Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.252.222 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 10. října 2011 ve 22:12 ® Pitrys reakce na …

Ahoj, nevláčel jsi v sobotu k večeru na Vrbici od dálnice? Stál tam nějaký Transporter. Byl jsem kontrolovat stavy ptáčků a už jich utěšeně přibývá. Dneska už jsem viděl jednoho, co asi něco špatného snědl, vracel se s proudem domů na sever… :-)

reagovat
Pondělí 10. října 2011 v 10:32 ® džigit reakce na …

Ciffik> škoda,ale není všem dnům konec :-)

reagovat
Pondělí 10. října 2011 v 9:45 ® jajco
jajco

Nemáte někdo zprávy z Žermanek?Chystám se tam zkusit uvláčet candáta,možná už dnes navečer.

reagovat
Pondělí 10. října 2011 v 9:03 ® Ciffik
Ciffik

džigit> ani nevíš jak rád bych, jenže začala škola do toho všeho doděláváme barák a začínáme se stěhovat do nového takže teď naprosto nestíhám, na netu jsem taky jen výjimečně – ve škole, na rybách jsem nebyl dobrej měsíc možná víc…

nicméně na srazík dojedu tak si mě připište na seznam pivo

reagovat
Sobota 8. října 2011 v 16:53 ® džigit reakce na …

Ciffik> dem na ryby?

reagovat
Sobota 8. října 2011 v 16:41 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

džigit> ahoj, bych se ani moc nesmál, bohužel povodí má povinnost navrátit požkozené stavby do původního stavu – a když si zpočítáš kolik řek se takle navrátí – kolik staveb se ,,poničí,, tak příjdeš na to, kde se ,topí,, velký prachy

reagovat
Sobota 8. října 2011 ve 12:49 ® kamos007 reakce na …
kamos007

džigit> no to je fakt jak jsem byl malý tak jsem si za barákem v potůčku stavěl hráze,...... a stejně zapršelo a bylo to stejne jak předtím.

reagovat
Sobota 8. října 2011 ve 12:47 ® kamos007
kamos007

No černí opeřenci si budou mít podle mě lépe než loni, protože když už se odstřel povolí tak od letošního roku se na vodní ptactvo musí používat neolověné broky (převážně ocelové), které sou na kkt protože jsou lehké takže černé vrány se budou mít dobře bohužel.

reagovat
Pátek 7. října 2011 ve 12:54 ® džigit

bojka> no proto ta starost povodí,je třeba jim upravit „talíř“ :-((
Navíc to jarní voda opět opraví podle sebe :-))

reagovat
Pátek 7. října 2011 ve 12:26 ® bojka reakce na …
bojka

džigit> tak že naší milovaní ptáčci zpěváčci siuž začínaji hledat kde budou v zimě lovit ?8-( :-((

reagovat
Pátek 7. října 2011 ve 12:19 ® džigit reakce na …

bojka> a černí opeřenci už včera táhli proti proudu :-((

reagovat
Pátek 7. října 2011 ve 12:03 ® bojka reakce na …
bojka

džigit> jo,jo dupou to od železničního mosta až po Hošťalkovicku lávku. Jak jsem to viděl , tak se mi vlasy ježili. Počítám tak ještě ze pět roku a budem na Odru enem vzpomínat jaká to byla kdysi pěkná voda. No dneska jsem chtěl zase jit na tři dny poškadlit na Odru karpišky, ale počasí na kokino, tak pojedu jestli se umoudří na hřiby. Pry už rostou.

reagovat
Pátek 7. října 2011 v 10:03 ® džigit

tak jsem pod chemičkou zahlíd bagry.Nějaká „skvělá“ úprava už tak do.ebaných břehů,či ještě lepší zkanalizování největšího Ostravského kanálu jménem Odra???

reagovat
Úterý 4. října 2011 v 16:01 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

Stroft> jo to je ta pravá nástraha, taky je mám jsou super. :-D ne to ne jsem chtěl ať si zachyta. no v sobotu tam bylo narváno.

reagovat
Úterý 4. října 2011 ve 14:45 ® Stroft reakce na …
Stroft

AdamHT> Zvláštní, v neděli jsem byl společně s jednou lodí sumcařů na vodě sám. I břehy zely prázdnotou. Nejlepší nástrahou-viz foto. Zítra jedu na Dyji na lopaťáky, kapry a sumce. Tak na Hartu nemůžu, tak mi tam něco nechej. Ps. podezírám tě,že jsi záměrně, vozil Čerta po jalových místech!? :-))

reagovat
foto/forum/2011/th-img18480.jpg
Úterý 4. října 2011 ve 13:05 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

Stroft> jo špatné místo, tam kde jsi chytal jsme se nedostali, a ostatní místa na protějším břehu byly obsazené loděma. Jedu zase v Neděli, snad bude větší uspěch.

reagovat
Úterý 4. října 2011 v 9:39 ® jajco reakce na …
jajco

kakadu> Tak jestli mi už zkončí pracovní sezóna tak bych si hlavu rád vyčistil,ale na plánování je to pro mě ještě dlouhá doba.Aspoň bych poznal zdejší návštěvníky fóra.

reagovat
Úterý 4. října 2011 v 8:30 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

všichni rybáři jsou přírodou vyvolení, jako nejlepší, nejsilnější, nejchytřejší, nej… nej… prostě NEJ. Takže je to vlastně pro vyvolené. Ale může přijít každý :-)

reagovat
Pondělí 3. října 2011 ve 22:52 ® kakadu reakce na …
kakadu

jajco> Žádní vyvolení tady chlape nejsou.Klidně přijed pokud ti to vyjde.Jsme parta pohodářů, která se párkrát do roka sejde, opije a nablinká do rybníku.

reagovat
Pondělí 3. října 2011 ve 21:47 ® džigit reakce na …

jajco> jaké vyvolené?Všechny Ostrava a okolí :-)

reagovat
Pondělí 3. října 2011 ve 21:45 ® jajco reakce na …
jajco

kakadu>Ahoj,můžu se zeptat o jaký sraz se jedná?Jestli jen pro vyvolené,nebo jak?

reagovat
Pondělí 3. října 2011 ve 21:20 ® chose120 reakce na …
chose120

Se mnou muze kdokoliv zajit ale ted nemam auto az ve stredu.Jinak krmim na Opavici takze ocekavam ulovky no uvidime.:-)

reagovat
Pondělí 3. října 2011 v 19:49 ® kakadu
kakadu

Kurnik!!! Všude to trhá vlasce a já jsem se už 4 měsíce nedostal k vodě.

Sraz uděláme tedy 3. prosince!!! Zapište si to všichni do kalendáře.

reagovat
Pondělí 3. října 2011 v 19:27 ® lubo OV
lubo OV

Včera bylo na Odře nááádherně. Teplo, klid, 14 kousků kapříků … prostě pohoda. Kapříci sice malí (30–40 cm), ale chytáčka to byla náramná. Na jeden feeder. Druhý prut jsem měl nastražený na štiku, ale ani Ň.

reagovat
Pondělí 3. října 2011 ve 14:08 ® džigit reakce na …

Stroft> my byli od tří odpo do sedmi.Ryby na echu byli,ale nic nefungovalo.Snad příště :-)

reagovat
Pondělí 3. října 2011 ve 13:55 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> Jo četl jsem. Co na to říct? Snad špatná volba místa či nástrah. Já jsem jen gumoval a to, jen přes poledne a šlo to suprově. Okouni prakticky na hod a Candáti cca. na každý pátý. Sumec mi jen jednou, bouchnul ocasem.

reagovat
Pondělí 3. října 2011 ve 12:22 ® ilyenin

hele chose a kdy zajdeš zase se mnou k vodě? pořád se nějak neozýváš a vloni to bylo rečí ,já ti zavolám.No nic měj se a at ti to bere pořád víc a víc Marek.

reagovat
Pondělí 3. října 2011 v 8:33 ® džigit reakce na …

Stroft> a my s Adamem o den dřív velký kulový :-((

reagovat
Neděle 2. října 2011 ve 23:15 ® Stroft
Stroft

Dnešní lov na Hartě jsem z 90% věnoval sumcům, byli aktivní a poslušně se zvedali ale do záběru se jim nechtělo. Zato, Okouni a candáti byli při chuťi a brali suprově. Vše plave dál.

reagovat
foto/forum/2011/th-img18473.jpg
Sobota 1. října 2011 ve 20:50 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Konečně jsme se vrátili ze srazu na Jestřabici…hlavním viníkem našeho pozdního návratu je čertík Džigit,protože nás poslal na opačnou stranu a my jsme jeli přes Slovensko,Rakousko…:-) :-)

Kakadu – co se týče našeho ostravského srazíku u tebe na Bečkárně, tak navrhuji uzavřít vodu až v prosinci, alespoň každý z nás bude mít čas na nákup dárečků a nebude sedět jak hydrant u vody :-) , ale já i Širda se přidáme k většině…

reagovat