plné zuby
reagovatŠirda
- Čtvrtek 26. července 2012 ve 21:48 ® Chorchus
-
daja> hlavni zasady – do hospody s umytyma nohama, k Sirdum s omytym spodkem a prutama.
reagovat - Čtvrtek 26. července 2012 ve 21:45 ® Chorchus
-
džigit> mi je to jedno, ja sezeru, na co pridu. Osipane nebo padlonos. Osprey: vystrihnu, ale musi se vypalovat o cosik dele nez bamboo.
reagovat - Čtvrtek 26. července 2012 v 19:27 ® Ciffik
-
tož si připadám jak vůl, vytáhl jsme dneska bafana, že zajdem obkouknout Širdovic rybník – no nepovedlo se (chodil jsem asi půl hoďky kolem dokola =), za to jsem se o ulicu výš mrknul na pštrosy a pořádný tažný koně. Hokymu se sbíhali při pohledu na pštrosáka se pštrosicí a pštrosíčata sliny, za to u těch koní byl taaaakle malinkej, když se přiblížili k plotku
tož v sobotu zdar (bohužel se budu muset v sobotu večer nebo v neděli nad ránem vypařit)
reagovat - Čtvrtek 26. července 2012 v 17:37 ® osprey
-
Ahoj bando. Kdyby se vám povedlo ugrilovat dva solidní veslonosy, dejte mi vědět. Domluvil bych se s Chorchusem a on by mi z toho vystřihl pěkný stylový pádlo
reagovat - Čtvrtek 26. července 2012 v 15:51 ® Ciffik
-
daja> Jj to je on, banda ho chová v jezírcích na zahradě atp., není to častý, ale najde se. Tuším u Opavy je rybník, kde plavou zcela běžně spolu s kostlínama.
reagovat - Čtvrtek 26. července 2012 v 15:49 ® džigit
-
daja> se stal nejobavanějši kontrolu v okoli Jilešovic
reagovat