Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.224.955 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 13. července 2012 v 10:41 ® džigit
-
kety.vydra> to my se deprem budeme domluvať na řadny termin
reagovatA nevim,co maš furt s tym chlastem? Schuzka bude v duchu sokolském,pod dozorem ducha věhlasneho Mirka Dušina
a že nemože dorazit keta ani vydra? No to bys nam musel dať rozpis jejich služeb.Potym se može urobiť prezenčka,aby bylo vidět kery može…
- Pátek 13. července 2012 v 10:18 ® kety.vydra reakce na …
-
džigit> Diky tobě se posunul termin a tim padem ja nemožu dorazit…Kdyby to zustalo puvodně,tak ja…Ale ni,to Čerťasovi se zas cosyk nelibi,šibuje terminama jak děckem na ruletě a pak to tak dopada,že praveveřak kety.vydra pak nemože dorazit.Tož sa ožerte na moju počest.ZDUŘ!
reagovat - Pátek 13. července 2012 v 7:21 ® džigit reakce na …
-
LeoC> ahoj,přeju hezké ráno. Cos pořídil za sonar?
reagovat - Pátek 13. července 2012 v 7:12 ® LeoC reakce na …
-
jajco> neboj, nevyplašil, dělaly si ze mně srandu a navíc, jak ukazoval sonar jsou jich tam mraky. Akorát na háček se žádné z nich nechtělo. A to bych ji beztak pustil zpátky
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 ve 22:36 ® jajco reakce na …
-
bubu> Ta už tam asi nebude,protože jí taky neznám.Jsem mladší a znám jen její sestru.Jinak já už sem 8let pryč,tak to taky moc neznám,ale do uhelné si občas zajdu na ryby.
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 ve 22:24 ® bubu reakce na …
-
jajco> myslel jsem to obrazně,já jsem přímo z Jeseníku. Na tu stranu jsem jezdil docela dost,mám v Javorníku a v Uhelné rodinu a ve Vlčicích jsem měl za mlada známost. Jestli se pamatuju,nějaká Věra Vytychová. No nevím už ani,jak se to jméno píše. Je to skoro 30 let.
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 ve 22:18 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
LeoC> mkratas je velmi dobrý čípek z Bečkárny…takže můj tým doporučuje jednomyslně schválit mkratasovu účast a speciálně ho osobkou pozvat na tuto akci,věřím Leo, že takto učiníš
reagovatIv.
- Čtvrtek 12. července 2012 ve 22:15 ® jajco reakce na …
-
bubu> A odkud sousede?
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 ve 22:06 ® bubu reakce na …
-
jajco> aha,tak že skoro sousedi
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 ve 21:59 ® jajco reakce na …
-
bubu> Jsem z Vlčic,tak to tady znám.Tady na Ostravsku,konkrétně N.Jičín mě naplavila velká voda.Jedu na kontrolu za dětma,jsou tam na prázdninách.
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 ve 21:53 ® bubu reakce na …
-
jajco> tož ať se ti u nás líbí
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 ve 21:50 ® jajco
-
Až někdy budete pořádat posezení v pro mě vhodný termín,tak bych rád poznal zdejší chachary.Bohužel pozítří odjíždím směr Jeseník a v týdnu mi snad zvedne náladu Harta,jestli to LeoC nevyplašil.
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 v 19:43 ® LeoC reakce na …
-
Chorchus> Tak s Kingkubíkem to klaplo, prut mám v autě. Tomík jede s Jaruš do Ostravy, tak Ti ho přiveze nebo já v neděli
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 v 19:31 ® LeoC reakce na …
-
mkratas> moheš, sic Tě moc neznám, ale každá dobrá duše je vítána. Pokud ostatní nebudou proti, tak dondi
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 v 19:29 ® Chorchus
-
Jak su staré, tak su blbé, zapomel jsem přiložit foto.
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 v 19:28 ® Chorchus
-
Z Hartovské výpravy přikládám mobilfoto.Na fotce mladý Cleo. Mockrát jsem mu říkal, že se většinou chytá ze břehu směrem do vody, ale ti mladí, mají přece jenom vlastní názor.
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 v 16:43 ® Ciffik reakce na …
-
džigit> pokusím se…
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 v 16:29 ® kakadu
-
Nazdar partyjo.Já bohužel nedorazím.Přes týden jsem večer v práci.Užijte si to.
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 v 16:24 ® mkratas
-
Pokud bude úzké vedení souhlasit mohu i já????
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 v 16:24 ® mkratas reakce na …
-
LeoC> ??????????????
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 v 16:01 ® džigit reakce na …
-
Ciffik> ulov a přivolej Horu s Pepíčkem
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 v 15:32 ® Ciffik reakce na …
-
LeoC> a 3×
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 v 15:28 ® LeoC reakce na …
-
Ciffik> Mám dobrou zprávu!! Byl jsi jednomyslně schválen!!!
-
-
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 ve 14:56 ® Ciffik
-
přidal bych se pokud projdu výběrem
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 ve 14:48 ® LeoC
-
Přátelé, kamarádi, abychom zamezili některým nepředloženostem a dopředu nenavodili dusnou atmosféru, bude chystané přátelské setkání jen pro pozvané = Ostravští Chytejáci, kteří svoje přání zúčastnit se této velkolepé akce veřejně oznámí na tomto fóru a budou netrpělivě čekat, zda úzký organizační výbor SCHVÁLÍ jejich účast!!
V tomto okamžiku náročnou procedurou schvalovacího procesu zdárně prošli:
The Shirda Team, Stroft, Džigit, Daja, Chorchus a má maličkost.
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 ve 14:19 ® daja
-
Pratele, predbezne potvzuji ucast 18.7. Nevim ale, jestli uz zena bude v dobe zacatku akce doma, aby se postarala o deti. V nejhorsim pripade muzu vzit kluky s sebou, ale musite me hlidat at se neozeru
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 ve 13:30 ® Stroft
-
Přátelé, jsem z toho tak otrávený, že ani nevím jestli mám chuť na nějakou družbu. Padlo-byli u stolu, slovo Chose, byla by nálada v pr.....Nedej bože, kdyby se tento zakomplexovaný neználek objevil ve dveřích
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 ve 13:00 ® IV.TO.ŠIRDA
-
LeoC> my opravdoví kamarádi múžeme kdekoliv a kdykoliv, ale nevím,nevím Širda se asi notně ožere…z těch předchozích stránek dostal tik a zadrhuje
reagovaton totiž Choseho120,prasopsa,rybožrouta nebo jak se vlastně teď Pepa jmenuje měl opravdu za dobrého kámoše, Ivetka