Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.224.955 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 13. července 2012 v 10:41 ® džigit

kety.vydra> to my se deprem budeme domluvať na řadny termin :-)) A nevim,co maš furt s tym chlastem? Schuzka bude v duchu sokolském,pod dozorem ducha věhlasneho Mirka Dušina :-D a že nemože dorazit keta ani vydra? No to bys nam musel dať rozpis jejich služeb.Potym se može urobiť prezenčka,aby bylo vidět kery može…

reagovat
Pátek 13. července 2012 v 10:18 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

džigit> Diky tobě se posunul termin a tim padem ja nemožu dorazit…Kdyby to zustalo puvodně,tak ja…Ale ni,to Čerťasovi se zas cosyk nelibi,šibuje terminama jak děckem na ruletě a pak to tak dopada,že praveveřak kety.vydra pak nemože dorazit.Tož sa ožerte na moju počest.ZDUŘ!pivo :-D

reagovat
Pátek 13. července 2012 v 7:21 ® džigit reakce na …

LeoC> ahoj,přeju hezké ráno. Cos pořídil za sonar?

reagovat
Pátek 13. července 2012 v 7:12 ® LeoC reakce na …
LeoC

jajco> neboj, nevyplašil, dělaly si ze mně srandu a navíc, jak ukazoval sonar jsou jich tam mraky. Akorát na háček se žádné z nich nechtělo. A to bych ji beztak pustil zpátky

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 ve 22:36 ® jajco reakce na …
jajco

bubu> Ta už tam asi nebude,protože jí taky neznám.Jsem mladší a znám jen její sestru.Jinak já už sem 8let pryč,tak to taky moc neznám,ale do uhelné si občas zajdu na ryby.

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 ve 22:24 ® bubu reakce na …
bubu

jajco> myslel jsem to obrazně,já jsem přímo z Jeseníku. Na tu stranu jsem jezdil docela dost,mám v Javorníku a v Uhelné rodinu a ve Vlčicích jsem měl za mlada známost. Jestli se pamatuju,nějaká Věra Vytychová. No nevím už ani,jak se to jméno píše. Je to skoro 30 let.

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 ve 22:18 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

LeoC> mkratas je velmi dobrý čípek z Bečkárny…takže můj tým doporučuje jednomyslně schválit mkratasovu účast a speciálně ho osobkou pozvat na tuto akci,věřím Leo, že takto učiníš :-)) Iv.

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 ve 22:15 ® jajco reakce na …
jajco

bubu> A odkud sousede?

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 ve 22:06 ® bubu reakce na …
bubu

jajco> aha,tak že skoro sousedi :-)

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 ve 21:59 ® jajco reakce na …
jajco

bubu> Jsem z Vlčic,tak to tady znám.Tady na Ostravsku,konkrétně N.Jičín mě naplavila velká voda.Jedu na kontrolu za dětma,jsou tam na prázdninách.

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 ve 21:53 ® bubu reakce na …
bubu

jajco> tož ať se ti u nás líbí :-)

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 ve 21:50 ® jajco
jajco

Až někdy budete pořádat posezení v pro mě vhodný termín,tak bych rád poznal zdejší chachary.Bohužel pozítří odjíždím směr Jeseník a v týdnu mi snad zvedne náladu Harta,jestli to LeoC nevyplašil.

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 v 19:43 ® LeoC reakce na …
LeoC

Chorchus> Tak s Kingkubíkem to klaplo, prut mám v autě. Tomík jede s Jaruš do Ostravy, tak Ti ho přiveze nebo já v neděli

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 v 19:31 ® LeoC reakce na …
LeoC

mkratas> moheš, sic Tě moc neznám, ale každá dobrá duše je vítána. Pokud ostatní nebudou proti, tak dondi

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 v 19:29 ® Chorchus
Chorchus

Jak su staré, tak su blbé, zapomel jsem přiložit foto.

reagovat
foto/forum/2012/th-img20759.jpg
Čtvrtek 12. července 2012 v 19:28 ® Chorchus
Chorchus

Z Hartovské výpravy přikládám mobilfoto.Na fotce mladý Cleo. Mockrát jsem mu říkal, že se většinou chytá ze břehu směrem do vody, ale ti mladí, mají přece jenom vlastní názor.

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 v 16:43 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

džigit> pokusím se…

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 v 16:29 ® kakadu
kakadu

Nazdar partyjo.Já bohužel nedorazím.Přes týden jsem večer v práci.Užijte si to.

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 v 16:24 ® mkratas

Pokud bude úzké vedení souhlasit mohu i já????

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 v 16:24 ® mkratas reakce na …

LeoC> ??????????????

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 v 16:01 ® džigit reakce na …

Ciffik> ulov a přivolej Horu s Pepíčkem :-)

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 v 15:32 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

LeoC> a 3× ;-)

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 v 15:28 ® LeoC reakce na …
LeoC

Ciffik> Mám dobrou zprávu!! Byl jsi jednomyslně schválen!!!

reagovat
LeoC

reagovat
LeoC

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 ve 14:56 ® Ciffik
Ciffik

přidal bych se pokud projdu výběrem :-93;

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 ve 14:48 ® LeoC
LeoC

Přátelé, kamarádi, abychom zamezili některým nepředloženostem a dopředu nenavodili dusnou atmosféru, bude chystané přátelské setkání jen pro pozvané = Ostravští Chytejáci, kteří svoje přání zúčastnit se této velkolepé akce veřejně oznámí na tomto fóru a budou netrpělivě čekat, zda úzký organizační výbor SCHVÁLÍ jejich účast!!

V tomto okamžiku náročnou procedurou schvalovacího procesu zdárně prošli:

The Shirda Team, Stroft, Džigit, Daja, Chorchus a má maličkost.

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 ve 14:19 ® daja

Pratele, predbezne potvzuji ucast 18.7. Nevim ale, jestli uz zena bude v dobe zacatku akce doma, aby se postarala o deti. V nejhorsim pripade muzu vzit kluky s sebou, ale musite me hlidat at se neozeru :-)

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 ve 13:30 ® Stroft
Stroft

Přátelé, jsem z toho tak otrávený, že ani nevím jestli mám chuť na nějakou družbu. Padlo-byli u stolu, slovo Chose, byla by nálada v pr.....Nedej bože, kdyby se tento zakomplexovaný neználek objevil ve dveřích:-((

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 ve 13:00 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

LeoC> my opravdoví kamarádi múžeme kdekoliv a kdykoliv, ale nevím,nevím Širda se asi notně ožere…z těch předchozích stránek dostal tik a zadrhuje :-(( on totiž Choseho120,pra­sopsa,rybožrou­ta nebo jak se vlastně teď Pepa jmenuje měl opravdu za dobrého kámoše, Ivetka

reagovat