Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.200.328 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 3. června 2018 v 17:28 ® Hora
-
Hm, to je zajímavé, když vás tady budím, tak tu nikdo ani nepípne, když se na to vyprdnu, tak neví co by vykecali, holt – lidi jsou divný
reagovat - Neděle 3. června 2018 ve 13:13 ® Pitrys reakce na …
-
Marcel> Netřeba čekat. Všechny důchodce vymetli, ze starých zkostnatělých zůstal vlastně jen Čilipka. Ale naštěstí i Kocinec, Machala a Drobek. Nový předseda je ing.Kocián z Rožnova, ve čtvrtek bude schůze nového výboru. Jaroň je jmenovaný výborem územního svazu, není volený. Ale myslím si že zůstane, přece jenom svazovou agendu má v malíku a někdo takový je třeba. Ale kdo ví…
reagovat - Neděle 3. června 2018 ve 12:35 ® Marcel reakce na …
-
Tak počkám na oficiální info z US… po prázdninách uz snad bude
reagovat - Neděle 3. června 2018 v 11:11 ® kakadu reakce na …
-
Marcel> Ale prd. Přeéma prý zůstal.
reagovat - Neděle 3. června 2018 v 11:05 ® kakadu reakce na …
-
Hora>Ale houno TV Jane. Celý týden 24 hod.pohotovost. Aspon jsem dovázal chybějící forpasy a udice,bo minulý týden jim místní obludy daly zabrad.
Marcel> No kua ti koupači to je maras.Se divím,že i na pstruhovce.
Nezapomen, že na horním úseku bude fungovat kykyryky HOROVKA. Navázat a hr na ně.
reagovat - Neděle 3. června 2018 v 9:33 ® Marcel
-
Hlášení z Moravice, na večerni sběr nedošlo , okolo 20:00 začalo ukrutně chcát, přes den litalo všechno včetně majovek, všude plno malých PO, ale jeden cca 40 se nade mnou smiloval. I hromada malých duháků, už loni jsem je tam chytal, takže asi se tam třou. U každého splavu koupání místních, na hřišti dětský den s historickým šermem, takže příště se na Hradec vyseru a pojedu někam nahoru. Vody docela málo
konec hlášení.
A prý nám skončil jednatel US, mate někdo bližší info?
reagovat - Sobota 2. června 2018 ve 21:12 ® Hora reakce na …
-
kakadu> někdo ruce volšový, někdo čučí na TV a sedí furt doma
reagovatkaždej je jinačí.
- Sobota 2. června 2018 ve 20:45 ® kakadu reakce na …
-
Hora> No tys tomu zase dal packale
reagovatRuky volšové a pak ty vaše prádelní šnůry a haky na žraloky
- Sobota 2. června 2018 v 17:32 ® Hora
-
Tak tady je raport z lovu – vytaženo cca 5 plotiček dlaňovek, jeden perlín stajné velikosti a pozbyl jsem u břehu jednoho amura cca 50 cm, zřejmě špatně píchlej, ale byl jsem u vody s kolegou a kecali a kecali. Vyhnal mě od vody slabý odpolední deštíček, kolega zůstal délé. Dá mi vědět jak dopadl. Jinak pořádám
reagovatvút. 5 června U Jiříka ve Výškovicích, od 16 hod, kdo má zájem, tak se stavte. Bude tady https://www.google.cz/…C5%99%C3%ADk's+Pub/@49.7821899,18.2212318,280m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0×4713e4e529d8a561:0×2629b27b3ad00d78!8m2!3d49.7826312!4d18.2221755?hl=cs
- Sobota 2. června 2018 v 6:04 ® lubo OV reakce na …
-
Hora> Ano taťko, už vyrážím
reagovat - Sobota 2. června 2018 v 5:20 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři, vstávat a jdeme na fišle. Nechejte maminy spát, posbírejte nářadíčko a jdeme na ně. Nezapomeňte poreferovat jak se dařilo. Ať vám koušou.
reagovat - Pátek 1. června 2018 v 15:05 ® lubo OV reakce na …
-
daja> Zítra se už deště dočkáš
reagovat - Pátek 1. června 2018 v 11:47 ® daja
-
Uz at se ochladi a zacne chcat. V tom vedru se neda delat nic jineho nez sedet u piva…
reagovat - Pátek 1. června 2018 v 5:47 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři, vstávat a do rachoty ospalci jedni, zítra jdeme na ně, tak nachystat raport a ať je hlášení positivní.
reagovat - Čtvrtek 31. května 2018 ve 23:02 ® Hora reakce na …
-
Okakadu> BAHNO ? ? Co to sakra je ?
reagovatTy chlupatej lumpe, co to meleš? Že jsi byl dnes dlouho na slunci ?
- Čtvrtek 31. května 2018 ve 20:20 ® kakadu reakce na …
-
Hora> Až půjdem někdy zase na bahno ,tak ti nějakej ten kousek podaruji at se seznámíte, protože budete spolu trávit hodně času.
reagovatMucha HOROVKA bude velký trhák horních useků pro lov plotic s neštovicemi.
- Čtvrtek 31. května 2018 v 18:31 ® Hora reakce na …
-
kakadu> tak velkým ? Takový jsem ještě neviděl ! To se používá na sumejše, né ?
reagovat - Čtvrtek 31. května 2018 v 10:24 ® kakadu reakce na …
-
Hora> Moc nevyskakuj kohoute bo na tebe vážně pošlem Marcela a budeš litat luftem na forpasu s dvacítkou háčkem u řiti.
reagovat - Čtvrtek 31. května 2018 v 10:20 ® kakadu reakce na …
-
daja> Máš to cele nějaké pogulášovane. Večer máš babu oblbovat a ne chodit na ryby.
reagovat - Čtvrtek 31. května 2018 v 8:22 ® daja
-
Vcera vecer jsem to sel zkusit na chvili, ale aktivita ryb mizerna. Na hladine nic, pod nohama mi projel jedna 50+ prasoryba. Od nuly me zachranila jedna pekna plotice na propad. Aspon, ze komari zadni
reagovat - Čtvrtek 31. května 2018 v 5:45 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři, vstávat a do rachoty bando jedna líná, rybaření jste si užili dost. Tak šupky dupky a jdeme na věc.
reagovat - Středa 30. května 2018 v 19:56 ® Hora
-
Vy kůže líné, chvilku tu člověk není a vy mě pomluvíte, hajzli jedni a já si říkal co mě furt štípe na nohách a potom na celém těle a voni mě tu pomlouvaj. To jste charaktéři, nakonec jsem zjistil, že na jihu jsou přemnoženi komáři
reagovatBylo fajn, nějaké rybky se vytáhli taky, dravci jsou nadrženi, brali mně aj na kuku s červíkem, asi začíná nová doba. Dravci se nám přeorientujou na rostlinnou nástrahu. Ještě, že tam byl tak malej mražák, nevím kam by jsme ryby uložili. Zduř joudové, ještě, že se tady objevili skoro noví členové, ostatní chytejáci na to serou . . .
- Středa 30. května 2018 v 19:43 ® Marcel reakce na …
-
kakadu>Jeho játra byly dobré, vázat z toho nešlo a konečně je tu ráno klid!
reagovat - Středa 30. května 2018 v 18:42 ® kakadu
-
Hej bando!!! A neoškubal nám ho Marcel a fčil z něj važe muchy?
reagovat - Středa 30. května 2018 v 18:42 ® kakadu
-
Hej bando!!! A neoškubal nám ho Marcel a fčil z něj važe muchy?
reagovat - Středa 30. května 2018 v 11:53 ® Mysak1
-
Nechci vám do toho moc kecat ale jak vam kohouta cosik stahlo do hlubin tak celá ova chrápe.
reagovat - Středa 30. května 2018 v 8:28 ® daja reakce na …
-
lubo OV> Vsichni netrpelive cekame, co za monstra tam dole pochytal
reagovat - Středa 30. května 2018 v 7:51 ® lubo OV
-
Kurňa bez toho našeho kohuta to tady není ono
reagovat - Neděle 27. května 2018 ve 20:54 ® daja reakce na …
-
kakadu> amur na rece to musi byt pekny mazec ta zdolavacka. Jasne ze na rece nebudes chytat na chleba na hladine jako na stojaku…
reagovat - Neděle 27. května 2018 v 18:02 ® kakadu
-
daja> Ony ty ryby žrali všechno, ale záleželo jak jim to člověk podá.Na řece to je vážně jiné než na stojáku.Tady to nechcu moc rozebírat.
reagovat