Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.199.681 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 18. července 2018 v 9:08 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> kakadu> woe,sem byl na kole s hafem
reagovat - Středa 18. července 2018 v 9:05 ® kakadu
-
Se lidove řečeno fest pochcal.
reagovat - Středa 18. července 2018 v 8:53 ® lubo OV reakce na …
-
džigit> A nebyla to v těch trenclach náhodou inkontinence ?
reagovat - Středa 18. července 2018 v 8:20 ® džigit reakce na …
-
Hora> pry nemusi hned pršet.A to po šesté ranní bylo tedy co? Že sem dojel mokry až na trencle?!?
reagovat - Středa 18. července 2018 v 6:06 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři, vstávat a do rachoty, venku je škaredě tak akorát do roboty, přesto všem přeju hezký a příjemný den. daja – konečně si se rozhýbal, aspoň se Ti trochu dařilo. Nemusí hned pršet, stačí když poprchává.
reagovat - Úterý 17. července 2018 ve 12:03 ® daja
-
Vcera od 7 vecer do 10. Slizon se neukazal ani jediny. Bavil jsem se ploticema na propad u brehu, jen hacek na silonu, rohlik nebo zrnko kuku, tahaly za to poctive. Jednu jsem zariz a nahodil filetku na dno. Krasny zaber, zasek do prazdna a hacek v hajzlu, takze zrejme stika.
reagovat - Úterý 17. července 2018 v 5:54 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři, vstávat, je po dešti a možná ještě něco přijde, venku je hic, tak vám přeji všem hezký pracovní den.
reagovat - Pondělí 16. července 2018 ve 20:13 ® lubo OV reakce na …
-
kakadu> OK, brnknu ti.
reagovat - Pondělí 16. července 2018 v 18:52 ® kakadu reakce na …
-
lubo OV> No já bych v sobotu šel jako ráno přes dopoledne a na večer pak kultura za 100.
To by ses divil.Člověk se pořád učí.
Ty se nemáš proč stydět.Ty můžeš kdykoliv.
reagovat - Pondělí 16. července 2018 v 18:41 ® lubo OV reakce na …
-
kakadu> Když já se styděl zeptat
reagovatJinak, co bych takového zkušeného pardála učil. Každý z toho feederu dělá vědu, ale přitom je to normální lov na položenou, trošku říznutý kaprařinou. Ve čtvrtek ti brnknu, mám prodloužený víkend od pátku, tak se na ně chystám.
- Pondělí 16. července 2018 v 7:39 ® kakadu reakce na …
-
Hora> Kua neser.
reagovat - Pondělí 16. července 2018 v 5:32 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři, vstávat, už je bílý den, slunce leze ven a je třeba přivítat nový týden robotou. Přeji všem hezký a příjemný den.
reagovat - Neděle 15. července 2018 ve 20:59 ® kakadu reakce na …
-
lubo OV> Tak doufám ,že sebou vozíš v batohu ručník a mýdlo.
Měl si trubko zavolat a dojet.Určitě by sis zachytal a já bych z tebe na oplátku vytáhl nějaké fígle z lovu na feeder.
reagovat - Neděle 15. července 2018 ve 20:08 ® Hora reakce na …
-
kakadu> jednou za čas je to třeba
reagovat - Neděle 15. července 2018 v 18:21 ® kakadu
-
Tož to já si dal dnes celodenní bezrybkové flákání a leháro. Proběhla nějaká údržba a čistění vercajku od slizu.
reagovat - Neděle 15. července 2018 v 16:59 ® Hora
-
Tak dnešní ranní sezení u vody stálo za houno, změna místa, ryba jistá, tak se to píše, ale dnes to nefungovalo. Jenom jeden sotva mírovej kapříček, amuři dnes nebyli při chuti. Tak uvidíme příště.
reagovat - Neděle 15. července 2018 v 15:54 ® lubo OV
-
A já včera chytil hovno. A dnes jse v tom úspěšne pokračoval
reagovat - Sobota 14. července 2018 ve 23:20 ® daja
- reagovat
- Sobota 14. července 2018 ve 23:20 ® daja
-
Hosi, ja dnes vyrazil na lehko s vlacakem. 3 pidi okisi, 2 sticky co nedobraly twistera a jeden uhryznuty ocasek na gume … jistota je slizky kapr, priste …
reagovat - Sobota 14. července 2018 ve 21:51 ® kakadu reakce na …
-
Hora> Dneska to šlapalo. Také jsem byl a podařilo se i jedno mega tele.
Asi bych měl poděkovat špionovi co mě s čoklem přes týden šmíroval a dneska mi zased fleka.
reagovat - Sobota 14. července 2018 ve 21:29 ® Hora
-
Tak já dnes vyzkoušel staronovou nástrahu s odvarem z mých fuseklí a bingo. Fungovalo to jak sfiňa, to jsem čuměl. Jane díky za návod.
reagovatJsem si dlouho tak nezachytal, ale samí amuři.
- Sobota 14. července 2018 ve 14:34 ® kakadu reakce na …
-
daja> Ty vole. Vis co je v tom hrncu za dobrotu? Vraz tam pixlu solviny, pul litra odvaru z Marcelovych fusakli a per to do vody.
reagovat - Pátek 13. července 2018 ve 23:47 ® daja reakce na …
- reagovat
- Pátek 13. července 2018 ve 23:47 ® daja reakce na …
-
Hora> Ty jsi na to kapnul. Jsem shnily jak ves. Je to moc chystani a tak radeji zajedu na vylet na kole nebo nekam na
reagovat. Kukuricu jsem tak dlouho macal v hrnci az ta moja omylem zvedla poklicku a hrnec putoval na balkon. Bojim se podivat co se tam pod poklickou deje
- Pátek 13. července 2018 v 18:19 ® Hora reakce na …
-
kakadu> kam se na Tebe hrabe daja, ten někde zkysnul a nechce se mu ku vodě, že by ho mamina zalehla ?
reagovat - Pátek 13. července 2018 v 17:55 ® kakadu
-
daja : Ale jenom 2 kousky. A sory , že nemám předpažené ruce bo by mi ruce smrděli
reagovat - Pátek 13. července 2018 v 15:17 ® daja reakce na …
-
kakadu> no a daaal? nejake detaily, fotos???
reagovat - Pátek 13. července 2018 v 15:07 ® kakadu
-
Kua nechrapejte tady břulini. U vody byl dnes orgazmus jak cyp.
reagovat - Pátek 13. července 2018 v 6:26 ® lubo OV reakce na …
-
Hora> Nazdárek, já nespím.
reagovat - Pátek 13. července 2018 v 6:04 ® Hora
-
lubo OV> dobře, něco podniknu. Jinak dobré ránko chachaři, vstávat, už je bílý den a do rachoty. O víkendu jdeme na fišle a nezapomeňte se podělit o výsledky.
reagovat