Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.224.960 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 12. července 2012 ve 12:48 ® džigit reakce na …
-
LeoC> .já si nemůžu dovolit zbytkáček,tak proto
reagovat
TAKŽE 18.7. v 17:30 hod - Čtvrtek 12. července 2012 ve 12:30 ® LeoC reakce na …
-
Čerte já s tím problém nemám, pokud bude vyhovovat spíše středa, tak O.K.
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 ve 12:24 ® džigit
-
takže mám volno po-čt,kdyby si to chtěl Leo posunout třeba na středu 18.7. byl bych vděčný
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 ve 12:16 ® džigit
-
LeoC> Já možu po devatenácté hodině. Myslím,že postačí stůl,přes léto je vevnitř prázdno…
reagovat
Ups,jak na sviňu včil telefon.19.7. volno,ale 20.7. jdu na půl šestou - Čtvrtek 12. července 2012 v 11:56 ® LeoC
-
IV.TO.ŠIRDA> Ivetko beru to jako čest a okamžitě se vrhám do akce a přerušuji krásné poflakování u Harty.
Takže bando rybářská a ostravská: navrhuji vzledem k dovoleným termín čtvrtek 19.7.2012. Pište, kdo má čas a přišel by. Prosím o seriózní příspěvky a ne kokotiny. Samozřejmě jsou možné i jiné návrhy termínů.
Čerte prosím o prověření navrhovaného termínu, případně i dalších variant u Eliho
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 v 8:47 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
LeoC> tebe a Chorchuse pověřuji za všechny ostravské chachary aby jste toto pivní setkání zorganizovali v nejbližším možném termínu, když tak se spojte s Čertíkem, jestli může zajistit místnost u Eliho.Bylo by dobré, aby jsme problemy některých našich ostravských chytejáků vyřešili bez přítomnosti cizích účastníků. Pistole a sečné zbraně nejsou povoleny
reagovatIvetka
- Čtvrtek 12. července 2012 v 0:26 ® nnnap
-
parkanová jako předkrm, hlavní chod zde
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 v 0:03 ® osprey
-
chose120> Srovnej se a okamžitě. Nikdy nebudeš psát tak rychle jako já mazat.
Děláš naprosté hovadiny a ztrácíš sebekontrolu.
Dej si pauzu a po ní seriózně zhodnoť, co tu píšeš ze všech těch svých identit.
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 23:53 ® rybozravec reakce na …
-
LeoC>Chci udelat prase na rozni a na svinovskych tunich ale kazdy minimalne 200 Kc ze vsim vsudy berte dokud nabizim!!Vse zaridim o to se nebojte…
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 23:53 ® LeoC
-
chose120> Tak to máš asi špatný sluch nebo jsi tak zaslepený svou zlobou či závistí, že nechceš přiznat fakt, že jsou kolem Tebe i úspěšnější jedinci. Budeš se divit, ale i do tohoto našeho fóra jeden z nich přispívá.
Pepo, začíná mi Tě být líto, nikdy jsi mi nic špatného neudělal, ale to, co předvádíš na posledních 5 stránkách mi rozum nebere.....
Nevím, jestli máš nějaké osobní problémy skoro neřešitelného rázu (na což Tvoje přispěvky vypadají), ale zkus se vzpamatovat.
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 23:48 ® prasopes reakce na …
-
kakadu>No tak to se styd pane Kakadu jaky jsi poctivec!!
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 23:46 ® LeoC reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Čauki Ivet, nezoufej kvůli, dle mého názoru, dočasně pomatenému jedinci! Jsme tady i my, ostatní chachaři, kteří se brání seč mohou krvelačným výpadům a jedovatým slinám a čekají láskyplné slovo chrabré rytířky Petrova cechu, aby načerpali nových sil do boje s Pepovými větrnými mlýny.
P.S. Chorchus navrhoval setkání u pivka, doufám, že přijdete s Tondou
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 23:43 ® chose120 reakce na …
-
kakadu>Uz bych te nikdy nevzal a neriskoval dopravni prestupek mistr prezident a za opravu ani o cent vic mistr prezident.A pred vchod domu nikdy mistr prezident.Alici je z tebe spatne je vedle a vi proc.A ty jsi v tom vubec nefiguroval a vidis to co se ti dostalo za poctu ode me
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 23:42 ® kakadu reakce na …
-
Stroft> Máš recht.Dobrou chlapci.
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 23:38 ® Stroft
-
Tak už mě chose(pod nickem rybozravec) napadl i na diskusi sl.Harta a to zcela bezdůvodně.Ten kluk je totálně psychicky na dně. Doporučuji, na něj nereagovat a on to vzdá.
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 23:12 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Kamarádi rybáři…jak to tady tak čtu, tak silně uvažuji o tom, že se zpátky vrátím ke svým milovaným kytičkám a bonsajím, protože už je mi z toho tady blbě
reagovatale nechám vám tady Širdu, ale nejsem si jista, jak dlouho vydrží ten Choseho120 teror, protože ho i vás všechny, bral jako dobré kamarády…Ivetka
- Středa 11. července 2012 ve 23:11 ® kakadu reakce na …
-
chose120> Drahý Pepíku.Začni prosím vážně uvažovat nad navštěvou lékaře.Ber to jako dobrou radu, která ti bude prospěšná v budoucnu v rámci tvého osobního života.U chlapů je celkem známo, že si své problémy nepřipouštějí,ale tvůj případ je už velmi vážný.
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 23:08 ® kety.vydra
-
To je humus tady…
reagovat.Být admin,tak vám tady smažu poslední tři stránky (minimálně) a starejte se.To si nemůžete vyřídit přes osobky nebo se slézt a dát si po tlamě?
- Středa 11. července 2012 ve 23:01 ® rybozravec
-
Ten chose120 je proste borec za dobrotu na zebrotu kakadu zamysli se nad sebou co jsi udelal!!
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 22:59 ® prasopes reakce na …
-
chose120>Radím ti nedělej problémy!!
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 22:58 ® chose120 reakce na …
-
kakadu>Porad cekam kdy dostanu pozvani na pivko a za ty odvozy a to jsem ti jeste zaplatil navic za ty opravy prutu to je primo skvele!!!!!!!
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 22:55 ® kakadu reakce na …
-
Ciffik> Ono je to hodně složité.Jakmile chlap stratí to co mu matka příroda původně nadělila, tak je zle.
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 22:50 ® chose120 reakce na …
-
Stroft>Jak vidím tak dokonce na ty stare roky znas zakladní věc ale nedomyslel jsi to ono jsou i proměnlivé ip kterě například používá upc ale to asi neznáš pane rybář
reagovatDá se to předplatit i u wifi připojení stojí to 1000 Kc u poskytovatele dělal jsem pro ně.Počitače jsou mé velké hoby a hackovaní mi taky jde je to jednoduché a zvládne to každé dítě
Zrovna ty sítě mi jdou
Ale rozhodně neberu za to takové peníze
Bohužel učím se a začnu postupně jako ty abych byl tak dobrý
- Středa 11. července 2012 ve 22:48 ® Ciffik reakce na …
-
Stroft> zvláště pak nenápadně založené dnešním dnem
Tohle jednání bych čekal spíše od kámoše007, ale ten má alespoň toliko kuráže se všem postavit, vystupovat pod svým nickem a nezasírat diskuzi.
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 22:39 ® Stroft
-
Každý ví, že počítač má svou IP adresu, řekněte to prosím Pepíkovi. Ať tady neprudí nově založenými profily. Je to trapné.
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 22:31 ® Chorchus
-
Tento způsob léta, zdá se mi poněkud nešťastným. Klucííí, nechcetě teho už nechať, bo buděm všem enem za ch..e.
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 22:29 ® prasopes
-
chose120>Jen to napis az je sranda!!
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 22:25 ® kakadu reakce na …
-
chose120> Napiš at se pobavím.
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 22:20 ® rybozravec reakce na …
-
chose120>Ne to nepiš zase bude zle a samé pomluvy!Kašli na to!!!!
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 22:17 ® chose120
-
kakadu>Nedivim se ze Tomas Mihula s tebou skoncil pane vychcaný
reagovat.Já to vím o co šlo mám o tom tady veřejně napsat oni si rádi počtou..