Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.199.681 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 18. července 2018 v 9:08 ® džigit reakce na …

lubo OV> kakadu> woe,sem byl na kole s hafem :-))

reagovat
Středa 18. července 2018 v 9:05 ® kakadu
kakadu

Se lidove řečeno fest pochcal.

reagovat
Středa 18. července 2018 v 8:53 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

džigit> A nebyla to v těch trenclach náhodou inkontinence ?:-D

reagovat
Středa 18. července 2018 v 8:20 ® džigit reakce na …

Hora> pry nemusi hned pršet.A to po šesté ranní bylo tedy co? Že sem dojel mokry až na trencle?!? ;-)

reagovat
Středa 18. července 2018 v 6:06 ® Hora
Hora

Dobré ránko chachaři, vstávat a do rachoty, venku je škaredě tak akorát do roboty, přesto všem přeju hezký a příjemný den. daja – konečně si se rozhýbal, aspoň se Ti trochu dařilo. Nemusí hned pršet, stačí když poprchává. ;-)

reagovat
Úterý 17. července 2018 ve 12:03 ® daja

Vcera od 7 vecer do 10. Slizon se neukazal ani jediny. Bavil jsem se ploticema na propad u brehu, jen hacek na silonu, rohlik nebo zrnko kuku, tahaly za to poctive. Jednu jsem zariz a nahodil filetku na dno. Krasny zaber, zasek do prazdna a hacek v hajzlu, takze zrejme stika.

reagovat
Úterý 17. července 2018 v 5:54 ® Hora
Hora

Dobré ránko chachaři, vstávat, je po dešti a možná ještě něco přijde, venku je hic, tak vám přeji všem hezký pracovní den. :-)

reagovat
Pondělí 16. července 2018 ve 20:13 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kakadu> OK, brnknu ti.

reagovat
Pondělí 16. července 2018 v 18:52 ® kakadu reakce na …
kakadu

lubo OV> No já bych v sobotu šel jako ráno přes dopoledne a na večer pak kultura za 100.

To by ses divil.Člověk se pořád učí.

Ty se nemáš proč stydět.Ty můžeš kdykoliv.

reagovat
Pondělí 16. července 2018 v 18:41 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kakadu> Když já se styděl zeptat :-)) Jinak, co bych takového zkušeného pardála učil. Každý z toho feederu dělá vědu, ale přitom je to normální lov na položenou, trošku říznutý kaprařinou. Ve čtvrtek ti brnknu, mám prodloužený víkend od pátku, tak se na ně chystám.

reagovat
Pondělí 16. července 2018 v 7:39 ® kakadu reakce na …
kakadu

Hora> Kua neser.

reagovat
Pondělí 16. července 2018 v 5:32 ® Hora
Hora

Dobré ránko chachaři, vstávat, už je bílý den, slunce leze ven a je třeba přivítat nový týden robotou. Přeji všem hezký a příjemný den.:-1 :-1

reagovat
Neděle 15. července 2018 ve 20:59 ® kakadu reakce na …
kakadu

lubo OV> Tak doufám ,že sebou vozíš v batohu ručník a mýdlo.:-D

Měl si trubko zavolat a dojet.Určitě by sis zachytal a já bych z tebe na oplátku vytáhl nějaké fígle z lovu na feeder.

reagovat
Neděle 15. července 2018 ve 20:08 ® Hora reakce na …
Hora

kakadu> jednou za čas je to třeba 9-)

reagovat
Neděle 15. července 2018 v 18:21 ® kakadu
kakadu

Tož to já si dal dnes celodenní bezrybkové flákání a leháro. Proběhla nějaká údržba a čistění vercajku od slizu.

reagovat
Neděle 15. července 2018 v 16:59 ® Hora
Hora

Tak dnešní ranní sezení u vody stálo za houno, změna místa, ryba jistá, tak se to píše, ale dnes to nefungovalo. Jenom jeden sotva mírovej kapříček, amuři dnes nebyli při chuti. Tak uvidíme příště. :-)

reagovat
Neděle 15. července 2018 v 15:54 ® lubo OV
lubo OV

A já včera chytil hovno. A dnes jse v tom úspěšne pokračoval :-D :-)) 8-(

reagovat
Sobota 14. července 2018 ve 23:20 ® daja
reagovat
Sobota 14. července 2018 ve 23:20 ® daja

Hosi, ja dnes vyrazil na lehko s vlacakem. 3 pidi okisi, 2 sticky co nedobraly twistera a jeden uhryznuty ocasek na gume … jistota je slizky kapr, priste …

reagovat
Sobota 14. července 2018 ve 21:51 ® kakadu reakce na …
kakadu

Hora> Dneska to šlapalo. Také jsem byl a podařilo se i jedno mega tele.

Asi bych měl poděkovat špionovi co mě s čoklem přes týden šmíroval a dneska mi zased fleka.:-P :-P :-P

reagovat
Sobota 14. července 2018 ve 21:29 ® Hora
Hora

Tak já dnes vyzkoušel staronovou nástrahu s odvarem z mých fuseklí a bingo. Fungovalo to jak sfiňa, to jsem čuměl. Jane díky za návod. :-D Jsem si dlouho tak nezachytal, ale samí amuři. :-O :-)

reagovat
Sobota 14. července 2018 ve 14:34 ® kakadu reakce na …
kakadu

daja> Ty vole. Vis co je v tom hrncu za dobrotu? Vraz tam pixlu solviny, pul litra odvaru z Marcelovych fusakli a per to do vody.

reagovat
Pátek 13. července 2018 ve 23:47 ® daja reakce na …
reagovat
Pátek 13. července 2018 ve 23:47 ® daja reakce na …

Hora> Ty jsi na to kapnul. Jsem shnily jak ves. Je to moc chystani a tak radeji zajedu na vylet na kole nebo nekam napivo . Kukuricu jsem tak dlouho macal v hrnci az ta moja omylem zvedla poklicku a hrnec putoval na balkon. Bojim se podivat co se tam pod poklickou deje :-)

reagovat
Pátek 13. července 2018 v 18:19 ® Hora reakce na …
Hora

kakadu> kam se na Tebe hrabe daja, ten někde zkysnul a nechce se mu ku vodě, že by ho mamina zalehla ? :-P :-P

reagovat
Pátek 13. července 2018 v 17:55 ® kakadu
kakadu

daja : Ale jenom 2 kousky. A sory , že nemám předpažené ruce bo by mi ruce smrděli

reagovat
foto/forum/2018/th-img129052.jpgfoto/forum/2018/th-img129053.jpg
Pátek 13. července 2018 v 15:17 ® daja reakce na …

kakadu> no a daaal? nejake detaily, fotos???

reagovat
Pátek 13. července 2018 v 15:07 ® kakadu
kakadu

Kua nechrapejte tady břulini. U vody byl dnes orgazmus jak cyp.

reagovat
Pátek 13. července 2018 v 6:26 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Hora> Nazdárek, já nespím. ;-)

reagovat
Pátek 13. července 2018 v 6:04 ® Hora
Hora

lubo OV> dobře, něco podniknu. Jinak dobré ránko chachaři, vstávat, už je bílý den a do rachoty. O víkendu jdeme na fišle a nezapomeňte se podělit o výsledky. :-) :-)

reagovat