Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.200.490 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 27. května 2018 v 17:30 ® lubo OV reakce na …
-
daja> V tvém případě je to úplně jedno. Rybník není řeka. Takže co funguje na řece na to tvém kačoku nemusí fungovat a naopak.
reagovat - Neděle 27. května 2018 v 15:03 ® daja reakce na …
-
kakadu> kakadu> Na co prisel ten rusak? ja uz mam na ne nachystane kostky chleba v mrazaku,staci vytahnout a jit na ne, az se mi teda bude chtit …
reagovat - Sobota 26. května 2018 v 16:40 ® kakadu reakce na …
-
Hora> Máš štěstí Hanys.Vzhledem k dnešním jatkám ti odpouštím koupel v papínově kastrolu.
Lubo: Maš to v poště pokud jsem do nezdrbal
reagovat - Sobota 26. května 2018 v 16:38 ® kakadu
-
Dneska jatka jak cyp.Krom krásných plotic ,jesenů cejnků a mega karasů došlo na 7 ks prasoryb a nechyběla třašnička na dortu. Ruský Jalec 78 čísel na 0,12 fous.
reagovat - Sobota 26. května 2018 v 5:02 ® Hora
-
Vstávat chachaři a jedem na ryby, bude pěkně, tak šupky dupky na ně, fišle už čekají jaké krmení nahážete do vody, tak pohyb. Jak přijedu, tak ať jsou tu aspoň 4 stránky popsané. Ať se vám daří
reagovat - Pátek 25. května 2018 v 19:57 ® Hora reakce na …
-
daja> Ty nepřející dacane, to mám za to, jak se k vám tady chovám, počkej jak se vrátím z teplých krajin, nic nepovím, nic sem nedám, chachaři jedni ušatý.
reagovat - Pátek 25. května 2018 v 19:54 ® daja reakce na …
-
Hora> kroupy a 40-stupnova vedra na tebe at si muzes poradne stezovat ty utrpiteli. A samozrejme at ti prasoryba zlame ventky
reagovat - Pátek 25. května 2018 v 18:09 ® Hora
-
Tak to ne bando jedna šupinatá, já zítra mizím na jih na fišle. Ráno vás vzbudím a pak metelím pryč. Tady se nic neděje a dole ryby volají po mém vynikajícím krmení, zrovna se vaří. Tak vzpomeňte bando na mne, jak trpím u vody na jihu.
reagovat - Pátek 25. května 2018 v 9:42 ® kakadu reakce na …
-
Hora> A jestli ja zítra nic nelapnu, tak půjdeš do papinova kastrolu.
reagovat - Pátek 25. května 2018 v 6:42 ® lubo OV reakce na …
-
Hora> Kohoute jestli nic nechytím, jdeš na pekáč
reagovat - Pátek 25. května 2018 v 5:45 ® kakadu
-
A zítra na ně mrchy supinate.
Bry ráno holoto leniva.
reagovat - Pátek 25. května 2018 v 5:33 ® Hora
-
Dobré ránko chachaři, vstávat a jedem do rachoty, máme pátek, poslední pracovní den v týdnu, tak šupky dupky od maminy a s radostí do rachoty. Zejtra můžete pospat déle. A nezapomeňte na fišle. Určitě budou dobře brát.
reagovat - Čtvrtek 24. května 2018 v 5:20 ® Hora
-
Tak chachaři vstávat, dnes bude trochu foukat, tak pocvičit a šupky dupky do rachoty. A nachystat se odpoledne ku vodě. V sobotu jedu zase na jih na fišle, tak se zítra nachystám a v sobotu ráno jedééém.
reagovat - Středa 23. května 2018 v 19:22 ® Hora reakce na …
-
lubo OV> nic nového pod sluncem, já jsem letos poslal do světa všechny splávky, co jsem měl do loňského roku a udělal si všechny nové, trochu jinačí. Ale na chytání to myslím nemá vliv.
reagovat - Středa 23. května 2018 v 18:14 ® lubo OV reakce na …
-
Hora> Tak jsem se probíral tvými výtvory a zjistil jsem podivnou věc. Mám od tebe různé druhy a typy vytuněných rákosových splávků, ale nejraději používám ten jeden plastový, co je vyrobený z nějakého brčka na pití, nebo z čeho to je.
reagovat - Středa 23. května 2018 v 7:30 ® džigit reakce na …
-
fajn ráno,synci
reagovatDeštík nevadí,furt chybí vody
- Středa 23. května 2018 v 5:58 ® Hora
-
Vstávat chachaři, venku chčije tak šupky dupky z peřin a hajdy do rachoty, člověk tady chvíli není a nic se neděje. To jste mi kůže líné. Sukovicu na vás.
reagovat - Úterý 22. května 2018 v 6:00 ® kakadu reakce na …
-
Marcel> Kua no moc daleko od toho nejsem, ale na jemny cajk je to posusnanicko.
Hora:Pradelni snura ma sve kouzlo.
A vstávat previti
reagovat - Pondělí 21. května 2018 ve 20:25 ® Hora reakce na …
-
lubo OV> to už je ráno ? Hernajs, ani vyspat nenecháte, dacani jedni, vstávat a do rachoty bando jedna. kakadu – na lano chytat plocky? Kajs to viděl, u mně určitě néééé.
reagovat - Pondělí 21. května 2018 v 17:02 ® Marcel reakce na …
-
kakadu> Tak konečně si začal s muškou…
reagovat - Pondělí 21. května 2018 v 11:17 ® kakadu reakce na …
-
lubo OV> Kua nerypej.Vsak musi cas od casu aj slipku nahanat.
Jinak včera onanyje jak cyp, ale par dupnych kousku plocek a jesenu se podařilo. Lano 0,08 a hak 20 jinak se jim nechtělo.
reagovat - Pondělí 21. května 2018 v 7:23 ® lubo OV
-
Kohout, herdek frydek vstávej. Málem jsem kvůli tobě zaspal.
reagovat - Neděle 20. května 2018 v 17:53 ® Hora
-
Tak dnes ráno na domácím revíru se zadařilo, dva záběry a jedna prasoryba 65 cm a v 9 hod jsem byl doma. Co ostatní ? Bylo něco?
reagovat - Sobota 19. května 2018 v 17:11 ® Hora reakce na …
-
lubo OV> dobrý, tak doufám, že se zítra ráno taky zadaří, džigit -
reagovatvše jistí.
- Sobota 19. května 2018 v 11:59 ® lubo OV reakce na …
-
džigit> Šest z toho čtyři jedlé. Vzadil jsem v tom chladném počasí na mělčinu a vyplatilo se.
reagovat - Sobota 19. května 2018 v 10:45 ® džigit reakce na …
-
kakadu> a to sem našel ještě větší. Arabak zpivá, s úsměvem, a se zcela vážným proslovem o jejich kultuře, reaegee No Woman, No Drive
reagovat - Sobota 19. května 2018 v 10:32 ® kakadu
-
Kua mačam starý chleba na zítřek.Odpoledne valim na šlosky a zitra bude šupinový orgasmus ala houno houno zlata rybko.
džigit: dobra uchylárna pohodička jak cyp.
reagovat - Sobota 19. května 2018 v 10:25 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> já už nehulím ani šíšu. Jak jsem s tím kdysi ze dne na den sekl,tak to prostě nemožu v hubě citit. Jinak je to škoda,jak tady lidi tak nějak málo hulej,jsou nějak míň na pohodu
reagovat
Jak kapřoni,kolik si jich umlátil? - Sobota 19. května 2018 v 9:45 ® lubo OV reakce na …
-
džigit> Už to nehul
reagovat - Sobota 19. května 2018 v 7:50 ® džigit
- Jinak fajn ráno všem reagovat