Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.225.019 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 11. července 2012 ve 14:47 ® džigit reakce na …
-
Stroft> nemáš fotečku? Já když viděl Brčálovy maxi steamery,zvažoval jsem,zda nejsou těžší a cenově,vzhledem k ztrátám na hloubce Harty i levnější
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 14:46 ® Stroft reakce na …
-
LeoC> No co, třeba to hýbne s vodou a zítra budou žně
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 14:43 ® LeoC reakce na …
-
Stroft> Už je to asi tady…
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 14:42 ® Stroft reakce na …
-
džigit> No, dělám, teprve s tím začínám. Zatím nemám žádné vazačské zkušenosti a hlavně vhodný materiál. Nástrahu mám odzkoušenou a šlape výborně ale kupovat kus za 50,–kč se mi nechce
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 14:42 ® LeoC reakce na …
-
chose120> Pepíku, přečti si, co píše Osprey. Snažil jsem se zmírnit Tvou agresivitu vůči ostatním, ale viditelně se mi to nepovedlo.
Proč prosím Tě nejseš schopen tolerovat názory jiných a proč musíš všem vnucovat svoji pravdu? To, jak jsi napsal, že každý kdo jezdí každý rok do Norska musí být podvodník, mě kure… nasralo. Znám spoustu lidí, kteří jsou hodně bohatí, ale vydělali si to svou prací, vědomostma a pílí a nikoho nepodvedli nebo neokradli. Tvůj názor hraničí, promiň mi to, s totální tupostí a závistí.
Nechci se s Tebou hádat nebo Tě urážet, ale zkus prosím Tě reagovat méně podrážděně a urážlivě.
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 14:38 ® džigit reakce na …
-
Stroft> hele,když si u těch nabídek.Koguty si děláš sám?
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 14:35 ® Stroft reakce na …
-
LeoC> Hlavně nejezdi na vodu kolem 18hod.Má přijít dešťový masakr.
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 14:05 ® LeoC
-
Stroft> Super, určitě se domluvíme, jen co přijedu z Harty domů. Zrovna jsem chtěli jet s klukama na vodu a začalo nám tady chcát......
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 14:00 ® chose120 reakce na …
-
Stroft do nebe je to bůh a lepšího rybáře který všechno ví neznám
reagovatTohle psal on o me i s tim kalendarem to beru kazdy ma svoje.Nejlepsi sumcar,zavodnik,kaprar,na halibuty no proste na vsechno a jsem z neho totalne pav…ted nevim na co se hned zamerit to je dost problematiky
- Středa 11. července 2012 ve 14:00 ® kety.vydra
-
reagovat
- Středa 11. července 2012 ve 13:19 ® osprey reakce na …
-
Stroft> Já to už chvilku sleduju a naopak se zatím snažím nezasahovat. Těžko říct, jestli někdy není lepší si věci vyříkat rovnou.
Ovšem smutno mi z toho je.
Takže prozatím poprosím jen o všeobecné zklidnění.
chose120> Nevím, jak se ti to povedlo, ale nějak tu stojíš sám proti všem. Tohle je situace, kdy je lepší sklapnout a vycouvat. Doporučil bych ti toto řešení.
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 13:16 ® džigit reakce na …
-
Stroft> myslí,že ani nemusí.Tohle je jeho dokonalá vizitka!
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 13:11 ® Stroft
-
Diskuze je opravdu o diskuzi, ale toto je silná káva už i pro mě. Také bych nejraději některé své příspěvky napsal lépe ale co tady provádí tento zakomplexovaný neználek co o rybařině ví kulové je opravdu moc. Proto prosím Ospreye aby zasáhl.
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 13:08 ® vikikaca reakce na …
-
chose120> nestojíš mi za to abych se ti mstil ani nemám za co ,jen tě prosím važ slova, ono se to někdy nemusí vyplatit kdyby jsi měl spor jen se mnou tak bych na tebe ani nereagoval ,ale ty jsi pro smích všem ,proč se navážíš do Strofta je to chlapík který třeba mě osobně ale i jiným už dost poradil co poradíš ty kromě pohádek o metrových amurech a kaprech co chytáš každý den a vařené kukuřici
reagovata už na mě nereaguj já jsem timto taky skončil at ti to jezdí a hlavně at už se nikdy u vody nepotkáme nebo tě do ní hodím věř tomu ,že to umím
- Středa 11. července 2012 ve 13:03 ® džigit reakce na …
-
chose120> poslouchej sráči, znova ti opakuju,nezatahuj mě do svých smyšlenek!
reagovat
A jestli myslíš,že když stáhneš foto,něco spravíš,či oddálíš.A nenapadej nikoho,že je hovado, sám máš máslo na hlavě!!! - Středa 11. července 2012 ve 12:51 ® chose120 reakce na …
-
Ciffik>Viki to urcite rozdycha o to se nebojim
reagovatdelal v tom byznysu kdysi..Ja jsem to taky chtel delat ale nedovoli mi to sluzba nevidim na tom nic spatneho.Nevim proc lidi z takovych veci delaji takovou vedu vzdyt to je normalni..
- Středa 11. července 2012 ve 12:48 ® chose120 reakce na …
-
Ciffik>No rozhodne mezi vycurane lidi a rybare kteri zhazuji nekoho a sami jsou hovada tak rozhodne neprijdu.O tom jsem se presvedcil.Viz.........Pekne si tady piste a na srazy uz chodit urcite nebudu o to se nemusíte bát
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 12:40 ® Ciffik reakce na …
-
chose120> Ahoj, nevím co ti kdo udělal a proč si to vybíjíš zde, ale si značně mimo. Nasral a urazil si strašnou spoustu lidí a bohužel mám obavu, že tohle už u pivka nezpravíš. Pomáhej ti Pánbůh před Vikim.
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 12:24 ® chose120
-
džigit>My jo ty lháři jeden
reagovatVždyt jsi tam ani nepřišel..
Jak jsem to rikal alici ta jenom kyvala ocima.A jeste se stratil telefon od sirdy nahoda..jeste ze jsem tam nebyl
- Středa 11. července 2012 ve 12:19 ® džigit reakce na …
-
chose120> poslyš zlato,ja se nabíd a VY jste to pohřbili. A nezatahuj mě do tvych smyšlenkovych pochodu!
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 12:14 ® chose120 reakce na …
-
džigit>Zrovna ty pises co sliboval a nedodrzel viz opekane prase
reagovatDo dneška na to myslím..
- Středa 11. července 2012 ve 12:12 ® chose120 reakce na …
-
chose120>Ja totiz nikoho nezhazuju ale pokud je to potreba vzdycky si neco najdu a to prestrelil – ja taky.Proc z vas to nikdo nedela rybarskou straz kazdy nadava a nikdo neda pomocnou ruku takove lidi ja nesnasim co pisou a nevi o cem a v zivote nic nedokazali.A vim proc protoze by jste museli obetovat svuj cas a to zadarmo a to uz pro vas neni je to tak??
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 12:11 ® džigit reakce na …
-
chose120> jenže se mu sereš do baby a po te a tom co robila ti može byt HOWNO, ale totalni.ty s ňu nežiješ!
reagovat
Zahrabavaš se do tych svych kecu,jak červ do hovna a štveš se proti sobě všeckich - Středa 11. července 2012 ve 12:04 ® chose120 reakce na …
-
džigit>Az vetne kdyz nekdo nekoho urazi urazim taky cista vracenka
reagovat - Středa 11. července 2012 v 11:59 ® džigit
-
chose120> Teď už si hodně přestřelil!!! Až Ti někdo někde vetne jak psovi,nedivil bych se…
reagovat - Středa 11. července 2012 v 11:54 ® chose120
-
daja>Smim se zeptat kolik to stalo pres zrizovatele to Norsko??Urcite verim ze byla dobra parta ale nic neni zadarmo ani ti kamaradi nekteri a to je vetsina
reagovat - Středa 11. července 2012 v 11:53 ® chose120 reakce na …
-
vikikaca>Pozdrav zenu ze ji nabidnu 500 kc vis za co ona to sice uz nedela ale umim si pomyslet jake by to bylo
reagovatZenska ktera si vydelavala vis cim je u me…A nedivim se ze pak je vsechno znicene a vsude bordel kolem te vody to nenarazim jenom na tebe to je cesky narod.A k vode rozhodne nechodim z baglama jak blazen
Proto ty pohadky
- Středa 11. července 2012 v 11:21 ® nnnap
-
já bych se tady trochu ohradil a vymezil- určitě jsem nějvětší kokot pod sluncem já, prosím, abyste to respektovali a nezpochybňovali, protože nerad bych vám to v diskuzi dokazoval. Berete?
reagovat - Středa 11. července 2012 v 11:00 ® vikikaca
-
chose120> nevím proč řešíš moje auto u vody ,od toho je policie ,k tvé funkci RS to už opravdu může dělat každej a k mojí osobě ano já jsem rýpal a provokatér to přiznávám ale moje manželka je nekonfliktní a přátelská ,spory nevyhledávající ,ale po tvojí návštěvě u vody jen stroze prohlásila panebože co to bylo za debi.a a kecala ,ty jsi opravdu fantasmagorista a tvojím pohádkám jsme se opravdu smáli ještě dlouho,neber si to osobně ,ale jestli jsou u RS všichni takoví tak se mi chce zvracet a nedivím se že to tak všude vypadá?´!
reagovat - Středa 11. července 2012 v 9:56 ® nnnap
-
daja> já být čuník, tak jdu po vařené. Pro mne to není nástraha. Používám to hlavně jako zarážku do krmení. To je problém mít u sebe. Jezdím k vodě výhradně autem, tak tam několik kil směsi je online, to není problém. Problém je pártikl, který si musíš připravit. I ten uvařený, připravený doma v mražáku mi je na prd, když mi zrovna rubne v bedně a otočím volant na revír. Todle fermentovaná kukuřice plní na jedničku. Jinak to asi být nemůže. Kdybych chtěl nachytat, tak jí asi přechytám vším ostatním. Ale o to mi primárně nejde. Na háčku mám pro své prasečkyny super vifikundovanou specialitu z chlebové kůrky jedné místní pekárny + nerybářský dip a kapříci se jdou posrat. Říkám jí afrikán, na počest jedné památné situace z mrku, kdy si maťák naběhl na vidle jak malý sopel.
reagovat
Nečekej zázraky na háčku. Jako zarážka dobrý.