Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.252.194 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 16. září 2011 v 1:51 ® kety.vydra
kety.vydra

bojka> Na soukromáky nechodím,nemám de facto proč.A jasně jsem ti napsal,že sraz Chytejka byl dost dobrý důvod (jednak jeseteři a jednak poznat lidi z Chytej.cz),a taky proč.Mě ta „ticka jednou za rok“ nezabije,ale jinak mě na soukromáku neuvidíš.Mně spíš vadilo,žes tu z bůhví jakého důvodu napadal (úplně zbytečně) člověka,co chodí chytat na soukromák-NO TAK AŤ JDE,když na to má a „baví“ ho to je sponzorovat…Je to jeho věc a pokud tě to s–e tak jako mě,tak s tím stejně nic neuděláme.Jediná věc,co proti tomu uděláme je,že na ně nebudem chodit,nic víc,nic míň.Ale nikomu to „neberu“.

reagovat
Čtvrtek 15. září 2011 ve 21:01 ® bojka
bojka

kety. vydra> na kolenách tě nebudu prosit abys mi odpustil to slovo mrdky, ale stojím si za tím co jsem tady napsal.A teď mi řekni proč chodíš na soukromky je dotovat, když sám tady plácaš že se ti to NELÍBI ? Tim pádem bych tady kdo je LOPATA dost polemizoval :-) .Jinač ať ti koušou. chrr

reagovat
Čtvrtek 15. září 2011 ve 20:28 ® daja reakce na …

kakadu> čus, Humr prošel varem a dostal krásnou červenou barvu. Shodli jsme se, že jakakoli traska je chutnější. Nicméně, gurmáni by jistě měli jiný názor.

reagovat
Čtvrtek 15. září 2011 v 18:34 ® Stroft
Stroft

Dnes kluci odmítali vyjet na moře(vítr 5–6m/s) ale po mém ujištění, že voda je jak olej, přikývli. Na cestě zpátky do přístavu se „fest“ rozfoukalo a myslím, že nebyl jedíny, kdo by „svěračem“ necvakl 6ku drát. Nu co, přežlili jsme a domací destilát nám celou předešlou příhodu, dělá usměvnou:-)

reagovat
Čtvrtek 15. září 2011 v 15:50 @ stavpra

Ctěli bychom příští víkend si zachytat na Vrbicích. Poradí někdo, zda je tam možno někde stanovat. Díky

reagovat
Čtvrtek 15. září 2011 ve 13:44 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

bojka> Doprdele,nechtěl by ses mírnit s těma výrazama? To si říkáš dospělý chlap? Houby s octem,ty budeš asi taky pěkný lopaťák,když se neumíš slušně bavit…A co má jako být,myslíš,že mně se líbí soukromáky? Ale kvůli srazu jsem musel „slevit“ a na jeden takový se vydat…Pokud se neumíš slušně bavit,tak tu raději nic nepiš!

reagovat
Čtvrtek 15. září 2011 ve 12:21 ® kakadu
kakadu

kety.vydra> Halibut jak halibut,ale ten humr.To by bylo pošušnání.

Termín srazu? Navrhuji konec listopadu.Pokud bude zájem ,tak můžeme využít opět chajdu na Bečkárně.To by neměl být problém.

Vyvoláme tedy demokratické hlasování.

Zájemci o hospodu dosáhnou řádného orgasmu a ten, kdo chce Bečkárnu si pořádně a hlasitě uvalí do trenclí.

Výsledky pak poctivě s detaily hlaste sem at můžeme řádně sečíst výsledky.

reagovat
Čtvrtek 15. září 2011 v 7:07 ® chose120 reakce na …
chose120

Souhlasim.Byl jsem pozvany na soukromak a na co bych tam chodil platil,kdyz mam podobne ryby za domem v rece a na stojatych vodach.Bezte do prirody kochejte se pozorujte a najdete i velkou rybu,ktera se pri slunecnych dnech vyhriva na urcitych mistech atd.Ono by me to moc nebavilo rvat vypaseneho kapra z rybniku ktery je prezrany boilisem a je rad ze plave.:-)

reagovat
Čtvrtek 15. září 2011 v 6:56 ® bojka reakce na …
bojka

LeoC> Mrdky jsou proto že ti lidičky co mají ty akvarka okupujou kapitálni ryby které byli odchyceny na svazovkách. Tak tak asi MRDKO.

reagovat
Čtvrtek 15. září 2011 v 1:45 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

kakadu> Hoď do placu návrh termínu.Ale ještě mám v živé paměti poslední sraz ve Sportbaru (tys tam nebyl),kdy nebylo slyšet vlastního slova kvůli tomu,že (zřejmě) pan majitel házel bobek na to,že tam je sešlost a chce se bavit,takže reprák nad hlavou řval jak pominutý.....Vy­točený jsem byl nejen já,ale myslím že i Širda,a nezachránilo to ani bezva koleno na prkně.

reagovat
Čtvrtek 15. září 2011 v 1:39 ® kety.vydra
kety.vydra

Stroft> Teda ten halibut je parááádní:-O Závidím8-(

reagovat
Středa 14. září 2011 ve 21:55 ® kakadu
kakadu

Kua Stroft.Přivez mi tu potvoru.Dostal jsem na ní slinu.Jééééj to by byla dobrota.

reagovat
Středa 14. září 2011 ve 21:51 ® daja

Pozdrav z Norska.

reagovat
foto/forum/2011/th-img18387.jpg
Středa 14. září 2011 ve 21:24 ® LeoC reakce na …
LeoC

kakadu> u tebe, kde jinde…?

reagovat
Středa 14. září 2011 ve 21:23 ® LeoC
LeoC

bojka> slovy klasika: „proti gustu žádný dišputát“. Nevím, ale proč jsou pro Tebe „mrdky ze soukromek“? Tvá reakce ve mně vzbuzuje dojem, že mrdka jsi akorát TY!

reagovat
Středa 14. září 2011 ve 21:13 ® kakadu
kakadu

Hej bando.Blíží se závěr sezony a pomali by jsme měli začít dávat dohromady nějaké to posezoní posezení.Je třeba vše dohodnout s předstihem at si všichni uděláme čas a sejde se nás co nejvíc.Otazka tedy zní: Kdy a kde?

reagovat
Středa 14. září 2011 ve 14:40 ® Stroft
Stroft

A ještě jednou, velký lovec, všem chytajákům známý „Daja“.

reagovat
foto/forum/2011/th-img18382.jpg
Středa 14. září 2011 ve 14:37 ® Stroft
Stroft

Zdravím, já znám také, zaručený recept, jak chytit kapra:-)) Ale raději se věnuji jiným rybám:-)

reagovat
foto/forum/2011/th-img18381.jpg
Úterý 13. září 2011 ve 22:24 ® chose120 reakce na …
chose120

No uvidime abych neprisel o listek v Mo Hlucin az to vyjde.=-|

reagovat
Úterý 13. září 2011 ve 21:19 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Člověče nedělej to. Víš přece, jak u sousedů dopadnul ten tvůj známý co bydlí v Opavě :-)

reagovat
Úterý 13. září 2011 ve 20:42 ® džigit reakce na …

chose120> Opavice je kousek výš než v okolí Hlučína,neboj :-))

reagovat
Úterý 13. září 2011 v 19:54 ® chose120
chose120

Udelam clanek ohledne toho chytani na rece.Je to zarucena metoda jak ty ryby najit a chytit je.Nikoho jsem tak nevidel chytat.Znam jenom jednoho a ten bydli v Opave.Ten clanek bude dlouhy ale musim vzit fotoaparat a vyfotit to zdokumentovat atd.Zalezi fakt na schopnostech rybare.Ono sednout si a myslet si ze tam ten kapr je totalni blbost.Chytil jsem je na mistech,kde bych v zivote si nemyslel ze tam jsou a ty horke mista proste nic.Ted mam dovolenou 3 dny tak to pripravim.Ale Hlucinaci me uskrti protoze je to reka Opavice a dam vlastne navod jak to vyplenit.

reagovat
Úterý 13. září 2011 v 19:48 ® chose120
chose120

Chodil jsem na vrbici na jedno misto kde byli amuri metrovi a mel jsem jich za dva vikendy 5 na prute a ani jednoho jsem nevytahl ono chodit s 0.25 vlascem a hacky ktere amur zlomi v tvrde tlame no nevim.Ale jeden film natocil richard barat a asi zacnu chytat jako on 0.35 vlasec,hak jak na krokodyla atd.Neveril jsem ze amur dokaze v tahu upalit vlasec myslim tlamou tesne za hakem.Chytal jsem je 15 cm pod hladinou.

reagovat
Úterý 13. září 2011 ve 13:33 ® ilyenin reakce na …

zdarec ty ještě žiješ? že se neozveš někdy, já chodím k vodě a tebe jako ryb nikde hi hio hi

reagovat
Pondělí 12. září 2011 ve 22:55 ® kakadu
kakadu

Já vím jak to chose120 chytá.Stačí si vypůjčit od čerta přenosnou centrálu a jde to jako po másle.:-D

reagovat
Pondělí 12. září 2011 v 16:07 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Dej tu fintu tady veřejně ve známost a ti tvoji vypasenci ze včerejška byli poslední, které jsi chytil, protože už tam nic nezbyde :-D

reagovat
Pondělí 12. září 2011 v 9:20 ® kejra
kejra

chose120>…no tak do toho chlape,jsme jedno ucho

reagovat
Pondělí 12. září 2011 v 7:21 ® chose120
chose120

Včera jsem byl na kaprech na řece opavici.Mám zaručenou metodu jak chytit kapry na useku kilometru a to vse do 3 hodin.Uvazoval jsem ze o tom napisu clanek.Vcera kousky 54 supinac,52lysec a jednoho jsem neudrzel na 0.25 vlas.Skoda ze me nenapadlo to nafotit protoze byli pekne vypaseni kaprici.

reagovat
Neděle 11. září 2011 v 7:54 ® bojka
bojka

Tutan : Ano pane:->

reagovat
Sobota 10. září 2011 ve 22:10 ® Tutan
Tutan

bojka> Ó… pán je znalec! No proti gustu žádný dišputát ;-)

reagovat