Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.225.019 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 11. července 2012 ve 22:14 ® chose120 reakce na …
chose120

lubo OV> Lubo to zhazovani na tom rybniku zrovna od tebe nebylo prijemne pamatujes a to bylo i u tondy a pak na tom soukromaku!Alice chtela odejit hned jaky jsi arogantni clovek!!Proto uz ji brat nemuzu je ji z vas spatne!!

reagovat
Středa 11. července 2012 ve 22:11 ® prasopes reakce na …
prasopes

lubo OV>A nebyl jsi na neho treba sprosty??Kdyz se tak do tebe pustil tak asi neni neco v poradku..

reagovat
Středa 11. července 2012 ve 22:08 ® rybozravec reakce na …
rybozravec

lubo OV>Asi jsi mu neco udelal kdyz proti tobe psal nejake zpravy.Nevis o necem??

reagovat
Středa 11. července 2012 ve 22:00 ® lubo OV
lubo OV

Ahoj, zdravim Vas bez rozdilu a urazek vsechny ze sluzebni cesty po Balkanu. Momentalne Rumunsko. Jak to tak ctu, tak to je tedy sila :-(( Ale co se da delat, komu neni rady … Mozna by stalo za uvahu, kdyby Chose120 sve nazory a pristup k ostatnim vyzkousel na jinych ryb. strankach. Pokud tam uspeje, lze se zamyslet, ze ma treba v necem pravdu a my ostatni se mylime. Momentalne ale musim nad nim taktez zlomit hul. Pepo, presto ti preju podobne jako Sirda, at se ti dari, ale fakt uz radsi jdi jinam. Zitra jedu do Srbska, tak se sem mozna zase mrknu, jestli bude v hotelu prilezitost :-) Zdar vsem.

reagovat
Středa 11. července 2012 ve 21:57 ® rybozravec reakce na …
rybozravec

jajco>Ja mám stejný názor jako prasopes vzdyt to nejsou rybari kdyz se navzajem spini a vsichni se navazi do jednoho..Co jim ten chose120 udelal to by me fakt zajimalo???Co jsem vycetl tak nikdo nenapsal nic o tom co mu udelal jen maximalne nejake kecy atd.No nevim..

reagovat
Středa 11. července 2012 ve 21:44 ® jajco reakce na …
jajco

prasopes> Mě je to celkem jedno,já napsal za sebe,jak to vidím tady.Neznám tady osobně nikoho,ale jsou tady fajn lidi a některé bych rád někdy poznal.To co si předvedl ty je na přesdržku.A od­povídat nemusíš,protože v tomhle duchu nebudu pokračovat.

reagovat
Středa 11. července 2012 ve 21:39 ® prasopes reakce na …
prasopes

jajco>Ale ja nejsem pepa ani alice ani gynekolog jenom jsem si precetla ty stupidni zpravy co jste si tady psali ale dzigit to je sila nechytrejsi chlap pod sluncem ja se chci s nim sejit a on nechce co mam delat??

reagovat
Středa 11. července 2012 ve 21:36 ® kakadu
kakadu

osprey> Náčelníku prasklá gumo.Kmen chacharů tě žádá o zákrok.Zruš už prosím toho šílence.Je to ostuda našeho rázovitého kraje.

Děkuji.

reagovat
Středa 11. července 2012 ve 21:34 ® jajco
jajco

To je mazec!Stojí ti to za to Pepo,nadělat si během chvíle a navíc jen virtualně tolik nepřátel.Celkem sem ti fandil a nechápal proč se pošťuchujete,ale poslední dvě stránky vše obrátily v tvůj neprospěch.Není lepší vypnout počítač?Nebo myslíš,že změnou profilu něco vyřešíš?Nerad to říkám,ale s takovou tě opravdu někdo hodí do vody!

reagovat
Středa 11. července 2012 ve 21:34 ® daja

tak tohle uz nema s rybama nic spolecneho :-((

reagovat
Středa 11. července 2012 ve 21:32 ® prasopes reakce na …
prasopes

džigit>Mam na tebe chut ty muj dzigitku milacku chytracku jak ma zhodit abych se ti libila??:-D

reagovat
Středa 11. července 2012 ve 21:29 ® džigit reakce na …

prasopes> vítej Alice

reagovat
Středa 11. července 2012 ve 21:28 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

prasopes> promiň, ale teď ses vážně vytáhl

reagovat
Středa 11. července 2012 ve 21:24 ® prasopes reakce na …
prasopes

Ten chose120 je ale blb co vy na to??

reagovat
Středa 11. července 2012 ve 20:52 ® prasopes reakce na …
prasopes

Gynekolog>Nedame si spolu rande brala bych te:-1

reagovat
Středa 11. července 2012 v 19:58 ® chose120
chose120

Zadam Admina o smazani meho profilu:-) Udelam si druhy profil jako Gynekolog a pak zacnu psat teprve!!!:-)

reagovat
Středa 11. července 2012 v 19:53 ® chose120 reakce na …
chose120

IV.TO.ŠIRDA>Ta poslední chvilka zavolání u mě zbuzovalo fakt zajem tak nevím o co jde.:-> Alice ti to pak řekne sama.Neboj se o mě:-)

reagovat
Středa 11. července 2012 v 19:42 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

chose120> Pepíčku, všechno jsem si myslel, ale že se chceš pohádát i se mnou, to jsi trošku přehnal, tož ať se ti daří, hlavně se nehádej se ženou a dětmi,Širda

reagovat
Středa 11. července 2012 v 19:36 ® chose120
chose120

Tak to jsem jeste neslysel aby s poctivou praci nekdo vydelal miliony.Docela jste me pobavili ale budiz.Jdu prodavat zavazicka a delam zajezdy do Norska pro kamarady za penize:-D :-D :-D To posledni chytani na tom rybniku u me skoncilo a ta zavist taky.Tu lahev ti Tondo vratim je tady doma.Az si ji vezme Lubo nejlepsi feedrar pod sluncem:-) :-) Uz tam sla videt zavist jak svine:-P

reagovat
Středa 11. července 2012 v 19:05 ® Gynekolog
Gynekolog

Vzkaz pro Choseho 120: Neotvírej už ten tvůj rypák, lezou z něho samé hovna (máš je totiž v palici) a to co jsi napsal (Vikikaca), jsi totálně přestřelil. Já tě chytnout (hovado jedno vymaštěné), tak se přede mnou plaziš a žereš beton! Imbecilní magore. Měli by tě odvézt do Opavy za komín, tam ti aspoň nikdo nerozkope ksicht. A jeden dotaz závěrem: Jak může někdo nechat dělat RS takového idiota? Zamyslete se nad sebou pánové, je to ostuda nejen pro něj, ale i pro Vás.

Jdu zvracet a prosím admina, ať už mi smaže účet.

reagovat
Středa 11. července 2012 v 18:31 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

chose120> Pepiku nekopej už kolem sebe a zkus zahájit příměří, slovně se tady pereš s dobrými kamarády a co se týče toho mého mobilu sám jsem s ním jebl do rybníka na Bečkárně a dodnes vím, kdy budou ryby brát mám s nimi uzavřený kartel:-)) . Co se týče R.S.tak jsem ti to říkal a trvám na tom, že jsi ze sebe nechal udělat pomocníka V.B. nyní Policie.Prosím tě, zkus si spravit svůj image osobkami a už nekopej prosím, Širda.

reagovat
Středa 11. července 2012 v 18:02 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Stroft> Peťo, ty jsi oškubal papoušky v ZOO :-)) )Kde jsi vzal tak krásné peříčka? Ivetka

reagovat
Středa 11. července 2012 v 16:24 ® džigit

Ty kjáwo,deset sekund venku a jsem na trenky :-D

reagovat
Středa 11. července 2012 v 16:13 ® džigit

Stroft> se za Tebou budu muset někdy podívat :-))

reagovat
Středa 11. července 2012 v 16:06 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> Teď řeším formu, chtěl bych 20,25,30,35gr.

reagovat
Středa 11. července 2012 v 15:58 ® džigit reakce na …

Stroft> já to znám jen od poláků a koukal jsem na ně na fishing-mart.Tam jsou tři kusy 28 gr za cca 115 kaček,ty těžké 50gr za 75,– a maj i 100 a 150 gr.To už je mimo mně.Snad že bych jednou vyjel k móři :-))

reagovat
Středa 11. července 2012 v 15:55 ® daja

Tady na diskuzi se to teda pekne mele a venku to vypada na taky poradny mazec.

reagovat
Středa 11. července 2012 v 15:33 ® Stroft
Stroft

džigit> Matroš, zatím s ryb.obchodu.Hlavy s trojhákama si dělám.Gramáže od 10 do 28gr, větší nemám. Chtěl bych i nějaké 30–40gr.Je to zvláštní ale ty větší gramáže líp fungují a lepe se s něma pracuje.

reagovat
Středa 11. července 2012 v 15:04 ® džigit reakce na …

Stroft> šikovny synek,kaj bereš matroš.Myslim peří,do ZOO asi nechodiš :-) Hlavy s trojháky se leješ, předpokládám, sám …
V jakych to robiš gramažich?

reagovat
Středa 11. července 2012 ve 14:57 ® Stroft
Stroft

džigit> Tady jsou mé první pokusy:-((

reagovat
foto/forum/2012/th-img20756.jpg