Vyhledávání
Kosa (tož přeci zima)
11.10.2004 | Dědek | 6.137 zobrazení | 33 odpovědí
Tři dny jsem byl na přehradě v Luhačovicích. Tři dny kosa (zima) jak sviňa. Tekuté zahřívadlo fungovalo jenom chvilku a max. po hodině jsme museli zalézt do chaty a dát námořníka (svařené červené+rum). Jaké máte finty proti zimě – přenosná ohřívadla, neopr. rukavice, vymočení se do beahrů … apod. Poraďte nebo umrzneme
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 12. října 2004 v 7:42 ® toulovec
-
dědek, DaH: se nedivte sralbotkové když jste hubený jako zámory. Musíte se pořádně nažrat, nastřádat zásoby tuku. (co potom až se zima optá co jsi dělal v létě?????) Mroži, tučňáci a tuleni taky musí něco vydržet a nemají žádný BEHRY a KETNERY a ORVISY. Zkrátka živočišný teplo drží! Někteří moudřeší na tomto serveru to již znají – namátkou uvedu například některé notoricky známé tváře jako Milky, Pupák, Čajda (když se bude trošku snažit možná i Láďa-Vydra) – to jsou správní zimní rybáři. Takovým postavám jako je Dědek, Jiris, Jaryn, Jarv, Sedum a další vychrtliny bych v zimě rybolov zcela zakázal, neboť to hraničí se sebepoškozováním, neřku-li s masochismem. Smajlíka dávat nebudu, vy by jste si mysleli, že si dělám prdel [ Upraveno toulovec dne 2004–10–12 v 06:43 ]
reagovat - Pondělí 11. října 2004 ve 23:22 ® Dědek
-
DaH : no přece… Já používám jako základ věci na hory. Termo ponožky, termo rolák. Na to svetr, bunda, kabát a vesta. Největší problém mám s mrznoucíma rukama. Používáte ustřižené rukavice? Když je namočím, tak je to stejně v pr. Vyřešil jsem nohy. Mám termo vložky do bot, u kterých díky chem. reakcí dojde k vyhřátí náplňe a vytvarování podle nohy. Je to fakt dobrý, vydrží min. 3 hoďky. Potom to stačí převařit v hrnci a můžeš je použít znova. Tím bych vyřešil nohy, ale co dál?
reagovat - Pondělí 11. října 2004 ve 23:09 ® HaD
-
už jsem kolikrát přemýšlel i takové anketě-řešením je kvalitní termoprádlo a oblečení. mezi námi tací asi nejsou, ale v montérkách od malty to u vody není nejen kultura sportovního rybolovu, ale ani pohoda. do oblečení na ryby se vyplatí investovat! sportovci taky neběhají v keckách od vietnamců-my jsme v přírodě a je potřeba mít odpovídající oblečení a to nejen vzhledem, ale i určitou kvalitou a vlastnostmi
reagovat