Chytej.cz

Chorvatsko necteno

23.5.2007 | ??? | 5.163 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Zdravim, chtěl bych se zeptat zda máte nějaké zkušenosti či typy jak si dobře zachytat v Chorvatsku u mořských letovisek!!! Jedu tam s rodinou a nechci se válet u moře… Viděl sem DVD a tam měli pěkné kapry… Prosím o tipy příp. nějaké ty odkazy…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 22. února 2010 ve 21:21 ® Robur
Robur

Regule, vtip je v tom, že když napíšeš Chrvatsko, tak ti nic nevyjede a pak založíš:-D . Něco podobného jak Leadl

reagovat
Pondělí 22. února 2010 ve 20:41 ® LuboO
LuboO

prosim vas, chcel by som zalozit nove forum o rybolove v Chorvatsku, neviete mi poradit, ako na to? Dakujem za pozitivne a dobre rady.

reagovat
Pondělí 22. února 2010 ve 20:34 ® sus1 reakce na …

regulus> Máš klikat pro zrušení.:-)

reagovat
Pondělí 22. února 2010 v 19:47 ® regulus
regulus

Tohle fŕom jsem oživil pro toho TROTLA co vyrobil tohleto http://www.chytej.cz/…sim-poradte/ zbytečný fórum.

Kurva to fakt snad ani není možný stačí napsat CHORVATSKO do vyhledávání a je tam 9 fór furt na stejný téma.

http://www.chytej.cz/vyhledavani/

reagovat
Čtvrtek 24. května 2007 v 1:33 ® cercer reakce na …
cercer

Alivio: nerozčiluji se..máš dnes nějakou radivou,co?:-)) dal jsi dneska odkazy do všech neoriginálních dotazů??:-))

reagovat
Čtvrtek 24. května 2007 v 0:16 ® dudu

Milan- něco z Chorvatské legislativy lovu na moři je tady www.chorvatsko.cz/…rybolov.html Sakra, ale kapr tam jak napotvoru není napsaný, asi nemá míru. Kdysi, ještě zadarmo jsem to tam párkrát zkoušel. Byla to ale tragédie, pár štítníků, jakýsi rybky s tečkou a u mola sardinice, jinak nic. Nejlepší nástraha byl pajšl ze slávky a na ty sardinice „kruh“. Pokud jsi myslel chytání na sladké vodě, tak to jsem nezkoušel, ale třeba na Cetině bylo rybářů podstatně víc než na moři.

reagovat
Středa 23. května 2007 ve 23:54 ® Shrek reakce na …
Shrek

kulin: jsi prostě dobrej :-D

reagovat
Středa 23. května 2007 ve 23:46 ® kulin
kulin

Alivio>Přesně jsem věděl,že to napíšeš.Kurwa asi telepatie či co.

reagovat
Středa 23. května 2007 ve 23:45 ® Shrek
Shrek

Snad se Cercer1 nebude rozčilovat,když Ti trochu pomůžu.Existuje tu vyhledávač,do kterého když napíšeš „Chorvat“ tak Ti najde pár dotazů o Chorvatsku.Hodně štěstí. www.chytej.cz

reagovat