Vyhledávání
Chorvatsko
23.5.2007 | ??? | 5.163 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Zdravim, chtěl bych se zeptat zda máte nějaké zkušenosti či typy jak si dobře zachytat v Chorvatsku u mořských letovisek!!! Jedu tam s rodinou a nechci se válet u moře… Viděl sem DVD a tam měli pěkné kapry… Prosím o tipy příp. nějaké ty odkazy…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 22. února 2010 ve 21:21 ® Robur
-
Regule, vtip je v tom, že když napíšeš Chrvatsko, tak ti nic nevyjede a pak založíš
reagovat. Něco podobného jak Leadl
- Pondělí 22. února 2010 ve 20:41 ® LuboO
-
prosim vas, chcel by som zalozit nove forum o rybolove v Chorvatsku, neviete mi poradit, ako na to? Dakujem za pozitivne a dobre rady.
reagovat - Pondělí 22. února 2010 ve 20:34 ® sus1 reakce na …
-
regulus> Máš klikat pro zrušení.
reagovat - Pondělí 22. února 2010 v 19:47 ® regulus
-
Tohle fŕom jsem oživil pro toho TROTLA co vyrobil tohleto http://www.chytej.cz/…sim-poradte/ zbytečný fórum.
Kurva to fakt snad ani není možný stačí napsat CHORVATSKO do vyhledávání a je tam 9 fór furt na stejný téma.
http://www.chytej.cz/vyhledavani/
reagovat - Čtvrtek 24. května 2007 v 1:33 ® cercer reakce na …
-
Alivio: nerozčiluji se..máš dnes nějakou radivou,co?
reagovatdal jsi dneska odkazy do všech neoriginálních dotazů??
- Čtvrtek 24. května 2007 v 0:16 ® dudu
-
Milan- něco z Chorvatské legislativy lovu na moři je tady www.chorvatsko.cz/…rybolov.html Sakra, ale kapr tam jak napotvoru není napsaný, asi nemá míru. Kdysi, ještě zadarmo jsem to tam párkrát zkoušel. Byla to ale tragédie, pár štítníků, jakýsi rybky s tečkou a u mola sardinice, jinak nic. Nejlepší nástraha byl pajšl ze slávky a na ty sardinice „kruh“. Pokud jsi myslel chytání na sladké vodě, tak to jsem nezkoušel, ale třeba na Cetině bylo rybářů podstatně víc než na moři.
reagovat - Středa 23. května 2007 ve 23:54 ® Shrek reakce na …
-
kulin: jsi prostě dobrej
reagovat - Středa 23. května 2007 ve 23:46 ® kulin
-
Alivio>Přesně jsem věděl,že to napíšeš.Kurwa asi telepatie či co.
reagovat - Středa 23. května 2007 ve 23:45 ® Shrek
-
Snad se Cercer1 nebude rozčilovat,když Ti trochu pomůžu.Existuje tu vyhledávač,do kterého když napíšeš „Chorvat“ tak Ti najde pár dotazů o Chorvatsku.Hodně štěstí. www.chytej.cz
reagovat