Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.225.019 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 11. července 2012 ve 22:14 ® chose120 reakce na …
-
lubo OV> Lubo to zhazovani na tom rybniku zrovna od tebe nebylo prijemne pamatujes a to bylo i u tondy a pak na tom soukromaku!Alice chtela odejit hned jaky jsi arogantni clovek!!Proto uz ji brat nemuzu je ji z vas spatne!!
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 22:11 ® prasopes reakce na …
-
lubo OV>A nebyl jsi na neho treba sprosty??Kdyz se tak do tebe pustil tak asi neni neco v poradku..
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 22:08 ® rybozravec reakce na …
-
lubo OV>Asi jsi mu neco udelal kdyz proti tobe psal nejake zpravy.Nevis o necem??
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 22:00 ® lubo OV
-
Ahoj, zdravim Vas bez rozdilu a urazek vsechny ze sluzebni cesty po Balkanu. Momentalne Rumunsko. Jak to tak ctu, tak to je tedy sila
reagovatAle co se da delat, komu neni rady … Mozna by stalo za uvahu, kdyby Chose120 sve nazory a pristup k ostatnim vyzkousel na jinych ryb. strankach. Pokud tam uspeje, lze se zamyslet, ze ma treba v necem pravdu a my ostatni se mylime. Momentalne ale musim nad nim taktez zlomit hul. Pepo, presto ti preju podobne jako Sirda, at se ti dari, ale fakt uz radsi jdi jinam. Zitra jedu do Srbska, tak se sem mozna zase mrknu, jestli bude v hotelu prilezitost
Zdar vsem.
- Středa 11. července 2012 ve 21:57 ® rybozravec reakce na …
-
jajco>Ja mám stejný názor jako prasopes vzdyt to nejsou rybari kdyz se navzajem spini a vsichni se navazi do jednoho..Co jim ten chose120 udelal to by me fakt zajimalo???Co jsem vycetl tak nikdo nenapsal nic o tom co mu udelal jen maximalne nejake kecy atd.No nevim..
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 21:44 ® jajco reakce na …
-
prasopes> Mě je to celkem jedno,já napsal za sebe,jak to vidím tady.Neznám tady osobně nikoho,ale jsou tady fajn lidi a některé bych rád někdy poznal.To co si předvedl ty je na přesdržku.A odpovídat nemusíš,protože v tomhle duchu nebudu pokračovat.
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 21:39 ® prasopes reakce na …
-
jajco>Ale ja nejsem pepa ani alice ani gynekolog jenom jsem si precetla ty stupidni zpravy co jste si tady psali ale dzigit to je sila nechytrejsi chlap pod sluncem ja se chci s nim sejit a on nechce co mam delat??
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 21:36 ® kakadu
-
osprey> Náčelníku prasklá gumo.Kmen chacharů tě žádá o zákrok.Zruš už prosím toho šílence.Je to ostuda našeho rázovitého kraje.
Děkuji.
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 21:34 ® jajco
-
To je mazec!Stojí ti to za to Pepo,nadělat si během chvíle a navíc jen virtualně tolik nepřátel.Celkem sem ti fandil a nechápal proč se pošťuchujete,ale poslední dvě stránky vše obrátily v tvůj neprospěch.Není lepší vypnout počítač?Nebo myslíš,že změnou profilu něco vyřešíš?Nerad to říkám,ale s takovou tě opravdu někdo hodí do vody!
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 21:34 ® daja
-
tak tohle uz nema s rybama nic spolecneho
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 21:32 ® prasopes reakce na …
-
džigit>Mam na tebe chut ty muj dzigitku milacku chytracku jak ma zhodit abych se ti libila??
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 21:29 ® džigit reakce na …
-
prasopes> vítej Alice
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 21:28 ® Ciffik reakce na …
-
prasopes> promiň, ale teď ses vážně vytáhl
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 21:24 ® prasopes reakce na …
-
Ten chose120 je ale blb co vy na to??
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 20:52 ® prasopes reakce na …
-
Gynekolog>Nedame si spolu rande brala bych te
reagovat - Středa 11. července 2012 v 19:58 ® chose120
-
Zadam Admina o smazani meho profilu
reagovatUdelam si druhy profil jako Gynekolog a pak zacnu psat teprve!!!
- Středa 11. července 2012 v 19:53 ® chose120 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA>Ta poslední chvilka zavolání u mě zbuzovalo fakt zajem tak nevím o co jde.
reagovatAlice ti to pak řekne sama.Neboj se o mě
- Středa 11. července 2012 v 19:42 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
chose120> Pepíčku, všechno jsem si myslel, ale že se chceš pohádát i se mnou, to jsi trošku přehnal, tož ať se ti daří, hlavně se nehádej se ženou a dětmi,Širda
reagovat - Středa 11. července 2012 v 19:36 ® chose120
-
Tak to jsem jeste neslysel aby s poctivou praci nekdo vydelal miliony.Docela jste me pobavili ale budiz.Jdu prodavat zavazicka a delam zajezdy do Norska pro kamarady za penize
reagovatTo posledni chytani na tom rybniku u me skoncilo a ta zavist taky.Tu lahev ti Tondo vratim je tady doma.Az si ji vezme Lubo nejlepsi feedrar pod sluncem
Uz tam sla videt zavist jak svine
- Středa 11. července 2012 v 19:05 ® Gynekolog
-
Vzkaz pro Choseho 120: Neotvírej už ten tvůj rypák, lezou z něho samé hovna (máš je totiž v palici) a to co jsi napsal (Vikikaca), jsi totálně přestřelil. Já tě chytnout (hovado jedno vymaštěné), tak se přede mnou plaziš a žereš beton! Imbecilní magore. Měli by tě odvézt do Opavy za komín, tam ti aspoň nikdo nerozkope ksicht. A jeden dotaz závěrem: Jak může někdo nechat dělat RS takového idiota? Zamyslete se nad sebou pánové, je to ostuda nejen pro něj, ale i pro Vás.
Jdu zvracet a prosím admina, ať už mi smaže účet.
reagovat - Středa 11. července 2012 v 18:31 ® IV.TO.ŠIRDA
-
chose120> Pepiku nekopej už kolem sebe a zkus zahájit příměří, slovně se tady pereš s dobrými kamarády a co se týče toho mého mobilu sám jsem s ním jebl do rybníka na Bečkárně a dodnes vím, kdy budou ryby brát mám s nimi uzavřený kartel
reagovat. Co se týče R.S.tak jsem ti to říkal a trvám na tom, že jsi ze sebe nechal udělat pomocníka V.B. nyní Policie.Prosím tě, zkus si spravit svůj image osobkami a už nekopej prosím, Širda.
- Středa 11. července 2012 v 18:02 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Stroft> Peťo, ty jsi oškubal papoušky v ZOO
reagovat)Kde jsi vzal tak krásné peříčka? Ivetka
- Středa 11. července 2012 v 16:24 ® džigit
-
Ty kjáwo,deset sekund venku a jsem na trenky
reagovat - Středa 11. července 2012 v 16:13 ® džigit
-
Stroft> se za Tebou budu muset někdy podívat
reagovat - Středa 11. července 2012 v 16:06 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Teď řeším formu, chtěl bych 20,25,30,35gr.
reagovat - Středa 11. července 2012 v 15:58 ® džigit reakce na …
-
Stroft> já to znám jen od poláků a koukal jsem na ně na fishing-mart.Tam jsou tři kusy 28 gr za cca 115 kaček,ty těžké 50gr za 75,– a maj i 100 a 150 gr.To už je mimo mně.Snad že bych jednou vyjel k móři
reagovat - Středa 11. července 2012 v 15:55 ® daja
-
Tady na diskuzi se to teda pekne mele a venku to vypada na taky poradny mazec.
reagovat - Středa 11. července 2012 v 15:33 ® Stroft
-
džigit> Matroš, zatím s ryb.obchodu.Hlavy s trojhákama si dělám.Gramáže od 10 do 28gr, větší nemám. Chtěl bych i nějaké 30–40gr.Je to zvláštní ale ty větší gramáže líp fungují a lepe se s něma pracuje.
reagovat - Středa 11. července 2012 v 15:04 ® džigit reakce na …
-
Stroft> šikovny synek,kaj bereš matroš.Myslim peří,do ZOO asi nechodiš
reagovatHlavy s trojháky se leješ, předpokládám, sám …
V jakych to robiš gramažich? - Středa 11. července 2012 ve 14:57 ® Stroft
-
džigit> Tady jsou mé první pokusy
reagovat