Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.252.486 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 2. ledna 2012 ve 23:18 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Stroft> Peťo, já jsem si myslela, že na té fotce jsi ty za mlada
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 ve 23:02 ® chose120 reakce na …
-
Stroft>Uz jsem taky pochopil ze ty vlasce do 0.25 jak jsem vsude pouzival nejdou pouzit vsude treba na ty amury na vrbici.Napis mi do pm kde to je prosim..Jinak snuru nepouzivam mam pro to sve duvody!!Poprve jsem ji pouzil jak sme chytali spolu na antosovicich a jeste parkrat a pak uz mi to lezi ve skrini.Vlasec je vlasec!!
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 ve 22:56 ® Stroft reakce na …
-
chose120> Je to tam, na 0,35 silon, nebo 0,15 šňůru, sedět na bobku bez hnutí s půl gramovým splávkem pod nohama, proto jsem se tam ještě nedokopal. Pěškobusem cca.20min
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 ve 22:47 ® chose120 reakce na …
-
Stroft>Kdybys mi tak prozradil kde to je
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 ve 22:25 ® Stroft reakce na …
-
chose120> Taky mám v záloze jeden rybníček, kde plavou kapři,amuři ve velikosti strachu. Nikdo tam nechytá, je to v buši, zarostlé leknínama, prostě pohádka. Ale nějak se tam na ně nemůžu dokopat
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 ve 21:32 ® chose120 reakce na …
-
bojka>Tento tyden bych si chtel zachytat tak telefon mam na profilu.Novy listek mam uz vyrizeny v Hlucine tak jdu na ne.Fakt jsem zvedavy jestli mi v te studene vode vezmou ten rohlicek..
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 ve 21:27 ® bojka reakce na …
-
chose120> my dva jsme se určitě neviděli, ale co není může být
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 ve 21:19 ® chose120 reakce na …
-
bojka>Tak to uz radsi mlcim.Skoda ze z fotky nepoznam o koho se jedna.Videli jsme se uz nekdy??
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 ve 21:13 ® bojka
-
chose120> jsem je tam sadil, tak vím o nich . Sadi jsem je v roce 2010 koncem května
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 ve 21:12 ® chose120 reakce na …
-
bojka>Tys to poznal ale nic jineho nerikej.Ryby jsou vsude ale musis vedet,kde jsou v urcitou dobu.Hodne rybaru je lenivych a nechodi tak tim padem nenachytaji to je cele!!
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 ve 21:11 ® kakadu
-
hele bado.kdy uděláme jarní srazík?Je třeba dopředu udělat rezervaci.čím dřív tím lépe.V březnu jsou tam vsnad volné termíny 3,10 a 24 .3.
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 ve 21:09 ® chose120 reakce na …
-
lubo OV>Ti politici jsou horsi nez ja!!Ja to priznal oni ne!!
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 ve 21:05 ® kakadu
-
Tak tak.Už ted jsi toho prozradil víc než je zdrávo a pokud si někdo spočítá kolik je 1+1,tak o víkendu už tam bude hodně veselo.
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 ve 21:04 ® lubo OV reakce na …
-
Člověče chose, tobě tam snad přiložili ke spánku pistoli, že jsi tak otočil. Nebo ti něco nalili do kafe, jinak to není možné. Takový rychlý obrat o 360 stupňů jsem neviděl ani u politiků
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 ve 21:04 ® bojka reakce na …
-
chose120> jak pojedu na Benešov, tak se půjdu na stružku na ně taky podívat.
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 ve 20:58 ® Stroft reakce na …
-
chose120> Tak si toho váž a nechej si to pro sebe. Kamarádi mají kamarády a většina z nás jsou hovada.
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 ve 20:46 ® chose120 reakce na …
-
Stroft>Toho jsem videl ale fakt jsem to myslel vazne.Je tam krasna priroda a to nebydlim od toho mista daleko.
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 ve 20:44 ® Stroft reakce na …
-
chose120> Můj požadavek byl podán jako žert. Asi ne všichni poznali, ve fotografii, Ruského premiéra Putina
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 ve 20:23 ® chose120 reakce na …
-
kakadu>To ja nemuzu soudit.Videl jsem horsi veci ale to tady psat nebudu.Stejne si to musi vyresit prislusny organ my jako rybari muzem maximalne upozornit na tuto nekalou cinnost.
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 ve 20:15 ® kakadu reakce na …
-
chose120> To ,že je brácha pěkné kvítko,jsem pochopil ze startu, ale u vody se člověk setkává s daleko lepším materiálem.
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 ve 20:05 ® chose120 reakce na …
-
kakadu>To netvrdim ale pan Koci z rybarske straze mi otevrel oci a vi toho dost.Bratr byl pekny lempl uz nekolikrat ho napominali ze chytal na tri pruty samohrejme hned stahoval prut z protejsi strany a dalsi a nerekl mi o tom..Takze jsem vypadal za blbce ze jsem tady psal blaboly.Jinak ne kazda rybarska straz umi vsechno to netvrdim.Nejhorsi je posuzovat prestupky a vyhnout se lzim sporum atd.Asi vis o cem mluvim.A s tim musi rybarska straz pocitat.Rybar si vzdycky bude hajit to svoje ze ma pravdu to je jasne
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 v 19:58 ® kakadu reakce na …
-
chose120> Celou brožuru nezná nikdo a znám případy, kdy jsou se znalostmi na tom lépe dospělejší děti v kroužku.
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 v 19:44 ® chose120 reakce na …
-
Stroft>Peto tady to nemuzu zverejnovat z duvodu velke navstevnosti rybaru na tento web.Pokud mi zavolas na tel reknu ti blize a sam to najdes.
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 v 19:42 ® chose120 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA>Tak to jo
reagovatDneska jsem si sel pro rybarskou povolenku do MO Hlucin a byl jsem maximalne spokojeny!!!!!!!Bylo nas tam v rade fakt moc a na vsechny se dostalo a dokonce si pan na ktereho jsem nadaval co vzal povolenku bratrovi udelal cas a vysvetlil mi proc jsou ty prestupky tak reseny a duvody a bratr mi dokonce lhal.Myslim si ze v organizaci MO Hlucin probehly zmeny a to rapidni a delaji tam lide kteri to chteji delat tu praci a na vysoke urovni.Fakt jsem byl prekvapeny a ty stare casy jsou pryc.Sam jsem pozadal o to zda bych mohl delat u rybarske straze a hruba brozurka mi otevrela oci co vsechno musi znat.Nemaji to jednoduche!!
- Pondělí 2. ledna 2012 v 16:23 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
chose120>neboj dojedu, vezmu si čtyřkolku… Ivetka mi ji dala pod stromeček…
reagovat - Pondělí 2. ledna 2012 ve 14:59 ® Stroft
-
chose120> Ty Jožko, také bych se s kamarádem, rád podíval na ten tajný revír
reagovat - Neděle 1. ledna 2012 ve 20:42 ® chose120 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA>Vas pozvu vzdycky ale tondo autem tam nedojedes az k mistu budes se muset projit tak 500 metru od nejblizsi cesty
reagovat - Neděle 1. ledna 2012 ve 20:40 ® chose120 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA>Musel jsem volat dokonce Vavrovi zda se jedna o revir a ten mi potvrdil ze ano.Jinak ty mista navstevuji porybni a lidi kteri o tom vi.Jalci kolem 50 cm kapri kolem 8–9 kilo a vetsi a stovky oukleji v houfech.Skoda ze s mou novou zrcadlovkou jeste neumim fotit do pruhledne vody aby to slo videt vse se naucim a pak ukazu.JInak to jisti zpusob plavana s rohlickem nebo hnojackem to se jeste uvidi
reagovatRyby jak me videli odplouvali ale vraceli se zpatky takze rad je zkusim dostat na hacek
- Neděle 1. ledna 2012 ve 20:23 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
chose120> tak doufám, že nás se Širdou na ně pozveš…budeme ti dělat křoví a doufám, že tě já, Širda a Alice udržíme,až tě ti giganti budu tahat do vody
reagovat - Neděle 1. ledna 2012 ve 14:36 ® chose120
-
Z dnesni prochazky kde jsem nasel misto kde plavou kapri kolem 80 cm a zimujou.Uz se tesim az je chytnu
reagovat